Muuuu-thai
Last Updated: Mar 08 2010 16:23, Started by
fatduck
, Mar 08 2010 13:31
·
0
#1
Posted 08 March 2010 - 13:31
Pe cit de lung i-a fost drumul din tara-i de bastina, pe atit de simpla si rapida e reteta asta. Iar aplauzele pe care le vei primi de la meseni sunt garantate de combinatia surprinzatoare si delicioasa.
Prima miscare e sa tai carnea de vita in cuburi cit poti de mici. Desigur, poti sa cumperi si tocatura, dar varianta pe care ti-o recomand e mai dietetica si o sa arate mult mai bine in farfurie. Infierbinta o tigaie si amesteca vacuta cu usturoiul pisat si cu ghimbirul ras (merge si pulbere de la plic, daca nu-l gasesti proaspat). Dupa cinci minute, cind s-au bronzat cubuletele, aromeaza-le cu piper, suc de lamiie si sos de peste. Mai tine totul pe foc pina se evapora lichidul, apoi aranjeaza carnea pe un pat de frunze de salata verde si decoreaza cu “pestisori” de ceapa, patrunjel si ceapa verde. O sa vezi cum numai daca esti expert in box thailandez o sa-ti mai ramina si tie o lingura, de pofta. Attached FilesEdited by fatduck, 08 March 2010 - 13:36. |
#2
Posted 08 March 2010 - 13:53
Arata minunat si suna bine reteta. :) Multam frumos.
Edited by crzcristina, 08 March 2010 - 13:53. |
#4
Posted 08 March 2010 - 14:05
#5
Posted 08 March 2010 - 14:14
#6
Posted 08 March 2010 - 14:19
ah, imi inchipuiam ca se obtine prin fierberea unei anume specii de peste impreuna cu ceva mirodenii pana scade si iese ceva sos :D
|
#7
Posted 08 March 2010 - 14:32
mandolinu, on 8th March 2010, 14:19, said: ah, imi inchipuiam ca se obtine prin fierberea unei anume specii de peste impreuna cu ceva mirodenii pana scade si iese ceva sos :D |
#8
Posted 08 March 2010 - 14:57
Loool... asa si cei care vad cum se fabrica crenvurstii... sosul asta de peste e adevarat ca miroase destul de urit cind il gatesti, dar la final e delicios si nici nu are un gust de peste... eu folosesc squid brand, are cea mai mare concentratie de extract de peste
|
#9
Posted 08 March 2010 - 16:23
fatduck, on 8th March 2010, 14:57, said: Loool... asa si cei care vad cum se fabrica crenvurstii... sosul asta de peste e adevarat ca miroase destul de urit cind il gatesti, dar la final e delicios si nici nu are un gust de peste... eu folosesc squid brand, are cea mai mare concentratie de extract de peste De fapt,sunt chiar fan al bucatariei asiatice... |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users