Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Ce ați avut pe masă de Crăciun ?
Last Updated: Jan 02 2010 19:00, Started by
creivean
, Dec 25 2009 17:39
·
0
#19
Posted 25 December 2009 - 18:45
#20
Posted 25 December 2009 - 18:50
#21
Posted 25 December 2009 - 19:12
E bine ca nu a venit nimeni pana acum sa spuna ca a servit la masa de Craciun(unora le e greu sa se exprime prin verbul "a manca" si se folosesc de verbul "a servi", exact ca si chelner(sa nu credeti ca am ceva cu aceasta meserie)). :angel:
Edited by crysty2k5, 25 December 2009 - 19:12. |
#22
Posted 25 December 2009 - 20:14
-Sarmale
-Ciorba de burta -Carne de porc si vita la cuptor -Carnati -Tort cu mere -Mancare rece |
#23
Posted 25 December 2009 - 20:28
sarmale, rasol, caltabos, cozonac, chec
Edited by Stapanul_clonelelor, 25 December 2009 - 20:29. |
#24
Posted 25 December 2009 - 22:37
Astazi am mancat sorici , sunca , pitfie , sarmale , caltabos , friptura de porc la tava si carnati de casa . Ca desert am mancat foi cu crema , negresa si tort de ciocolata .
|
#25
Posted 25 December 2009 - 23:11
Racituri, carnati prajiti, porcarii afumate, chisca, sarmale, mamaliga, cozonac, vin, horinca, tort, vin, vin, vin, vin, vin, vin.
|
#26
Posted 25 December 2009 - 23:23
#27
Posted 25 December 2009 - 23:36
Nu prea mai este la ce, doar daca te duci pana in beci la tata, ca acolo mai sunt provizii. Acum bag niste toba, mustar, paine facuta la masina de paine si ma gnedesc cu groaza ca trebuie sa beau Pepsi.
|
#28
Posted 25 December 2009 - 23:45
|
#29
Posted 26 December 2009 - 00:23
Din "pacate" erau carnati moldovenesti, cu usturoi si cimbru si alte de astea. Si erau buni de tipau dupa vin rece si tare. Si cereau varza murata trasa prin untura topita.
|
#30
Posted 26 December 2009 - 00:27
Cate putin din toate (bine,ca nu au incaput toate pe masa).
Attached Files |
#31
Posted 26 December 2009 - 00:29
#32
Posted 26 December 2009 - 00:32
#33
Posted 26 December 2009 - 07:33
cipone, on 25th December 2009, 22:23, said: Tot de Coca-Cola ZERO ma leg si eu. Apoi no bine bre romane, de Craciun ti-ai gasit sa restrictionezi caloriile? La mine, pe langa amplificatorul de care vorbeam, a mai fost o tentativa nereusita de invertor 12V-220V, o shaworma si un tort de inghetata. Later Edit: am uitat de cafea - normal, 3 linguri ness + 3 linguri zahar + un capac de sambuca /cana Edited by pelikanu, 26 December 2009 - 07:35. |
|
#34
Posted 26 December 2009 - 08:59
Te rog frumos, spune-ne ca ai glumit cu noi si de fapt in bidonul ala era vin negru. :blink:
|
#35
Posted 26 December 2009 - 10:44
Noi am avut urmatoarea masa de Craciun:
-pasta Alaska de somon (cu branza Philadelphia) -supa de pui -pulpa de porc (3,7 kg!!!) la cuptor cu garnitura de lanttulaatikko si lanttulaatikko (asta e o mancare traditionala finlandeza, un fel de piure de gulii, respectiv cartofi, indulcita si coapta la cuptor intre 6 si 8 ore) -chec in forma de brad -turta dulce traditionala finlandeza -tort tiramisu -ciocolata Mozart -glögi -vin spaniol (catalan) Gran Sangre de Toro P.S: am uitat sa adaug cafeaua si ciocolata neagra de Craciun si ceaiul de Craciun (cu ghimbir). Attached FilesEdited by Bogdan R, 26 December 2009 - 11:10. |
#36
Posted 26 December 2009 - 11:01
Anunturi
▶ 1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users