Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ce reprezinta in chimie abrevieri...

Google pay ma taxeaza in timp ce ...

Kia Picanto 2022 - Problema motor?

Durere umar AC Joint
 Care este cea mai sanatoasa paine?

Zgomot ritmic ce urmeaza rotirea ...

Merita Lumix FZ82 in 2024?

Nu pot activa Memory Integrity
 Supratensiuni accidentale

Cuțit/ briceag drumetie

Cum am acces la o parte dintr-un ...

Mother's Day
 Recomandare aparat de vidat alime...

Izolatie exterioara casa parter P...

Cuvinte si expresii neclare

Mod de lucru Purmo Tempco Digital...
 

Cancerul se poate trata cu Escozul?

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
57 replies to this topic

#19
lucian41

lucian41

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 13.09.2010
SCRIU ACEST MESAJ IN SPERANTA DE A AJUTA SI PE ALTII!- PUTETI SA-L IGNORATI, DAR ASTA ECHIVALEAZA CU A IGNORA PROPRIA STARE DE SANATATE!

CE AVEAM DE SPUS.... AM SPUS!
eu URMEZ TRATAMENTUL CU ESCOZUL SI REZULTATELE SUNT EXTRAORDINARE! RMN-urile si toate celelalte analize medicale dovedesc asta!
In privinta unor mesaje cu privire la aceasta tema...NO COMENT!
Celor pasionati de calculatoare, forumuri..si alte deastea..le recomand sa mai si citeasca cateodata!..nu strica sa studiati si literatura de specialitate, presa.
ASCULTATI LA MINE! VA PIERDETI VREMEA CU TOT FELUL DE LEACURI BABESTI(pe care o buna parte le-am incercat si eu..din pacate)
Pe cei interesati de tratamentul cu Escozul ii pot ajuta cu indrumarile necesare plecarii in Cuba
ATENTIE
1.Tratamentul este gratuit – factura pe 0
2. Tratamentul se prescrie pe baza unui dosar medical complect
3.Tratamentul este individual ( nu poate fi transmis)si diferit pentru fiecare pacient, in functie de diagnostic, varsta , sex, stadiul actual al bolii, etc.
4.Tratamentul este insotit de documente doveditoare.
5.Tratamentul poate necesita conditii de transport speciale.
6.Singurele cheltuieli sunt cele ocazionate de deplasarea in Cuba.
7.Trebuie facuta o programare prealabila la Institutul Labiofam – existand riscul de a nu ridica tratamentul, fie din cauza aglomeratiei, fie din cauza unui dosar medical incomplet, fie din lipsa medicamentului.

In rest sa faca fiecare ce crede ca este mai bine pentru el!

#20
fatih

fatih

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 43
  • Înscris: 13.07.2010

 lucian41, on 14th September 2010, 00:29, said:

Repet, eu am fost in Cuba si stiu exact in ce faza se afla cu omologarea acestui tratament(pentru ca este un tratament...si nu o solutie, ceai sau....)
Tratamentul cu escozul este gratuit deoarece Cuba este o tara sub embargou.si daca ar vinde acest tratament cu un singur pesso..ar fi confiscat la intrarea in Europa
Testarea acestui tratament a inceput in 1992 iar din 1998 testarile sau facut si pe fiinte umane. Tratamentul este distribuit pe scara larga din 2006!
Aveti dreptate!..disperarea m-a dus in Cuba, disperarea dupa ce am fost trimis acasa, cu diacnostic de inhumare in cateva luni..disperarea ca  las 2 copii fara tata!
Legat de omologare..Tratamentul este omologat in Cuba si acum ceva timp au fost depuse actele si la O.M.S.
Daca mai aveam si alta alternativa probabil ca apelam si la aia...
Dar ce mai conteaza!..tumora scade! eu am reinceput activitatea dupa 5 ani de chin...
Sa fiti sanatosi!

Domnule, eu cred ca nimeni nu pune la indoiala spusele tale, si rezultatele obtinute. Eu cel putin nu!
Domeniul asta e ca povestea cu masinile care merg cu combustibil pe baza de hidrocarburi: industrie puternica. Va trece mult timp pana cand un medicament revolutionar va putea sa treaca de gigantii farmaceutici ce manipuleaza prin marketing si spagi tot spectrul medical.

Cu toate astea, eu daca as fi mare firma de medicamente as cumpara medicamentul si reteta lui - deci cred ca aparitia vreunui medicament care cu adevarat sa vindece definitiv cancerul va fi legata de un gigant farma. Parerea mea, vorba lu' nea Nicu.

Pana una alta multa sanatate si sa-ti vezi copiii mari, eu stiu bine prin ce treci/prin ce ai trecut, ca sunt subiect al acestei boli.

#21
charme

charme

    the same

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,432
  • Înscris: 14.09.2008

 adadoi, on 14th September 2010, 17:45, said:

Nu-i deloc ciudat, știm toți cam care-i fenomenul. O așteptăm doar pe mianna, să ne spună și varianta adevărată.

well, mianna recunoaste ca abia acum, citind topicul asta, a auzit de minunea care se da drept panaceul cancerului. la prima vedere mi-e greu sa cred ca exista vreun produs care actioneaza asupra oricarui tip de celule maligne, fara niciun efect advers asupra celulelor normale.

nu stiu ce intelegi tu prin "fenomen", eu in context inteleg efectul placebo. care se ia in considerare in orice studiu clinic care se respecta.

 rox, on 13th September 2010, 23:57, said:

Ma bucur pentru rezultatele bune obtinute, dar, fara sa fiu gresit inteleasa... tratamentul e gratuit indiferent daca esti din Romania, China sau Statele Unite, si asta nu pentru ca e bun ministerul sanatatii din Cuba, ci pentru ca acest "medicament" nu este testat, proces care acum se desfasoara. Ghiciti pe cine...

rox, iubire, cam asta se intampla in activitatea mea de zi cu zi. tratamente gratuite, indiferent de tara, si asta pentru ca "medicamentele" respective (btw, denumirea e de produs investigational, eu de asta am pus ghilimelele) nu sunt (inca) testate, procese care acum se desfasoara. ghici pe cine...?

insa asta poarta denumirea de studiu clinic. care se desfasoara prin metoda dublului orb. adica nici pacientul, nici medicul nu stie daca administreaza venin de scorpion sau ser fiziologic colorat. surprinzator (sau nu) efectele benefice apar si la o parte din cei cu serul fiziologic, asta fiind tocmai efectul placebo.

prin urmare, produsului minune pe al carui site oficial scrie " ESCOZUL positive effects are undeniable facts, even if the final results that prove it have not been published yet. " ii lipseste tocmai aceasta confirmare data de studiile dublu orb. citatul pe care l-am dat nu are nicio logica din punctul de vedere al cercetarii clinice. "undeniable facts" sunt doar acele rezultate reproductibile, interpretate statistic, care demonstreaza (si in momentul in care au demonstrat o si publica) superioritatea statistic semnificativa a produsului investigational versus administrarea de placebo.

se spunea mai sus ca din 1998 este testat in faza clinica. e o perioada mult prea lunga, in care rezultate publicate ar fi trebuit sa apara, daca studiile s-ar fi desfasurat conform reglementarilor internationale (care-s extrem, extrem de stricte in ceea ce priveste orice experiment de genul acesta facut pe fiinte umane). ceva linkuri despre aceste studii exista? nu de alta, dar site-ul lor nu pomeneste nimic, iar eu timp sa rascolesc netul nu prea am.

#22
antigen

antigen

    Djilawurr

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,599
  • Înscris: 10.08.2006

 charme, on 16th September 2010, 03:02, said:

ceva linkuri despre aceste studii exista? nu de alta, dar site-ul lor nu pomeneste nimic, iar eu timp sa rascolesc netul nu prea am.
Yeah right, link-uri!  <_<

Pe Google n-am găsit nimic în afară de pagini care îi fac reclamă (plus un articol despre paginile care îi fac reclamă), Pubmed nu știe nimic, clinicaltrials.gov nu știe nimic (astea sunt studiile clinice care se desfășoară în Cuba).

#23
rox

rox

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 6,348
  • Înscris: 28.11.2004
E din cate stiam pacientul trebuie sa isi dea acordul ca sa fie inclus intr-un studiu, indiferent de tip. Ori acesti oameni pe care se testeaza acest medicament habar nu au, ei sunt doar incantati ca au gasit leacul bolii lor si ca e gratuit....
Ma rog, iubire, site-uri serioase n-am gasit nici eu, da' m-am abtinut cand m-a rugat Ada tocmai in ideea ca "vin specialistii" si ne lamuresc.
Pana una alta, de la un site neserios si neprofi, citire:

Use of Blue Scorpion Venom Not Authorized by Cuba
Cuba has not obtained any pharmaceutical product from the venom of a blue scorpion species (Rhopalurus junceus) that could be considered a medicament, according to the national and international norms established for drugs to be used on humans. This was stated in Havana by Dr. Rafael Pérez, the director general of the Bureau of Regulation for Health Protection and the State Center for the Quality Control of Medicines (CECMED) of the Cuban Ministry of Public Health.

The scientist, a toxicology specialist and Permanent Academician with the Cuban Academy of Sciences, gave this warning due to information that has spread by different media outlets based on ?empiric and popular criteria? that Escozul (name of the formula prepared with the scorpion venom) has analgesic, immuno-regulating, antioxidant, and anti-inflammatory properties and that it is effective in the treatment of some types of malign tumors, specifically in patients in the terminal stage of the disease and for people suffering from AIDS and prostate cancer.

Also included are anecdotes of patients that refer to the ?beneficial properties? and to the therapeutic success of the formulas.

Dr. Pérez indicated that, since 2004, Escozul has been in the preclinical research stage in the search for potential therapeutic properties, which include the description of the venom?s psychochemical and biological elements and pharmacological and toxicological studies, which are carried out experimentally on laboratory animals.

http://havanajournal...ment-from-cuba/

Edited by rox, 16 September 2010 - 10:31.


#24
adadoi

adadoi

    scorpie bătrână

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,603
  • Înscris: 25.10.2006
să-și dea acordul și să fie informat cu privire la toate efectele secundare potențiale, la condițiile în care se desfășoară studiul, dacă e autorizat, de către cine, care-s condițiile de confidențialitate, dacă primește sau nu compensații în caz de efecte adverse, dacă beneficiază de tratamente pentru aceste efecte adverse, etc etc etc.

Mai scrieți, vă rog eu.

#25
charme

charme

    the same

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,432
  • Înscris: 14.09.2008
mey, s-ar putea ca inform consent-ul sa nu lipseasca din aceste asa-zise studii. nu-i greu sa le fi pus sub nas o hartie pe care s-o semneze daca vor tratamentul.

insa oamenii astia pretind ca fac studii de faza III. asa cum spuneam, astea nu-s posibile fara comparatia cu placebo. doar produsul investigational se administeaza numai in faza I, cand se determina doza - insa alea se fac pe voluntari sanatosi. in fine, cercetarea clinica e cu totul altceva decat fac nenii aia acolo.

din 3 clickuri azi noapte am descoperit o companie americana, cred, care planuieste sa studieze veninul sub obladuirea FDA. of cors, nu0i zice escozul, ci escozine.

daca era cu adevarat eficient si facea fata unei interpretari stiintifice, in ultimii 10 ani ar fi fost folosit in studii adevarate. dar sa vedem.

in momentul de fata, nu-l pot recomanda, insa nici nu pot descuraja pacientii care-si pun speranta in el si au puterea financiara de a ajunge trimestrial pe minunatele plaiuri ale lui Fidel :)

#26
lucian41

lucian41

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 13.09.2010
Multumesc celor care m-au facut cobai......este parerea voastra!
Tratamentul este omologat in Cuba..dar ce sa mai comentez..va rog urmariti stirile BBC, cititi presa......vezi ziarul Clic din 12 sau 13 septemrie etc.
Atat timp cat va spun ca am acte doveditoare( RMN-uri, scrisori medicale analize sange), ca la mine tumora a intrat in remisie (le pot arata oricand si oricui!) fara a face niciun alt tratament...
Doctorii de aici m-au trimiis acasa...nu mai fac niciun tratament in Romania din 2008

Avand in vedere toate acestea, VA ASUMATI UN MARE PACAT, CRITICAND SI INDEMNAND SUFERINZII SA NU URMEZE ACEST TRATAMENT!!
Dar asta este traba voastra!!
CU TOATA RASPUNDEREA II INDEMN PE CEI CARE AU NEVOIE DE TRATAMENT SA MEARGA IN CUBA!
Celor care au nevoie de indicatii privind calatoria, sa ma contacteze pe privat si ii ajut din toata inima!

#27
charme

charme

    the same

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,432
  • Înscris: 14.09.2008
nu mai "urla" ca nu suntem surzi.

da, este parerea mea, in deplina cunostinta de cauza a ceea ce inseamna cercetarea clinica, a regulilor la care se supune ea, a ICH GCP (da un search, ca vad ca oricum pretinzi ca ai cunostinte despre studii si rezultate pe care noi, oamenii obisnuiti, nu reusim sa le gasim - sa vezi ce inseamna acest concept si la ce foloseste).

arata-mi postul in care am folosit cuvantul "cobai", te rog. faptul ca pe voi se studiaza acest medicament il recunoaste pana si laboratorul respectiv, atata timp cat afirma ca studiile sunt in desfasurare. orice medicament trece prin faza de cercetare clinica, studiat fiind mai intai pe voluntari sanatosi, apoi pe pacienti. cu asta ma ocup eu, si pacientii cu care lucrez nu s-au simtit ofuscati asa cum esti tu.

doar ca in acest caz studiile au un tipar cel putin ciudat. notiunea de baza, de dublu orb, le e straina, tabelele in care isi afiseaza rezultatele obtinute pana acum nu respecta un principiu de baza al oncologiei - si anume nu pomenesc stadiile respectivelor afectiuni, si in lumea civilizata nu e permisa administrarea unui produs investigational la un numar atat de mare de pacienti fara sa faci toti pasii firesti si necesari care arata ca cercetarea din ziua de azi n-are nimic in comun cu experimentele din lagarele de concentrare. da, pentru cei care zambesc la faza asta - aceasta e premiza dupa care se calauzeste orice studiu clinic, Declaratia de la Helsinki ce traseaza etica cercetarii pe subiecti umani.

iar partea cu "va spun ca am acte doveditoare..." ma face doar sa zambesc - un studiu clinic nu se dovedeste cu asemenea afirmatii, ci exact cu astfel de "acte doveditoare" extrem de strict controlate, monitorizate si de cele mai multe ori interpretate de un central review-er - pentru a asigura coerenta interpretarilor si pentru a elimina ceea ce englezii numesc "bias", adica o opinie nu tocmai obiectiva, ca sa ma exprim elegant.

BBC-ul imi spune doar ca veninul de scorpion se presupune ca e eficient (la fel, trialuri in desfasurare, dar vorbeste de 18 pacienti, nu de 8 mii) in cancerul sistemului nervos (deci nu in orice tip de cancer) postoperator, fiind folosit ca vehicul (deci nu ca substanta activa) pentru substante radioactive.


se pare ca daca noi nu obisnuim sa tipam pe-un forum, ti-a scapat faptul ca atat eu, cat si rox, n-am descurajat pe nimeni sa apeleze la acest produs, dimpotriva. tot ce am vrut noi e ca cei carora le tresalta inima de bucurie si-s gata sa-si puna la bataie toate economiile, sa inteleaga ca e vorba de un produs neautorizat, in curs de testare.

uneori engleza e o limba mai bogata decat a noastra. ei, in legatura cu "dovezile" eficientei escozulului folosesc termenul de "anecdotical". asta spre deosebire de "scientific". vrei-nu vrei, folosesti ton normal sau indignat, tot in categoria "anecdotical" se incadreaza experienta ta.

Edited by charme, 17 September 2010 - 00:51.


#28
adadoi

adadoi

    scorpie bătrână

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,603
  • Înscris: 25.10.2006
domnu' lucian, trecând peste faptul că de obicei oamenii serioși nu bagă în seamă (și asta nu doar în ceea ce privește medicina) "ziarul clic", deocamdată nu avem decât cuvântul tău că ai o tumoră care e în remisie după tratamentul cu escozul, și doar cu escozul. Din punctul meu de vedere, ai putea fi foarte bine un întreprinzător care a găsit o metodă de a face un ban cinstit, "ajutând" bolnavii să meargă în Cuba.
Așa că te-aș ruga s-o lași mai moale cu indignarea, având în vedere că charme și rox ajută de ani de zile, concret, cu sfaturi și explicații, cel puțin pe acest forum. Am văzut mult mai des oameni păcăliți de cei care vând speranțe decât oameni vindecați de cancer.

Edited by adadoi, 17 September 2010 - 12:38.


#29
lucian41

lucian41

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 13.09.2010
1. nu vand nimic!
2. nu pretind niciun ban nimanui pentru a ajuta!
3. nu "urlu"!
4. nu sunt nici indignat!

Repet! Cei interesati de tratamentul cu Escozul ma pot contacta pe privat! II ajut fara nicio pretentie materiala!

#30
adadoi

adadoi

    scorpie bătrână

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,603
  • Înscris: 25.10.2006
nu mai repeta, să nu te faci cu vreun suspend. Ai fi mai util dacă ai posta RMN-urile și analizele ălea. Scrisul cu majuscule se numește "urlat".

#31
charme

charme

    the same

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,432
  • Înscris: 14.09.2008
daca tot nu e niciun interes ascuns, nu inteleg de ce informatiile n-ar putea fi facute publice, si le oferi doar pe privat.

cat despre "gratuitatea" tratamentului - cum sa nu-l promoveze guvernul lui Fidel? n-am habar ce linii aeriene zboara intr-acolo, sa zicem ca nu-s cubaneze, dar cazare, masa, alte cheltuieli de 4 ori pe an nu aduc profit tot statului cubanez? de curiozitate, cum se desfasoara lucrurile acolo? unde trebuie sa ajungi, ce optiuni de cazare ai (nu cumva te cazeaza tot la ferma de scorpioni), cate zile trebuie sa petreci acolo si in ce conditii? daca tot sugerezi atata transparenta, de ce nu dai si detaliile astea? ca detalii stiintifice ne-am lamurit ca nu exista.

nu de alta, dar experienta mea de viata m-a invatat ca nimic nu-i gratis, si nu exista nici un popor alcatuit din ingeri, sau vreo intreprindere care sa aleaga sa lucreze in pierdere. ceea ce e cat se poate de normal de altfel.

#32
charme

charme

    the same

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,432
  • Înscris: 14.09.2008
si-am ajuns sa citesc si mult-prea-stiintifica publicatie numita click (dap, fac orice numa' sa nu-mi fac bagajul, chit ca decolez maine-n zori :) )

si ce-am gasit? pe langa foarte stiintifica exprimare "tumoarea", iata:

Ce spun specialiștii

Escozul este un produs comercial preparat din venin de scorpion din specia rară Rhopalurus junceus (scorpion albastru). Responsabilii din domeniul sănătății din Cuba susțin că încă nu au aprobat acest produs și că mai trebuie făcute teste pentru ca să fie recomandat ca remediu dovedit științific.

nu mai vorbesc ca numarul pacientilor "tratati" (ghilimelele sunt pentru ca nici macar inventatorul lui nu sustine ca trateaza cancerul, ci doar ca ar creste calitatea vietii - e drept, e si asta un obiectiv al tratamentului in cancer, dar atunci sa nu-l mai popularizam pe orice site mai mult sau mai putin cunoscut drept medicamentul care vindeca orice cancer) variaza de la 2000 in articolul asta (modest) la 8000 sau chiar la 50 000 de pacienti, deci totatatea dovezi (ma rog, 97%, ca asta-i procentul in care se sustine ca tratamentul ar avea succes - cuvant prin care doar autorul lui stie ce vrea sa spuna exact, ca detalii nu da).

ce ma sperie mai mult nu e ca pacientii care au incheiat tratamentul clasic apeleaza la escozul - e firesc sa apeleze la orice. insa se sustine ca fenomenala eficienta a tratamentului e de 97% in cazurile netratate, si doar de 40% dupa chimio- si radioterapie. le urez cat mai multor pacienti sa-si permita sa dea 3000 de dolari trimestrial pentru a beneficia de acest tratament dupa ce au incheiat tratamentul clasic, si o supravietuire cat mai lunga in urma lui, insa ma sperie ca alti pacienti ar putea renunta la tratament pentru acest leac asa-zis miraculos, nesustinut de nici un fel de dovada stiintifica. jonglarea cu procente si afirmatii nesustinute de nimic nu reprezinta vreo dovada, dupa cum nu reprezinta vreo dovada nicio analiza sau un CT puse la dispozitia unui om fara pregatire medicala, eventual colorate si marcate cu niste sagetele ca sa se vada diferenta pe care autorul doreste s-o arate. sunt oameni care asta fac o viata-ntreaga, evalueaza si interpreteaza rezultatele studiilor clinice. nu se face prin pedefeuri oarecare puse la dispozitie "pe privat".

#33
ripper

ripper

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,257
  • Înscris: 25.03.2002
Off-topic

Am văzut din ce în ce mai des "tumoare"... eu de tumoră am învățat, dar se pare că ambele-s corecte.

Credeam că-i un fel de gangrenă/cangrenă cum ne ciondăneam mai demult dacă-ți aduci aminte! :P

#34
lucian41

lucian41

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 13.09.2010
Credeti ce vreti!
Eu fac ce trebuie sa fac!....urmez tratamentul pentru ca rezultatele sunt extraordinare!
Pe 17 octombrie plec din nou in Cuba pentru o noua serfie de tratament!
Daca vrea cineva sa ne insoteasca sau sa ia tratamentul cu Escozul ma poate contacta pe Pm.
Doamne Ajuta!

Edited by lucian41, 19 September 2010 - 17:19.


#35
ro_explorer

ro_explorer

    Membru impartial

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,666
  • Înscris: 15.12.2009
Luciane, tu ne lasi "sa credem ce vrem" din cauza secretomaniei astea pe care o promovezi. Cat timp spui intr-o arie publica despre dovezi privind una/alta, afisezi dovezile alea.
Uite, daca ai ct scan-uri, radiografii, rmn-uri, ma ofer eu personal sa ti le scanez si sa le postez aici pe forum, ca ma gandesc ca nu ai posibilitatea tehnica sa faci asta (devreme ce nu le faci publice).
Pana una alta, vorbele au valoare nula daca nu sunt sustinute cu dovezi.

Am trecut si eu prin cancer, l-am tratat, acum analizele arata ca sunt ok. Nu stiu ce imi rezerva viitorul si tocmai de asta sunt dispus sa inclin urechea si la posibile tratamente paralele/complementare, caci in caz de recidiva sa pot explora mai multe piste.
Tinand cont de cele scrise mai sus, uite ca NU iti trimit un PM ci te rog sa pui aici, pe aria publica, informatii cat mai detaliate si MAI ALES scanari ale analizelor (din care, evident, poti sterge datele cu caracter personal). In caz ca nu dai curs acestei cereri consider ca ce ai scris pana acum pe acest topic este nul si tine cont ca asta este parerea unei persoane direct interesate de subiect.

Multumesc ...

Edited by ro_explorer, 19 September 2010 - 17:39.


#36
fatih

fatih

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 43
  • Înscris: 13.07.2010

 ro_explorer, on 19th September 2010, 18:38, said:

Luciane, tu ne lasi "sa credem ce vrem" din cauza secretomaniei astea pe care o promovezi. Cat timp spui intr-o arie publica despre dovezi privind una/alta, afisezi dovezile alea.
Uite, daca ai ct scan-uri, radiografii, rmn-uri, ma ofer eu personal sa ti le scanez si sa le postez aici pe forum, ca ma gandesc ca nu ai posibilitatea tehnica sa faci asta (devreme ce nu le faci publice).
Pana una alta, vorbele au valoare nula daca nu sunt sustinute cu dovezi.

Am trecut si eu prin cancer, l-am tratat, acum analizele arata ca sunt ok. Nu stiu ce imi rezerva viitorul si tocmai de asta sunt dispus sa inclin urechea si la posibile tratamente paralele/complementare, caci in caz de recidiva sa pot explora mai multe piste.
Tinand cont de cele scrise mai sus, uite ca NU iti trimit un PM ci te rog sa pui aici, pe aria publica, informatii cat mai detaliate si MAI ALES scanari ale analizelor (din care, evident, poti sterge datele cu caracter personal). In caz ca nu dai curs acestei cereri consider ca ce ai scris pana acum pe acest topic este nul si tine cont ca asta este parerea unei persoane direct interesate de subiect.

Multumesc ...

Subscriu integral

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate