Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Unde e recomandat sa ma cazez in ...

Descarcator de supratensiune tip 2

ping digi?

Reparare "șanțuri&#...
 De ce i se zice Mariei "Stapa...

Colet valoare Londra București

BMW seria 3 rulat vs SsangYong Ko...

Share abonament Netflix
 Cum pot sa fac rost de un negativ...

Lant Bicicleta

Un designer artist: Raymond Loewy

ATS din contactor modular
 Parere apartament ~150k

Limitare la 100mb/s

Altercație

Cartonașe și stickere t...
 

CONSPIRAȚIE: Cine mai conduce lumea?

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
204 replies to this topic

#163
jazzu

jazzu

    Agent

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,438
  • Înscris: 18.06.2009
N-am mai auzit demult de ăștia:

Money.ro

Quote

Rothschild, ”stăpânii universului”

Sursa: Capital.ro | Publicat: 17 aug 2014, 08:20 | Actualizat: 17 aug 2014, 08:59

Doar spune numele "Rothschild", și veți deschide orice conversație până la o lume de avere, putere, și teorii ale conspirației dinastice, descriu jurnaliștii de la Business Insider familia care este considerată ca fiind una dintre cele mai influente de pe planetă.


[ http://mediam.greenlab.ro//image/201408/w460/rothschild_36402500.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Rothschild

De două veacuri și ceva, banca Rothschild este centrul finanțelor mondiale, cu o rețea în peste 30 de țări. Numele Rothschild s-a impus încă din secolul XVI în domeniile bancar și financiar, dar și filantropic.

Certv este că membrii familiei au respetat regulile de fier ale clanului atotputernic. La moartea lui Amschel Rothschild, în 1818, familia era influentă și primise moștenire câteva reguli despre care se spune că sunt respectate și în zilele noastre. Respectarea acestora ar fi unul din secretele succesului în afacerile bancare al clanului Rothschild, dar și o explicație pentru discreția lui. Amschel a lăsat cu limbă de moarte ca toate posturile importante din companiile familiei să fie ocupate de membrii acesteia, dar doar barbații au voie să facă afaceri.

Fiul cel mai mare al celui mai mare fiu este șeful familiei. Pentru ca averea să rămână în familie, membrii ei trebuie încurajați să se căsătorească între ei, fiind acceptate căsătoriile între verișori primari sau “de al doilea”. Amschel a scris în testament: “Niciodată să nu fie făcut un inventar public, de către tribunale sau de oricine altcineva, a averii mele. Interzic publicarea oricărei evaluări a moștenirii mele”, potrivit searchnewsglobal.wordpress.com.

Astăzi, câteva dintre principalele active ale familiei, cele la vedere, sunt băncile de investiții “NM Rothschild & Sons” din Londra, “Group Edmond de Rothschild” din Elvetia sau grupul francez “Compagnie Financiere”. Activitatea Rothschild înseamnă consiliere financiară, investiții financiare și sectorul M&A (fuziuni și achizitii), afaceri care oferă control în toate domeniile. Discreția a rămas atotstăpânitoare! Sunt însă situații în care membri ai familiei se află în consiliile de administrație ale marilor companii industriale sau ale băncilor importante.

Membrii acestei familii nu apar niciodată în topurile miliardarilor, pe care le publică revistele, dar sunt cei mai puternici de pe planetă, influențând istoria ultimelor secole. Cu banii lor, Ducele de Wellington l-a invins pe Napoleon la Waterloo.

Se spune că au finanțat războiul de secesiune din SUA, consolidând democrația modernă, l-au sprijinit pe Cecil Rhodes, cel care a schimbat fața Africii, au finanțat armata britanică în timpul cuceririlor coloniale și au făcut afaceri cu împărații Prusiei și cu țarii Rusiei. Intuind perfect „vremurile” au construit primele căi ferate din Europa, finanțându-le. S-a aproximat că prin 1900, averea familiei era evaluată între trei și șase miliarde de dolari. Averea uriașă este cea care a creat mitul dinastiei Rothschild.

Amschel Mayer Rothschild iubea la nebunie banii, motiv pentru care și-a început ca­­riera ca negustor de monede vechi, la Frankfurt. El a transformat comerțul cu vânzare pe datorie, practicat de tatăl său, într-o bancă, începând să speculeze moneda, profitând din plin de vremurile turbulente, când o valută sau alta se aprecia sau dimpotrivă, în funcție de războaie. A intuit, firește, că aurul este singura valută uni­­versală și a imaginat un sistem de trans­­mitere a informațiilor, revoluționar în epocă. Amschel și-a trimis cei cinci fii să creeze sau să preia conducerea unei filiale a băncii Rothschild. Amschel jr. a rămas la Frankfurt, Nathan a fost trimis la Londra, James la Paris, Salomon la Viena și Karl la Napoli.

În epoca modernă, două sunt evenimentele care au schimbat cursul afacerilor dinastiei. La început de secol XX, famila Rothschild era prezentă nu doar în sistemul bancar pe care-l domina, ci și în toate marile companii. Royal Dutch Shell, Rio Tinto, De Beers, Standard Oil sunt doar câteva exemple de afaceri pe care familia Rothschild le controla sau la care avea acțiuni.

Edmond Rothschild investise masiv în podgorii și domenii franceze, iar alți membrii ai clanului cumpăraseră artă și terenuri, peste tot în lume. De multă vreme se vor­­­bește că familia Rot­­­schild ar fi înființat și finan­­țat e­­nigmatica și controversata organizație Iluminati, care reprezintă unul dintre cele mai mari repere ale teoriei conspirației.

Este un grup care afla în spatele tuturor lucrurilor care se petrec în lumea capitalistă, comunistă, sionis­­tă, islamică sau catolică, în familia re­­gală britanică, în cadrul pre­­șe­­dinției americane, în ca­­drul UE sau ONU, al masoneriei, al cavalerilor templieri; toate acestea are legătură cu illuminati, conducatorii secreți ai lumii. Prețul mondial al aurului, la Bursa Aurului de la Londra, este stabilit de Casa Rothschild. Adevărul este că la ceremonia anunțării cotației zilnice participă și astăzi un membru al familiei.

E bine de știut că la Bursa de aur din Londra se învârt miliarde de euro pe zi! Aurul care se vinde aici este garantat că are o puritate de 995 de părți din 1.000. Doar în primul trimestru al anului, s-au făcut tranzacții de 10.000 de miliarde de lire sterline, ceea ce înseamnă că în fiecare zi, în medie, la Londra se fac tranzacții de aproximativ 111 miliarde euro.

Și familia Rothschild nu lipsește niciodată, fiindcă deține și o cantitate de aur în portofoliu. Despre Rothschild se spune că sunt “stăpânii universului”, deoarece printr-o rețea extraordinar de complexă, cu rădăcini sioniste, controlează finanțele mondiale prin Federal Reserve, Bank of England sau FMI. Familia Rothschild deține o avere evaluată la peste 500 de trilioane de dolari!

În luna martie 1994, s-a sărbătorit la Frankfurt cea de-a 250-a aniversare a nașterii lui Mayer Amschel Rothschild, rabinul care a pus bazele dinastiei bancherilor internaționali Rothschild. Au venit să-și depună omagiile cancelarul german Helmut Kohl, primarul Frankfurt-ului Andreas von Schoeler și președintele Băncii Naționale germane, Hnas Tietmeyer. Au participat circa 250 de membri ai familiei Rothschild care s-au adunat din toată lumea.Primarul von Schoeler a propus ca pe noua bancnotă a Europei unificate, Euro, să fie tipărit chipul lui Mayer Amschel Rothschild.”


#164
jazzu

jazzu

    Agent

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,438
  • Înscris: 18.06.2009
L-a VAZUT cineva pe Dinu Patriciu mort?

#165
marcelsoviani

marcelsoviani

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,176
  • Înscris: 27.01.2014

View Postjazzu, on 21 august 2014 - 14:14, said:


da.
l-a vazut si inainte de a muri, si dupa.
Stiam ca va muri acum o luna.

#166
blacktiti89

blacktiti89

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,635
  • Înscris: 25.05.2009
Am eu o alta ,,teorie a conspiratiei". Ascultati piesa asta:
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/y3OzHBEcymw?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Apoi cititi despre numeroasele prabusiri/disparitii de avioane din ultima vreme! O fi prevestit piesa asta ceva? O fi stiind ei ceva?:))
Cam asa se construiesc astfel de teorii...coincidente si imaginatie.
PS: Apropo de ce a scris ala cu Rothschild. Scrie ca fac si donatii, ceea ce e ok in opinia mea! Adica sunt un fel de versiune americana a lu' Gigi Becali!:)) Nu multi miliardari sunt si filantropi...

#167
Allahu

Allahu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,401
  • Înscris: 30.07.2008
eu cred ca lumea o conduc tiganii.
altfel nu explic cum de ni se baga pe gat tot felul de urati, Pepe, Connect R, Zavoranca,Bollywood, Nasul TV,


#168
lungubogdan

lungubogdan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 379
  • Înscris: 21.03.2008
Nu ni se baga pe gat, noi ne uitam la asa ceva. Putem sa închidem televizorul daca nu ne place, dar se pare ca si noua ne place rahatul care iese din televizoare....

#169
cuculili

cuculili

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,291
  • Înscris: 10.05.2005
Apropo de atata condus de lume: se pare ca nu o mai conduce nimeni, nicicum.

America care, cica, s-a ingramadit in Iraq pentru petrol a pierdut si petrolul de acolo, si teritoriul si influenta ba chiar in zona haladuiesc ai mai strasnici nebuni.
Rusia, cu toata istorica ei mostenire de spaima, abia a trimis niste camioane anemice la etnicii lor casapiti pe capete in Ucraina...dupa un circ de parca urma sfarsitul umanitatii.

Iar ciresica din varful anarhiei este o demonstratie pro-ISIS din Olanda in care porcii urlatori nu erau deranjati de nimeni.

Posted Image

#170
jazzu

jazzu

    Agent

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,438
  • Înscris: 18.06.2009
UK, chiar UE; au fost amorțite de la bază de către fundamentaliștii islamici de dragul culturii. Wrong move!

#171
Phobos

Phobos

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,084
  • Înscris: 23.09.2005

View Postcuculili, on 23 august 2014 - 15:13, said:

Apropo de atata condus de lume: se pare ca nu o mai conduce nimeni, nicicum.

America care, cica, s-a ingramadit in Iraq pentru petrol a pierdut si petrolul de acolo, si teritoriul si influenta ba chiar in zona haladuiesc ai mai strasnici nebuni.
Rusia, cu toata istorica ei mostenire de spaima, abia a trimis niste camioane anemice la etnicii lor casapiti pe capete in Ucraina...dupa un circ de parca urma sfarsitul umanitatii.

Ei, cineva poate ca totusi o conduce. Ceea ce ai prezentat mai sus poate ca e doar dovada ca nu guvernele o conduc. :)

#172
voninoroot

voninoroot

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 146
  • Înscris: 14.12.2013
illuminatti si majestic 14 .nu stiti cine sunt majestic?mai cititi pe net ...a si morgan, banca ,o sa de-a faliment in scurt timp 4-5 ani

#173
Tarara09

Tarara09

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,116
  • Înscris: 23.04.2014
Şi ei au plecat cândva de jos, chiar tu şi zis. Şi dacă au fost deştepţi şi au ţinut de avere ce ai cu ei? Au 4 picioare sau 4 mâini? Au putere multă acum, dar nu mai multă decât oamenii. Auzi şi tu "Conduc lumea". Cum să o conducă ei? Au putere, da, dar nu sunt ei împăraţii planetei. Dacă Putin (Cel mai puternic om de lume - Forbes) vrea, mâine declanşează WW3 şi prima rachetă e spre banca lor sau se apucă şi distruge tot după pământ. Şi de internet se zicea că este "Noua ordine mondială", că cică vrea să ne unim noi şi să se creeze un guvern mondial şi toate tâmpeniile. Mereu vor fi rataţi d-ăştia care vor să manipuleze lumea şi să gândească pentru ea. Dacă mâine toată populaţia globului face un miting global şi spune "Stop New world worder" ce crezi că o să facă aceste mari puteri? Crezi că 7 miliarde de oameni nu sunt în stare să oprească un plan tâmpit făcut de câţiva lideri politici?

#174
41ex

41ex

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,989
  • Înscris: 22.01.2013
ma uit pe ftv un pic..si vad la ce oameni sunt banii/deci puterea..si ma mir ca mai existam, ca nu ne-am aruncat deja in aer sau ceva.

ceva culoare, daca nu e prea offtopic:

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/YFzi956eJuE?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by 41ex, 14 September 2014 - 14:43.


#175
alexkr

alexkr

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 697
  • Înscris: 23.04.2014

View Post41ex, on 14 septembrie 2014 - 14:39, said:

ma uit pe ftv un pic..si vad la ce oameni sunt banii/deci puterea..si ma mir ca mai existam, ca nu ne-am aruncat deja in aer sau ceva.
Aia care se dau in spectacol nu rezista mult. Au averile mostenite si sfarsesc prin supradoze, sinucideri, falimente sau asasinate.

Uita-te la Zucerkberg, miliardar cu casa si masina ca ale unui american mediu, cu o sotie citita(medic pediatru) care nu se da in specacol.
Ingvar Kamprad, cu 23 de miliarde de dolari, care iarasi nu se da in spectacol.
Sunt multi cu averi de miliarde care stau in case pana intr-un milion de euro.
Sunt multi si in Romania, care locuiesc in apartamente comuniste de 3 camere si au averi de milioane.

#176
Plexus

Plexus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 78
  • Înscris: 08.09.2014
sa ne bucuram doar ca vor crapa si ei :)

#177
jazzul

jazzul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 442
  • Înscris: 12.01.2015
Stăpânii finanţelor
Cei patru bancheri care au ruinat lumea

Liaquat Ahamed ne demonstrează în Stăpânii finanţelor că Marea Criză din 1929, prezentată de mulţi drept un fel de catastrofă naturală pe care nimeni n-o putea preveni, a fost cauzată în primul rând de deciziile câtorva conducători de bănci centrale; lumea a plătit scump erorile acelor oameni, traversând ani lungi de prăbuşire economică. Prin analiza sa lucidă, documentată şi vie, autorul ne oferă o nouă înţelegere a naturii globale a crizei financiare, plină de învăţăminte pentru perioada pe care o traversăm în prezent.
„O lucrare magistrală... Când afli cum a intrat lumea în spirala Marii Crize... nu poţi să nu te gândeşti la criza economică pe care o trăim acum.“ (The New York Times Book Review)

#178
a3ds

a3ds

    Guru Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 13,313
  • Înscris: 26.04.2015
Lumea e condusa acum ca si intotdeauna de aia cu bani. Cine are bani are si puterea. Banu' la ban trage, paduchele la paduche. Sau cum zice francezu:

The golden rule: he who has the gold makes the rules

#179
a3ds

a3ds

    Guru Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 13,313
  • Înscris: 26.04.2015

View Postjazzu, on 05 martie 2013 - 20:04, said:

Am pierdut rândul. Cine mai conduce lumea în zilele noastre?

Avem următorii nominalizaţi:
  • Goldman
  • Rockefeller
  • Lehmans
  • Loebs
  • Rothschilds
  • Warburgs
  • Lazards
  • Sieff
Cine deţine cei mai mulţi sclavi, cele mai multe acţiuni şi în ce sectoare? Tu a cui proprietate eşti?

Mai avem : Bank of America, JP Morgan Chase, Citigroup and Wells Fargo, Exxon Mobil, Royal Dutch/Shell, BP and Chevron Texaco.


[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/7OU9AGUv4lk?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

PS: Am editat titlul cu acel cuvânt care îi relaxează pe cei cărora nu le convine adevărul.

Pai cam toti aia + altii de care probabil nu stim :) In nici un caz politicienii, aia sunt doar oamenii de paie pusi in fata care se tot schimba din 4 in 8 ani ca sa aiba prostii impresia ca votand pot schimba ceva :)

#180
kuivasto

kuivasto

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 696
  • Înscris: 29.01.2008

View Posta3ds, on 26 aprilie 2015 - 20:22, said:

Lumea e condusa acum ca si intotdeauna de aia cu bani. Cine are bani are si puterea. Banu' la ban trage, paduchele la paduche. Sau cum zice francezu:

The golden rule: he who has the gold makes the rules
Adevarul e undeva la mijloc ! Indivizii care trag sforile ( elitele) sunt atat de bogati incat acumularea de avere nu mai reprezinta primul lor obiectiv. Ei tanjesc dupa putere( in cea mai pura forma a ei), ma refer la puterea de a se juca cu destinele a milioane de oameni sau puterea de a participa nestingheriti la petreceri snuff in care sunt ucise fetite minore => fara ca cineva sa poata vreodata sa-i traga la raspundere.
Eyes Wide Shut e cea mai fidela reprezentare a modului in care ei vad lumea, filmul ala ofera raspunsurile pe care le cautati.
Masoneria, BIS, Bilderberg, Iluminatti, Council on Foriegn Relations sunt doar niste pioni a caror rol e sa proiecteze tocmai puterea tansnationala pe care o detin cei care sunt la varful piramidei.
Ar fi incorect ca sa ma lansez in speculatii legate de ce se afla dincolo de aceste elemente secundare ale NWO, am remarcat faptul ca unii vorbesc despre un grup intitulat : The Thirteen Families.

Edited by kuivasto, 11 June 2015 - 22:26.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate