![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Blue Dreams Club - Bodrum
Last Updated: Jun 13 2014 08:20, Started by
tata123
, Jan 05 2014 21:48
·
0

Posted 05 January 2014 - 21:48

Salutare!
As avea de ales pt anul acesta intre Palm Wings Kusadasi (plaja lata cu nisip, hotel deschis in 2013) si Club Blue Dreams Torba-Bodrum (asezare in trepte dar cu 2 lifturi, priveliste frumoasa, 5 topogane). A fost cineva la cel de al doilea? Pe site-urile englezesti bate spre 70% satisfactie... Multumesc. |
Posted 19 March 2014 - 15:53

Se pare ca nu am gasit pe nimeni din ianuarie pana acum care sa citeasca forumul si sa fi fost la Club Blue Dreams din Torba, Bodrum.
Hotel pe care l-am si ales pana la urma. Fie ce o fi ![]() |
Posted 13 June 2014 - 08:20

Se pare ca nu am gasit pe nimeni din ianuarie pana acum care sa citeasca forumul si sa fi fost la Club Blue Dreams din Torba, Bodrum. Hotel pe care l-am si ales pana la urma. Fie ce o fi ![]() M-am intors duminica de la Club Blue Dreams. A fost totul ok....privelistea e magnifica, piscine noua la fel, topoganele foarte antrenante. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users