Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Telefonul Oppo a74 mi-a blocat ca...

A inviat Mudava

Vouchere de vacanta

Cand One United nu mai vand isi v...
 Mandolina feliat legume

Atestat consilier de siguranta

alarma auto Autowatch 346 RLI

Ce se intampla cu actualii tineri...
 Descifrare reteta

Zapp fix

Rulment pt diferential 4motion

Lipire filtru la baterie ikea
 Meserias nu mai vine sa termine l...

Soferii prinsi bauti sau drogati ...

geometrie autorulota

Sfat achiziție laptop ~4500 ...
 

Abuzurile OKAZII.ro trebuie oprite !

- - - - -
  • Please log in to reply
551 replies to this topic

#451
popascu

popascu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,775
  • Înscris: 22.04.2008
bag-o pe computer games forum, pe tocmai, pe mercador, pe craiova forum, pe regie forum, pe profoto.ro deci sunt o gramada. Nu sta doar in nadejdea okazii mai ales ca la pretul ala ai un comision consistent de dat. Nu inteleg aia au licitat si nu au intrebat initial nimic??

Atunci e clar ca e careva care iti face farse in felul asta, fii sigur.

Trimite-le celor care au licitat mailuri si mesaje din mesageria okazii ca sa poti demonstra ulterior la retragerea comisionului ca au fost tepari si sa le si inchida conturile la urmatorul calificativ negativ sau chiar si acum pt ca e posibil sa fie cineva cu mai multe conturi care sa-ti faca farsa. Ai vazut ca  e obtinune de pus screenshot sau alt fisier in formularul de retragere comision. Au si nici altii nu am avut asa probeleme pe okazii, cel putin cu userii. Unul singur sau 2 au licitat aiurea si le-am dat negative si  scotocit apoi si am vazut ca erau un pic tampiti ca nu stiau exact ce sa cumpere si cum se procedeaza.

Edited by popascu, 01 February 2013 - 21:03.


#452
diliuleutzudeaur

diliuleutzudeaur

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 610
  • Înscris: 03.01.2008
Azi am dat peste o licitatie care are preturi multiple in descriere, pretul licitatiei nu este pretul maxim(motiv pentru care am avut eu contul suspendat). Vreau sa vad cat sta licitatia pana sa fie blocata de cei de la Okazii.

#453
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,792
  • Înscris: 07.02.2003
Pai da-i un raport.

#454
diliuleutzudeaur

diliuleutzudeaur

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 610
  • Înscris: 03.01.2008
Licitatia lui e de 8 zile, la mine in cateva ore aveam contul suspendat.

#455
Alex_0722876565

Alex_0722876565

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 295
  • Înscris: 19.08.2006
Cateva cuvinte despre mine sunt pe Ocazii din 2006 , sunt utilizator verificat, am peste 250 calificative pozitive si 6 negative (niciunul din vina mea).

Astazi mi-au suspendat si mie contul temporar pentru 7 zile (cu avertisment ca la urmatoarea abatere il suspenda definitiv) ,eu spun fara motiv ,aveam la vanzare un laptop defect (pentru componente sau depanare)  in descriere spuneam clar "pretul este pentru el complet " si pentru a evita zeci de intrebari am specificat in anunt "Se pot recupera din el:
Carcasa ,display , invertor ,tastatura , procesor ,unitatea optica, memorii (2x128MB),cooler ,bateria."
Pretul afisat era pentru tot laptopul nu era pret  fictiv de 1 sau 10 ron , in descriere nu aveam pret pe componente doar am mentionat ce poate folosi omul din acel laptop. Am primit urmatoarele mail:
Notificare - Obiecte diferite puse in vanzare impreuna

Avertisment pentru incalcarea regulamentului

Cont suspendat 7 zile pentru incalcare repetata

Consider ca nu sunt cu nimic vinovat si am sunat la telefon: 0374OKAZII (0374652944)si am vorbit cu operatoarea ,a verificat anuntul si mi-a spus ca DA se pare ca este o gresala o eroare si ca trimite spre moderare problema. Pentru moment nu-mi pot folosii contul (licitatiile mele nu sunt active) dar daca tot stau am dat o simpla cautare LAPTOP pe site ocazii ....

Rog pe oricine sa faca de curiozitate cautarea asta pe site ocazii ...si sa seteze Pret (crescator) la orice produs.

Sincer sunt dezamagit ...incerci sa fi corect , platesti comisioane si te trezesti cu contul suspendat .

DUPA CATEVA ORE DE CONT SUSPENDAT MI-AU REPORNIT CONTUL ,am fost sunat de operatoare si mi-a specificat EROARE DE SISTEM . Consider ca este corect sa SPUN  ca mi-au rezolvat problema.

Edited by Alex_0722876565, 18 February 2013 - 19:26.


#456
dngabone

dngabone

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 08.01.2007
pentru alex ..eu ca si tine sint tot din 2006 pe okazii.. si de curind tot corespondez cu ei....se da asa;
1. un numar de telefon operator orange la care am renuntat (motive lipsa semnal si raspunsuri total neprofesioniste..aburitoare)
2.incercarea de a trece la numar telefon mobil de contact operator digi/rcs (intreb okazii de ce nu pot face schimbarea in sistem si mi se raspunde ca trebuie sa am credit ..?probabil pe telefon...cu toate ca am specificat ce doresc clar si ca este cu abonament.
3 solicitare din partea okazii de numar spre verificare ..???....si primesc raspuns   Din pacate, numerele de telefon din reteaua Digi nu sunt acceptate pentru crearea unui cont pe site. prin urmare, va rugam sa asociati contului un alt numar din reteaua Vodafone, Cosmote, Orange.
Tare nu (am avut muulti ani numar de la orange si in aceasi locatie in ultima perioada nu mai aveam semnal si asta cu telefoane din ce in mai performante...si la solicitarea mea primeam tot felul de abureli...de aceea am renuntat la serviciile lor...si acum astia de la okazii cred ca numai ei sint in romania ...a am uitat  mai sint si cei 3 operatori de telefonie ,eu ,alex.si altii ca noi...

View Postservis99, on 01 februarie 2013 - 11:53, said:

Totusi un sfat pentru cei care folosesc ocazii , lucreaza cu o echipa foarte bine pregatita in domeniul securitate informatica si au investit foarte mult in it ,nu stiu sigur daca este legal ce fac ei in Romania prin aplicatiile care le folosesc.Si eu ca fost utilizator al Ocazii,am avut o experienta neplacuta cu ei,mai precis am aflat ca stocheaza urmatoarele informatii: adresa placii mac al placii de retea(care normal este confidentiala cand se vinde de catre fabricant-adresa unica din fabricatie) ip-ul de server al furnizoruli de internet si ip-ul utilizatorului care sia creat cont la ei (atentie ip-ul personal dat de furnizorii de internet este dat pe cnp din cartea de identitate-buletin,deci va puneti practic toate datele personale la dispozitia ocazii)Au aplicatii care stocheaza toate aceste date ani de zile chiar daca ei spun ca vi sau sters toate datele de la ei,lucru verificat de mine pe un alt cont creat acum patru ani si suspendat de ei abuziv.De curand mi sa suspendat alt cont creat la ei abuziv,cu explicatii banale,ex. am sunat la relatii clienti si mi sa spus ca suspendarea contului se datoreaza faptului ca sa intrat de pe calculatorul meu si cu alte conturi ,mi sa retinut ip-ul si se vede in systemul lor ca au intrat mai multe persoane.Exemplu daca vine un prieten la mine si ma roaga sa-l las sa intre de pe calculatorul meu pe contul lui de pe ocazii nu pot sa-l refuz sau daca sotia mai detine un cont la ei tot asa nu are voie sa intre pe ocazii de pe un singur calculator si de la acelasi furnizor de internet.Am replicat la relatii clienti ca am ip dinamic,se schimba automat de cate ori ma conectez la reteaua de internet si atunci au recunoscut ca de fapt au inregistrat mac-ul placii de retea.Deci cand aveti un cont pe ocazii vi se face o fise de securitate informatica si se stocheaza toata activitatea de oriunde veti accesa contul,de la servici,de la prieteni,de la internet cafe si va inregistra toate adresele mac a placilor de retea si vor fii alocate contului dumneavoastra.Nu stiu daca este legal ce fac ei dar au peste patru milioane de utilizatori inregistrati pe ocazii si va dati seama daca cineva le intra in serverele lor si va copia toate datele le pot folosii cum vor ei.In afara ca poti cumpara tepe de pe ocazii mai risti sa ti se cloneze si adresa de mac.Poate se autosezizeaza organele statului si fac un control de securitate informatica mai ales ca pe banii incasati de ei nu se da factura,la banca ti se da o foaie in care ai depus banii la ocazii pentru servicii diverse.Numai bine si aveti grije de datele dumneavoastra pentru ca nici nu stiti ce pierdeti.
cred ca mac placii de baza se mai poate si schimba ,daca nu ma insel...si da sint foarte pregatiti de exp; nu poti trece la okazii ca si numar de contact un mobil de rcs (asta merge dupa blocuri ...deci este ascuns)

#457
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,792
  • Înscris: 07.02.2003

View Postdngabone, on 23 februarie 2013 - 00:02, said:

Tare nu (am avut muulti ani numar de la orange si in aceasi locatie in ultima perioada nu mai aveam semnal si asta cu telefoane din ce in mai performante...si la solicitarea mea primeam tot felul de abureli...de aceea am renuntat la serviciile lor...si acum astia de la okazii cred ca numai ei sint in romania ...a am uitat  mai sint si cei 3 operatori de telefonie ,eu ,alex.si altii ca noi...
Orange are cam peste tot, chiar 3G, pe telefoane bune.

#458
Hondarul_21

Hondarul_21

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 990
  • Înscris: 20.10.2010

View Postaditza86, on 01 februarie 2013 - 18:25, said:

Am inteles gresit, eu vreu o consola pentru TV. Bafta la vanzare oricum.
Ar fi site-urile de anunturi: mercador, tocmai, olx...... poti incerca, dar tot pe okazii o sa il vinzi pana ala urma. Sunt la al 3-lea cont pe okazii, de cate ori am plecat de atatea ori m-am si intors. Cu toate ca e sistemul cum e pana la urma faptul ca acolo chiar se vand produsele m-a facut sa ma intorc. Bine tu ai un produs e mai usor, eu aveam minim 20 iar ca o comparatie pe okazii vindeam cam de 2 ori mai mult decat pe toate cele 3 site-uri impreuna. Tepe cu neridicare de colet am luat peste tot inclusiv pe forumul CG, cred ca problema asta mai tine, din pacate, si de seriozitatea romanilor.
ce user aveai ultima oara pe okazii?

#459
dngabone

dngabone

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 08.01.2007

View Postandreic, on 03 martie 2013 - 10:31, said:

Orange are cam peste tot, chiar 3G, pe telefoane bune.
locatia unde eu aveam  nevoie a avut semnal cu ani in urma acum nu prea mai are...are 1 metru peretele si este in cladire ..si rcs are chiar 3g acolo..ca tel am folosit un nokia n 95 8 g apoi un n 97 si apoi e 7 si cu ani in urma aveam un moto v3 x si era semnal la orange..acum nu ..stiu ca nu se garanteaza in cladire ...dar la intrebarea mea de ce in urma cu ani era am primit raspuns ca sa fac contractul pe alt abonament eu fiind pe abonam corparate ...si apoi sa reclam...s -au dus vremurile cind te legi si apoi reclami...stiu de ce nu mai este semnal...au redus celulele din motive de recesiune...am notiuni in domeniu....oricum zero explicatii tehnice din partea orange....si la okazii cam la fel.....cind am intrebat cum procedez ..mi s a raspuns ca poate nu am credit ....ca sa ce? sa primesc sms ala de schimbare ...eu iam intrebat clar ce doresc...in romaneste si primesc raspuns de la o domnisoara blonda ....si am tot corespondat..... am renuntat ...ca si la orange....

#460
aditza86

aditza86

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 30.01.2013

View PostHondarul_21, on 03 martie 2013 - 23:28, said:

ce user aveai ultima oara pe okazii?

asemanator cu cel de aici dar nu identic :)

#461
ady_has

ady_has

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 271
  • Înscris: 17.11.2009
2o[ fwpqoe ify4

h fg KJGH
ewrkstljsdglksjglkawrht3yqruewtgrc yv86risaeuhfiusdhduygelrgbudxhbybtv vek hyawueirvna   a uiwe ri yriow fa hlfbilu+g iosd gwefbvwe

#462
Alex192

Alex192

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 07.01.2013

View Postunika01, on 18 octombrie 2012 - 11:39, said:


- sa adreseze intrebari, raspunsuri si/sau si sa poarte discutii private doar in limba romana. Sunt permise cuvintele sau expresiile care, desi nu sunt considerate romanesti, totusi sunt de larga utilizare in toate mediile referitoare la domeniul respectiv (mouse, notebook, plug and play);
A naibii de rasisti, daca eu vreau sa vind Istoria Budapestei sau Regatul lu Christian al 4lea si dau de un maghiar/danez eu tot trebe sa vorbesc in romina cu ei ca noh asa vor ei.
Macar daca era si romina internationala in afaceri ca engleza/

#463
popascu

popascu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,775
  • Înscris: 22.04.2008
Si cine cumpara istoria budapestu?

#464
sssanducristian

sssanducristian

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 13.03.2013
salutare. eu sunt pe okazii din 2008 si pot spune ca am vazut de toate... lucrurile raman la fel. licitatii fictive, preturi derizorii, haituirea celor seriosi pentru ca sunt deranjati cei neseriosi, am fost suspendat pentru titlu inadecvat, produse multiple, produse interzise, etc. am fost suspendat pentru simplu fapat ca vindeam un display care se potrivea la 3-4 modele de telefon si normal ca am trecut in titlu modelele la care se potrivea display-ul, motivul a fost ca am manipulat cautarile si ca titlul trebuia sa contina doar display nokia fara alte detalii.... acum 2 zile am vandut un acumulator pentru s2 modelul de 2000mAh, la telefon i-am spus ca este modelul cu capac modificat si ca daca are pe tel modelul de 1650mAh o sa-i trebuiasca si capac, a zis ca e ok. a 2a zi imi da negativ pe motiv ca i-am vandut un acumulator mai mare si nu se mai inchide capacul.....dus cu capul.... ar trebui sa se faca la inregistrare un test psihologic pentru a exclude astfel de specimene, acum o saptamana am primit neutru de la unul care a cumparat de la mine un carut de copil, motivul...CARUTUL NU AVEA INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE....am trait s-o aud si pe asta....in fine traim intr-o tara bolnava plina cu oamenii "sanatosi"

#465
clauscdi

clauscdi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 322
  • Înscris: 26.07.2007
sunt perfect de acord cu tine, eu as comisiona tranzactiile si la cumparator, eventual 50-50, pentru ca sunt multi cumparatori neseriosi

#466
hyperion1707

hyperion1707

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,877
  • Înscris: 04.09.2007
Eu nu inteleg de ce nu folosim toti pe "okazii" acelasi ID ca si cel din adresa de mail. Am putea sa-i "scurtcircuitam" pe nemernicii astia. Posted Image

#467
Hondarul_21

Hondarul_21

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 990
  • Înscris: 20.10.2010
eu aia si am ..si multi se prind

#468
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,792
  • Înscris: 07.02.2003

View Postclauscdi, on 13 martie 2013 - 15:00, said:

sunt perfect de acord cu tine, eu as comisiona tranzactiile si la cumparator, eventual 50-50, pentru ca sunt multi cumparatori neseriosi
S-a facut o schimbare ce nu mai permite celor neseriosi sa cumpere de la tine, de ex daca au 1, 2 sau 3 cumparari esuate intr-un timp dat nu pot licita la produsul tau.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate