Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
R.I.P. Donald Sutherland

Problema de soft ...

PPC suprataxeaza voit fara nici o...

Senzori de miscare aprind lampile...
 Gaura dreapta in perete gros

Manea cu saxofon si tipa misto

Fedex tot imi trimite facturi de ...

Portretul combinatorului la tiner...
 Fals/ uz de fals?

Credit pe cartele

Nu pot sa prelungesc un domeniu, ...

Sfc scannow blocat la 99 la suta
 hdd 2,5" sata 250GB unallocat...

Comparatie consum inverter vs non...

Hidrofor defect arunca apa inapoi...

Apa la sticla din sticla
 

RCS-RDS DIGI.NET - Teste 500mbps & 1000mbps : TP-LINK WDR3600

- - - - -
  • Please log in to reply
2089 replies to this topic

#55
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,378
  • Înscris: 08.12.2008

 black11master, on 17 noiembrie 2013 - 02:05, said:

Salut,

Cei ce postati aici si aveti Router wireless N Gigabit TP-LINK TL-WR1043ND..daca produsul este inca in garantie aveti idee daca pot face reclamatie la vanzator sa imi dea un router
care are intradevar Gigabit si nu numai 125 mb transfer max.? Din punct de vedere legal ei au vandut un produs care nu corespunde cu ce
au specificat pe site in acel moment.
Comerciantul este emag..eventual daca mai sunt ca mine in aceeasi situatie va astept cu PM sa facem o reclamatie impreuna.

Va astept cu pareri.
Multumesc.
ai primit raspuns si pe celalalt topic.  nu poti.  ar fi trebuit sa deschizi ochii inainte de achiziție.

#56
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,660
  • Înscris: 24.09.2006
Daca l-ai cumparat de la eMag il poti retuna in 30 zile de la cumparare fara sa fie nevoie sa le oferi explicatii suplimentare.
Gigabit inseamna 1000 Mbps, adica 125 MB/s, LAN to LAN duce atat fara probleme. WLAN-LAN din ce am inteles TL-WR1043ND duce sub 20 MB/s.

Edited by gumball3000, 17 November 2013 - 14:32.


#57
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,580
  • Înscris: 16.12.2006

 darkkiss, on 17 noiembrie 2013 - 13:20, said:

Pe un telefon Lenovo ... ~50Mbps.
Pe laptop insa s-a dus spre ~100Mbps.

La fel, ambele retele active.Nu am testat doar pe 5Ghz

Inseamna ca atat pot produsele Apple sau ma rog chip-urile wireless din telefoanele mobile.

Pe laptop din pacate nu pot sa testez.

Am mai facut niste teste si am avut viteza mai mare pe upload.

50 Mbps pe download si 56 Mbps pe upload.

Tot asa, conectat doar pe 5 Ghz.

Edited by catalinman, 17 November 2013 - 15:10.


#58
Neaceasca85

Neaceasca85

    Power grid enthusiast

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,547
  • Înscris: 14.10.2008
Automat o placa B/G dintr-un laptop nu stie 5 Ghz ci doar 2,4 Ghz, nu? Eu le voi lasa pe ambele active, insa daca teoretic as lasa numai 5 Ghz, Lenovo-ul meu nu ar gasi-o.

#59
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,378
  • Înscris: 08.12.2008
corect.

#60
Neaceasca85

Neaceasca85

    Power grid enthusiast

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,547
  • Înscris: 14.10.2008
O alta chestie e ca laptopul nu-mi vede Hidden Networks, pe cand Nokia 302 da.

#61
Neaceasca85

Neaceasca85

    Power grid enthusiast

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,547
  • Înscris: 14.10.2008
Pot spune ca imi place la maxim designul sau, as prefera leduri verzi ca asa le am la DIR-615 dar nu ar fi bai de am ghinion de cele albastre:

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/YyIrv3yC3So?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Chiar merge pus intre 2 goblenuri si rapirea din Irak. Posted Image

#62
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,074
  • Înscris: 20.06.2009

 Neaceasca85, on 18 noiembrie 2013 - 04:30, said:

(...)
Chiar merge pus intre 2 goblenuri si rapirea din Irak. Posted Image
Eu ştiam de Răpirea din Serai (pe undeva prin Turcia)...dar na, al tău o fi mai nou şi inspirat de războaiele alea din Golf..Posted Image

#63
adinic

adinic

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 108
  • Înscris: 21.10.2005
Cu routerul TP LINK WDR3600 am prins viteza din linkul de mai jos. Pe wi-fi max 108 mbps pe 5Ghz cu laptopul la 2 metri de router. Ce provider bate viteza/pret asta?

http://www.speedtest...sult/3107904461

#64
Neaceasca85

Neaceasca85

    Power grid enthusiast

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,547
  • Înscris: 14.10.2008

 crislacor, on 18 noiembrie 2013 - 09:33, said:

Eu ştiam de Răpirea din Serai (pe undeva prin Turcia)...dar na, al tău o fi mai nou şi inspirat de războaiele alea din Golf..Posted Image

Din Serai e prea veche, aia din Irak din aprilie 2005 (Marrie Jeanne Ion, Sorin Miscoci si Ovidiu Ohanesian) mi-a placut mie cel mai mult, carpeta cu Seraiul nu am avut niciodata, nici peste de sticla desi mileuri am avut 1 tona, bibelouri la fel, inclusiv pescarul chinez (am 2), cumnata mi-a dat un peste de sticla in mai 2011 insa e unul atipic, vertical nu orizontal si spart la bot. Posted Image

#65
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,580
  • Înscris: 16.12.2006

 Neaceasca85, on 18 noiembrie 2013 - 04:30, said:

Pot spune ca imi place la maxim designul sau, as prefera leduri verzi ca asa le am la DIR-615 dar nu ar fi bai de am ghinion de cele albastre:

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/YyIrv3yC3So?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Chiar merge pus intre 2 goblenuri si rapirea din Irak. Posted Image
Cred ca leduri verzi o sa ai si tu.

In cazul meu ledurile sunt verzi, iar pe cutia lui ledurile sunt tot pe vede.

Deci se pupa desenul de pe cutie cu router-ul propriu-zis. :D

#66
1qlee

1qlee

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 136
  • Înscris: 07.11.2012
1. revizia hardware: TP-LINK WDR3600 v1.4
2. firmware folosit: original 31.03.13
3. tip calculator: win7Ultimate x64; procesor A10 5800K  4.30GHz; RAM 8G DDR3; SSD; Asus F2A85-M PRO + LAN onboard gigabite
4. tipul de abonament: FB4 (1000mbps)

La mine inca imi arata asa
[ http://oi43.tinypic.com/jkx8j6.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

dar am testat doar pe siteul RDS cu testul lor (deocamdata)
CU routerul exact cum l-am luat fara nici o modificare (inca)

Cu Chrome, am prins viteza de 321/56, dar cu procesor la 96%
Cu Oepra, am prins viteza de 560/72 cu procesor la 56%
Cu FireFox am prins viteza de 526/101 cu procesor la 54%
Cu internet Explorer, viteza de 534/100 cu procesor la 58%


atasez poze

Attached Files



#67
$orin

$orin

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 178
  • Înscris: 06.09.2007

 1qlee, on 18 noiembrie 2013 - 17:57, said:

1. revizia hardware: TP-LINK WDR3600 v1.4 2. firmware folosit: original 31.03.13 3. tip calculator: win7Ultimate x64; procesor A10 5800K 4.30GHz; RAM 8G DDR3; SSD; Asus F2A85-M PRO + LAN onboard gigabite 4. tipul de abonament: FB4 (1000mbps) La mine inca imi arata asa [ http://oi43.tinypic.com/jkx8j6.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] dar am testat doar pe siteul RDS cu testul lor (deocamdata) CU routerul exact cum l-am luat fara nici o modificare (inca) Cu Chrome, am prins viteza de 321/56, dar cu procesor la 96% Cu Oepra, am prins viteza de 560/72 cu procesor la 56% Cu FireFox am prins viteza de 526/101 cu procesor la 54% Cu internet Explorer, viteza de 534/100 cu procesor la 58% atasez poze

TP-LINK WDR 3600 v1.4,firmware original ,PC cu win8x64:Procesor AMD A8 5600K 3,6Ghz,-Ram 4 G DDR3,-SSD,-Placa baza Asrock FM2A75 PRO4,-Lan onboard Realtek ,-Fiberlink 500.Cu opera am prins viteza 525/105, dar ce mi sa parut mai interesant a fost incarcarea procesorului doar 29% tinand cont ca acesta e mai slab ca A10 5800k.

Attached Files



#68
1qlee

1qlee

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 136
  • Înscris: 07.11.2012
Diferența cred ca o face win8, care din cate stiu eu, nu consuma cat un win7ultimatex64.


ps
am bagat si pe direct si viteza e aceeasi sau mai mica. Oricum, acum vitezele sunt mai mici. Cred ca toata lumea face teste Posted Image

Edited by 1qlee, 18 November 2013 - 22:30.


#69
maistoru

maistoru

    ex

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,756
  • Înscris: 10.05.2008
@1qlee ai incercat cu antivirus si firewall oprite ?
rds zice ca in conditiile astea ar trebui sa treci de 900

#70
1qlee

1qlee

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 136
  • Înscris: 07.11.2012
Stiam, dar in fuga dupa configurari, montaje, etc etc, am uitat . Posted Image

MS de atentionare
Revin cu test

#71
maistoru

maistoru

    ex

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,756
  • Înscris: 10.05.2008
si bineinteles cu firul direct fara router

#72
1qlee

1qlee

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 136
  • Înscris: 07.11.2012
testat fara antivirus/firewall 550/100 si pe direct si pe router
testat cu antivirus 366/100

oricum, am prins 550 cu antivirus,
Acum depinde si ora
Am sa mai testez,dar viteza asta imi ajunge, chiar daca am F1000.

Attached Files


Edited by 1qlee, 18 November 2013 - 23:25.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate