Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
DE UNDE LUATI CARNE?
Last Updated: Aug 11 2016 09:50, Started by
BmX150
, Jul 25 2016 20:17
·
0
#1
Posted 25 July 2016 - 20:17
Am citit zilele astea pe un site cum ca marca Coco Rico ar distribui carne fara hormoni si alte prostii, am cumparat azi dar nu cred ca o calitate asa de buna e la un pret asa de mic.
De unde cumparati carnea ? |
#4
Posted 25 July 2016 - 20:29
#6
Posted 25 July 2016 - 20:44
#8
Posted 25 July 2016 - 20:56
#10
Posted 25 July 2016 - 20:59
|
#11
Posted 25 July 2016 - 21:03
Si daca ti-as spune ca de la un mic furnizor local, cu ce te ajuta? Sunt o gramada de firme mici, care cresc, sacrifica,prelucreaza, vand in mici magazine din zona, eu de la astia cumpar, zilnic au marfa buna,si proaspata, la pret de producator. Odata am cumparat mici de la Lidl, cand i-am pus pe gratar, se scurgea din ei o zeama verde, deci am renuntat la super-hiper-market.
|
#12
Posted 25 July 2016 - 21:09
Ce vreme este afara ? E plina piata de verdeturi etc.E vreme destula la iarna...fara suparare.Mai un ou sau o ridiche sau niste pepene si o socata cu lamaie si pa urma niste masline etc.Fiecare dupe gusturi si posibilitati.E pacat de fasolea si rosiile astea sa nu dai iama prin ele...O supa de legume si pa urma un spanac cu putin usturoi , ioi , ioi , ioi etc.
|
#13
Posted 25 July 2016 - 21:09
#14
Posted 25 July 2016 - 21:13
#15
Posted 25 July 2016 - 21:24
La inceputul toamnei, vitel (de 4-6 luni), de Craciun, o juma' de porc (cam vreo 40 k), de Pasti, miel.Toate de la tara, de la tarani care nu-i cresc repede, care le dau iarba, lapte si nu concetrate sa manance.
Cunosc pe cineva care, dupa ce s-a angajat ca muncitor la o ferma avicola, nu mai mananca pui cumparati din magazin decat rar si putin(de pofta) .Nu ca nu ar avea (pui sau bani)... |
|
#16
Posted 25 July 2016 - 21:28
lristea25, on 25 iulie 2016 - 21:09, said:
Ce vreme este afara ? E plina piata de verdeturi etc.E vreme destula la iarna...fara suparare.Mai un ou sau o ridiche sau niste pepene si o socata cu lamaie si pa urma niste masline etc.Fiecare dupe gusturi si posibilitati.E pacat de fasolea si rosiile astea sa nu dai iama prin ele...O supa de legume si pa urma un spanac cu putin usturoi , ioi , ioi , ioi etc. |
#18
Posted 25 July 2016 - 21:42
BmX150, on 25 iulie 2016 - 20:17, said:
Am citit zilele astea pe un site cum ca marca Coco Rico ar distribui carne fara hormoni si alte prostii.......... Le pui la fiert in apa , fara nimic adaugat . Apa -apa . Le fierbi , Cind sint inca gata , scoti un piept si o pulpa pe o farfurie , si le " desfaci " usor ,,,rupi carnea ... Miroase bine . ???????????? Dupa ce te aduni de pe jos , scrie aici a ce miroase . ................. La carnea de pui se simte cel mai bine cresterea industriala . Care nu miroase ? Care ??? Problema este ca daca treci de miros , gustul este cit de cit ok ...pt cine poate . |
Anunturi
▶ 1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users