Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Inlocuire Tranzistor 4410 BA622T ...

CASS pe veniturile din DOBANZI

Masina de spalat rufe Bosch

Aici sunt banii Dvs: tarife pentr...
 Spatiu prea mare inainte de titlu

Recomandare banca pentru firma

Prima World HD

Recomandare bicicleta MTB copil 1...
 Cum pot reda niște inregistr...

Denon AVR 1804

Texte și mesaje funny pe sit...

Recomandari carti non-fictiune
 Cat costa un pui la rotisor?

cum leg firele de la o pompa subm...

PC Voltage +3.3V Red!

Cum conectez la net o centrala Fe...
 

Cultele si credinciosii incalca codul penal

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
13 replies to this topic

#1
marepreot

marepreot

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 563
  • Înscris: 12.04.2007
Biserica este stat in stat cu legi proprii!
Se urmareste subjugarea romanilor de catre puteri straine , organizatii straine, folosind ca pretext zei si dumnezei:
Papa de la Vatican, conducatorul bisericii catolice si crestin “orto”doxe!
Muntele atos, Conducerea crestinismului din Israel!
Conducerea martorilor lui Yahweh din Brooklyn(nu recunosc conducerea administrative a romaniei)

INFRACTIUNI CONTRA SIGURANTEI STATULUI
   Art. 155. - Tradarea Fapta cetateanului roman sau a persoanei fara cetatenie, domiciliata pe teritoriul statului roman, de a intra in legatura cu o putere sau cu o organizatie straina ori cu agenti ai acestora, in scopul de a suprima sau stirbi unitatea si indivizibilitatea, suveranitatea sau independenta statului, prin actiuni de provocare de razboi contra tarii sau de inlesnire a ocupatiei militare straine, ori de subminare economica sau politica a statului, ori de aservire fata de o putere straina, sau de ajutare a unei puteri straine pentru desfasurarea unei activitati dusmanoase impotriva sigurantei statului, se pedepseste cu detentiune pe viata sau cu inchisoare de la 15 la 25 de ani si interzicerea unor drepturi.
   Art. 158. - Actiunile dusmanoase contra statului Faptele prevazute in art. 155 si in art. 156, savarsite de un cetatean strain sau de o persoana fara cetatenie care nu domiciliaza pe teritoriul statului roman, se pedepsesc cu detentiune pe viata sau cu inchisoare de la 15 la 25 de ani si interzicerea unor drepturi.
Art. 166. - Actiuni impotriva ordinii constitutionale Initierea, organizarea, savarsirea sau sprijinirea de actiuni care pot pune in pericol sub orice forma ordinea constitutionala, caracterul national, suveran, independent, unitar si indivizibil al statului roman se pedepseste cu inchisoare de la 5 la 15 ani si interzicerea unor drepturi. Fapta de a indemna publicul la savarsirea faptelor prevazute in alin. 1 se pedepseste cu inchisoare de la 2 la 7 ani.
   Art. 167. - Complotul  Initierea sau constituirea unei asociatii sau grupari in scopul savarsirii vreuneia dintre infractiunile prevazute in art. 155-163, 165 si 166, ori aderarea sau sprijinirea sub orice forma a unei astfel de asociatii sau grupari se pedepseste cu detentiune pe viata sau cu inchisoare de la 15 la 25 de ani si interzicerea unor drepturi.
   Art. 168. - Comunicarea de informatii false Comunicarea sau raspandirea, prin orice mijloace, de stiri, date sau informatii false ori de documente falsificate, daca fapta este de natura sa aduca atingere sigurantei statului sau relatiilor internationale ale Romaniei, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani.
Calugarii sunt ascunsi in manastiri folosind nume de scena pentru a nu putea fi indentificati!
Tainuirea si favorizarea privitoare la infractiunile din acest titlu se pedepsesc cu inchisoare de la 3 la 10 ani.
Uciderea cetatenilor ex: Manastirea tanacu

Art. 175. - Omorul calificat  Omorul savarsit in vreuna din urmatoarele imprejurari:
   a) cu premeditare;
   B) din interes material;
   c) asupra sotului sau unei rude apropiate;
   d) profitand de starea de neputinta a victimei de a se apara;
   e) prin mijloace ce pun in pericol viata mai multor persoane;
   f) in legatura cu indeplinirea indatoririlor de serviciu sau publice ale victimei;
   g) pentru a se sustrage ori pentru a sustrage pe altul de la urmarire sau arestare, ori de la executarea unei pedepse;
Art. 176. - Omorul deosebit de grav  Omorul savarsit in vreuna din urmatoarele imprejurari:
   a) prin cruzimi;
Maicute batute cu furca si injurate de stareta, care a furat tot din manastire
Mai multe maicute de la Manastirea Voivozi, din judetul Bihor, au fost batute cu furca, injurate si obligate sa munceasca desculte la porci, iar stareta manastirii a fost destituita din functie pentru abateri grave.

CAPITOLUL II
INFRACTIUNI CONTRA LIBERTATII PERSOANEI
   Art. 189. - Lipsirea de libertate in mod ilegal  Lipsirea de libertate a unei persoane in mod ilegal se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani. In cazul in care fapta este savarsita prin simularea de calitati oficiale, prin rapire, de o persoana inarmata, de doua sau mai multe persoane impreuna sau daca in schimbul eliberarii se cere un folos material sau orice alt avantaj, precum si in cazul in care victima este minora sau este supusa unor suferinte ori sanatatea sau viata ii este pusa in pericol, pedeapsa este inchisoarea de la 5 la 12 ani.*)
Sclavia sustinuta de porunca a 10-a a zeului din biblie!
Art. 190. - Sclavia Punerea sau tinerea unei persoane in stare de sclavie, precum si traficul de sclavi, se pedepsesc cu inchisoare de la 3 la 10 ani si interzicerea unor drepturi.
Art. 191. - Supunerea la munca fortata sau obligatorie Fapta de a supune o persoana, in alte cazuri decat cele prevazute de dispozitiile legale, la prestarea unei munci contra vointei sale sau la o munca obligatorie, se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani.
Amenintarea cu iadul!
   Art. 193. - Amenintarea Fapta de a ameninta o persoana cu savarsirea unei infractiuni sau a unei fapte pagubitoare indreptate impotriva ei, a sotului ori a unei rude apropiate, daca este de natura sa o alarmeze, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amenda, fara ca pedeapsa aplicata sa poata depasi sanctiunea prevazuta de lege pentru infractiunea care a format obiectul amenintarii
Propietati obtine\nute de biserica de la credinciosi.
   Art. 213.*) - Abuzul de incredere Insusirea unui bun mobil al altuia, detinut cu orice titlu, sau dispunerea de acest bun pe nedrept ori refuzul de a-l restitui, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 4 ani sau cu amenda.
Minciuni despre existent divinitatii cu sopul imbogatirii personale ale preotilor.
   Art. 215.*) - Inselaciunea Inducerea in eroare a unei persoane, prin prezentarea ca adevarata a unei fapte mincinoase sau ca mincinoasa a unei fapte adevarate, in scopul de a obtine pentru sine sau pentru altul un folos material injust si daca s-a pricinuit o paguba, se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 12 ani.
Folosirea crucii si a icoanelor.
TITLUL V
INFRACTIUNI CONTRA AUTORITATII
   Art. 236. - Ofensa adusa unor insemne Orice manifestare prin care se exprima dispret pentru insemnele Romaniei se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani. Manifestarea prin care se exprima dispret pentru emblemele sau semnele de care se folosesc autoritatile se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 1 an sau cu amenda.
   Art. 236. - Defaimarea tarii sau a natiunii Manifestarile publice savarsite cu intentia de a defaima tara sau natiunea romana se pedepsesc cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani.
   Art. 240. - Uzurparea de calitati oficiale Folosirea fara drept a unei calitati oficiale, insotita sau urmata de indeplinirea vreunui act legat de acea calitate, se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani.
Art. 241. - Portul nelegal de decoratii sau semne distinctive Purtarea, fara drept, de decoratii, de uniforme sau de semne distinctive ale unui organ de stat, se pedepseste cu inchisoare de la o luna la 3 luni sau cu amenda.
Banii primiti de biserica si preoti!
   Art. 254. - Luarea de mita  Fapta functionarului care, direct sau indirect, pretinde ori primeste bani sau alte foloase care nu i se cuvin ori accepta promisiunea unor astfel de foloase sau nu o respinge, in scopul de a indeplini, a nu indeplini ori a intarzia indeplinirea unui act privitor la indatoririle sale de serviciu sau in scopul de a face un act contrar acestor indatoriri, se pedepseste cu inchisoare de la 3 la 12 ani si interzicerea unor drepturi.

#2
Karhu

Karhu

    Heretic member

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 40,083
  • Înscris: 25.06.2007
Multi mai multi cetateni ucid puliticienii, prin legile aberante pe care le dau...

Icoanele si crucea nu aduc ofensa autoritatii statului, doar in Rusia Sovietica s-au dat jos crucile de pe turlele bisericilor.

Preotii nu sunt functionari.

#3
pierre_de_timp

pierre_de_timp

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,251
  • Înscris: 30.12.2007
ti-ai luat medicamentele? Fa plangere la procuratura sau deschide actiune civila. Poti incerca si la avocatul poporului.

#4
N-ter

N-ter

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,230
  • Înscris: 07.11.2006
sa nu uitam de inselaciune. :)

#5
marepreot

marepreot

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 563
  • Înscris: 12.04.2007

View PostKarhu, on 08 decembrie 2012 - 09:14, said:

puli
Icoanele si crucea nu aduc ofensa autoritatii statului, doar in Rusia Sovietica s-au dat jos crucile de pe turlele bisericilor.
Preotii nu sunt functionari.
Preotii sunt functionari!
Crucea l-ar fi omorat pe isus, in concluzie ar fi o arma conform legendei si nu trebuie pupata si purtata la gat, din aur!

View Postpierre_de_timp, on 08 decembrie 2012 - 09:15, said:

ti-ai luat medicamentele? Fa plangere la procuratura sau deschide actiune civila. Poti incerca si la avocatul poporului.
Psihologia moderna sustine ca fiecare acuza ceea ce face el de fapt! Sa inteleg ca va linistiti cu medicamente?
Actiune civila si penala se poate face si castiga!

#6
pierre_de_timp

pierre_de_timp

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,251
  • Înscris: 30.12.2007

View Postmarepreot, on 08 decembrie 2012 - 13:21, said:

Preotii sunt functionari!
Crucea l-ar fi omorat pe isus, in concluzie ar fi o arma conform legendei si nu trebuie pupata si purtata la gat, din aur!


Psihologia moderna sustine ca fiecare acuza ceea ce face el de fapt! Sa inteleg ca va linistiti cu medicamente?
Actiune civila si penala se poate face si castiga!

si alta replica decat "cine zice ala e" nu ai gasit in "psihologia moderna"?
Ce te opreste sa deschizi actiune civila? Ca pe aia penala nu prea o poti deschide tu. Banuiesc ca esti major, asa ca ai putea face plangere la tribunal, desi dupa replica de gradinita....


Odata stabilit nivelul de gradinita, da, putem admite ca isus a fost omorat de cruce. Tot asa cum mama bate coltul mesei care l-a lovit pe copil. Posted Image

#7
Ayllon

Ayllon

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 15.11.2012
Am si eu o nelamurire. Pentruca in ultimul timp am asistat la televiziune la o adevarata avalansa de moaste si de pupatori gandul m-a dus la legalitate; dupa cate stiu eu exista legi care vizeaza cadavrele si mormintele, legi antiprofanare. O fi scriind undeva in Codul Penal ca biserica Ortodoxa face exceptie si deci are voie sa faca ce vrea cu cadavrele? Ca eu daca vreau sa-l dezgrop pe strabunicu ca am eu chef sa-l pup pe teasta sigur cad sub incidenta legii.

#8
Karhu

Karhu

    Heretic member

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 40,083
  • Înscris: 25.06.2007

View Postmarepreot, on 08 decembrie 2012 - 13:21, said:

Preotii sunt functionari!
Nu zau?
E nu prea cred lucrul asta...

View PostAyllon, on 08 decembrie 2012 - 18:36, said:

; dupa cate stiu eu exista legi care vizeaza cadavrele si mormintele, legi antiprofanare.
Legile alea acopera o anume perioada de ani.
Din cate stiu, mormintele mai vechi pot fi desfiintate si in locul respectiv se poate face o noua inhumare. Nu mai retin perioada, parca e vorba de 20 de ani.
Moastele sunt mult mai vechi, nu intra sub incidenta legii...

#9
mario_bril

mario_bril

    Hermetic member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 52,421
  • Înscris: 13.05.2010

View PostKarhu, on 08 decembrie 2012 - 23:12, said:

Nu zau?
E nu prea cred lucrul asta...
Bineinteles ca nu.

View PostKarhu, on 08 decembrie 2012 - 23:12, said:

Legile alea acopera o anume perioada de ani.
Din cate stiu, mormintele mai vechi pot fi desfiintate si in locul respectiv se poate face o noua inhumare. Nu mai retin perioada, parca e vorba de 20 de ani.
Moastele sunt mult mai vechi, nu intra sub incidenta legii...
In primul rand nu intra ca obiect sub incidenta legii.

#10
dianalady

dianalady

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 390
  • Înscris: 24.10.2012
Care lege, mario?

#11
mario_bril

mario_bril

    Hermetic member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 52,421
  • Înscris: 13.05.2010

View Postdianalady, on 09 decembrie 2012 - 00:38, said:

Care lege, mario?
Art.319 din Codul Penal.

#12
dianalady

dianalady

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 390
  • Înscris: 24.10.2012

View Postmario_bril, on 09 decembrie 2012 - 00:44, said:

Art.319 din Codul Penal.


pentru ce Cauza?

#13
horiapantea

horiapantea

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,055
  • Înscris: 14.11.2012
Mdea...legal nu se va intampla in curand vre-o schimbare , toata clasa politica foloseste la maxim preotimea si biserica

Dar putem visa la momentul cand preotii nu vor mai primi bani de la stat pentru salarii si biserici , cand vor fi taxati ca si restul afacerilor din romania. etc

Eu am asa un vis fantezist , o lume in care religia ar fi tratata ca si , sa zicem , pornografia , in sensul de a fi interzisa sub 18 ani...( e monstruos de crud sa mutilezi mintile copiilor de la cele mai fragede varste cu cele mai abjecte aberatii despre dumnezei iolenti , sangerosi , rai , monstruosi, sinucigasi si schizofrenici)...cred ca daca s-ar intampla asta religia ar disparea complet in 1-2 generatii

#14
thomas3333

thomas3333

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,537
  • Înscris: 28.08.2012
ateu anti teist fiind si toate cele tot ce pot zice e
WTF ?????

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate