Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Telefonul Oppo a74 mi-a blocat ca...

A inviat Mudava

Vouchere de vacanta

Cand One United nu mai vand isi v...
 Mandolina feliat legume

Atestat consilier de siguranta

alarma auto Autowatch 346 RLI

Ce se intampla cu actualii tineri...
 Descifrare reteta

Zapp fix

Rulment pt diferential 4motion

Lipire filtru la baterie ikea
 Meserias nu mai vine sa termine l...

Soferii prinsi bauti sau drogati ...

geometrie autorulota

Sfat achiziție laptop ~4500 ...
 

Actualitatea Radio Pirat

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
2156 replies to this topic

#1477
adyspeed

adyspeed

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 20.04.2008
...... un sal la toti cei care citesc si trec pe aici cu vizualizatu... ! topicul care a fost vechi de radio pirat s-a vorbit foarte mult despre noi cei de la Radio BeST ... am fost acuzati am fost jigniti am fost am fost am fost ! numai vb urate despre  noi ! oare noi de ce facem radio ? (pirat?) sa ne critice uni ? sau sa incercam sa distram lumea si sa fim cu toti preteni ? daca cu adevarat domnu zvartoshu are critici are tot felu de afirmati de facut ca are nu stiu ce fas ca se aude prost ... de ce nu incerci sa ii ajuti ? nu sa ii critici ? recunosc poate si pe noi ai vrut sa ne ajuti odata ! dar asa a fost sa fie sa fim luati si noi si alti ! si alti au ramas .... !
O ultima chestie ... niciodata nu stii cu cine ai de aface !
Dau drepta celor care au dreptate ! niciodata nu stii ce se poate intampla ! vorbele dor m-ai rau ca o palma data... !

va salut cu respect BeST FM 93.1 !

#1478
hitfmploiesti

hitfmploiesti

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 37
  • Înscris: 13.11.2009
Da , de acord cu toate spuse , la fel si anonim care a scris cam mare , si tie best . O data intrat in hora trebuie sa joci ! Pai crezi ca eu am scapat de zvartoshu? hehe , nu , si ca sa nu incep sa amenint cu locu unde sta si alte alea , intro noapte X am inceput sa gandesc , frate asta ce aia mea o vrea sa zica .. ! Si cu alte cuvinte am ajuns la o concluzie sa il caut pe PM si sa il intreb in mare si sa imi deseneze in limbajul meu de incepator . Nervii curgeau pe mine ca sunetul era bun si nu prost cu distorsiune . Atat a fost pana mi-a zis ca sa reglez MPX si pilotul si se auzea beton la el . Deci de ajutat ajuta  , critica atat timp cat nu i se aude bine ce ii vine , si acum o spun pe aia dreapta , cu o antena orizontala directiva cu care lucreaza el , semnalele noastre verticala sunt cu -16dB mai mici decat normal ! Hai sa o zicem ca nu e de rusine .

Atat ma rog , anonim , nu trebuia sa lungesti cu atatea mesaje , atat trebuia sa zici , critrica lumea , aratai un exemplu , si asa mai departe !

#1479
Zvartoshu

Zvartoshu

    DXFMROMANIA helper

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 25,266
  • Înscris: 23.09.2006

View PostCLAN, on 7th December 2009, 18:41, said:

SALUTARE TUTUROR CELOR DE PE FORUM,BAIETILOR CARE AU EMIS PE 104.4 LUI ZVARTOSH SI TUTUROR PIRATILOR FM

PREFER SA RAMAN ANONIM PENTRU MOMENT DAR DACA ESTE CAZUL MA VOI ARATA IN FATA LUI ZVARTOS LIVE FACE TO FACE !

DOMNULE ZVARTOS NU TIN NICI CU TINE NICI CU EI ,DAR CUM POTI SPUNE TU CA NU AI NIMIC CU RADIOURILE PIRAT CAND MEREU GASESTI CATECEVA DE SPUS DESPRE FIECARE,DC?TU CINE ESTI?CINE TE VEZI?NU VREAU SA JICNESC ,SAU SA DAU CU O VORBA IN CINEVA CINEWN U MERITA,DAR DIN CE CITESC IO AICI ,DIN AUZITE

SI CELE VAZUTE NU AI DELOC DREPTATE

VREI SA FI EXACT CEEA CE NU POTI FI NICI ODATA

NU AI FUNCTIE IN STAT

NU LUCREZI IN M.A.I.

ORI LA VRE UN INSPECTORAT

ESTI UN SIMPLU RADIOAMATOR,

SAU PIRAT CA SI CEILALTI

DAR TU NU-TI POTI VEDEA DEOCAMDATA LUNGUL NASULUI,FAPT PENTRU CARE TE LEGI DE ALTII,TU VORBESTI DIN FORUMURI IAR ALTII VORBESC DIN CEEA CE

SUNT,,CEEA CE FAC !

INTAMPLATOR PE BAIETII DE LA RADIO DEEJAY-NICE CAT SI PE RAZVY DE LA RADIO HIT SI MULTI ALTII DIN LUMEA PIRATERIEI II CUNOSC PERSONAL ,NU LE DAU NUME PENTRU CA NU S-A VORBIT DESPRE EI AICI ,TOTI AU CATE CEVA DE SPUS IMPOTRIVA TA ! BAIETII SINCER TI-O SPUN,PRIN FAPTELE BUNE CARE LE-AU FACUT FATA DE ALTII MULT MAI JMECHERII SI-AU LASAT LOC DE BUNA ZIUA ORIUNDE VREI TU ! SI IN LUMEA INTERLOPA DAR SI PRIN DIFERITE MINISTERE

! ASA CA DACA NU-I CUNOASTETI PERSONAL NU MAI VORBITI LA ADRESA LOR ! DE EX : RAZVY DE LA HIT EMITE DIN 1996,ACUM SUNTEM IN 2009 ,CATI ANI SUNT?

ALTII DE PE FORUM VORBESC DE BLX 15 ACUM,EI AVEAU BLX 15 ATUNCI ! DECI NUMAI VORBITI DIN AMINTIREA ALTORA,PENTRU CA VOI ACUM VISATI LA CEEA CE EI AVEAU ACUM POATE 15 ANI DE ZILE

IAR CEILALTI DE PE FORUM CARE-L PUPA PE ZVARTOSHU CRED CA SUNT DIN ACEEASI SECTA UC EL !
AU CREEAT O SECTA CU TOTII,UNUL MAI ARE NEVOIE DE UN SFAT LA VERONICA ,ZVARTOSHU LE ZICE UNDE SA PUNA ANTENA ,BOBINA ETC.MAI PRIETENI BUNI MULTI DINTRE VOI CE FACETI ACUM,ALTII FACEAU ACUM 15 ANI DE ZILE
NU MAI VORBITI PROSTII

ZVARTOS E BAIAT BUN ACOLO,LA VOI PENTRU VOI,BRAVO LUI
DAR SA NU SE MAI LEGE DE ALTI PIRATI CA PANA LA URMA

SI EL ESTE UN PIRAT ATAT TIMP CAT EMITE IN BANDA 144mHZ SI DINOU REVENIM LA LUNGUL NASULUI CE NU S-IL POATE VEDEA

TE ROG NU STERGE POSTUL SI NU MA BLOCA SA NUMAI AM ACCES AICI ,ORI VORBIM CA  E FORUM ORI DACA VREI NE VD PERSONAL....LA GAZE...(stie el nu vrem sa intram in detalii)

ESTI MODERATOR AICI ,POTI AVEA 10 NICURI SI INTRI BA PE UNUL BA PE ALTUL

NOI TOTI AM AJUNS LA CONCLUZIA CA TU TE CERTI SINGUR IN MARE PARTE PE FORUMUL ASTA,TU INTREBI ,TU ITI RASPUNZI

NOI CREDEM CA ESTI UN PIRAT FUSTRAT CONTRA PIRATILOR !

PUNE-TE LA PUNCT,IAR APOI COMENTEZA DESPRE CELELALTE RADIOURI !

VEZI-TI DE RADIATIILE,MONITORIZARILE TALE LA BULGARI IN ALTE BENZI NU AICI PRIETENI,NU CU NOI PENTRU CA SINGUR CU MANA TA ITI FACI DUSMANI,NICI PRIN MINTE NU ITI TRECE CATA LUME POATE FI PORNITA INSPE TINE !
IA NUMAI FUSTRA TU PIRATII SI AI SA VEZI CA SI DIN PARTEA LOR VA FI BINE

CU REPSECT
1. Salutare si tie si grija mare ca aici avem reguli de scriere !
2. CHiar daca te arati ti-o spun de la obraz ca nu o sa am ce vorbi cu tine !
3 O data data o putere mare , statia de emisie trebuie reglata , mentalitatea multora ca merge si asa , si merge bine este GRESITA , daca asa este bine .. salutare mergem inainte
4 Dreptate am atata timp cat am ajutat la reglarea a catorva raidouri legale si mai ales MPX-uri si piloate , deci am zis ceva , inca nu ma cunoasteti dar dati pe presupusul .
5 Sunt si raman ceea ce sunt , ma vad si inca cum , foarte bine , nu trebuie din piraterie lauda , ci de la oameni care ma inteleg , discutam de mpx , de rds , procesoare de mpx AEV .
6 nu lucrez in stat , fac bani din pc-uri ca ies mai multi decat la un salariu de 800 roni
7 nu lucrez in MAI dar cineva ce sta pe forumul CNA ce isi repara la mine combine , radiouri auto are legatura cu politie .
8 Nu lucrez la inspectorat de Comunicatie , ajut inspectorat de comunicatie ,  zonele oarbe ce cer intotdeauna inspctori locali de Tulcea si Constanta . A se lua in considerare repornirea stil fm , si refacerea voces campi din blank-ul contiuu de peste noapte . Depistarea piratului ce bloca radio link de la 105.5 Calarasi pentru retransmisie locala in 88.20Mhz .. !
9 Nu mai sunt simplu in banda de 3M deoarece in banda asta am recorduri multiple din vara si pe langa asta sunt declarat din Italia una star del dx in romania ! Este greu sa poti realiza receptii sarbesti de langa bucuresti datorata statiei one fm , la mine nu mai era one fm , deoarece cautam cu linguirta semnal . la fel si turci adusi zilnic in la 28km sud est de bucuresti !
10 Am fost un Pirat , dar ca sa nu zica lumea ca sunt marog arat logurile din 2004 de cand emiteam eu si inca mai este arhiva publicata , ce dovedeste ca la radioul pirat se auzeau stiri , emisiuni , divertisment , eductie si program folcloric .!
11 Imi vad si nas si fata si par si asa mai departe nu trebuie cineva sa imi arate ce trebuie deoarece stiu mai bine ce si cum . Din pacate sa intelegem cand are cineva o putere extrema , apar aceste efecte grande , rebelism , betie si mai ales injurii , huiduiala .. datorata acestei sarbatori ca este sus , mai sus decat sus-ul .
12 succes celor de la dj , si asa mai departe , pentru ca au un pirat trebuie ca lumea sa dea cu bunaziua chiar daca nu cunoaste .. un exemplu bun si aici
13 Fiecare poate sa fie si din baza pirateriei de la radio Super Star 70.8 si asa mai deparce , daca din rautate face o afirmatie , cu ea merge mai departe !
14 Sa nu uitam si vorba donului asu ... hehe , cati din pirati au sinteze? .. a .. pai sunt atatia care de multitura nu au uitat !
15 fiecare are ceva de zis , daca unu a zis de mine e normal ca lumea din radio si televiziune sa zica ceva , ma stiu foarte multi ma omule , daia nu se poate admite asa ceva , nu ai vazut ca eu nici nu eram pe faza cu ce sa zisese pe radio la deejay prin faptul ca eu lingeam ca bastanu 2litri de bere ca eri era sarbatoare si beam sa ma simt si eu ca e o zi nu oarecare ..
16 Sunt bun atat timp cat sunt oamenii buni cu mine , oameni care ma ajuta si cu care pot vorbi .
17 Nu sunt pirat atat timp cat exista composite video sender catre un tablou de perete cordless , ah ca am dat eu un 2w pe cartier si m-am vazut in uniri asta e alta mancare de peste . CU alte cuvinte vernica este emitator TV si nu de FM .. nimeni nu ma poate convinge ca puterea maxima o are frecventa de pe fm !  Frecventele unde poti emite legal cu modulatie AM .. ceea ce habar nu ai .. 136-138 , deviatie mica  , 235-238 , 425-433 , 802-806 , 1120-1128mhz .. Statiile de video comanda cordless sunt cu puteri legale , deci un bloc acoperit de o statie de comanda nu cere licenta . deci ce ai zis e incorect ! wrong !
18 ai suspend 1` zi prin incalcarea regulii cu caps lock , degeaba o sa mierlui ca nu ai vina , dar aici se scrie normal si nu tipat .
19 Vorbim cu mare placere aici sau la o bere sau unde vreo .. nu e o interdictie de a nu avea voie sa vorbesti cu mine .
20 Clonele sunt pedepsite prin faptul ca sunt ori contra ori sunt sa fac reclame , scopul de a tine cu mine este interzis asta deoarece sunt moderator !
21 Daca ma certam singur nu ajungeam sa ma cunosc cu lumea , deci se pare ca cel ce nu crede , domnul ady raspandeste aceasta indispositie si altora , o indispozitie ce este gresita.
22 Sunt contra piratilor ce isi bat joc si fac din invidie orgoliu si din motivul simplu , nimeni nu imi fac putea sa imi faca ceva , anc adica ..
23 Sunt pus la punct si cu el merg inalinte ca merg bine , am intrebat lume am intrebat , orice pirat , spun majoritatea , isi lauda ceva , urmata de o droaie de insiuriri ca se cunoaste cu politie , salvare , pompieri si oameni din radio , a se lua cazul in care eu am luat legatura cu 2 oameni din radio prin aceasta prisma . si oamenii habar nu aveau de raidourile pirat si macar sa vb la telefon cu ei .  Nu am testat ci am avut nevoie de informare pentru ANC , fostul anc , acu e altfel.
24 Nu ma axez pe ce spui , face oriunde ce vreau , gandeste-te dublu , ca am 2 arii subordine si intretinere , arie de fm dx, arie radio ..

Edited by Zvartoshu, 07 December 2009 - 19:58.


#1480
bogdan_popescu

bogdan_popescu

    Jesus is coming soon!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,543
  • Înscris: 13.05.2008
Tablourile composite video sunt pe 427.25Mhz si emit cu 0.08W , au antena de 30Cm jos la pc  si acopera daca ai antena si tv necesare o scara de bloc de 4 etaje , sau daca ai scos antena de la Card composite pe geam ai un bloc de 8 etaje acoperit uniform de la alb negru la color . Nu tin cu Dan , deaorece au aparut televiziuni mici care transmit imagini pe perete fara cablu intins prin casa , deci ?!

Emiti direct dvbt
Modulator with Field Upgradeability to Other Modes.
PCI Half-card with RF Out on BNC Connector. Pulls Transport Streams from Hard Drive via PCI Bus or from External Devices via BNC Connector on Bracket.
Both IF and RF Output Available.
Targeted at Only UHF, Private Circuit.
Auxiliary ASI Out for Checking TS Data Flow. Ships with Windows® XP Based Transport Stream Player. Linux® and Windows® SDK available for Customization.
This Device Can Feed Either an Antenna or Coax Cable.

Standard Features:
COMPOSITE input via BNC or PCI                    
440 MHz IF output or on board Channel 20-22   selectable RF output up-converter                    
Compatible with ETSI 300401, and ETSI   300799
____________________________________
ALL Modes: Come with config GUI supported via                  
Win XP and Linux                  
Customer oriented Linux and Windows API is also available                                      
CMI can supply sample transport streams                                                    
Power output is adjustable 80mW      

Typical Applications customers use this  for:
                                          
In Store of Plasma Televisions                  
Public Space Analog billboards                  
Test Equipment for RF demodulators                
Hotel and Lodging systems Video

#1481
hitfmploiesti

hitfmploiesti

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 37
  • Înscris: 13.11.2009
Detin modulator UIF si cu ectensie T-OD , dubla posibilitate , S-video catre el , si din el selectrez pe bord DVB si emit pe un canal un multiplex simplu de 2 semnale video . Al doilea etaj cu ANALOG imi iese la 50mW . Cu televizorul si  antena aferente il receptionez la freatele meu de la etajul 6 din 8 , eu stau la 3 cu emitatorul si tin sa spun ca prinde alb negru si partial color pe ANALOG si cu 52% semna pe DVB deci .. Nu prea as crede ca este ilegal semnal AM video trimis pe o raza mica deoarece modulatoarele de hotel ar fi pentru ANC un set de pirate tv si ar da amenzi in numar record pentru fiecare etaj sau fiecare sala in parte ! Sa fim seriosi ! DVBT are sigur mai mare puterea la un emitator dar pe multiplex!

#1482
Zvartoshu

Zvartoshu

    DXFMROMANIA helper

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 25,266
  • Înscris: 23.09.2006
Da bogdane si sorine , asa este , aveti perfecta dreptate , hotelurile au sistem prin fir sau cordeless video , ala nu are pic de licenta , si sa stiti de la mine , un hitel ca fostul siemens de la mangalia de aprox 50me inaltime ala ca sa il acoepri de la perter pana sus la 12 iti trebuie taica vreo 200mW asta deoarece indoor si ext door ai interferente si acolo unda radio este mult mai lenesa ca in cazul zonei de campie .

revenim , in bucuresti exista deja un pirat tv , in afara de iordania si rotana mea de pe VHF1 , HF3 UHF .. ala emite in 28 , am depistat cu greu o imagine , se pare ca era imagine de undeva de prin zona pieptanari .. spre cutitul de argint ce retranslata , deci se pare ca e adevarat ca modulatoarele sunt legale ! MAI am de zis , una si buna , Cu transitoarele mele 16Ghz series am gtinit sus in canal 67 de 3 ori pana acu un link tv , habar nu am de unde vine ! Deci ala emite boer bibescu de la un etaj enorm , sa zicem 6 sua 8 cu 80mW si eu il vad cu antena mea deoarece am o dihanie de 42dB pe amplificator si reflector de disperat pe spatele antenei .

#1483
Zvartoshu

Zvartoshu

    DXFMROMANIA helper

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 25,266
  • Înscris: 23.09.2006
uite ce vorbeste neamtu cu mine .. mesaje peste mesaje
Nice "things" you do there, I do also try to built/buy a Tv transmitter, and I spent really much money (over the years) in this hobby. All I want is to "play" a bit with Tv transmission but untill this day I still havenŽt got a good transmitter, altough I guess i "invested" already around 1500€ in this "hobby".

I have mhm... at least more ... than 5 2,4Ghz Transmitters, from the legal ones with 10mW up to the illegal ones with 1,5W (!) but all of them, even the 1,5W Transmitters arenŽt any good. They really mess up the audio carrier - means you can still see a good colour picture... but all you can hear in the audio channel is hissing... nomore sound reception that sucks. I do also have a 2W 1,2Ghz Video Transmitter - its the "strongest" I have and it also has the best transmission range, but still - itŽs acutally as bad as the 2,4ghz transmitters because of the audio carrier and... with just "normal" antennas (rubber antenna on scanner) the range is poor for 2W transmission power, I do get the same range with the 2,4Ghz transmitter and a Yagi Antenna on the receiver...

I do have 2 UHF Video transmitters that act like a real tv transmitter, but their transmission power is also really weak. Both do have a transmission range of 50m (you can get a good colour picture and sound in 50m distance, if you have line of sight to the transmitter) But still both have their bugs. The "one" transmitter is on channel 21 - but it produces awfull much harmonics and "near the frequency" signals. The other transmitter transmitts on channel 36 and is - as far as I know - Crystall controlled in the Video transmitter part. Thats fine ok, and the output signal is awesome. It has a REALLY good harmonic filter (the 1st harmonic near 1,2Ghz just has a range from 1m around the antenna !! testet that with expensive receivers..) but this transmitter has a messed up audio carrier.. The audio carrier doesnŽt go as far as the picture, and you can sit 1m next to the transmitter with a pocket Tv and try to watch a movie, that works, but thereŽs much "hissing" in the audio / sound carrier... checked the frequency already, and the audio subcarrier is just 50khz higher where it should be... 50khz is usually "wrong tuned" does usually not make that much hissing... dunno

ItŽs not easy to Tv-Transmitt, Transmitt a Video signal "anyhow" is easy with crystall controlled oscillator.. but now make a "clean" signal and add an audio carrier.. then it becommmes really really heavy to built.

If you arenŽt "afraid" of bying things in the u.s. just take a look at ebay.com - type in "tv transmitter" there you can order a complete uhf 0-4W tv transmitter that is pll controled... Oh I wish I had one of these, but ;) IŽm "afraid" ordering things out from Germany...

Greetings - Stefan

#1484
Zvartoshu

Zvartoshu

    DXFMROMANIA helper

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 25,266
  • Înscris: 23.09.2006
Lansare oficiala de prima emisiune TV PIRAT in cartier la unirii , emisie pe 220.25Mhz . Semnalul a fost receptionat color si cu sunet la 1km de antena de emisie . Prima emisie cu TUPEU cu kt907 , deci vreo 6W la bornele antenei !  O incercare sa vad daca ajunge nu ma costat decat vreo 1 ora sa fac o emisiune de televiziune de videoclipuri !

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/YF2YRdeH01s?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#1485
fortefmph

fortefmph

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 81
  • Înscris: 13.11.2009
Mai Anonim . mie mi sa spus prin telefon pe ritm de planset " incheie in p.. mati o data emisia ca ai inebunit lumea cu manele tale " ce trebuia sa fac , sa incep sa caut perosoana sa ii dau in cap ? , Afirma de fata cu toata lumea , fiecare om are drept la replica , si cu asta am incheiat ! Da sa culce capul si sa fie atent cu unele persoane sensibile la aceste corecturi aplicate , asta da sunt de acord ! Nu sunt de acord la jignirile depuse ca are nasu pe sus , si alte alea ! Am si o parere de zis ca sunt om la fel ca toti insa nu vreau sa mi se retreze vorba aceasta ca nu este buna !

Revenim la ultima chestie vazuta pe youtube ce mi0-a provocat o manie sa o urmaresc de 2 ori ., EMISIUNEA VIDEOCLIPURI MUZICALE , emisiune realizata de Zvartoshu ! Am cepe in loc de ochi !
Felicitari , esti tare , imi place cum le zici si cum face fadeul cand pleaca clipul ! Da si tu programul de facut mixari video ! zil deseneaza-l ..

#1486
Zvartoshu

Zvartoshu

    DXFMROMANIA helper

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 25,266
  • Înscris: 23.09.2006
e groaznic daca spun cu ce stau eu o jumate de ora la 10min de film !! .. hahaha .. cauta-ti programul "pinnacle studio 10" am dvd orginal luat de un om de langa mine ! vezi ca ai demo si ai acolo exemple si exemple ce si cum !

iata si o galerie foto cu imaginea televizata :
Attached File  P1130040.JPG   562.19K   19 downloads
Attached File  P1130042.JPG   544.2K   10 downloads
Attached File  P1130044.JPG   514.85K   9 downloads
Attached File  P1130045.JPG   498.15K   15 downloads
Attached File  P1130046.JPG   515.96K   4 downloads
Attached File  P1130047.JPG   543.6K   7 downloads
Attached File  P1130048.JPG   540.47K   3 downloads
Attached File  P1130049.JPG   542.14K   3 downloads
Attached File  P1130050.JPG   530.76K   3 downloads
Attached File  P1130051.JPG   551.9K   4 downloads
Attached File  P1130054.JPG   480.34K   3 downloads
Attached File  P1130053.JPG   551.92K   5 downloads
Attached File  P1130056.JPG   436.01K   5 downloads
Attached File  P1130057.JPG   476.06K   2 downloads
Attached File  P1130061.JPG   595.98K   5 downloads
Attached File  P1130062.JPG   502.47K   3 downloads
Attached File  P1130063.JPG   447.37K   4 downloads
Attached File  P1130064.JPG   448.46K   3 downloads
Attached File  P1130066.JPG   367.34K   2 downloads

#1487
Zvartoshu

Zvartoshu

    DXFMROMANIA helper

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 25,266
  • Înscris: 23.09.2006
http://www.trilulilu.../89b7e7aada4d06 emisiunea in orig

#1488
Antenistu'

Antenistu'

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 883
  • Înscris: 17.09.2006
Mda , ceva de genul . Mai asta , nu ma bucura asa tare emisiunea ca te stiu de cand cu info dx fm romania . Deci ma asteptam sa iti coaca mintea a la o emisie ceva pe tv . Oricum unele fade-mix de prezentare merg unele nu . Ma bucura atat ca iti merge sunet imagine pe piratul tv . Vezi o chestie . Ia un tv suiel pe casa cand emiti cu antena din casa si regleazal pana il iei alb negru pe casa, aprox 47dB intre semnal si zgomot . Asta nu la 100M ca nu are nimeni 10w sau 100w sa faca masuratori speciale ca sa zici ca e ilegal . De ex la 1w , masuratoarea e la 10M de antena sa ai 65dB .

#1489
Zvartoshu

Zvartoshu

    DXFMROMANIA helper

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 25,266
  • Înscris: 23.09.2006
Eh , cu asta o so zic , bun venit in pirateria viitorului , si bine o zic . Nimeni nu are rabdare sa creeze ceva si sa il si trimita in aer in un emitator artizanal !

#1490
Zvartoshu

Zvartoshu

    DXFMROMANIA helper

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 25,266
  • Înscris: 23.09.2006
iata modulatorul DVB-T de ultim moment ce costa o laie belita , faza e ca trebuiesc conectorii si mufele .. si totul e rezolvat .. hehehe ..
Attached File  lolhgg.JPG   53.08K   25 downloads
Attached File  dvtb.JPG   47.4K   22 downloads

cica .. MODUL pentru prezentare in market a lcd-plasmelor pentru clienti .. cat si sistem pentru hoteluri ! :D :lol:

#1491
Zvartoshu

Zvartoshu

    DXFMROMANIA helper

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 25,266
  • Înscris: 23.09.2006
Pentru recuperare de informatie din muzica  :

Real B - ADINA , semnalul original nu este stereo , figureaza ca Dolby -A , am caseta si am inregistrat melodia si am dat cu detectorul de stereo .
Azur - vin rubiniu - cea de pe caseta e DOLBY B si cea de pe placa de pick-up figureaza ca Stereo natural , cea de pe CD figureaza Dolby A

Tot de la cautat info
Odeon - ma duc sa ma calugaresc - Dolby B placa de pick-up si Stereo natural pe Caseta !

#1492
Zvartoshu

Zvartoshu

    DXFMROMANIA helper

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 25,266
  • Înscris: 23.09.2006
Macar atat sa imi fac datoria sa arat majoritatea greselilor de sincronizare de la pilot la MPX in modulatorii existenti cu sau fara rds

1. incepem cu modulatorul ce reda corect atat si pilot cat si MPX , filtrul de limitare este 16.00-16.9Khz linear
Attached File  modula_1.JPG   35.95K   12 downloads

2. modulatorul ce reda corect sunetul , MPX dar cu pilot peste nornal .
Attached File  modula9_.JPG   32.79K   4 downloads

3. modulatorul ce reda corect sunetul , MPX supramodulat , pilot supramodulat .
Attached File  modula_3.JPG   35.96K   3 downloads

4. modulatorul ce reda incorect sunet , incorect MPX incorect pilot , supramodulare excesiva
Attached File  modul4.JPG   32.64K   2 downloads

5. modulatorul ce reda corect muzica , MPX , cu pilot submodulat si inecat in 38khz , (efect de burghiu in mers)
Attached File  modulator_2.JPG   32.27K   2 downloads

6. modulator ce reda corect MPX , PILOT , RDS
Attached File  modoul_2.JPG   32.43K   6 downloads

7. modulator ce reda corect muzica , incorect RDS , MPX , pilot supramodulat
Attached File  mnodula0.JPG   35.41K   2 downloads

8. modulator ce reds incorect  , muzica , rds , pilot , MPX dupramodularea veche de genul aici radio romanai muzical
Attached File  modul_6.JPG   35.19K   5 downloads

9. modulator ce reda MPX bine , incorect RDS si pilot , supramodulare
Attached File  modul7.JPG   31.99K   5 downloads

#1493
adrian_yo9

adrian_yo9

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 260
  • Înscris: 21.10.2008

View PostZvartoshu, on 7th December 2009, 15:18, said:

Intr-o balta neagra,
Patru ochi luceste.
Ce sa fie oare?
Cred ca e doi peste.
___

Pe un camp cu viorele
Crestea numai ghiocei.
Si-a venit mandrele mele
Si le-a cules ei pe toti.
___

Creste iarba, iarba deasa
Perpendicular pe casa
Vine calul si o paste
Alta iarba se dezvolta
___

Tara mea cu rauri multe
Si cu frunze si cu flori
Ai in tine-o populatie
De mai multi locuitori

Si din bolovani cu apa
S-au format inspre apus
Muntii tai de incretire
Orientati cu varfu-n sus
___

Trece lebedele-n zare.
Eu ma uit, ele dispare...


piratul fm e mare poet .. isi pune oo pe piept .. hahaha .. vai cat de tare poate sa fie recitarea asta de la radio vega !

Foaie alba, foaie albastra
Pe campii ie floricele
Romania a-nceput
Sa dea din cap pe manele

Multe succesuri baietii mei!

#1494
EXPERTFM

EXPERTFM

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 90
  • Înscris: 26.08.2007
Jucariile piratilor de acum cativa ani
Attached File  12082008093.jpg   516.61K   35 downloads  Attached File  Oscilator_sinteza_codor_stereo_compresie.jpg   159.89K   36 downloads

Attached File  DSC00020.JPG   713.34K   39 downloads  Attached File  Imag011.jpg   202.47K   35 downloads
Attached File  bly91.jpg   310.69K   26 downloads Attached File  bly91a.jpg   339.45K   20 downloads
Attached File  index_4.php.jpg   272.93K   22 downloads Attached File  P09_02_08_13.35.jpg   29.48K   34 downloads
Attached File  Sinteza___RDS.JPG   636.95K   35 downloads Attached File  Emitator__rf_gratine_150w.JPG   474.46K   42 downloads

Am postat aici cateva poze in amintirea vremurilor ce au trecut cand lumea se distra si asculta muzica difuzata cu ajutorul acestor"scule".nam postat aceste poze cu gand rau sau ca as avea ceva inpotriva cuiva din radio.pur si simplu asa am zis,ca trebuie sa ne aducem aminte  de vremurile ce au trecut. in caz ca mai aveti si detineti poze nu ezitati sa le postati.zic eu ca nu se intampla nimic rau nimanui daca sunt vazute aceste poze.

Attached Files



Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate