![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Cumpar prune pentru tuica
Last Updated: Sep 21 2015 20:04, Started by
corsica
, Aug 13 2015 21:15
·
0

Posted 13 August 2015 - 21:15

Stiu ca este cam timpuriu, dar vreau sa fiu sigur ca anul asta cumpar prune, n-am mai cumparat din 2011!
Ca si cantitate minim 1000 kg si locatia, bineinteles, Prahova. Transportul il asigur eu, pretul negociabil, calitatea primeaza. Astept oferte, eventual pe PM. Numai bine! |
Posted 13 August 2015 - 21:18

Posted 13 August 2015 - 22:22

Trebuie sa recunosc ca ai dreptate! Am avut ocazia sa cumpar prune, imediat dupa revolutie, din zona Topoloveni, atunci am vazut pentru prima data un megabutoi de 5000 litri plin cu tuica, ''cazat'' intr-o sura. Impresionant!
|
Posted 12 September 2015 - 18:55

Astazi am negociat cu 3 comercianti (ambulanti) de prune, la mine pe strada, toti din zona Calvini, Buzau. Pretul a scazut de la 1,5 lei la 1,0 lei, dar nu am incheiat tranzactia din 3 motive: prunele nu erau grase pentru tuica, erau soiul denumit in zona PH - BZ, ciorasti, sacii erau plini cu apa (pe langa prune) si comerciantii nu prezentau incredere (mai multe nu pot sa zic).
Asa ca inca mai sunt interesat sa cumpar cca. 1000 kg, in asociere cu al meu cumnat. |
Posted 21 September 2015 - 20:04

Va salut,
Am rezolvat cu prunele, sunt in posesia a 700 kg de prune grase pentru tuica, puse deja la fermentat de cateva zile. Va tin la curent cu ''fabricatia'' pe topicul dedicat. Rog moderatorii sa inchida acest topic. Multumesc. Numai bine! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users