Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare Apartament

reparatie zgarietura bara spate

Lipire XPS de hidroizolație ...

Detectare dispozitiv de ascultare...
 Detectare posibile dispozitive de...

suport/cutie fixare SSD in locul ...

Popcorn stradal

De ce ard asa de violent masinile...
 Sfat achizitie bicicleta MTB

Imi tot apare ipconfig

Degresant auto eficient

Pistol care sa pulverizeze vopsea...
 Cursuri inot apa netratata

Telefoane vechi, fixe si mobile c...

Sa desparțim cuvintele in cuvinte

Apartament complex rezidential no...
 

RCS-RDS DIGI.NET - Teste 500mbps & 1000mbps : TP-LINK WDR3600

- - - - -
  • Please log in to reply
2089 replies to this topic

#37
QAZ

QAZ

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,594
  • Înscris: 18.09.2003
[ http://i41.tinypic.com/2q9i6uc.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Firmware Version:  
3.13.31 Build 130320 Rel.55761n
Hardware Version:  
WDR3600 v1 00000000
FBL500
Q9505  4Gb ram win pe ssd  dw direct pe ST1000DM003-1CH162 : 1000.2 GB

#38
Emeraldu

Emeraldu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 69
  • Înscris: 07.12.2007

View Postemyemil, on 15 noiembrie 2013 - 16:29, said:

La mine nu e stabil, ba se conecteaza pe ipv6 ba pe 4 ba ambele dar nu merge netul, cand sta conectat pe ipv6 se tot deconecteaza ipv4 si net-ul abia se misca...astept un FW mai nou poate merge mai bine....

N-ai avut tu rabdare sa te conectezi. Deci uite ce faci... (dupa ce dai uptade la ultimul FW official)
Intri in interfata de admin a routerului, dai disconnect la IPV4 PPPoE (vezi poza 1) dai save , te conectezi la IPV6 PPPoEv6 (poza 2 dai disconnect/save astepti 30 sec, apoi connect/save) si astepti 3 min.. apoi te conectezi iar la IPV4 PPPoE si gata !  Interfata TP-Link e cam buguita si cateodata nu-ti arata 'connecting', d-aia tre sa dai save sau sa astepti cateva zeci de secunde.

Attached Files



#39
Tibus

Tibus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 138
  • Înscris: 24.04.2008
La mine se conecteaza in router cu ipv6, dar nu am reusit sa mearga in ubuntu sau windows 8, primesc ip-uri V6, dar no internet access...(am incercat si cu fisierul ala .bat degeaba), pe ipv6 test nu detecteaza

#40
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,556
  • Înscris: 16.12.2006
Ce viteze ati prins pe wi-fi cu acest router ?

Eu am testat cu un iPhone 5 si mai mult de 52 Mbps pe wireless nu am prins.

Precizez ca in momentul de fata am totul lasat pe default si sunt active ambele retele wi-fi. Atat aia de 2.4 Ghz, cat si reteaua de 5 Ghz.

E recomandat cumva sa dezactivez una dintre ele si sa raman doar cu aia de 5 Ghz ?

#41
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,649
  • Înscris: 24.09.2006
Parola pe wi-fi este cumva pusa cu wep?

#42
Emeraldu

Emeraldu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 69
  • Înscris: 07.12.2007

View Postcatalinman, on 16 noiembrie 2013 - 13:29, said:

Ce viteze ati prins pe wi-fi cu acest router ?

Eu am testat cu un iPhone 5 si mai mult de 52 Mbps pe wireless nu am prins.

Precizez ca in momentul de fata am totul lasat pe default si sunt active ambele retele wi-fi. Atat aia de 2.4 Ghz, cat si reteaua de 5 Ghz.

E recomandat cumva sa dezactivez una dintre ele si sa raman doar cu aia de 5 Ghz ?


Pe wifi am prins 65 Mbps pe tableta Kindle Fire HD 8.9'' si 9 Mb/s pe torente. Pe Galaxy S2 se duce in maxim 45 Mbps.
Folosesc numai 5 Ghz, la mine e cea mai rapida frecventa.

#43
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,556
  • Înscris: 16.12.2006

View Postgumball3000, on 16 noiembrie 2013 - 15:24, said:

Parola pe wi-fi este cumva pusa cu wep?
Nu, am setat pe WPA2-PSK.

View PostEmeraldu, on 16 noiembrie 2013 - 15:40, said:



Pe wifi am prins 65 Mbps pe tableta Kindle Fire HD 8.9'' si 9 Mb/s pe torente. Pe Galaxy S2 se duce in maxim 45 Mbps.
Folosesc numai 5 Ghz, la mine e cea mai rapida frecventa.
Eu am testat cu un iPad 3 si cu un iPhone 5.

Teoretic suporta amandoua standardul N, plus dual-band.

Poate ca trebuie sa pun wifi pe alt canal.

#44
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,377
  • Înscris: 08.12.2008
in functie de device-urile folosite viteza poate fluctua considerabil.  eu obtin intre 30Mbps si 140Mbps pe banda de 5Ghz

#45
emyemil

emyemil

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 01.11.2007

View PostEmeraldu, on 13 noiembrie 2013 - 23:06, said:

KKT.... ramasese poza veche. Acum merg aman2 dar daca scot routerul din priza iar tre sa dau 3-4 reconecturi pana vede ambele protocoale. Uite aici print screen de azi. Test facut pe test-ipv6.ro si test-ipv6.com  (pe .com are vreo 22 de teste si dureaza mai mult)
Merge perfect. Uite am luat 10 Posted Image)

@Tibus. Pai ce facem ? Fara update de FW o sa-ti mearga poimarti... da-ti update, dureaza 3 minute iar FW il gasesti pe siteul TP-Link. (e ala din 9 sept. 2013)
Uite aici ! Am pus dinou fw. Daca conectez doar ipv6 merge si trece test pe ipv6 dar daca conectez si ipv4 moare ipv6 in teste desi apare conectat.. uite ceva poze Posted Image

Attached Files

  • Attached File  1.jpg   188.27K   212 downloads
  • Attached File  2.jpg   119.3K   212 downloads


#46
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,556
  • Înscris: 16.12.2006

View Postcarmenclara1, on 16 noiembrie 2013 - 16:32, said:

in functie de device-urile folosite viteza poate fluctua considerabil.  eu obtin intre 30Mbps si 140Mbps pe banda de 5Ghz
O sa mai repet testele.

Nu ca as avea nevoie de viteze foarte mari pe tableta sau telefon, doar asa ca principiu. :)

Laptopul pe care oricum nu il folosesc are doar B/G, iar acasa cand stau pe wifi sunt de regula pe tableta.

#47
Neaceasca85

Neaceasca85

    You do the math

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,191
  • Înscris: 14.10.2008
Haha, la fel ca laptopul meu, voi avea pe LAN cat duce PC-ul desktop, estimativ un 400, iar pe wireless doar 20 mbps, mai am Nokia 302 ce se conecteaza la o rata de 65 M conform routerului dar nu stiu cat prinde.

#48
Tzeb

Tzeb

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 303
  • Înscris: 18.02.2004
Pe windows XP a testat cineva combinatia fl500 + wdr3600?

#49
Neaceasca85

Neaceasca85

    You do the math

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,191
  • Înscris: 14.10.2008
Ar fi bataie de joc, pe XP am avut 94 mbps pana cand testele de viteza au renuntat la flash si nu mai treceau de 70 mbps, nu trec pentru ca mai am 2 PC-uri cu XP la care am acces. Am pus 7 si viteza a saltat la 335 mbps.

#50
Emeraldu

Emeraldu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 69
  • Înscris: 07.12.2007

View Postemyemil, on 16 noiembrie 2013 - 16:32, said:

Uite aici ! Am pus dinou fw. Daca conectez doar ipv6 merge si trece test pe ipv6 dar daca conectez si ipv4 moare ipv6 in teste desi apare conectat.. uite ceva poze Posted Image

Mda, pai asa imi face si mie jegu' dar dupa 3-4 incercari le ia pe aman2. Oricum am observat ca intai tre sa ma conectez la ipv6 si apoi la ipv4 (invers nu-I place). Eu am uptime la IPV6 de marti si n-am avut probleme cu disconnect sau sa se blocheze routerul.
In rest nu stiu care-I treaba cu FL500 ca de luni de cand mi l-a instalat downloadez la 70-76 MB/s pe torente ceea ce nu prea e logic. 500 Mbps = 62.5 Mb/s
Ei (RDS) inainte sa plece mi-au zis ca mi-au facut setare pe 520 mbps in loc de 500 dar 600 mbps = 75 Mb/s. Or fi drek mai generosi ca se apropie sarbatorile de iarna.

uite download de acum cateva minute. De pe la 50% pan la 100% a stat constant in peste 70 mb/s

Attached Files

  • Attached File  73.jpg   492.57K   196 downloads


#51
black11master

black11master

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 93
  • Înscris: 05.11.2013
Salut,

Cei ce postati aici si aveti Router wireless N Gigabit TP-LINK TL-WR1043ND..daca produsul este inca in garantie aveti idee daca pot face reclamatie la vanzator sa imi dea un router
care are intradevar Gigabit si nu numai 125 mb transfer max.? Din punct de vedere legal ei au vandut un produs care nu corespunde cu ce
au specificat pe site in acel moment.
Comerciantul este emag..eventual daca mai sunt ca mine in aceeasi situatie va astept cu PM sa facem o reclamatie impreuna.

Va astept cu pareri.
Multumesc.

#52
Neaceasca85

Neaceasca85

    You do the math

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,191
  • Înscris: 14.10.2008
E gigabit dar numai fara PPPoE care solicita muschii procesorului si cere accelerare hardware NAT.

#53
black11master

black11master

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 93
  • Înscris: 05.11.2013
Din pacate nu il pot testa ca switch deoarece am Laptop si nu am 2 placi retea Gigabit
dar conform producatorului nu ajunge pe nici o configuratie la Gigabit.Aici nu inteleg de ce este vandut
ca router Gigabit.
http://www.tp-link.c...icle/?faqid=465

#54
darkkiss

darkkiss

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 143
  • Înscris: 29.04.2004

View Postcatalinman, on 16 noiembrie 2013 - 13:29, said:

Ce viteze ati prins pe wi-fi cu acest router ?

Eu am testat cu un iPhone 5 si mai mult de 52 Mbps pe wireless nu am prins.

Precizez ca in momentul de fata am totul lasat pe default si sunt active ambele retele wi-fi. Atat aia de 2.4 Ghz, cat si reteaua de 5 Ghz.

E recomandat cumva sa dezactivez una dintre ele si sa raman doar cu aia de 5 Ghz ?



Pe un telefon Lenovo ... ~50Mbps.
Pe laptop insa s-a dus spre ~100Mbps.

La fel, ambele retele active.Nu am testat doar pe 5Ghz

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate