Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Ce spuneti de Pizza Hut ?
#38
Publicat: 25 ianuarie 2010 - 11:53
jumborom, on 25th January 2010, 11:45, said: Tot cu Speed-ul, in utima vreme. Rucola nu e fita, ba e chiar indicata pentru cei cu colesterol mare. Unii spun ca ar avea si ceva efecte sculatoare. Copilul meu aprecia acum ceva timp lasagna de la Pizza Hut. Interesant este ca sunt diferite retetele de la un restaurant la altul. Spre exemplu, lasagna cu spanac au doar in Plaza, nu si la Constanta (la Carrefour), Universitate sau Iasi. |
#40
Publicat: 25 ianuarie 2010 - 12:05
Facem, facem numa' ca aia de acasa nu are acelasi gust cu aia de la ristorante. ;) Si plodu' sesizeaza diferenta. Noroc ca s-a mai marit si a inceput sa-si diversifice orizonturile culinare. Baga in el ca spartul fileto gorgonzola, de preferat de la Hard Rock dar nu zice "nu" nici la ala facut acasa.
Editat de jay333, 25 ianuarie 2010 - 12:05. |
#41
Publicat: 25 ianuarie 2010 - 12:06
Bre uratilor, atata m-ati stigmatizat ca mananc salata la Pizza Hut (cre' ca mi s-a intamplat de trei ori anul trecut), incat imi iau angajamentul solemn ca, de-acum incolo, daca mi se face foame la mall (de fapt, tre' sa stabilim inainte daca am voie sa merg sa vad filme la mall :D), rabd eroic pana acasa. E bine asa ? :rolleyes:
Si a propos de rucola, e adevarat ca in Italia creste ca buruienile, pe marginea drumului ? LE : io fac lasagna si pizza mai bune decat la Pizza Hut :proud: Editat de Moaca, 25 ianuarie 2010 - 12:07. |
#42
Publicat: 25 ianuarie 2010 - 12:07
am prieten bucatar
il chem sa`mi faca exact ca la restaurant pentru ca a lucrat si lucreaza in continuare la restaurante de lucs, sa`i zic asa daca vine de 2 ori ii fur smecheriile Moaca, on 25th January 2010, 12:06, said: Si a propos de rucola, e adevarat ca in Italia creste ca buruienile, pe marginea drumului ? |
#43
Publicat: 25 ianuarie 2010 - 12:11
Moaca, on 25th January 2010, 12:06, said: Si a propos de rucola, e adevarat ca in Italia creste ca buruienile, pe marginea drumului ? LE : io fac lasagna si pizza mai bune decat la Pizza Hut :proud: PS: Ca tot suntem vecini, nu ne-om intalni si noi vreodata la un schimb de experiente culinare? |
#46
Publicat: 25 ianuarie 2010 - 15:09
Moaca, on 25th January 2010, 12:06, said: Bre uratilor, atata m-ati stigmatizat ca mananc salata la Pizza Hut (cre' ca mi s-a intamplat de trei ori anul trecut), incat imi iau angajamentul solemn ca, de-acum incolo, daca mi se face foame la mall (de fapt, tre' sa stabilim inainte daca am voie sa merg sa vad filme la mall :D), rabd eroic pana acasa. E bine asa ? :rolleyes: Si a propos de rucola, e adevarat ca in Italia creste ca buruienile, pe marginea drumului ? LE : io fac lasagna si pizza mai bune decat la Pizza Hut :proud: Asa, asa, mai usor cu molurili (spaima banilor) ! :) Sa zici si tu cum faci pizza la cuptor acasa, ca parca m-ar tenta. Ziceam de rucola ca e de fitza doar ca pret (in jur de 7 Ron / caserola de 200 grame, parca). Costa pentru ca este perisabila si se cultiva putin la noi. Altfel, primavara trecuta am crescut rucola in jardiniera, cu seminte luate de la Cora. Rupeam cateva frunzulite zilnic si bagam la sandwich. Misto ! :) Rucola este o "buruiana" la moda. Pe la noi ii zice voinicica si creste pe unde apuca dar trebuie sa o cunosti. In Italia am mancat o pizza cu rucola si parmezan, tare buna. |
|
#48
Publicat: 25 ianuarie 2010 - 15:54
zuv, on 25th January 2010, 15:27, said: De asta(avea si prosciuto) am "gustat" si eu la o pizzerie in Lucca.Grozava! Exact, si cu prosciutto, cam ca aici ! Bine, acolo mai aveau si o pizza cu vanata (pulpa de vanata coapta sau gratinata). Tot de la italieni mi-am luat si o bucata de "sapun": parmezan de 6 ani, uscat si galben ca sapunul pe care il rad peste diverse. Gata, ca mi s-a facut o foame.... :) |
#49
Publicat: 25 ianuarie 2010 - 16:11
jumborom, on 25th January 2010, 16:54, said: Exact, si cu prosciutto, cam ca aici ! Eu acolo am mancat cele mai bune sortimente de pizza din Italia(mai era una cu porcini,care era dementiala,etc,etc...) jumborom, on 25th January 2010, 16:54, said: Tot de la italieni mi-am luat si o bucata de "sapun": parmezan de 6 ani, uscat si galben ca sapunul pe care il rad peste diverse. Da-i bun,desi cam scump,chiar si la ei. Editat de zuv, 25 ianuarie 2010 - 16:12. |
#50
Publicat: 25 ianuarie 2010 - 16:26
Cum s-a cam dat in offtopic pe-aici sa incercsa fiu eu on-topic.
Sincer la ei am mancat cea mai buna pizza de pana acum. Ca e scumpa sau nu, nu ma pronunt, mananc destul de rar. Nici cand am fost in italia nu am gasit pizza mai buna, e adevarat n-am stat sa iau la rand toate pizzeriile... Dupa ei, parca la QuattroStagione mai era cat de cat ok pizza. |
#51
Publicat: 25 ianuarie 2010 - 17:13
jumborom, on 25th January 2010, 15:09, said: Sa zici si tu cum faci pizza la cuptor acasa, ca parca m-ar tenta. Mai nou fac aproape in fiecare week-end reteta simplicissima si dietetica urmatoare : - aluat suplu si elastic din aprox 300 g faina, un cubulet de drojdie dizolvata in apa calduta, sare, eventual o lingurita de ulei de masline, framantat pana nu se mai lipeste de degete/castron, pus la dospit minimum 1 h la cald, framantat iar si pe urma intins intr-o foaie cat de subtire doreste caprioara, in tava cu hartie de copt - peste aluat pun pasta de rosii amestecata cu sare, zahar si oregano (si amestecul de condimente de Pizza de la Kotani e OK, daca vrei mai multe buruieni gata amestecate) - deasupra rosii cherry taiate in jumatate, masline fara samburi, fasiute de ardei - se pune tava in cuptorul incalzit in prealabil ; dupa vreo 5-10 minute se scoate, se adauga mozarella si se baga tava la loc in cuptor - se scoate cand s-a topit mozarella - evident poti pune ce topping-uri iti trec prin cap eiffel, on 25th January 2010, 16:26, said: Cum s-a cam dat in offtopic pe-aici sa incercsa fiu eu on-topic. Sincer la ei am mancat cea mai buna pizza de pana acum. Ca e scumpa sau nu, nu ma pronunt, mananc destul de rar. Nici cand am fost in italia nu am gasit pizza mai buna, e adevarat n-am stat sa iau la rand toate pizzeriile... Dupa ei, parca la QuattroStagione mai era cat de cat ok pizza. Da' iar sunt off, ma scuzati :notangel: Editat de Moaca, 25 ianuarie 2010 - 17:13. |
|
#52
Publicat: 26 ianuarie 2010 - 09:23
Pizza Hut nu are blat italienesc (nici ala subtire si crocant nu are nicio legatura cu blatul traditional, cum e la Capriciosa). Beleaua la Capriciosa e ca au ingrediente nasoale. Am nimerit cel mai nasol salam Victoria pe post de sunca. Totusi, au cautare, e mereu plin, pentru ca mincarea, de fapt, in mod curios, e buna :D
|
#54
Publicat: 26 ianuarie 2010 - 09:42
Fane, on 25th January 2010, 09:50, said: nu stiu care-s standardele pe la bucale, dar aici la o pizzerie buna, o pizza costa 14-18 ron si e foarte buna, mare, facuta in stil italian (patroni au lucrat niste ani buni la o pizzerie in italia inainte de a incepe afacerea aici). pana acu o bucata aveau promotie si mai primeai si o droanga de suc in banii astia. probabil astia n-au descoperit preturile anticocalari... o pizza, la pizza hut sau la o pizzerie serioasa costa intre 20-25 si 30-35 de lei. FARA suc sau altele... Valy1, on 25th January 2010, 10:20, said: Pizza naspa si foarte scumpa. Pret "anti-cocalari" ? Deci recunosti ca pizza nu face in nici nu caz 30 lei ? De curiozitate , a stat cineva sa masoare Pizza mare de la ei ? Ca mie nu imi pare de 3-4 persoane nici mort. prbabil tu esti un tip special. pizza MEDIE la pizza hut, o mananca cu noduri o persoana. Pizza mare de 4 persoane ajunge, daca nu ti-ai propus sa mananci pana crapi :) Cutzu, on 25th January 2010, 10:40, said: n`am vrut sa zic de mituri cu gandaci pe tavan cazuti in pizza poate nu crede lumea abancor, on 26th January 2010, 09:23, said: Pizza Hut nu are blat italienesc (nici ala subtire si crocant nu are nicio legatura cu blatul traditional, cum e la Capriciosa). Beleaua la Capriciosa e ca au ingrediente nasoale. Am nimerit cel mai nasol salam Victoria pe post de sunca. Totusi, au cautare, e mereu plin, pentru ca mincarea, de fapt, in mod curios, e buna :D capriciosa rulz :D cea mai buna pizzerie din bucuresti, parerea mea. si culmea e ca desi mananc des acolo mananc f. rar pizza :) dar cand mananc imi place. aventuri cu pizza hut am avut si eu, oricum. gen sa-mi scape AMBELE pizze exact in fata mesei, dupa ce asteptasem 30-45 de minute si sa mai astept inca o data... pahar murdar, trimis inapoi dupa altul...etc... dar asta e |
Anunturi
▶ Utilizatori activi: 1
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi