Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Parcare gratis Romexpo

Limbaj de programare RUST

Despre titularizare si definitiva...

date personale angajat
 Intelectualii Romaniei

Gaina rasa Brahma bolnavioara

Recomandare SmartWatch pe care po...

Concediu Vasiliki
 Funcție WhatsApp

Zilele reclamelor luminoase cu &#...

Propranolol zilnic

Ce "tip" de apartament/ca...
 A luat cineva masina Tesla din re...

Robot de spalat geamuri

Lipsa etrieri noduri

nume strazi
 

Muuuu-thai

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
fatduck

fatduck

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 23.02.2010
Pe cit de lung i-a fost drumul din tara-i de bastina, pe atit de simpla si rapida e reteta asta. Iar aplauzele pe care le vei primi de la meseni sunt garantate de combinatia surprinzatoare si delicioasa.
Prima miscare e sa tai carnea de vita in cuburi cit poti de mici. Desigur, poti sa cumperi si tocatura, dar varianta pe care ti-o recomand e mai dietetica si o sa arate mult mai bine in farfurie.
Infierbinta o tigaie si amesteca vacuta cu usturoiul pisat si cu ghimbirul ras (merge si pulbere de la plic, daca nu-l gasesti proaspat). Dupa cinci minute, cind s-au bronzat cubuletele, aromeaza-le cu piper, suc de lamiie si sos de peste. Mai tine totul pe foc pina se evapora lichidul, apoi aranjeaza carnea pe un pat de frunze de salata verde si decoreaza cu “pestisori” de ceapa, patrunjel si ceapa verde.
O sa vezi cum numai daca esti expert in box thailandez o sa-ti mai ramina si tie o lingura, de pofta.

Attached Files


Edited by fatduck, 08 March 2010 - 13:36.


#2
crzcristina

crzcristina

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 25.09.2009
Arata minunat si suna bine reteta. :) Multam frumos.

Edited by crzcristina, 08 March 2010 - 13:53.


#3
mandolinu

mandolinu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 76
  • Înscris: 03.02.2007
cum se obtine acel "sos de peste"?

#4
Moaca

Moaca

    Mâță leșinată

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,235
  • Înscris: 31.07.2007

View Postmandolinu, on 8th March 2010, 14:03, said:

cum se obtine acel "sos de peste"?
Se cumpara de la un magazin de profil :D
Parca am vazut la noi in hypermarket-uri la raioanele cu ingrediente exotice.

#5
zuv

zuv

    Erectile member :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,198
  • Înscris: 05.01.2008

View Postmandolinu, on 8th March 2010, 14:03, said:

cum se obtine acel "sos de peste"?
La noi,din supermarket. :D L-am vazut cam prin toate.
La"mama lui" se obtine prin fermentarea pestelui,apoi rafinare.

#6
mandolinu

mandolinu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 76
  • Înscris: 03.02.2007
ah, imi inchipuiam ca se obtine prin fierberea unei anume specii de peste impreuna cu ceva mirodenii pana scade si iese ceva sos :D

#7
zuv

zuv

    Erectile member :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,198
  • Înscris: 05.01.2008

View Postmandolinu, on 8th March 2010, 14:19, said:

ah, imi inchipuiam ca se obtine prin fierberea unei anume specii de peste impreuna cu ceva mirodenii pana scade si iese ceva sos :D
Nope.A fost un documentar pe Discovery,numit "Bizarre foods".Printre altele,a aratat si procesul de fabricatie al sosului de peste.Cei cu stomac sensibil,care au vazut documentarul respectiv,nu cred ca mai mananca asa ceva... :D

#8
fatduck

fatduck

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 23.02.2010
Loool... asa si cei care vad cum se fabrica crenvurstii... sosul asta de peste e adevarat ca miroase destul de urit cind il gatesti, dar la final e delicios si nici nu are un gust de peste... eu folosesc squid brand, are cea mai mare concentratie de extract de peste

#9
zuv

zuv

    Erectile member :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,198
  • Înscris: 05.01.2008

View Postfatduck, on 8th March 2010, 14:57, said:

Loool... asa si cei care vad cum se fabrica crenvurstii... sosul asta de peste e adevarat ca miroase destul de urit cind il gatesti, dar la final e delicios si nici nu are un gust de peste... eu folosesc squid brand, are cea mai mare concentratie de extract de peste
Rațușco,eu n-am spus ca nu-mi place.Nu ma incadrez la categoria celor cu stomac sensibil.
De fapt,sunt chiar fan al bucatariei asiatice...

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate