Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
oua fierte tari sau moi ?
Last Updated: Aug 23 2005 23:57, Started by
rony12
, Apr 20 2005 10:41
·
0
#19
Posted 22 April 2005 - 15:12
Nu poti compara culoarea si gustul unui ou "de tara" cu al unuia umflat artificial pentru a putea fi definit ca si "ou". Si acelasi principiu poate fi aplicat multor alte produse. Din pacate nu ne putem permite sa mancam natural.
|
#20
Posted 22 April 2005 - 17:04
Mah..lasand la o parte riscul de a fi infestat cu salmonela, ouale de rata sunt ceva mai gretoase. Si la mine e la fel, doar cand ajung pe la tara am de unde manca ca doar pe acolo gasesc de cumparat
|
#22
Posted 23 April 2005 - 12:09
prefer ouale crude(deci moi) ....Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :band:
Edited by IP-XENTRIC, 23 April 2005 - 12:19. |
#23
Posted 23 April 2005 - 18:23
Era si un banc:
- Cum iti plac oula? Moi sau tari? - Mangaiate ! |
#24
Posted 23 April 2005 - 20:25
yule, on Apr 23 2005, 19:23, said: beton! :roflmao: |
#25
Posted 23 April 2005 - 22:28
Ouale de gaina si de rata, curca, etc, contin colesterol si nu sunt indicate in cantitai mari...nu apuca organsmul sa se curete daca le mancati prea des.
Super indincate sunt ouale de prepelita care contin colesterol 0, si se folosesc in scopuri terapeutice. |
#26
Posted 23 April 2005 - 23:07
rony12, on Apr 22 2005, 12:25, said: Si eu stiam ca trebuie mai bine facute cele de rata, nu stiam insa si de ce. Le iau de la o sg pers de la tara, de unde iau si laptele si branza si uneori smantana. Iar cand beau laptele de la magazinele noastre parca as bea apa alba.:-) Am o prietena care nu poate bea (vai, tu!) lapte de la tara ca miroase a vaca si are gust nasol, cah, cah. I-am spus ca laptele iese de obicei dintr-o vaca si de aceea s-ar putea sa miroasa putin mai ales cand e proaspat. Eu beau lapte direct dupa ce e muls, o minunatie ... Oua mananc zilnic cate 2, prajite pe ambele parti (dar sa fie galbenusul moale, cu 2 fasii de sunculitza afumata si trecuta prin tigaie. Asortam cu o rosie coapta (beton!) si eventual 1 cartof prajit. Coleaterolul mi l-am luat luna trecuta si era "low" - adica mai mic decat putea masura aparatul respectiv. Stau bine (deocamdata)! Edited by Cristist50, 23 April 2005 - 23:10. |
#27
Posted 24 April 2005 - 00:16
Ce gust au oole de prepelita? sau de strut? ca d'astea n-am incercat niciodata
|
#28
Posted 24 April 2005 - 08:12
Oua moi,categoric.Nu suport sa halesc din alea tari. :coolspeak:
|
|
#29
Posted 24 April 2005 - 12:57
Dan, on Apr 24 2005, 00:16, said: Ce gust au oole de prepelita? sau de strut? ca d'astea n-am incercat niciodata Ce sunt alea "oole"? |
#31
Posted 24 April 2005 - 13:35
Moi sunt cele mai bune si daca sunt si de casa, sunt perfecte. ^_^
|
#32
Posted 27 April 2005 - 23:13
Si eu, moi. Daca sunt tari folosesc mustar. Sau omleta cu ceapa, branza, carnati (toate odata). Nu mai mult de 2 odata, probabil media saptamanala de 3.
|
#33
Posted 28 April 2005 - 08:52
:offtopic:
Mama: - Bula sa-ti fierb doua oua? Bula: - Da' fierbe-ti tu o tzatza! moi sau tari... cum ies :D |
|
#34
Posted 15 May 2005 - 21:58
Ochiuri si moi, cu cascaval razuit deasupra. Am mancat acasa super proaspete. :D Super.
|
#35
Posted 18 May 2005 - 13:59
Piorele cand le mai mananci moi gandeste-te ca practic oul este un ovar cu materie biologica asemanatoare compozitiei placentei si care daca e fecundat se transforma in pui - poti la fel de bine sa-ti faci omleta din placenta umana - moale bineinteles
ce ne deosebeste de animale e ca noi stapanim focul, mai nou butelia - folositi-o! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users