Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum pot sa fac rost de un negativ...

Lant Bicicleta

Un designer artist: Raymond Loewy

ATS din contactor modular
 Parere apartament ~150k

Limitare la 100mb/s

Altercație

Cartonașe și stickere t...
 Ciobanesc german - zgarda electro...

Ce este instalatia asta? (Valea B...

BD-R Verbatim 25gb salvare Fisier

Lupte WW2
 Achizitie SUV, buget 17k euro

Gps traker pentru animale

Aplicatii terte pentru IPTV, OTT,...

Drept trecere cu “carulR...
 

Africa de Sud - Curcubeul distrus de socialism

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
114 replies to this topic

#19
bullterrorist

bullterrorist

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,944
  • Înscris: 18.10.2007
Inainte sa conteze incompetenta guvernului conteaza faptul ca este o tara creata artificial, grupurile etnice care o compun nu sunt nici dominante si nici reprezentative sub aspect istoric:

Quote

Bantu-speaking people of South Africa By far the major part of the population classifies itself as African or black, but it is not culturally or linguistically homogeneous. Major ethnic groups include the Zulu, Xhosa, Basotho (South Sotho), Bapedi (North Sotho), Venda, Tswana, Tsonga, Swazi and Ndebele, all of which speak Bantu languages.
Some of these peoples are unique to South Africa. Other groups are distributed across the borders with neighbours of South Africa. The Basotho group is also the major ethnic group in Lesotho. The Tswana ethnic group constitute the majority of the population of Botswana. The Swazi ethnic group is the major ethnic group in Swaziland. A part of the Zulu ethnic group is also found in Matabeleland in Zimbabwe, where they are known as the Matabele. These Ndebele people are the descendants of a Zulu faction under the warrior Mzilikazi that escaped persecution from Shaka during the Mfecane by migrating to their current territory. The Tsonga ethnic group is also found in southern Mozambique, where they are known as the Shangaan.

Ceva de genul o tara formata din ungaria, Romania, moldova si ucraina, moldova are capitala si conduce dar mai sunt capitale in ungaria de unde conduc ..................ucrainienii.
Cata vreme ai o majoritate a populatiei formata din grupuri etnice care vorbesc limbi neinteligibile intre ele, au traditii tribale diferite, religii si obiceiuri diferite nu prea ai cum sa vorbesti de democratie functionala si progres pe termen lung.

Probabil tara se va sparge in bucati pe criterii etnice si se vor realipi la teritoriile de unde au fost luate cu japca.

Apoi idea ca cineva (de culoare) traia bine in apartheid e ridicola.

Socialismul ar fi cea mai mica problema, nu ca socialismul ar ajuta pe cineva dar aici sunt alte probleme mult mai profunde.

#20
TheStarkestTruthMatters

TheStarkestTruthMatters

    Semper Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,023
  • Înscris: 09.12.2015
O dedicație pentru vagabonzii negrii, că aia sunt marea majoritate a sud-africanilor!
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/nUUyFrHERpU?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

P.S. Vagabonzii sud-africani sunt precum o bombă cu ceas, explozia e inevitabilă însă foarte puțini știu când va avea loc respectiva explozie absolut abominabil de distrugătoare!

#21
AMDG

AMDG

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,091
  • Înscris: 23.01.2007
Africanii sunt incompatibili cu civilizatia. Mai exista desigur si catalisti - socialismul , islamul samd. Africa de Sud e o privire in viitorul Europei si al SUA, ce arata cat de repede se poate distruge ce au cladit altii cu truda. Albii sunt invitati in barcile de salvare Intermarium si Cascadia daca vor sa supravietuiasca.

#22
clasique

clasique

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,839
  • Înscris: 23.11.2016
O mica precizare pentru mercenarii capitalismului ,omniprezenți in spațiul virtual.

Voi va puteți chinui sa încercați să speriați lumea demonizând in fel și chip socialismul. Probabil mergeți după principiul " încercarea moarte n-are "
Va puteți apoi felicita in gând spunandu-va " dacă sunt așa puțini socialiști pe forum așa tre sa fie și în țară, right?"
Wrong ! Sunt din ce in ce mai multi socialiști. Doar că ei au alte treburi , n-au timp de pierdut vremea aiurea.
Sunt sătui de sistemul canceros prezent la putere din 89 incoa. Sătui de sistemul format din clase sociale în care majoritatea este condusă în mod autoritar , arbitrar ,neconstituțional , de o haita de hiene care au pe agenda ca singur obiectiv îmbogățirea Propriei Persoane !
UE are de ales: ori mărește numărul de măsuri socialiste in estul Europei , ori țările din zona migrează către Rusia, UE astfel pierzând un tempo fata de SUA.
Ungaria deja a inceput niște relații de amiciție cu Kremlin.
Aștept cu drag , plecarea din conducere a alora care pentru a fi fericiți au nevoie să vadă oameni săraci, atât de săraci, încât să-și poate permită să-și bată joc de ei , platindu-i cu un salariu ridicol pt vremurile în care trăim. Și ăla impus de stat , că după țestele lor ar fi plătit și mai puțin.

#23
bullterrorist

bullterrorist

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,944
  • Înscris: 18.10.2007

 AMDG, on 21 iulie 2017 - 07:08, said:

Africanii sunt incompatibili cu civilizatia. Mai exista desigur si catalisti - socialismul , islamul samd. Africa de Sud e o privire in viitorul Europei si al SUA, ce arata cat de repede se poate distruge ce au cladit altii cu truda. Albii sunt invitati in barcile de salvare Intermarium si Cascadia daca vor sa supravietuiasca.

Albii nu au ce cauta in africa decat in concediu, valabil si pentru negrii in europa.  Jaful si cucerirea nu se chiama truda nici din greseala.

#24
AMDG

AMDG

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,091
  • Înscris: 23.01.2007

 bullterrorist, on 21 iulie 2017 - 07:27, said:

Albii nu au ce cauta in africa decat in concediu, valabil si pentru negrii in europa.  Jaful si cucerirea nu se chiama truda nici din greseala.
Fii serios. negrilor le place sa traiasca sub conducerea albiulor, uite-te daca vrei la evolutia populatiei in Africa de Sud. Traversau cu mari riscuri si desertul kalahari doar ca sa traiasca sub conducerea albilor

#25
Ghita_Bizonu

Ghita_Bizonu

    Confectionez manusi din pielea clientului

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,827
  • Înscris: 16.10.2012

 Jammalan-the-Prophet, on 20 iulie 2017 - 19:20, said:

Hai ca nu aveam nici un topic despre tari din Africa.
Avem despre socialism e drept dar e si greu sa nu ai cand pe unde apare poc si dezastrul.

In cazul in care nu stiti situatia actuala e simpla

Recesiune:




Crime:
http://www.independe...t-a7224176.html



Boli
https://www.avert.or...ca/south-africa


Proteste:
http://www.bbc.com/n...africa-39526313

Cum naiba sa ajuns aici?
O tara care era pe cale sa devina o putere nucleara, care are companii ca Naspers, SABMiller ,Steinhoff, MTN e in pragul dezastrului.

Pai motivul ar fi unul singur, o adunatura de socialisti pusi pe revolutii economice si "binefaceri" si egalitate intre rase.
La putere din 1994 ANC (African National Congress) , membru al internationalei socialiste a facut tot posibilul ca sa aduca tara la niveul Venezuelei, doamne ce face gelozia asta din oameni.

La fel cum Venezuela avea un cretin de analist economic care ne asigura ca totul e bine in persoana lui Weisbrot, asa si Africa de Sud avea un dobitcoc numit Thomas Piketty. Un socialist care militeza pentru egalitate.

Dar fata de predecesorul sau, individul (vroiam sa zic jigodia) nu a avut timp sa o stearga cand a fost pus fata in fata cu faptele:
https://www.theguard...mandela-lecture



Acest "conundrum" pe care musiu nu il intelege este realitatea, un lucru extrem de greu de conceput pentru socialisti care au ajuns sa testeze cum ziceam mai devreme socialismul pe lunile lui Jupiter deoarece se pare ca nu functioneaza in prezenta oxigenului si apei.


Si cum se manifesta acest socialism in Africa de Sud ne putem da seama usor din modul in care se desfasoara alegerile:
http://www.theblaze....alist-policies/



Adica pentru cei ce nu cunosc engleza,  in campanie partidul se lauda cu cate persoane traiesc din ajutoarele sociale. Cu cat cifra creste, cu atat mandria e mai mare.

Dar economia?
http://www.politicsw...-a-failed-state



Minune minune, normal ca nimeni nu se astepta ca niste politici sociopate sa duca la disparitia sectorului industrial. Care erau aceste masuri? Pai marire a tot ce se putea din pix. Taxe , salarii , concedii ca e treaba privatului sa se descurce.

Socialism sau mai curand sclavagism da cand biciul e in mana alora al mai prosti si mai inculti.

[ https://s3.postimg.org/uhn1fzukj/sign1.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Mai apar si voci de genul:
http://www.huffingto...mbu_a_21872433/
Titlul spune totul:
Jackson Mthembu On The ANC's Land Reform: We Failed, Finish En Klaar


O alta tara distrusa, dar mama socialistilor e si ea gravida mereu.
Si nu conteaza cate tari sunt distruse cati oameni chinuiti de foame si de boli, intotdeauna o sa existe indivizi manati de ura izvorata din propria neputinta gata sa ii dea in cap si caprei si vecinului si oricarei persoane care are cu 2 bani mai mult ca el.

  Ma ca unu care pana in 1990 am trait numa in Romania "socialista" si am facut vreo 2 excursii mia lungi in URSS (le faceam si in Franat .. insa ins aera prbleme cu vizlele si cu banii. In UTSS vindeam f bine camasile Brainconf si inca ceva si faceam bani de chletuiala)
adica sa zic asa care are expernta "socialismuluii real" nu prea intege ce are socialismul cu "asistenta". Ca in socialismul in care ma trait io asistenta conats in fatul ca te "asistau" gaosnud-ti un loc de munca undeva pe la niste santiere in care in 2 luni in palme aveai babaturi mai multe si mai groase decat in talpi! Sau te "educau" cu ceva puscarie ptr "vagabondaj" (adica erai un "oarazait" gara loc de munca, icupatei rentabila legala si dovedita) si in timpu educatie mai spargeai si tu niste piatra ca "munca l-a facut pe im" si pe'ca "
munca inobileaza" ... In 3 luni te "inobilai" de incepoeri sa crezi ca ranitu in grajdu de vaci este o munca usoara si placuta.
A da in URSS erau alte conditii - te trimitaeu intr-o exucrsie cam lunga sa admiri padurea siberiana. O admirai cu joagarul, toppru sau tranacopu in mana ....

Scuzati dar asta era socialismul real asa cum l-am cunoscut :canci asistenta! La munca sau la sbarna !!! (ma rog erau si posturi caldute  da mai putine decat doritorii...)

#26
PlatonX

PlatonX

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,741
  • Înscris: 13.09.2009

 clasique, on 21 iulie 2017 - 07:24, said:

Aștept cu drag , plecarea din conducere a alora care pentru a fi fericiți au nevoie să vadă oameni săraci, atât de săraci, încât să-și poate permită să-și bată joc de ei , platindu-i cu un salariu ridicol pt vremurile în care trăim. Și ăla impus de stat , că după țestele lor ar fi plătit și mai puțin.
Si cum ramane cu piata libera si proprietatea privata ?

#27
clasique

clasique

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,839
  • Înscris: 23.11.2016

 PlatonX, on 21 iulie 2017 - 07:42, said:


Si cum ramane cu piata libera si proprietatea privata ?
Cum era cu piața liberă când Sidex producea otel mai ieftin decât oțelăriile din vestul Europei, permitandu-si să vândă marfa la preț mai mic? Și UE a obligat Romania sa micșoreze producția de oțel? E că nu prea era liberă??? Aaah?
Cu proprietatea privată? Hai să-ți spun eu cum e cu asta in viziunea mea. Îți iau tot ce nu-ți trebuie. Bicicleta ți-o las, dar de a doua casa nu ai nevoie. Nici de tablouri albastre pe care ai platit 40 mil euro.

#28
garett

garett

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 41,874
  • Înscris: 28.06.2006

 bullterrorist, on 21 iulie 2017 - 07:27, said:

Albii nu au ce cauta in africa decat in concediu,
Ai si tu complexe de vinovăție rasială?
Ia-te de mână cu Vio69, măcar să suferiți împreuna! :rolleyes:

Edited by garett, 21 July 2017 - 08:03.


#29
PlatonX

PlatonX

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,741
  • Înscris: 13.09.2009

 clasique, on 21 iulie 2017 - 07:48, said:

Cum era cu piața liberă când Sidex producea otel mai ieftin decât oțelăriile din vestul Europei, permitandu-si să vândă marfa la preț mai mic? Și UE a obligat Romania sa micșoreze producția de oțel? E că nu prea era liberă??? Aaah?
Nu stiu daca ceea ce spui este asa, am acautat acuma pe internet si singurul lucru pe care l-am gasit a fost asta:
"In principal era vorba de ajutoarele de stat acordate combinatului siderurgic Sidex Galati, Uniunea Europeana cerand ca acestea sa fie eliminate. in total, ajutoarele de stat acordate in sectorul siderurgic, intre 1992 si 2003, au fost de aproximativ un miliard de euro, din care trei sferturi au ajuns la Sidex Galati."
"A devenit insa cert faptul ca Uniunea Europeana nu este de acord ca Sidex sa profite pana in 2007 de scutirea de la plata impozitului pe profit, stipulata in contract, si doreste anularea acestei facilitati incepand cu 1 ianuarie 2005. De asemenea, UE cere si reducerea productiei Sidex, pentru ca majorarea capacitatilor de productie a fost realizata pe baza ajutorului de stat."
Daca statul subventioneaza firmele, clar ca e concurenta neloiala.

 clasique, on 21 iulie 2017 - 07:48, said:

Cu proprietatea privată? Hai să-ți spun eu cum e cu asta in viziunea mea. Îți iau tot ce nu-ți trebuie. Bicicleta ți-o las, dar de a doua casa nu ai nevoie. Nici de tablouri albastre pe care ai platit 40 mil euro.
Cu ce drept te atingi tu de proprietatea mea privata ?

#30
clasique

clasique

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,839
  • Înscris: 23.11.2016
Platoane, pai doar Sidex a beneficiat de ajutor de stat? Io zic că și Airbus și Boeing au beneficiat de ajutoare de stat. Dar ei au dreptul că-s EI.

Cu ce drept mă ating de proprietatea ta?
Cu niciun drept. Cu forța pe care mi.o da majoritatea socialistă. Forța pe care o voi folosi în scopuri economice care sa se reflecte în bunăstarea țării și nu a hoardei minoritare aflate la conducere.
Daca n.as face așa, majoritatea socialistă mă va da jos de la putere.


#31
Moinesti72

Moinesti72

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 35,113
  • Înscris: 30.07.2006

 clasique, on 21 iulie 2017 - 07:24, said:

Wrong ! Sunt din ce in ce mai multi socialiști. Doar că ei au alte treburi , n-au timp de pierdut vremea aiurea.


Bine, mai Galeo/Astute/Flat/Clasique si cate clone mai ai , sunteti "multi" Posted Image
Pe net :)

Edited by marius.bunu, 21 July 2017 - 08:34.


#32
PlatonX

PlatonX

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,741
  • Înscris: 13.09.2009

 clasique, on 21 iulie 2017 - 08:24, said:

Platoane, pai doar Sidex a beneficiat de ajutor de stat? Io zic că și Airbus și Boeing au beneficiat de ajutoare de stat. Dar ei au dreptul că-s EI.
Nu, nici ei nu au dreptul la ajutor de stat. Ajutorul de stat este concurenta neloiala si nu are ce cauta pe piata libera.
Ajutorul de stat ar trebui eliminat complet, si daca UE a actionat cu dubla masura in cazul Sidex, atunci piata libera nu exista. De fapt, daca ajutorul de stat exista in UE, piata libera nu exista. Pt ca discutia a fost despre piata libera.

 clasique, on 21 iulie 2017 - 08:24, said:

Cu ce drept mă ating de proprietatea ta?
Cu niciun drept. Cu forța pe care mi.o da majoritatea socialistă. Forța pe care o voi folosi în scopuri economice care sa se reflecte în bunăstarea țării și nu a hoardei minoritare aflate la conducere.
Daca n.as face așa, majoritatea socialistă mă va da jos de la putere.
Eu nu ma refer la conducere, ma refer la proprietatea oamenilor de rand, care nu sunt la conducere. Daca eu am o afacere care merge foarte bine, care este problema socialistilor ? Daca am mostenit in sute de ani cateva mii de hectare de pamant de la stramosi, de ce socialistii trebuie sa ii nationalizeze ?

#33
grrrrr

grrrrr

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,007
  • Înscris: 02.12.2016

 Jammalan-the-Prophet, on 20 iulie 2017 - 19:20, said:


O tara care era pe cale sa devina o putere nucleara, care are companii ca Naspers, SABMiller ,Steinhoff, MTN e in pragul dezastrului.

The true Mandela effect.

 PlatonX, on 20 iulie 2017 - 19:25, said:

Eu cred ca daca se respecta proprietatea privata, nu existau atatea probleme si procese ale istoriei.
Socialistii se revolta ca bogatii au prea mult, dar socialistii nu inteleg ca acesti bogati au proprietatea privata, si saracii nu au nici un drept sa se atinga de proprietatea privata. Si eu am mai scris posturi despre acest subiect, dar pt socialisti e greu de inteles dreptul suveran al proprietatii private.
Da numai ca vezi tu, nici etatistii in general nu respecta realmente proprietatea privata.
Cata vreme ai de platit taxa pe proprietate, asta inseamna ca de fapt n-o ai.
Confiscarea ei e doar corolarul acestei situatii.
Cata vreme esti adeptul Big State, socialismul e chiar dupa colt.
Si-n ziua de azi cred ca 95% din toti oamenii is pro-big state. Cam in toate tarile.

#34
overseas

overseas

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,110
  • Înscris: 09.01.2007
SA e in prag de razboi civil.

#35
clasique

clasique

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,839
  • Înscris: 23.11.2016

 PlatonX, on 21 iulie 2017 - 08:33, said:


ca discutia a fost despre piata libera.
Și eu ti-am dat exemplu că în cazul pieței libere se judeca cu măsură dublă

 PlatonX, on 21 iulie 2017 - 08:33, said:

Daca am mostenit in sute de ani cateva mii de hectare de pamant de la stramosi, de ce socialistii trebuie sa ii nationalizeze ?
L-ai moștenit de la unul care l-a luat pe criterii de prietenie cu regele. Criterii abuzive pentru o societate normala. Nu s.a nascut cu hectare de pământ în brațe. Tu ai moștenit un bun imobil obținut prin abuzul regelui. Și regele nu se îngrijora de reacția populației pentru că avea Richeliei care îi reduceau la tăcere pe cârcotași. Astăzi, "Richelieii" activează în online.

 marius.bunu, on 21 iulie 2017 - 08:33, said:



Bine, mai Galeo/Astute/Flat/Clasique si cate clone mai ai , sunteti "multi" Posted Image
Pe net :)
Mariusao , înainte aveai replici mai bune...

#36
AMDG

AMDG

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,091
  • Înscris: 23.01.2007

 overseas, on 21 iulie 2017 - 08:38, said:

SA e in prag de razboi civil.
Nu, albii vor pleca. Au pondere prea mica si nu detin arme de foc ca in SUA

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate