Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare bicicleta MTB copil 1...

Denon AVR 1804

Texte și mesaje funny pe sit...

Recomandari carti non-fictiune
 Cat costa un pui la rotisor?

cum leg firele de la o pompa subm...

PC Voltage +3.3V Red!

Cum conectez la net o centrala Fe...
 w11 nu mentine profil power proce...

DIGI se lanseaza in Belgia cu ser...

Setari XMP ram pentru 5900x - BSO...

Iphone 13, 14 sau 15?
 Dune: Prophecy (2024 _ ...)

DMSS problema

Montare parchet in balcon

Exista doar ... si restul
 

C.N.A. a amendat Realitatea TV pentru prejudicierea imaginii lui Băsescu și dezinformarea publicului.

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,754
  • Înscris: 07.04.2006

C.N.A. a amendat Realitatea TV pentru prejudicierea imaginii lui Băsescu și dezinformarea publicului.


C.N.A. a decis joi să amendeze cu 10.000 de lei postul Realitatea TV pentru dezinformarea publicului și prejudicierea imaginii președintelui Traian Băsescu în edițiile din zilele de 25 și 26 octombrie ale emisiunii "Ora de Foc".

Consiliul Național al Audiovizualului (C.N.A.) a discutat, în ședința de joi, două sesizări ale Administrației Prezidențiale cu privire la edițiile din zilelle de 25 și 26 octombrie ale emisiunii "Ora de Foc", difuzată de Realitatea TV. Potrivit C.N.A., în respectivele ediții ale emisiunii s-a abordat subiectul dosarului "ALRO", făcându-se trimitere la președintele Traian Băsescu. De asemenea, într-una dintre emisiuni, Valeriu Turcan, purtătorul de cuvânt al președintelui Traian Băsescu, a încercat să prezinte prin telefon punctul de vedere al Administrației Prezidențiale. 

Potrivit Narcisei Iorga, membru al C.N.A., Valeriu Turcan nu a fost lăsat de moderatoarea emisiunii, Oana Stancu, să-și prezinte punctul de vedere. De asemenea, Narcisa Iorga a spus că în respectivele emisiuni au fost făcute afirmații care au dezinformat telespectatorii.

"Afirmațiile legate de șeful statului nu sunt demonstrate în niciun fel. Aici sunt cele mai multe semne de întrebare", a spus și Răsvan Popescu, președintele C.N.A. 

"Din punctul de vedere al unui realizator profesionist, cel care vine pe fir (Valeriu Turcan, n.r.) este defavorizat (...) Doamna moderatoare vorbește, cel de pe fir vorbește și el, dar nu se aude ce vorbește. Cel de la telefon încearcă disperat să aibă un dialog cu ea. Ăsta nu e un dialog, e un șir de atitudini extrem de contondente din punctul de vedere al meseriei, pe care îl adoptă moderatoarea ca să-l irite și să-l pună într-o și mai mare poziție de inferioritate pe acesta (Valeriu Turcan, n.r.)", a spus și Dan Grigore, membru al C.N.A. 

"Cu prea multă ușurință se fac afirmații grave. Nu mai spun că emisiunea este dezechilibrată și din punctul de vedere al invitaților, că tonul moderatorului este acuzator", a spus Ioan Onisei, vicepreședintele C.N.A.

În schimb, directorul de programe al Realitatea TV, Roxana Niculescu, a spus că Valeriu Turcan a răspuns întrebărilor puse de moderatoare "și a avut și posibilitatea să facă comentarii conexe subiectului". Ea a mai spus că Realitatea TV a abordat acest subiect pentru că dosarul "ALRO" s-a redeschis de curând.

La propunerea membrului C.N.A. Mihai Mălaimare, postul Realitatea TV a fost amendat cu 10.000 de lei. Decizia a fost luată cu unanimitate de voturi de membrii C.N.A.

Postul Realitatea TV a fost amendat pentru încălcarea articolului 3 din Legea audiovizualului, potrivit căruia "(2) Toți furnizorii de servicii media audiovizuale au obligația să asigure informarea obiectivă a publicului prin prezentarea corectă a faptelor și evenimentelor și să favorizeze libera formare a opiniilor", a articolului 42 din Codul de reglementare a conținutului audiovizual - "1) Orice persoană are dreptul la propria imagine. (2) În cazul în care în emisiunile audiovizuale se aduc acuzații unei persoane privind fapte sau comportamente ilegale ori imorale, acestea trebuie susținute cu dovezi, iar persoanele acuzate au dreptul să intervină pentru a-și exprima punctul de vedere; dacă acuzațiile sunt aduse de radiodifuzor, acesta trebuie să respecte principiul audiatur et altera pars" și a articolului 30 din Cod - "Radiodifuzorii au obligația să respecte drepturile și libertățile fundamentale ale omului și să nu profite de ignoranța sau de buna-credință a persoanelor".

Administrația Prezidențială a sesizat, de două ori, săptămâna trecută, C.N.A. în legătură cu emisiunea "Ora de Foc" de la Realitatea TV.

"Ca urmare a acuzațiilor grave de implicare în dosarul «ALRO» aduse Președintelui României în emisiunea «Ora de Foc», moderată de doamna Oana Stancu la postul Realitatea TV, luni, 25 octombrie a.c., începând cu ora 21.00, Administrația Prezidențială semnalează faptul că postul menționat a încălcat principiile unei informări corecte și a adus în mod vădit intenționat prejudicii de imagine șefului statului", se arată în sesizarea din 26 octombrie a Administrației Prezidențiale, semnată de Valeriu Turcan, purtătorul de cuvânt al președintelui Traian Băsescu.

Sesizarea Președinției a făcut trimitere și la un clip de promovare a emisiunii "Ora de Foc". "Folosirea unui clip de promovare a emisiunii cu mesaje de genul: «Afaceri de miliarde de euro, interese de partid puse înaintea intereselor naționale. Corupție la cel mai înalt nivel. În această seară la "Ora de Foc" dezvăluim în exclusivitate cum funcționează mașinăria de făcut bani a P.D.-L și a șefului statului. Rețeaua oamenilor Președintelui», «Îți arătăm cum își controlează afacerile băieții deștepți din energie și ce legături politice și de afaceri ilegale și imorale sunt între Băsescu - Udrea - Cocoș - Stolojan și alții, implicați într-unul din cele mai mari dosare de crimă organizată din România», este defăimător la adresa Președintelui României, aducând injurii grave și lipsite de orice fundament", se mai spunea în sesizarea Administrației Prezidențiale.

Potrivit sesizării, "presupusa implicare a Președintelui României este nefondată și lipsită de probe, iar postul Realitatea TV încalcă principiile unei informări corecte prin modul tendențios în care au fost prezentate evenimentele legate de firma ALRO în asociere cu Președintele României, inclusiv prin folosirea unor titluri precum «4 milioane de euro, intrarea la Cotroceni»".

"Președintele României nu a fost cercetat în dosarul la care s-a făcut referire în respectiva emisiune. Nicio secundă, pe parcursul cercetărilor, șeful statului nu a fost acuzat de ceva, lucru ignorat de Realitatea TV și de moderatoarea Oana Stancu. De asemenea, în cadrul emisiunii, moderatoarea a ignorat decizia Parchetului, de neîncepere a urmăririi penale față de toate persoanele ale căror nume au fost menționate în emisiune. Realitatea TV s-a substituit instanțelor de judecată, dând verdicte privind presupuse activități ilegale într-un caz în care Parchetul deja a dispus neînceperea urmăririi penale", se precizează în sesizarea Administrației Prezidențiale.

Pe de altă parte, Valeriu Turcan spune în sesizare că nu a putut să prezinte în emisiune punctul de vedere al Președinției. "Deși realizatoarea emisiunii «Ora de Foc» a solicitat un punct de vedere al Administrației Prezidențiale cu privire la acest subiect, în momentul în care, în calitate de purtător de cuvânt al Președintelui României, am încercat să clarific situația, moderatoarea a afișat o atitudine ostilă și părtinitoare, fără a-mi acorda o șansă reală de a exprima poziția instituției prezidențiale", spune Turcan.

Potrivit sesizării, "titlurile tendențioase și acuzațiile nefondate", precum "Trafic pe filiera Cocoș - Cotroceni", au fost reluate și în cadrul jurnalelor de știri la postul Realitatea TV în cursul dimineții de marți, 26 octombrie.

Administrația Prezidențială a sesizat din nou, la data de 28 octombrie, C.N.A. cu privire la ediția din 26 octombrie a emisiunii "Ora de Foc" de la Realitatea TV.

"Având în vedere atribuțiile conferite prin lege Consiliului Național al Audiovizualului, vă semnalez o nouă dovadă a campaniei de minciuni derulate de Realitatea TV împotriva Președintelui României, Traian Băsescu. În cadrul emisiunii «Ora de Foc» din 26 octombrie a.c., ora 21.00, postul Realitatea TV, moderatoarea Oana Stancu și invitații din platou au făcut o serie de afirmații denigratoare la adresa Președintelui României. În speță, într-un simulacru de dezbatere, moderatorul și câțiva participanți au afirmat sau sugerat implicarea Președintelui României într-un dosar în care șeful statului nu a fost implicat și finalizat prin Neînceperea Urmăririi Penale (N.U.P.). Repet ce am precizat și în sesizarea anterioară - nicio secundă pe parcursul cercetărilor șeful statului nu a fost acuzat de ceva, lucru ignorat de Realitatea TV și de moderatoarea Oana Stancu", se arată în noua sesizare transmisă de Valeriu Turcan, purtătorul de cuvânt al Președintelui României.

În sesizarea de la Administrația Prezidențială se făcea trimitere la titlurile din emisiunea "Ora de Foc" din 26 octombrie: "Afacerea ALRO duce direct la Băsescu", "Băsescu, nașul băieților deștepți".

Totodată, în sesizare se făcea trimitere la afirmații făcute în emisiune de moderatoarea Oana Stancu, Cornel Nistorescu și Mugur Ciuvică.

"Ele duc până direct la șeful statului, care, potrivit acestor stenograme, este cel care «preia frâiele afacerii», cel care rezolvă interesele grupului MARCO (...)", a spus Oana Stancu, potrivit sesizării Administrației Prezidențiale.

"Vă dați seama că ne aflăm în fața unei ipoteze de lucru care se susține, prin toate probele care există, că la Cotroceni s-a constituit un grup infracțional?", a afirmat în respectiva emisiune Cornel Nistorescu, potrivit sesizării. "Păi în același timp Traian Băsescu cu oamenii lui făceau afacerile astea, șmecheriile astea de sute de milioane de euro, cu Buzoianu ăla (...)", a afirmat și Mugur Ciuvică.

"După cum se poate observa, nu numai că moderatoarea dă verdicte, dar nu face niciun efort de a solicita dovezi pentru afirmațiile participanților la emisiune sau de a preciza că nu există vreo dovadă care să le confirme spusele. Pe lângă toate aceste exemple, în timpul emisiunii s-au vehiculat și alte informații false menite să afecteze imaginea Președintelui României. De exemplu, se afirmă că Președintele României ar fi semnat renunțarea la cetățenie a unei persoane evocate în cadrul discuțiilor. Conform legislației în vigoare, renunțarea la cetățenie se face prin semnătura ministrului Justiției", se mai arată în sesizarea lui Valeriu Turcan.


Sursa: http://www.mediafax....icului-7691510/

Edited by megafanro, 04 November 2010 - 15:52.


#2
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Sclavii abuzeaza televiziunile care nu-l plac pe Zeus.

Edited by crysty2k5, 04 November 2010 - 16:12.


#3
chatnoir401

chatnoir401

    CHAT NOIR - MOTANUL NEGRU

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,734
  • Înscris: 28.06.2005
Dar daca ar fi fost un alt personaj politic s-ar fi intamplat la fel?

#4
wide_360angel

wide_360angel

    Junior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 179
  • Înscris: 26.10.2010

View Postmegafanro, on 4th November 2010, 15:45, said:

C.N.A. a amendat Realitatea TV pentru prejudicierea imaginii lui Băsescu și dezinformarea publicului.


C.N.A. a decis joi să amendeze cu 10.000 de lei postul Realitatea TV pentru dezinformarea publicului și prejudicierea imaginii președintelui Traian Băsescu în edițiile din zilele de 25 și 26 octombrie ale emisiunii "Ora de Foc".

Consiliul Național al Audiovizualului (C.N.A.) a discutat, în ședința de joi, două sesizări ale Administrației Prezidențiale cu privire la edițiile din zilelle de 25 și 26 octombrie ale emisiunii "Ora de Foc", difuzată de Realitatea TV. Potrivit C.N.A., în respectivele ediții ale emisiunii s-a abordat subiectul dosarului "ALRO", făcându-se trimitere la președintele Traian Băsescu. De asemenea, într-una dintre emisiuni, Valeriu Turcan, purtătorul de cuvânt al președintelui Traian Băsescu, a încercat să prezinte prin telefon punctul de vedere al Administrației Prezidențiale. 

Potrivit Narcisei Iorga, membru al C.N.A., Valeriu Turcan nu a fost lăsat de moderatoarea emisiunii, Oana Stancu, să-și prezinte punctul de vedere. De asemenea, Narcisa Iorga a spus că în respectivele emisiuni au fost făcute afirmații care au dezinformat telespectatorii.

"Afirmațiile legate de șeful statului nu sunt demonstrate în niciun fel. Aici sunt cele mai multe semne de întrebare", a spus și Răsvan Popescu, președintele C.N.A. 

"Din punctul de vedere al unui realizator profesionist, cel care vine pe fir (Valeriu Turcan, n.r.) este defavorizat (...) Doamna moderatoare vorbește, cel de pe fir vorbește și el, dar nu se aude ce vorbește. Cel de la telefon încearcă disperat să aibă un dialog cu ea. Ăsta nu e un dialog, e un șir de atitudini extrem de contondente din punctul de vedere al meseriei, pe care îl adoptă moderatoarea ca să-l irite și să-l pună într-o și mai mare poziție de inferioritate pe acesta (Valeriu Turcan, n.r.)", a spus și Dan Grigore, membru al C.N.A. 

"Cu prea multă ușurință se fac afirmații grave. Nu mai spun că emisiunea este dezechilibrată și din punctul de vedere al invitaților, că tonul moderatorului este acuzator", a spus Ioan Onisei, vicepreședintele C.N.A.

În schimb, directorul de programe al Realitatea TV, Roxana Niculescu, a spus că Valeriu Turcan a răspuns întrebărilor puse de moderatoare "și a avut și posibilitatea să facă comentarii conexe subiectului". Ea a mai spus că Realitatea TV a abordat acest subiect pentru că dosarul "ALRO" s-a redeschis de curând.

La propunerea membrului C.N.A. Mihai Mălaimare, postul Realitatea TV a fost amendat cu 10.000 de lei. Decizia a fost luată cu unanimitate de voturi de membrii C.N.A.

Postul Realitatea TV a fost amendat pentru încălcarea articolului 3 din Legea audiovizualului, potrivit căruia "(2) Toți furnizorii de servicii media audiovizuale au obligația să asigure informarea obiectivă a publicului prin prezentarea corectă a faptelor și evenimentelor și să favorizeze libera formare a opiniilor", a articolului 42 din Codul de reglementare a conținutului audiovizual - "1) Orice persoană are dreptul la propria imagine. (2) În cazul în care în emisiunile audiovizuale se aduc acuzații unei persoane privind fapte sau comportamente ilegale ori imorale, acestea trebuie susținute cu dovezi, iar persoanele acuzate au dreptul să intervină pentru a-și exprima punctul de vedere; dacă acuzațiile sunt aduse de radiodifuzor, acesta trebuie să respecte principiul audiatur et altera pars" și a articolului 30 din Cod - "Radiodifuzorii au obligația să respecte drepturile și libertățile fundamentale ale omului și să nu profite de ignoranța sau de buna-credință a persoanelor".

Administrația Prezidențială a sesizat, de două ori, săptămâna trecută, C.N.A. în legătură cu emisiunea "Ora de Foc" de la Realitatea TV.

"Ca urmare a acuzațiilor grave de implicare în dosarul «ALRO» aduse Președintelui României în emisiunea «Ora de Foc», moderată de doamna Oana Stancu la postul Realitatea TV, luni, 25 octombrie a.c., începând cu ora 21.00, Administrația Prezidențială semnalează faptul că postul menționat a încălcat principiile unei informări corecte și a adus în mod vădit intenționat prejudicii de imagine șefului statului", se arată în sesizarea din 26 octombrie a Administrației Prezidențiale, semnată de Valeriu Turcan, purtătorul de cuvânt al președintelui Traian Băsescu.

Sesizarea Președinției a făcut trimitere și la un clip de promovare a emisiunii "Ora de Foc". "Folosirea unui clip de promovare a emisiunii cu mesaje de genul: «Afaceri de miliarde de euro, interese de partid puse înaintea intereselor naționale. Corupție la cel mai înalt nivel. În această seară la "Ora de Foc" dezvăluim în exclusivitate cum funcționează mașinăria de făcut bani a P.D.-L și a șefului statului. Rețeaua oamenilor Președintelui», «Îți arătăm cum își controlează afacerile băieții deștepți din energie și ce legături politice și de afaceri ilegale și imorale sunt între Băsescu - Udrea - Cocoș - Stolojan și alții, implicați într-unul din cele mai mari dosare de crimă organizată din România», este defăimător la adresa Președintelui României, aducând injurii grave și lipsite de orice fundament", se mai spunea în sesizarea Administrației Prezidențiale.

Potrivit sesizării, "presupusa implicare a Președintelui României este nefondată și lipsită de probe, iar postul Realitatea TV încalcă principiile unei informări corecte prin modul tendențios în care au fost prezentate evenimentele legate de firma ALRO în asociere cu Președintele României, inclusiv prin folosirea unor titluri precum «4 milioane de euro, intrarea la Cotroceni»".

"Președintele României nu a fost cercetat în dosarul la care s-a făcut referire în respectiva emisiune. Nicio secundă, pe parcursul cercetărilor, șeful statului nu a fost acuzat de ceva, lucru ignorat de Realitatea TV și de moderatoarea Oana Stancu. De asemenea, în cadrul emisiunii, moderatoarea a ignorat decizia Parchetului, de neîncepere a urmăririi penale față de toate persoanele ale căror nume au fost menționate în emisiune. Realitatea TV s-a substituit instanțelor de judecată, dând verdicte privind presupuse activități ilegale într-un caz în care Parchetul deja a dispus neînceperea urmăririi penale", se precizează în sesizarea Administrației Prezidențiale.

Pe de altă parte, Valeriu Turcan spune în sesizare că nu a putut să prezinte în emisiune punctul de vedere al Președinției. "Deși realizatoarea emisiunii «Ora de Foc» a solicitat un punct de vedere al Administrației Prezidențiale cu privire la acest subiect, în momentul în care, în calitate de purtător de cuvânt al Președintelui României, am încercat să clarific situația, moderatoarea a afișat o atitudine ostilă și părtinitoare, fără a-mi acorda o șansă reală de a exprima poziția instituției prezidențiale", spune Turcan.

Potrivit sesizării, "titlurile tendențioase și acuzațiile nefondate", precum "Trafic pe filiera Cocoș - Cotroceni", au fost reluate și în cadrul jurnalelor de știri la postul Realitatea TV în cursul dimineții de marți, 26 octombrie.

Administrația Prezidențială a sesizat din nou, la data de 28 octombrie, C.N.A. cu privire la ediția din 26 octombrie a emisiunii "Ora de Foc" de la Realitatea TV.

"Având în vedere atribuțiile conferite prin lege Consiliului Național al Audiovizualului, vă semnalez o nouă dovadă a campaniei de minciuni derulate de Realitatea TV împotriva Președintelui României, Traian Băsescu. În cadrul emisiunii «Ora de Foc» din 26 octombrie a.c., ora 21.00, postul Realitatea TV, moderatoarea Oana Stancu și invitații din platou au făcut o serie de afirmații denigratoare la adresa Președintelui României. În speță, într-un simulacru de dezbatere, moderatorul și câțiva participanți au afirmat sau sugerat implicarea Președintelui României într-un dosar în care șeful statului nu a fost implicat și finalizat prin Neînceperea Urmăririi Penale (N.U.P.). Repet ce am precizat și în sesizarea anterioară - nicio secundă pe parcursul cercetărilor șeful statului nu a fost acuzat de ceva, lucru ignorat de Realitatea TV și de moderatoarea Oana Stancu", se arată în noua sesizare transmisă de Valeriu Turcan, purtătorul de cuvânt al Președintelui României.

În sesizarea de la Administrația Prezidențială se făcea trimitere la titlurile din emisiunea "Ora de Foc" din 26 octombrie: "Afacerea ALRO duce direct la Băsescu", "Băsescu, nașul băieților deștepți".

Totodată, în sesizare se făcea trimitere la afirmații făcute în emisiune de moderatoarea Oana Stancu, Cornel Nistorescu și Mugur Ciuvică.

"Ele duc până direct la șeful statului, care, potrivit acestor stenograme, este cel care «preia frâiele afacerii», cel care rezolvă interesele grupului MARCO (...)", a spus Oana Stancu, potrivit sesizării Administrației Prezidențiale.

"Vă dați seama că ne aflăm în fața unei ipoteze de lucru care se susține, prin toate probele care există, că la Cotroceni s-a constituit un grup infracțional?", a afirmat în respectiva emisiune Cornel Nistorescu, potrivit sesizării. "Păi în același timp Traian Băsescu cu oamenii lui făceau afacerile astea, șmecheriile astea de sute de milioane de euro, cu Buzoianu ăla (...)", a afirmat și Mugur Ciuvică.

"După cum se poate observa, nu numai că moderatoarea dă verdicte, dar nu face niciun efort de a solicita dovezi pentru afirmațiile participanților la emisiune sau de a preciza că nu există vreo dovadă care să le confirme spusele. Pe lângă toate aceste exemple, în timpul emisiunii s-au vehiculat și alte informații false menite să afecteze imaginea Președintelui României. De exemplu, se afirmă că Președintele României ar fi semnat renunțarea la cetățenie a unei persoane evocate în cadrul discuțiilor. Conform legislației în vigoare, renunțarea la cetățenie se face prin semnătura ministrului Justiției", se mai arată în sesizarea lui Valeriu Turcan.


Sursa: http://www.mediafax....icului-7691510/
Asta e fleac pe langa ce facea regele Carol al II-lea, in frumoasa democratie interbelica romaneasca, te judeca in stare de arest si in drum de la judecatorie la penitenciar te omorau cu sarme jandarmii care te pazeau. Pe Mircea Eliade l-au intemnitat in lagar politic la Ramnicu Sarat, 1an fara nicun act. Acum ne laudam ca Eliade a fost cel mai mare intelectual roman all times, pfui, ce jeg de istorie avem.
Ce tot se vaita astia, asta e democratia la poporul roman, mai mult nu poate acest popor. Basescu e bland fata de altii. Democratia in balcanii merge asa cum se lipeste cocosatul de gard. Balcanii salbaticii Europei. :deadtongue:

Edited by wide_360angel, 04 November 2010 - 16:53.


#5
pokems

pokems

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 991
  • Înscris: 18.12.2005
amenda mica

#6
berliotz

berliotz

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,240
  • Înscris: 14.03.2008
Si pe basescu cine-l amendeaza pentru toate dezinformarile si toate minciunile p ecare ni le spune de 6 ani incoace??? Muistii d ela CNA?

#7
chatnoir401

chatnoir401

    CHAT NOIR - MOTANUL NEGRU

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,734
  • Înscris: 28.06.2005

View Postberliotz, on 4th November 2010, 18:51, said:

Si pe basescu cine-l amendeaza pentru toate dezinformarile si toate minciunile p ecare ni le spune de 6 ani incoace??? Muistii d ela CNA?
Toti mint! Daca ar fi sa-i amendeze pe toti ar iesi tara din criza.

#8
creatura85

creatura85

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,684
  • Înscris: 19.07.2008

View Postmegafanro, on 4th November 2010, 15:45, said:

...
Oare vedem protest in fata Casei "Boborului" cum au facut antenistii in funte cu Badea si Ciutacu ? :naughty:

Edited by creatura85, 09 November 2010 - 19:03.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate