Salt la conținut

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Taxa RAR pt motor 2.0 diesel Euro...

Radio Aftermarket Golf 5

Renault Kadjar serie motor neconf...

Anulare Planului Urbanistic Zonal...
 Flicker expunere drona noua

Corectare barem Tudor Vianu

Dji mini 4 pro si limita de inalt...

Masinile cu volan pe dreapta - de...
 Harta - apa minerala naturala

Recomandari forum Softpedia pentr...

Este TeamViewer o aplicatie cu cr...

RCS-RDS devine Digi Romania
 Problema monitor

Ce software secure folositi pentr...

Tub flexibil retur combustibil tr...

La multi ani @iogamac!
 

Fusion cuisine

- - - - -
  • Vă rugăm să vă autentificați pentru a răspunde
1 răspuns la acest subiect

#1
belogerer

belogerer

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.560
  • Înscris: 14.03.2008
Pe afara e un curent destul de puternic...la noi inafara de flavours de la prima tv si cateva restaurante care sunt fusion mai mult cu numele nu prea a prins miscarea...care ar fi problema? Nu ne place sa experimentam? Nu avem timp? Mergem la sigur?

Personal fac tot felul de combinatii si imi place sa ma rasfat cu ceva bun din cand in cand...nu spun ca si iese bun de fiecare data dar inca invat cum si ce merge cu ce...

Voi ce retete/combinatii preferate aveti?

#2
belogerer

belogerer

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.560
  • Înscris: 14.03.2008
Cum vad ca va inghesuiti sa va prezentati combinatiile o sa incep eu cu una favorita:

Bruschette

2 baghete taiate felii
1 kg rosii
1 capatana usturoi
ansoa la conserva
sos soia
carne vita tocata sau feliute subtiri subtiri sau un pic de hamon cerrano tocat marunt
morcov/vinete/telina - 1 bucata mica din fiecare astea sunt optionale...
mustar boabe
1 limeta
ulei masline
otet balsamic
oregano
menta
piper proaspat macinat
sare de mare

Acum pt preparare

baghetele se taie felii si se dau la cuptor pe ambele parti pana sunt rumenite bine. Se freaca cu usturoi si se dau deoparte.

rosiile se fierb si se decojesc dupa care se toaca marunt intr-un vas. se amesteca cu uleiul de masline, o lingura de mustar, usturoiul sfaramat, oregano, sare si piper - ar tb sa iasa un sos gen salsa care merge si cu chipsuri foarte bine.

legumele se fierb la abur si se toaca marunt cubulete

acum pt bruschetele propriu zise...

se pun cele de mai sus in orice combinatie pe paine si se mai dau la cuptor cam 10 min...

exemplu

ansoa cu legume si sos

carne cu legume si sos

legume cu soia

sos simplu

etc...

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

Utilizatori activi: 1

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate