Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
☕ Cafeneaua cafelei la ibric
Ultima postare: mar 17 2024 06:28, Inițiat de
crisstonne
, aug 19 2018 14:07
·
34
#14203
Publicat: 28 ianuarie 2023 - 14:12
arata foarte apetisant, Gaby!
din restul de faina, ou, pesmet de la Jnitzel, am mai adaugat condmente, si au iesit niste "painici" tare bune . canarel, on 28 ianuarie 2023 - 12:49, said:
ati tradat cauza, a ramas biblioteca pe dinafara. Irina, ce-mi place cum ai scris de matze! la mine sunt sentimente amestecate, adica-s clar de dragoste, cel putin de cand o are tineretul pe Giuli, care ne mai viziteaza si pe noi. dar si de distantare (de siguranta) din cauza de canar Ciupu - conflict de interese. Fișiere atașateEditat de irina2014, 28 ianuarie 2023 - 14:06. |
#14208
Publicat: 29 ianuarie 2023 - 09:34
richelieu, on 29 ianuarie 2023 - 01:41, said:
S-a înfăptuit 🙈 richelieu, on 28 ianuarie 2023 - 15:13, said:
Eu am făcut niște Spata de mangaliță cu bere la cuptor, cu sos gravy și-un piure care nu apare in poze 🙈 Și animalul asta de 8kg, pentru party de diseară. Gaby_M, on 28 ianuarie 2023 - 13:23, said:
Asta am bucatarit azi, pulpe de pui (dezosate) cu pireu de cartofi. O reteta luata de pe internet dar buna rau. |
#14210
Publicat: 29 ianuarie 2023 - 10:17
Deci asta a fost motivul petrecerii? A fost ziua Doamnei Cardinal? Pai atunci sa traiasca La Multi Ani cu sanatate! Si sa ne traiasca si Monseniorul (doar unul avem) si sa ne uimeasca cu creatiile lui din domeniul culinar.
Angelico, uite reteta: Ca observatii, am folosit o cratita si nu am avut pulpe intregi de aia am folosit pulpe superioare dezosate. Ca orice reteta poti sa o adaptezi in functie de de ai si de ce iti place. Fișiere atașateEditat de Gaby_M, 29 ianuarie 2023 - 10:17. |
#14212
Publicat: 29 ianuarie 2023 - 10:23
Bogdansv1, on 29 ianuarie 2023 - 10:15, said:
Cardinalul nu știu când va mai scrie, acum are de spălat o groază de vase... Cu conservele e mai simplu Și soacra 😂😂 Gaby_M, on 29 ianuarie 2023 - 10:17, said:
Deci asta a fost motivul petrecerii? A fost ziua Doamnei Cardinal? Pai atunci sa traiasca La Multi Ani cu sanatate! Si sa ne traiasca si Monseniorul (doar unul avem) si sa ne uimeasca cu creatiile lui din domeniul culinar. Angelico, uite reteta: Ca observatii, am folosit o cratita si nu am avut pulpe intregi de aia am folosit pulpe superioare dezosate. Ca orice reteta poti sa o adaptezi in functie de de ai si de ce iti place. Editat de richelieu, 29 ianuarie 2023 - 10:24. |
|
#14214
Publicat: 29 ianuarie 2023 - 13:59
Tocmai se difuzeaza pe Pro TV Jumanji. Filmul? O prostioara nostima si relaxanta. Robin Williams? Mare actor, printre cei mai mari. Mie imi place mult. Nu ma asteptam sa aiba asa soarta tragica. Daca ma gindesc rolurile lui, cu toate ca sint comice au si o tristete, o melancolie.
Editat de Gaby_M, 29 ianuarie 2023 - 14:00. |
#14218
Publicat: 29 ianuarie 2023 - 17:29
Rog disciplina!
crisstonne, on 19 august 2018 - 14:07, said:
Pentru ca subiectul deschis mai demult, a devenit prea tehnic, si este deturnat spre prezentarea de aparatura, am hotarît sa deschid un subiect pentru bautorii de cafea preparată exclusiv la ibric. Aici o sa postam cafelele preparate de noi, in mod traditional, sau cafele preparate oriunde in lume, daca si numai daca sint preparate la ibric. Ca ,,aparatura " speciala, mai mult de un ibric si o rîșniță manuala, nu prea avem ce sa prezentam, asa ca orgoliul o sa ramîna la cote mici asa cum este normal. Spor |
#14219
Publicat: 29 ianuarie 2023 - 18:20
Bogdansv1, on 29 ianuarie 2023 - 17:29, said:
... fac spagatul... Am fost de am luat legume, să fac o ciorbă țărănească, am și zeamă de varză. @Bogdan, știu că ești cu siropul de mure, și compotul de prune, dar dacă ai ocazia, vezi și ăsta din poză. Cu un strop de apă, adăugat la cinzeacă", este ce trebuie, dezvoltă arome subtile extraordinare. Am luat ieri și o bucată de somon, azi îl tranșez, să bag din el la congelator, dar să rămînă și de mîncat, pentru mai tîrziu. Fișiere atașate |
Anunturi
▶ Utilizatori activi: 1
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi