Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare Apartament

reparatie zgarietura bara spate

Lipire XPS de hidroizolație ...

Detectare dispozitiv de ascultare...
 Detectare posibile dispozitive de...

suport/cutie fixare SSD in locul ...

Popcorn stradal

De ce ard asa de violent masinile...
 Sfat achizitie bicicleta MTB

Imi tot apare ipconfig

Degresant auto eficient

Pistol care sa pulverizeze vopsea...
 Cursuri inot apa netratata

Telefoane vechi, fixe si mobile c...

Sa desparțim cuvintele in cuvinte

Apartament complex rezidential no...
 

RCS-RDS DIGI.NET - Teste 500mbps & 1000mbps : TP-LINK WDR3600

- - - - -
  • Please log in to reply
2089 replies to this topic

#1
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,715
  • Înscris: 08.10.2015
RCS-RDS DIGI.NET - Teste 500mbps & 1000mbps : TP-LINK WDR3600

Postati doar:
1. revizia hardware TP-LINK WDR3600
2. firmware folosit: factory default , openwrt.
3. tip calculator
4. tipul de abonament FB3 (500mbps), FB4 (1000mbps)

Edited by adiatric, 11 November 2013 - 15:40.


#2
ccf_cristi

ccf_cristi

    Asa si?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,504
  • Înscris: 13.10.2010
Si?! Posted Image

#3
alexx1402

alexx1402

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,229
  • Înscris: 01.01.2007
Un fel de topic-ghicitoare
Cred ca omu` vrea ca cei care au modelul asta de router sa posteze rezultatele testelor de viteza aici.

Edited by alexx1402, 11 November 2013 - 15:43.


#4
Kain_12

Kain_12

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,009
  • Înscris: 25.11.2009
Eu am routerul asta, zilele astea imi fac upgrade la FB4 ( 1000 MBps ) :D

#5
crisbud

crisbud

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,242
  • Înscris: 07.12.2011
si???

#6
MoshuXXL

MoshuXXL

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,181
  • Înscris: 05.04.2007
L-am comandat de la RDS. Îl testez după ce mi-l aduc.

#7
Stan_Patzitul

Stan_Patzitul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,733
  • Înscris: 26.08.2009

View Postcrisbud, on 11 noiembrie 2013 - 15:43, said:

si???

Nimic. Asteptam.
Era un banc cu statuia lui Lenin care arata cu degetul undeva in fata (catre viitorul luminos). Si intr-o zi a fost cutremur si a cazut statuia pe spate aratand in sus, si o gloata de nerozi adunati in jurul ei priveau si ei spre cer intrebandu-se oare care o fi mesajul? Cam asa e si cu topicul asta Posted Image

#8
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,715
  • Înscris: 08.10.2015
off

Edited by adiatric, 11 November 2013 - 21:43.


#9
Emeraldu

Emeraldu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 69
  • Înscris: 07.12.2007
1. revizia hardware TP-LINK TL-WDR3600  1.000000  (pe spatele routerului scrie 1.4 iar in soft 1.0000 - sa ne lamureasca cineva cum sta treaba)
2. firmware original (factory) versiunea din 09.09.2013 : wdr3600v1_en_3_13_34_up_boot(130909).bin
3. tip calculator: Windows 8.1 Pro x64 dual boot cu W7 Pro x64 (testele au fost facute pe ambele OS-uri). Intel core i5 2500k @ 4Ghz, 8 GB DDR3, Samsung 830 SSD 128 GB. Motherboard ASRock  Z68 Pro3 Gen3
4. tipul de abonament FB 500 (500mbps) - fostul FB3

Testul de pe youtube este in windows 8.1 x64 cu ipv6 enabled (ipv6 care merge cand vrea muschiu' lui)

setati 1080p / 720p:  [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/PwN6af06NF0?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Restul de imagini sunt cu teste facute cu win 7 x64 prin ipv4.

Au fost probleme cu ipv6 prin PPPOE - ba mergea - ba numai mergea... oricum latenta scade pe ipv6 aviz amatorilor de jocuri online in multiplayer. Cu tunnel 6to4 ipv6 merge fara probleme dar nu prea e acelasi lucru.

Attached Files


Edited by Emeraldu, 12 November 2013 - 13:02.


#10
Tibus

Tibus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 138
  • Înscris: 24.04.2008
1. revizia hardware : pe cutie si pe router scrie 1.4, in soft :  v1 00000000
2. firmware folosit: factory default : 3.13.31 Build 130320 Rel.55761n
3. I7 2600k@stock // 8 GB RAM 1333 mhz // Asrock Z77 Pro3 + onboard LAN// RAID0 : 1x 5400 RPM + 1x 7200 RPM
4., FB4 (1000mbps)

Deci....deci....au iesti azi niste teste...nici in vise nu speram asa ceva Posted Image

@Windows 8 @ µTorrent Stable (3.3.2 build 30260) @ 50 peers, 1GB cache
[ http://s20.postimg.org/htep8q5uh/speed.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

@Ubuntu 13.10 @ qBittorrent v 3.0.11 @ 50 peers, 1GB cache

[ http://s20.postimg.org/x3ekfx1cp/12_11_13_14_38_07.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Asta a fost viteza maxima atinsa, dar nu prea departe de viteza medie, utorrent mi se pare mai stabil la viteza, qbittorrent fluctueaza ceva mai mult.

PS : la 100++MB/s deja mi se misca mai greu, probabil din cauza HDD-urilor.

@Emeraldu : nu stiu cum ai reusit tu ipV6 din router, eu nu reusesc deloc, nu se conecteaza....

Edited by Tibus, 12 November 2013 - 15:06.


#11
danyxp

danyxp

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,030
  • Înscris: 12.12.2005
Am inteles ca unora le merge ipv6 doar cu "ipv6test" la service name. La mine merge fara. Dar o vreme nu mers in nici un fel. Daca pe direct in pc nu merge ipv6, nu te mai chinui cu routerul ca e de la ei.

#12
Neaceasca85

Neaceasca85

    You do the math

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,191
  • Înscris: 14.10.2008
Nu voi stresa WDR-3600 cu IPv6 deloc. Insa maine sau poimaine trebuie sa-i stresez pe astia de la Erdeesh cu cand mi-l aduc. Nici RAM nu cumpar pana nu iau routerul, e de asteptat ca pe router sa fie viteza mai mare, luand stress-ul PPPoE-ului de pe PC.

#13
Emeraldu

Emeraldu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 69
  • Înscris: 07.12.2007
Mda deci cred ca am rezolvat problema IPV6 pe WDR3600.

Mentionez ca ieri nu mergea cu acelasi firmware si aceleasi setari. Iata ce am facut:

Fiind curios sa testez internetul si pe direct (cablu infipt direct in placa de retea) am constatat ca in loc de internet imi apare pagina de eroare de la RDS cum ca nu pot accesa internetul din alta locatie. Dupa vreo 2 telefoane la RDS si setarea MAC address-ului (placii de retea) la ei in sistem, am constatat ca imi merge netul pe IPV4 / IPV6.
Dupa vreo 2-3 ore de teste pe direct, am trecut iar pe router si am pus aceleasi setari de ieri (atasez poza) ca sa constat ca in vreo 2-3 minute (dupa restartul routerului) imi merge netul pe IPV6 si respectiv IPV4.
Acum nu stiu daca are legatura cu faptul ca am setat IPV6-le sa mearga pe direct....mentionez ca inainte sa pun internetul pe direct am editat un fisier txt cu urmatorii parametri:

netsh interface teredo set state disabled
netsh interface isatap set state disabled
netsh interface 6to4 set state disabled

fisierul cu denumirea 'nume.txt' a fost redenumit in 'nume.bat' apoi rulat ca administrator. (dai right click pe fisier apoi - run as administrator)
Restart si gata...

Firmware folosit: wdr3600v1_en_3_13_34_up_boot(130909).bin  (oficial)

Se poate observa ca la download merge pe la 450 mbps in loc de 500-550 mbps dar a disparut ezitarea aceea de cateva secunde care-l frustra pe adiatric. Acum se duce direct in 440-450 si ramane acolo.
Revin cu update in caz ca-mi crapa IPV6-le; deocamdata merge de vreo ora. Daca nu face figuri cred ca voi cumpara routerul. 180 ron e pomana de la RDS fata de 290-300 cat e prin magazine.

Attached Files


Edited by Emeraldu, 12 November 2013 - 18:53.


#14
Emeraldu

Emeraldu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 69
  • Înscris: 07.12.2007
Fiberlink 500 - viteze de 600 Mbps ?

Sa mai adaugam un asa zis test. IPV6 enabled in router / 1GB cache in setarile utorrent / download pe HDD de data asta. (HDD Sata 3 Samsung Spinpoint F1 320GB 7200RPM)
Am reusit sa prind de cateva ori 75 Mb/s pe torentele din RO ceea ce inseamna ca a tinut ruterul si respectiv 'tzeava' 600 Mbps in loc de 500 mbps cat am eu abonamentul. Am dat un defrag acum vreo 2 zile, poate d-aia n-a crapat hardu'. Acum am inteles ca ei nu dau 500 fix si ca ar da 510-520....dar pan la 600 e cale lunga.
Atasez imaginea.

Attached Files



#15
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,715
  • Înscris: 08.10.2015

View PostEmeraldu, on 13 noiembrie 2013 - 02:39, said:

Fiberlink 500 - viteze de 600 Mbps ?

Sa mai adaugam un asa zis test. IPV6 enabled in router / 1GB cache in setarile utorrent / download pe HDD de data asta. (HDD Sata 3 Samsung Spinpoint F1 320GB 7200RPM)
Am reusit sa prind de cateva ori 75 Mb/s pe torentele din RO ceea ce inseamna ca a tinut ruterul si respectiv 'tzeava' 600 Mbps in loc de 500 mbps cat am eu abonamentul. Am dat un defrag acum vreo 2 zile, poate d-aia n-a crapat hardu'. Acum am inteles ca ei nu dau 500 fix si ca ar da 510-520....dar pan la 600 e cale lunga.
Atasez imaginea.

Felicitari.
Pana la urma a fost bun topic-ul.
Sunt destui care au tp-link wdr3600.
Parerile sunt bine venite.

Problema cu pagina rds care apare e din cauza ca nu se face disconnect la pppoe.
Nu e de ajuns a se opri routerul, trebuie dat si disconnect inainte de a conecta alt dispozitiv.

#16
emyemil

emyemil

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 01.11.2007

View PostEmeraldu, on 12 noiembrie 2013 - 18:49, said:

Mda deci cred ca am rezolvat problema IPV6 pe WDR3600.

Mentionez ca ieri nu mergea cu acelasi firmware si aceleasi setari. Iata ce am facut:

Fiind curios sa testez internetul si pe direct (cablu infipt direct in placa de retea) am constatat ca in loc de internet imi apare pagina de eroare de la RDS cum ca nu pot accesa internetul din alta locatie. Dupa vreo 2 telefoane la RDS si setarea MAC address-ului (placii de retea) la ei in sistem, am constatat ca imi merge netul pe IPV4 / IPV6.
Dupa vreo 2-3 ore de teste pe direct, am trecut iar pe router si am pus aceleasi setari de ieri (atasez poza) ca sa constat ca in vreo 2-3 minute (dupa restartul routerului) imi merge netul pe IPV6 si respectiv IPV4.
Acum nu stiu daca are legatura cu faptul ca am setat IPV6-le sa mearga pe direct....mentionez ca inainte sa pun internetul pe direct am editat un fisier txt cu urmatorii parametri:

netsh interface teredo set state disabled
netsh interface isatap set state disabled
netsh interface 6to4 set state disabled

fisierul cu denumirea 'nume.txt' a fost redenumit in 'nume.bat' apoi rulat ca administrator. (dai right click pe fisier apoi - run as administrator)
Restart si gata...

Firmware folosit: wdr3600v1_en_3_13_34_up_boot(130909).bin  (oficial)

Se poate observa ca la download merge pe la 450 mbps in loc de 500-550 mbps dar a disparut ezitarea aceea de cateva secunde care-l frustra pe adiatric. Acum se duce direct in 440-450 si ramane acolo.
Revin cu update in caz ca-mi crapa IPV6-le; deocamdata merge de vreo ora. Daca nu face figuri cred ca voi cumpara routerul. 180 ron e pomana de la RDS fata de 290-300 cat e prin magazine.

La Ppp0v6 ai bagat user si pass de la RDS? La setarile de la router ai mai facut ceva? MS

#17
Emeraldu

Emeraldu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 69
  • Înscris: 07.12.2007

View Postemyemil, on 13 noiembrie 2013 - 12:29, said:

La Ppp0v6 ai bagat user si pass de la RDS? La setarile de la router ai mai facut ceva? MS

Am pus si poza cu setarile. Da, e userul si pass de la RDS pt Ppp0v6. Toate setarile din router sunt vizibile si in poza. In meniul IPV6 setup la submeniul WAN setup dai connect, bagi un save, apoi restart la router....daca nu merge dai disable la placa de retea si apoi connect .... astepti vreo 5-7 minute sa-si gaseasca adresa de IPV6 si gata ! tre sa mearga.
Ia poza la lupa ca-ti arata tot ce trebuie sa stii.

Attached Files


Edited by Emeraldu, 13 November 2013 - 16:20.


#18
emyemil

emyemil

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 01.11.2007

View PostEmeraldu, on 13 noiembrie 2013 - 16:17, said:



Am pus si poza cu setarile. Da, e userul si pass de la RDS pt Ppp0v6. Toate setarile din router sunt vizibile si in poza. In meniul IPV6 setup la submeniul WAN setup dai connect, bagi un save, apoi restart la router....daca nu merge dai disable la placa de retea si apoi connect .... astepti vreo 5-7 minute sa-si gaseasca adresa de IPV6 si gata ! tre sa mearga.
Ia poza la lupa ca-ti arata tot ce trebuie sa stii.

Pai intrebam daca ai facut ceva setari la securitate la router si daca ai alt user si pass fata de ipv4 .

Edited by emyemil, 13 November 2013 - 19:34.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate