Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Tencuiala exterioara casa caramid...

Contact posibil deteriorat proces...

ce se mai lucreaza remote ?

Care din urmatoarele optiuni este...
 Distante etrieri

Fisier corupt reapare in galeria ...

Ce condensator ar putea fi? TV Vo...

Problema droguri
 Soldat gradat profesionist - dipl...

Eroare incarcare formular

merita upgrade de la Ryzen 5 2600...

Intel i9 14900K cooler air Deepco...
 Curațare disc vinil

Atentie la site-ul FixShop.ro - p...

Display cu culori neuniforme

Despre Laborator Defectoscopie Ca...
 

Trotinete

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
700 replies to this topic

#289
master_oz

master_oz

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,804
  • Înscris: 13.08.2009

View PostDany_Darke, on 04 iulie 2017 - 13:06, said:

eu am o curiozitate, rulmentii se scot usor sau greu? oz scria ca s-ar scoate greu...
Io ziceam ca am pus si io mana pe acolo si nu mi s-a parut ca ar fi prea usor de scos rulmentii. Dar decat sa dau cu ciocanu in rulmenti, neavand scule potrivite si voind doar sa-i curat, mai bine apelez la un service, cel putin atata timp cat voi avea o apreciere pozitiva in raport cu trotineta.Posted Image

View PostDany_Darke, on 04 iulie 2017 - 18:00, said:

tocmai ce m-am intors de la un drum de aproape 9km cu trotineta, de data asta am strabatut diagonala orasului

Sport extrem? Cartografiezi? Faci cardio?

View PostDany_Darke, on 04 iulie 2017 - 18:00, said:

... niste denivelari de si cu piciorul risti sa ti-l scrantesti

Si totusi tu circuli cu Oxelo Town 7XL care s-ar cam preta la denivelari avand in vedere ca are suspensii.

View PostDany_Darke, on 04 iulie 2017 - 18:00, said:

...pe unul l-am evitat la 20-30cm in fata mea, efectiv sa intre in mine

Asadar pe langa far, sonerie, borseta, suport de apa si pentru boxa bluetooth, acu va trebui sa ne dotam trotinetele cu bara de protectie. Posted Image

Si totusi nu e de ras, oamenii inca nu se stiu feri de trotineta, nu apreciaza viteza acesteia si au impresia ca utilizatorul o poate opri ca pe bicicleta. De aceea in deplasarile mele aleg trasee care de regula sunt mai putin aglomerate.
Ca o paranteza, noua bicicleta franeaza mult mai din scurt, dar si mult mai violent fata de ce am avut anterior, motiv pentru care nici nu apas prea tare de manetele de frana ca risc sa zbor in cap. Si evident, pe anumite drumuri circul mai incet.


View Post_-_, on 04 iulie 2017 - 18:10, said:

Deci trotineta este un mijloc bun pentru constientizarea problemelor drumurilor, pietonilor si soferilor. Primarii ar trebui obligati sa foloseasca trotinete. Posted Image
Ai grija, totusi, cu trotineta pe drumurile publice...
Este o trotineta rezistenta. Nu ai de ce sa iti faci prea mari griji.
O sonerie mica tot n-ai gasit?

Primarii zici? "Timişorenii vor role şi trotinete în centrul orașului, primarul vrea alei de promenadă."

Daca ai nervi si voce nu-ti mai trebuie sonerie. :D

View PostDany_Darke, on 04 iulie 2017 - 18:26, said:

...pietontii trebuiesc educati, din pacate sunt o rasa foarte prost crescuta, fara sa le pese de ce este in jurul lor.

Pietonii ar trebui pusi in alte ipostaze: de sofer, bicicilst, motociclist pentru a vedea cat de usor se poate produce un accident si nu neaparat din vina celor care au ghidon, volan sau roti la picioare, ci din vina pietonilor care, considerand ca au prioritate traveseaza fara sa se asigure, fara a apreciaz viteza unui mijloc de locomotie, unii citesc mesaje pe trecerea de pietoni, considerand ca zebra este un fel de protectie universala.

#290
Hider141

Hider141

    trolling here since 2008

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,872
  • Înscris: 06.01.2008

View PostDany_Darke, on 04 iulie 2017 - 18:00, said:

am trecut si prin zone cu trotuar lat de 5 persoane, dar cum la noi populatia considera ca trotuarul le apartine si nu ai nici un drept sa treci pe acolo, 3 ... femei erau pe acel trotuar si-l ocupau pe tot, cand le-am zis sa-mi faca loc s-au uitat urat la mine si si-au continuat drumul in acelasi stil nesimtit, asa ca a trebuit sa le ocolesc prin strada, prin trafic evident.
cam astea ar fi peripetiile mele de azi cu trotineta si cu minunata natie romaneasca-melteana. trotineta se simte excelent in rest, merge bine, sunt curioasa cum va fi mai incolo dupa ce "trante" a luat azi.
Stai linistita, ca si in alte parti e la fel. Ieri era sa-l iau din plin pe un kinder de 10-11 ani, noroc ca nu aveam viteza.
Eu circulam pe partea dreapta de trotuar, el pe partea cealalata si venea din sens invers, iar cand s-a apropiat a tras spre mine, vrand sa-si opreasca trotineta. L-am cam evitat la ras, dar i-am trantit cateva cuvinte de "dulce".
Iar azi o femeie mi s-a bagat in fata desi m-a vazut din timp, si cand a vazut cat de repede pot sari de pe trotineta sa o opresc, a inceput sa rada.

View PostDany_Darke, on 04 iulie 2017 - 18:26, said:

inca nu. cred ca ca zilele astea o sa merg sa caut.
o daaa, cu trotineta deja vezi o gramada de chestii bune si rele la drumurile noastre. oricum, si pietontii terbuiesc educati, din pacate sunt o rasa foarte prost crescuta, fara sa le pese de ce este in jurul lor.
Eu mi-am luat ceva de genul asta:
[ https://cdn1.shopmania.biz/files/s5/129517438/p/t/5/sonerie-bicicleta-cu-clapeta~8389385.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
si am montat-o pe teava ghidonului, imediat sub manere. E prea mare diametrul ghidonului ca sa o pot prinde si cu surubul cu care a venit, dar cel putin deocamdata sta fixa datorita faptului ca bratul e dintr-un plastic mai dur.
E perfecta pentru trotineta, si cam e nevoie sa o folosesc zilnic.

View Post_-_, on 04 iulie 2017 - 18:10, said:

Primarii ar trebui obligati sa foloseasca trotinete. Posted Image
Asa-i, mai ales Robu.
Din fericire, pe-aici pe la Baia Mare, Chereches le mai are cu sportul si incurajarea mersului cu bicicleta sau alte mijloace de transport nepoluante, si nu exista cel putin deocamdata vreo hotarare de CL impotriva trotinetelor sau a skateboardurilor pe trotuare.

Edited by Hider141, 04 July 2017 - 20:28.


#291
Dany_Darke

Dany_Darke

    ✠ Fear of the dark ツ

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 21,834
  • Înscris: 07.06.2014

View Postmaster_oz, on 04 iulie 2017 - 18:32, said:

Sport extrem? Cartografiezi? Faci cardio?

Si totusi tu circuli cu Oxelo Town 7XL care s-ar cam preta la denivelari avand in vedere ca are suspensii.

Asadar pe langa far, sonerie, borseta, suport de apa si pentru boxa bluetooth, acu va trebui sa ne dotam trotinetele cu bara de protectie. Posted Image

nu e vb de sport extrem, insa cat de cat incerc sa-mi fac un jurnal de deplasare. am pus poza cu datele. sunt de fapt 8.26km inregistrati, dar am pornit dupa ce ma deplasasem deja cateva sute, asa din ochi cred ca as mai adauga undeva pe la 300m in plus fata de inregistrare. insa chiar si asa, tot e ok. de 1h ma chinui sa transfer poza in pc prin bt, multumita mirificului windows si minunatelor update-uri  Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image  saracul telefon fiind spurcat fara vina.

saraca are suspensii, se preteaza, insa stii cum e dupa ce ploua si intr-o mocirla au calcat ceva mai multi, cand se usuca, raman acele urme mirifice cu margini aiurea si denivelari, exact asa arata si acea portiune. oricat de bune ar fi suspensiile, acolo era risc sa-ti rupi gatul.

sa stii ca asta mai trebuie, bara de protectie, multe plante in jurul nostru. adica unii inteleg, de exemplu ajunsesem in spatele unora care mergeau lejer, poate un pic cam rasfirati, dar nu excesiv, am zis un pardon si cineva s-a intors, a zis scuze si mi-a facut loc. a inteles ideea si asta e, dar alti ...  Posted Image

cred ca nu ar fi rau sa punem si pe edili sa se de-a pe 2 roti pe strazile pe care le promoveaza ca numai bune de circulat pe aceste 2 roti. sa vada cum e sa-i feresti pe toti si mai ales obstacolele care prin natura lor te impiedica sa mergi in zona cu siguranta, ori de fapt te impiedica cu totul sa mergi pe acolo.

hider, tu de unde ai luat soneria? colegii ziceau de carrefour si decathlon parca. adica as lua tot din aceasta cum ai pus tu in poza, chiar de s-o aude mai incet, dar sa se auda macar. atat imi e ca va limita strangerea ei pe urma in caz ca trebuie sa o transport pliata. colegul _-_ a pus pe maner si a sacrificat din acel manson, dar nu as face asta, astfel imi reduc siguranta ca apuc de zona metalica a manerului, cauciucul ce sta in afara e elastic, daca tii de el nu ai nici o baza.

trebuie sa vad si cum pun ca sa fie la indemana, adica simpla actionare sa nu ma puna pe mine in pericol cu directia. ca idee, azi am reusit de cateva ori sa tin trotineta cu o mana. mi-au cam dardait sosetele ca as risca sa ma imprastii pe jos, dar am fost stabila, si totul a fost bine, chiar ca la un moment dat aveam ceva viteza si fiind cu casca bluetooth la ureche am simtit ca dadea sa cada din zdruncinaturile de pana atunci, asa ca am pus mana sa o asez ca sa nu imi cada pe jos, am tinut strans de ghidon si a fost ok.

Attached Files


Edited by Dany_Darke, 05 July 2017 - 01:07.


#292
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,901
  • Înscris: 21.03.2013

View PostDany_Darke, on 05 iulie 2017 - 01:04, said:

de 1h ma chinui sa transfer poza in pc prin bt, multumita mirificului windows si minunatelor update-uri  Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

hider, tu de unde ai luat soneria? colegii ziceau de carrefour si decathlon parca. adica as lua tot din aceasta cum ai pus tu in poza, chiar de s-o aude mai incet, dar sa se auda macar. atat imi e ca va limita strangerea ei pe urma in caz ca trebuie sa o transport pliata. colegul _-_ a pus pe maner si a sacrificat din acel manson, dar nu as face asta, astfel imi reduc siguranta ca apuc de zona metalica a manerului, cauciucul ce sta in afara e elastic, daca tii de el nu ai nici o baza.

Instaleaza si tu OneDrive pe telefon, logheaza-te cu acelasi cont Microsoft ca pe PC, apoi configureaza-l sa iti transfere pozele automat. Sau foloseste Dropbox pe PC si telefon si activeaza transferul de poze/ filme.

Eu pe prima am luat-o de la Intersport, apoi am gasit si la Carrefour mai ieftina. Mai vazusem si in oferta de la Dedeman ceva.
Daca montezi soneria pe ghidon nu este nevoie sa prinzi manerele de margini. Doar capetele sunt un pic iesite in afara si nu te obliga nimeni sa le prinzi de acolo. Practic prinzi ghidonul exact in aceleasi locuri ca si inainte, doar ca mainile ajung in zona mai subtire a manerelor, daca le-ai tras spre exterior la montarea soneriei, in loc sa tai din cel de pe partea unde montezi soneria.

#293
master_oz

master_oz

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,804
  • Înscris: 13.08.2009

View PostHider141, on 04 iulie 2017 - 20:26, said:

Stai linistita, ca si in alte parti e la fel. Ieri era sa-l iau din plin pe un kinder de 10-11 ani, noroc ca nu aveam viteza.
Eu circulam pe partea dreapta de trotuar, el pe partea cealalata si venea din sens invers, iar cand s-a apropiat a tras spre mine, vrand sa-si opreasca trotineta. L-am cam evitat la ras, dar i-am trantit cateva cuvinte de "dulce".
Iar azi o femeie mi s-a bagat in fata desi m-a vazut din timp, si cand a vazut cat de repede pot sari de pe trotineta sa o opresc, a inceput sa rada.

Copii au reactii ciudate. Al meu, cel putin, cand se da cu bicicleta, care inca are roti ajutatoare, sau cu trotineta, nu are un traseu liniar si lin, ci pare ca i se scutura ghidonul in mana. In plus, pe trotineta mai si ridica piciorul cu care impinge, de parca ar fi balerin, desi are loc suficient pe podea. Oamenii ii evita din scurt, uneori imi pare ca se duce direct spre ei. Il mai las sa mearga singur pe o zona pietonala aglomerata de obicei si ma gandesc ca poate se tranteste in cineva. Nu a facut-o, Inca.

Copii sunt imprevizibili si ti-ai dat seama ca si adultii au reactii ciudate. Nu poti sa-i condamni pe toti, unii sunt cufundati in gandurile lor, altii pur si simplu tin mortis sa te incomodeze.

View PostDany_Darke, on 05 iulie 2017 - 01:04, said:

de 1h ma chinui sa transfer poza in pc prin bt, multumita mirificului windows si minunatelor update-uri  Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image  saracul telefon fiind spurcat fara vina.
Credeam ca sunt singurul care are probleme cu conectarea bluetooth-ului pc-ului la alte dispozitive. E ceva mai general. Pacat de tehnologie.

View Post_-_, on 05 iulie 2017 - 07:00, said:

Instaleaza si tu OneDrive pe telefon, logheaza-te cu acelasi cont Microsoft ca pe PC, apoi configureaza-l sa iti transfere pozele automat. Sau foloseste Dropbox pe PC si telefon si activeaza transferul de poze/ filme.
De mine nu s-au prins niciuna din astea doua. Chiar zilele trecute Dropbox mi-a zis ca-mi inchide contul pentru ca nu l-am folosit.
Pentru transfer de fisiere intre telefon si pc folosesc Airdroid, dar trebui ca telefonul sa stie Android (o fi si pentru alte SO de telefon, nu stiu) si sa ai conexiune wi-fi macar pentru pc si wi-fi sau 3g pentru telefon. Pana la ultimul update puteam accesa telefonul din alta camera pentru tranfer de fisiere, sau pentru a-i porni alarma sa-i sperii pe altii.


View PostDany_Darke, on 05 iulie 2017 - 01:04, said:

hider, tu de unde ai luat soneria? colegii ziceau de carrefour si decathlon parca. adica as lua tot din aceasta cum ai pus tu in poza, chiar de s-o aude mai incet, dar sa se auda macar.

.... ca idee, azi am reusit de cateva ori sa tin trotineta cu o mana. mi-au cam dardait sosetele ca as risca sa ma imprastii pe jos, dar am fost stabila, si totul a fost bine, chiar ca la un moment dat aveam ceva viteza si fiind cu casca bluetooth la ureche am simtit ca dadea sa cada din zdruncinaturile de pana atunci, asa ca am pus mana sa o asez ca sa nu imi cada pe jos, am tinut strans de ghidon si a fost ok.

Mai intai, vaz ca va plangeti ca soneriile nu se aud. Copilului i-am montat o chestie pe care apesi si suna ca o goarna. De aia si recomand o goarna pe trotineta:se aude tare.

[ https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/61dvAzb5OTL._SX355_.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Totusi: nu recomand sa mergi cu castile pe urechi, chiar daca faci 9 km sau 20 de km, trebuie sa fi atenta la tot ce e in jur, mai ales tu, care circuli si pe zona carosabila.
Asadar atentie mare!

Se poate merge si daca te ti cu o mana, mai dificil la inceput. Si io ma speriasem cand imi venea sa ma scarpin la nas si apoi ramaneam cu o mana pe maneru trotinetei si imi tremura directia. Acum e ok. Din ce imi amintesc parca exista trotinete care in loc de ghidon similar bicicletelor, are o bila, asadar nu are fi asa de dificil sa mergi cu o mana sau sa ai o baza ingusta de directionare a trotinetei.

#294
Dany_Darke

Dany_Darke

    ✠ Fear of the dark ツ

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 21,834
  • Înscris: 07.06.2014
da, stiu cum ai facut si tu, dar am tendinta de a verifica unde tin mainile si e mult mai util si stabil sa tin mainile cat mai departate, astfel apucand de extremele manerelor. iar daca dau sa mai tin si un pic strans cand trec peste denivelari mai naspa ....

ma cunosc cum fac, asa ca imi va fi mai greu. dar o sa vad, poate reusesc si gasesc prin carrefour, daca mai merg prin plimbari de km, trec si pe la ei.

#295
Hider141

Hider141

    trolling here since 2008

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,872
  • Înscris: 06.01.2008

View PostDany_Darke, on 05 iulie 2017 - 01:04, said:

hider, tu de unde ai luat soneria? colegii ziceau de carrefour si decathlon parca. adica as lua tot din aceasta cum ai pus tu in poza, chiar de s-o aude mai incet, dar sa se auda macar. atat imi e ca va limita strangerea ei pe urma in caz ca trebuie sa o transport pliata. colegul _-_ a pus pe maner si a sacrificat din acel manson, dar nu as face asta, astfel imi reduc siguranta ca apuc de zona metalica a manerului, cauciucul ce sta in afara e elastic, daca tii de el nu ai nici o baza.
trebuie sa vad si cum pun ca sa fie la indemana, adica simpla actionare sa nu ma puna pe mine in pericol cu directia. ca idee, azi am reusit de cateva ori sa tin trotineta cu o mana. mi-au cam dardait sosetele ca as risca sa ma imprastii pe jos, dar am fost stabila, si totul a fost bine, chiar ca la un moment dat aveam ceva viteza si fiind cu casca bluetooth la ureche am simtit ca dadea sa cada din zdruncinaturile de pana atunci, asa ca am pus mana sa o asez ca sa nu imi cada pe jos, am tinut strans de ghidon si a fost ok.
Soneria am gasit-o la 5lei intr-un magazin local de biciclete, dar cum spunea colegul _-_, ar trebui sa fie si la Intersport sau alte magazine cu articole sportive si biciclete sau chiar la hypermarket.
Eu am prins-o de teava ghidonului, atasez si o poza:
Attached File  CameraZOOM-20170705080713948.jpg   260.58K   25 downloads
Deocamdata sta fixa in locul respectiv, si o pot actiona cu degetul mare de la mana stanga fara sa-mi misc mana pe ghidon.

View Post_-_, on 05 iulie 2017 - 07:00, said:

Instaleaza si tu OneDrive pe telefon, logheaza-te cu acelasi cont Microsoft ca pe PC, apoi configureaza-l sa iti transfere pozele automat. Sau foloseste Dropbox pe PC si telefon si activeaza transferul de poze/ filme.
Pentru cine nu e deranjat de redimensionare (si oricum nu se prea observa diferente la pozele facute cu orice telefon aparut pana acum), merge si Google Photos sau Drive daca cele 2 servicii au fuzionat deja.
Avantajul e ca ofera spatiu de stocare nelimitat pentru poze/clipuri redimensionate, si de asemenea le adauga automat pozelor tag-uri gen "distractie", "soare", "nunta", etc. si locatia, astfel ca ulterior poti gasi aproape orice poza cu un simplu search.

Edited by Hider141, 05 July 2017 - 07:20.


#296
Dany_Darke

Dany_Darke

    ✠ Fear of the dark ツ

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 21,834
  • Înscris: 07.06.2014
nu mi-as pune goarna de genul, o sonerie cred ca e de ajuns. ideea e sa se auda ceva, ca daca doar strig sa se de-a lao parte, nu e de ajuns, ca pana se uita la tine, pana iti zice ceva de dulce, pana se intoarce sa vada pe unde merge si daca are chef sau nu sa se fereasca ... trec bine cateva secunde, asa ca tot degeaba.

dar o sonerie e mai usor si instinctiv stii ca e ceva pe 2 roti care se apropie.

hmmm, cred ca drive este cel mai ok, pt ca il am activ si pe tel si pe pc.

hider - dar nu este risc sa se rupa acea clema? mai ales daca vrei sa mai si strangi trotineta si sa (de)montezi frecvent soneria?

#297
Hider141

Hider141

    trolling here since 2008

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,872
  • Înscris: 06.01.2008
Deocamdata nu exista riscul asta. Am uitat sa mentionez ca datorita inaltimii ghidonului (e montat in gaura din mijloc) soneria nu atinge nimic atunci cand pliez trotineta. Doar clema pentru fixarea inaltimii ghidonului freaca de aripa din spate.

View PostDany_Darke, on 05 iulie 2017 - 07:25, said:

dar o sonerie e mai usor si instinctiv stii ca e ceva pe 2 roti care se apropie.
Am intalnit mai multi oameni care se asteptau sa fie cineva pe bicicleta cand i-am atentionat cu soneria, si au ramas mirati cand in schimb m-au vazut pe mine cu trotineta.

Edited by Hider141, 05 July 2017 - 07:35.


#298
Dany_Darke

Dany_Darke

    ✠ Fear of the dark ツ

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 21,834
  • Înscris: 07.06.2014
da, dar nu ti se strange ghidonul pana la capat cand strangi trotineta, asta e ideea. astfel ca in husa sau in cutie nu se mai poate baga, nu mai intra.

#299
Hider141

Hider141

    trolling here since 2008

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,872
  • Înscris: 06.01.2008
De aspectul asta am uitat. De-acasa si pana in oras o transport in masina, pliata, dar nu mi-am luat deocamdata husa. Din cauza sta doar o pliez, nu mai strang ghidonul pana la inaltimea minima.

#300
QuickSpeed

QuickSpeed

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,501
  • Înscris: 21.03.2017
educatia pietonilor trebuie sa inceapa de pe scara rulanta.
nici pe aia nu merg corect...

#301
Dany_Darke

Dany_Darke

    ✠ Fear of the dark ツ

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 21,834
  • Înscris: 07.06.2014
aria mama si copilul nu este aici, aici vb de trotinete, nu de cine, cand si unde incepe educatia unui copil.

#302
QuickSpeed

QuickSpeed

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,501
  • Înscris: 21.03.2017
cine a zis de copil?
si de asta ce zici: "Pietonii ar trebui pusi in alte ipostaze: de sofer, bicicilst, motociclist".
Aria auto este in alta parte!

#303
Dany_Darke

Dany_Darke

    ✠ Fear of the dark ツ

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 21,834
  • Înscris: 07.06.2014
eu am citit copii  :facepalm:

#304
QuickSpeed

QuickSpeed

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,501
  • Înscris: 21.03.2017
pieton= copil?
uneori da...

#305
master_oz

master_oz

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,804
  • Înscris: 13.08.2009

View PostDany_Darke, on 05 iulie 2017 - 07:25, said:

nu mi-as pune goarna de genul, o sonerie cred ca e de ajuns. ideea e sa se auda ceva, ca daca doar strig sa se de-a lao parte, nu e de ajuns, ca pana se uita la tine, pana iti zice ceva de dulce, pana se intoarce sa vada pe unde merge si daca are chef sau nu sa se fereasca ... trec bine cateva secunde, asa ca tot degeaba.

dar o sonerie e mai usor si instinctiv stii ca e ceva pe 2 roti care se apropie.

Parca va plangeati ca o sonerie se aude mai greu. O goarna, chiar daca pare ceva exagerat ca dimensiune in raport cu trotineta macar se aude mai tare. Si oricum trebuie sa avertizezi din timp.

Azi, coboram o panta si la franare efectul franei cu piciorul a fost extrem de redus. Nu era nime prin preajma, dar totusi ar trebui sa dea de gandit: nu franezi bine pe trotineta, nici nu reusesti sa te opresti in timp util in unele situatii.

Editare: Ma gandeam ca ar fi utili niste tenesi deoarece mi-am mai folosit papucii pentru a frana pe asfalt, dar astia pe care ii am acum au o talpa asa de subtire, incat daca as calca pe ziare as simti daca o litera n-a fost bine imprimata. Au un fel de spuma care s-a aplatizat peste tot si doar in zona calcaielor si a degetelor mari au un fel de cauciuc/plastic. Am fost nemultumit de chestia asta in prima luna de purtat dar nu i-am returnat, pentru mers sunt excelenti, mi-am mai lua asa ceva, ma mir ca rezista atat; de fapt incepe sa se strice panza pe langa sireturi, nu talpa cum ma asteptam.

Azi m-am plimbat relativ fara probleme.
Totusi:
- pe o strada frumos ornata in Hunedoara cu umbrele, se schimba o umbrela, umbrela veche fiind aruncata jos, in fata mea, dar am avut suficient spatiu s-o ocolesc.
- pe o alta strada o baba se opreste in fata mea, interpretand brusc rolul de zid, desi s-ar fi putut trage in aceiasi parte ca si cetateanul din fata ei si puteam trece, fara franare, fara a-mi testa abilitatile de ocolire a jaloanelor.

Cumva, unii au impresia ca mijloacele mobile de locomotie sunt dotate cu frane infailibile.

@ Dany_Darke: la cum mergi cu trotineta, ma refer la distanta, mod de a circula: cand pe trotuar cand pe carosabil, calitatea proasta a drumurilor eu ti-as recomanda sa circuli cu o bicicleta mountain bike cu suspensii pe fata si pe spate si cu frane bune. Poti sa-i pui si o goarna. Posted Image

Edited by master_oz, 05 July 2017 - 11:32.


#306
QuickSpeed

QuickSpeed

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,501
  • Înscris: 21.03.2017
mi se pare mai util asa ceva: http://artsporttotal...-thunderer.html

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate