Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Contact posibil deteriorat proces...

ce se mai lucreaza remote ?

Care din urmatoarele optiuni este...

Distante etrieri
 Fisier corupt reapare in galeria ...

Ce condensator ar putea fi? TV Vo...

Problema droguri

Soldat gradat profesionist - dipl...
 Eroare incarcare formular

merita upgrade de la Ryzen 5 2600...

Intel i9 14900K cooler air Deepco...

Curațare disc vinil
 Atentie la site-ul FixShop.ro - p...

Display cu culori neuniforme

Despre Laborator Defectoscopie Ca...

Mama Clopoțel
 

romania 2005 = SUA 60's ?

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
44 replies to this topic

#19
un_oarecare

un_oarecare

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,634
  • Înscris: 01.12.2004
Cei care ii apara pe tigani nu au avut de-a face cu ei. Eu m-am mutat de la o scoala la alta pentru ca nu mai putea POLITIA sa ma apere de gasca de tigani care ma urmarea sa ma linseze pentru ca l-am tavalit (destul de rau, recunosc) pe unul (coleg de clasa cu mine) care o trasese de par de vreo trei ori in cinci minute pe "iubita mea" din clasa a II-a (in 1982 se intampla asta).
-----
Ce as face cu tiganii: i-as expedia in tarile alea care zbiara ca noi le incalcam coloratilor drepturile. Adica exact tarile alea occidentale, civilizate, in care nobilii aveau obiceiul de a masacra caravanele de tigani care se opreau din mers pe domeniile lor (cat erau in miscare, erau in siguranta).
-----
In Bucuresti, daca pui o panselutza in gradina din spatele blocului, poti sa fii sigur 100% ca un tigan o rupe sau o calca in picioare. Poti sa fii sigur 90% ca bucurestenii (nascuti) care arunca gunoaie pe strada si pe aleile parcurilor sunt tigani. Etc. etc. etc.
-----
Le doresc aparatorilor tiganilor sa ajunga sa locuiasca langa ei, copii lor sa invete la scoala cu copiii tiganilor iar clientii lor (daca au o afacere) sa fie tigani!

#20
shiva

shiva

    Nameless hero. Professional bug slayer mom.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,891
  • Înscris: 06.10.2003
Tziganii, ca shi negrii, ca shi noi.. au un miros specific, care nu se duce oricat s-ar spala...Atat ca sunt( foarte putini ) care se spala mai des shi sunt mai de treaba decat romanii-romani...
  Ar trebui, intradevar, ca sa le fie luata la puricat toata averea..Am vazut niste vile tziganesti de la soare te puteai uita, dar la dansele ba!..Un singur( si edificator ) exemplu ar fi palatul lui Cioaba, din Sibiu...Daca nu, mai este o vila in Turda  :D
  Shi nu numai tziganii sunt fara educatie..suntshi dintre romani destui( 99% ) care nu stiu sa se comporte in societate, in public, in localurile publice...N-ati vazut niciodata romani beti turta prin baruri urland, injurand, cerand manele, aruncand bani sau plini de aere ca au venit din Spania???Hehe...mai uitativa in jurul vostru...dupa mine, e nevoie de un program( coerent, pe o perioada de cel putin 10 ani )de educatie civica, publica...Dar nu folosind stilul romanesc de implementare, ci stilull american, care da roade...

#21
Mosotti

Mosotti

    Geniu umil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,295
  • Înscris: 21.04.2004
mda, cred ca nasul meu nu e atit de fin incit sa trimit negrii si tiganii sa manince la mcdonalds

#22
ezechiel

ezechiel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 399
  • Înscris: 13.01.2004
Nu cred ca restrictionarea barurilor este o solutie.

Nu cred ca diferentierile sunt o solutie de asemenea.

Nu exista rase.. nu exista rase care miros din nastere urat sau rase care sunt inclinate catre rau genetic...cred. Cred ca mediul transforma si creaza aceste personaje.

Tiganii care scot pistoale pe masa pentru ca vor manele nu sunt cu nimic mai rau decat raketii care scot kalashnikoavele si trag. Negrii sau tziganii nu miros cu nimic mai rau decat un blond cu ochi albastri care nu s-a spalat,nu?

Rasismul nu isi are nici o motivatie. Cand mai motivezi scarba fata tigani prin chestii precum miros, caracter...adu-ti aminte de lagarale de la Auschwitz si Birkenau. Acolo au murit oameni pentru ca erau 'impuri'

#23
CRISTAKEM10

CRISTAKEM10

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 836
  • Înscris: 05.02.2005
Bitch in Red    :
   Eu nu discut ce s-a intamplat in AMERICA  din punct de vedere al actualitatii !
Nu am spus ca ieri s-a intamplat ci doar ca exista si in zilele noastre aceiasi situatie ca in trecut . Mi se pare mie sau curge singe de rrom prin venele tale ? Eu am fost destul de explicit si la obiect cand am dat exemplu acelor politisti ALBI . Urmarile nu scuza faptele !!! Ei tot RASISTI se numesc chiar au fost dati afara din politie. Poate vrei sa ne explici si noua care e treaba cu actorii care au castigat oscar .


EU NU AM NIMIC CU NEGRII (black people) , I HAVE SOMETHING WITH GITANES (a.k.a. rrrrrrrromi)

             BAFTALO !!! Bitch in Red

#24
Skodaru

Skodaru

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,058
  • Înscris: 02.02.2005
toata kestia porneste de la STATUL ROMAN. dom'le, astia fac copii numai pentru ca STATUL le da alocatia pentru copii, pe care acesti oameni de nimic (nu ii numesc tigani pentru ca sunt printre ei si alte nationalitati) ii scot, ii beau, si apoi isi trimit progeniturile sa cerseasca. ba mai mult ii si schilodesc ca metoda de marketing.
io consider ca alocatia pentru copii ar trebui data numai persoanelor care au un loc de munca stabil. nu vesnic somerilor, vesnic pensionarilor de boala (si aici ma refer la acei pensionari pe caz de boala care au platit sa ajunga in pensie), si alte persoane asemanatoare.
sunt sigur ca nu vor mai fii asa de multi oameni de nimic.
parerea mea...

#25
okoopat

okoopat

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 15.03.2005
Tiganii sunt niste hoti si paraziti ai societatii noastre, nu au cultura, nu vor sa fie educati, sunt niste speculanti care vor sa se imbogateasca repede. Ce fel de societate au tiganii, in care se casatoresc la 12 ani ?? explicati asta Uniunii Europene ca ei "sigur" au sa-i primeasca cu bratele deschise,nu ca noi.
Daca de maine in Romania ar trai numai tigani cred ca intr-o saptamina ar muri toti de foame ca nu sunt in stare de nimic in afara de confectionatul ceunelor.
Solutia mea e sa-si ia ceaunele si sa se duca in India sau de unde o fi venit ei.
Cat priveste restaurantul nu i-as primi acolo in schimb le-as pune un cort afara sa manince in legea lor.

#26
as xxl

as xxl

    Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 734
  • Înscris: 13.02.2003
okoopat:
acum cate luni ai descoperit ca la scoala in loc de invatator au inceput sa vina profesorii ?

#27
shobi

shobi

    dabăl iu ti ef?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,945
  • Înscris: 18.01.2005
bai omule..io cred ca tu aberezi .. deschide bine ochii !!!! in anii 60 in america , negrii erau batuti de politie .. si erau supusi ...
la noi .. are tupeu politia sa se ia de tigani ?? nu prea cred  <_<  
in romania ... etnia rroma este la putere... si noi n-avem ce sa facem
n-am nimic cu rromii/tiganii ... stiu f multi ... am cativa prieteni/cunostiinte , dar asta este tristul adevar ..  :death:

#28
Manowar

Manowar

    Iubitul mileniului.

  • Grup: Banned
  • Posts: 8,869
  • Înscris: 24.11.2004
nu inteleg gandirea "tolerantilor".

de ce ar trebui un patron de restaurant sa accepte pe oricine in restaurant? adica, de ce ar trebui sa accepte un om nespalat de 2 saptamani, cand acolo lumea vine sa manance?

eu mergeam regulat in pui de urs...ani de-a randul. pana anul trecut, cand m-am dus cu un prieten si cu logodnica, sa mancam o ciorba...si de 4 malaci colorati, nu auzeai nimic. urlau si injurau si tot ce mai vrei...

ma intreb daca nu cumva la fel era si pana atunci, dar nu observasem eu sau nu m-a deranjat pentru ca nu eram cu logodnica dupa mine...stiti despre ce vorbesc, intre noi, tipii, e ok daca unul isi baga si-si scoate. da' daca e o intalnire intre cupluri, de exemplu, parca nu mai e asa normal, nu?

din partea mea, sa se dea lege, daca doriti sa fiti absurzi, sa nu mai circule pe ratb "cei cu fesul albastru". sunteti toleranti la capitolul asta, dar parca nu va place cand urcati in tramvai sau autobuz sau metrou si se aseaza langa voi unul care pute de la 10 km sau scuipa tacticos seminte sau scoate un mobil si incepe sa-si bage si sa-si scoata pentru a iesi in evidenta etc.

eu sunt fumator. si accept faptul ca in unele taxi-uri nu pot fuma, pentru ca nu vrea soferul. iar ala e un simplu angajat. de ce nu are si un patron de restaurant dreptul sa intretina o anumita atmosfera la el in local...atmosfera care atrage clientii, dupa parerea lui. sunt banii lui, investitia lui. iar daca treaba cu "Rezervat" e singura metoda LEGALA de a o face...eu il aplaud pentru ingeniozitate (nu am spus ca-i original sau ca-i primul sau ultimul)

si aici nu vorbesc neaparat de "rromi", ci de romani in general. voi da un exemplu (stiu ca e tampit, nu trebuie sa-mi atrageti voi atentia): la vremea cand era o celebritate, macauley caulkin (pustiul din "Singur acasa") a fost dat afara dintr-un restaurant "in suturi", fix in america aia cu care comparati, pentru ca a rasturnat o solnita. si a trebuit sa se impace cu ideea, cat de celebritate era. nu vad de ce un imputit e mai presus, la o adica.

bottom line: o fi venind un cioroi (sau un roman) plin de aur (Fals) pe el, sa se sparga-n figuri, da' consuma de 100-200 de mii, sa zicem. si daca pentru cei 200 de mii ai lui iti pleaca 10 clienti a 500 de mii bucata, nu mi se pare o alegere dificila sa-l zbori in suturi si sa eviti sa mai calce pe-acolo asa ceva.

#29
CRISTAKEM10

CRISTAKEM10

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 836
  • Înscris: 05.02.2005
Pe ei pe mama lor !!!

#30
as xxl

as xxl

    Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 734
  • Înscris: 13.02.2003

shobi, on Mar 19 2005, 00:52, said:

bai omule..io cred ca tu aberezi .. deschide bine ochii !!!! in anii 60 in america , negrii erau batuti de politie .. si erau supusi ...

<{POST_SNAPBACK}>


nu m-am referit la tratamentul rromilor ci la faptul daca este ok sau nu sa permiti accesul in anumite locuri publice pe baza unor criterii rasiale.

inca odata, v-am intrebat. dar nu condamn aceasta practica, cu toate ca nu mi se pare in regula acest lucru.

Edited by as xxl, 20 March 2005 - 18:09.


#31
shobi

shobi

    dabăl iu ti ef?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,945
  • Înscris: 18.01.2005
atata timp cat o faci cu subtilitate si le dai de inteles ca nu sunt bine veniti ...  :coolspeak:  go on ...

#32
Radu161

Radu161

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 344
  • Înscris: 14.03.2005
Eu nu cred ca separarea asta rasiala ar folosi la ceva. Ideea e ca daca vine unul, care aparent e tigan, dar e bine imbracat (cu gust), nu injura, nu face scandal, nu pute de la 10 km, nu ai ce sa-i faci, omul n-are nici o vina ca e mai colorat.
Parerea mea e ca ar trebui sa se faca diferenta pe criterii psihologice, ceea ce e mai greu, dar e mai corect. Ca nici eu nu suport smecherii astia.
Experiente gen urcatul in tramvai si sa descopar ca e de fapt camera de gazare pe roti am tot avut, asa ca am destula ura fata de astfel de oameni (daca se pot numi oameni).
Si mai e o problema, mult laudata Uniune Europeana sustine ciorile, le da bani, le da nu mai stiu ce, si tot ei sunt cei discriminati. Pai cum vine chestia asta?

Edited by Radu161, 23 March 2005 - 14:40.


#33
Adydum

Adydum

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 899
  • Înscris: 25.05.2004

Radu161, on Mar 23 2005, 14:38, said:

Si mai e o problema, mult laudata Uniune Europeana sustine ciorile, le da bani, le da nu mai stiu ce, si tot ei sunt cei discriminati. Pai cum vine chestia asta?

<{POST_SNAPBACK}>


Rasism si discriminare exista la tot pasul .  Discriminata este populatia majoritara ... acum cateva zile citeam intr-un ziar local ( Constanta ) ca s-au aprobat nush cate locuinte din fondul locativ sau cum i-o spune pentru romi (tigani) .  Printre  conditiile ca sa poti inchiria locuinta repsectiva era SA FII ROM !!!!  Deci romanii nu sunt acceptati !! Deci din banii nostrii statul refuza romanilor DIN START  accesul romanilor , asas ca statul si (m ) U E sa stea in p....m.... in banca lor daca un patron nu are chef sa accepte  ciori in localul in care el a investit  :puke:



Off. Este o lege impotriva discriminarii  de ex la angajari nu poti face selectie in functie de varsta , sex, rasa etc etc .  Luat ad-literam nea fane de 60 de ani trebuie acceptat la preselectie daca vrea sa se angajeze dansatoare la un bar de streap-tease.  :wub:

Edited by Adydum, 04 April 2005 - 17:06.


#34
Radu161

Radu161

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 344
  • Înscris: 14.03.2005
și noi ne grăbim să intrăm în UE. Vai de soarta noastră după ce intrăm în UE. Eu personal, o să votez "NU".

#35
leeroy

leeroy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 883
  • Înscris: 06.09.2004
Sa va zic eu faza: la mine la Vaslui a hotarat primarul sa mute niste familii de tzigani din buricul orasului pt ca stateau in niste case de aproape 90 ani care stateau sa cada. Le construieste omul niste case la pereferia orasului, dar niste super casutze. Ce credetzi? Dupa 4 luni au scos idiotzii sobele de teracota si le-au vandut caramida cu caramida au scos pana si geamurile cu tot cu tocuri si le-au vandut, si au pus paturi in geam.

Pai cum dracu sa te apuce totzi dracii cand vezi ca le dai ca cica sunt defavorizatzi si uite ce fac ei!!!!  :cursing:  :angry:

#36
Radu161

Radu161

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 344
  • Înscris: 14.03.2005

Bogdan Parfene, on Apr 4 2005, 22:25, said:

Sa va zic eu faza: la mine la Vaslui a hotarat primarul sa mute niste familii de tzigani din buricul orasului pt ca stateau in niste case de aproape 90 ani care stateau sa cada. Le construieste omul niste case la pereferia orasului, dar niste super casutze. Ce credetzi? Dupa 4 luni au scos idiotzii sobele de teracota si le-au vandut caramida cu caramida au scos pana si geamurile cu tot cu tocuri si le-au vandut, si au pus paturi in geam.

Pai cum dracu sa te apuce totzi dracii cand vezi ca le dai ca cica sunt defavorizatzi si uite ce fac ei!!!!  :cursing:  :angry:

<{POST_SNAPBACK}>

Hai să ne revoltăm!!!
Am auzit și eu de cazuri din astea. Din păcate, avem guvernanți slabi, care nu sunt în stare să spună "NU" în față la UE.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate