Salt la conținut

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Coada dronei de lupta Fioroasa

Taxa RAR pt motor 2.0 diesel Euro...

Radio Aftermarket Golf 5

Renault Kadjar serie motor neconf...
 Anulare Planului Urbanistic Zonal...

Flicker expunere drona noua

Corectare barem Tudor Vianu

Dji mini 4 pro si limita de inalt...
 Masinile cu volan pe dreapta - de...

Harta - apa minerala naturala

Recomandari forum Softpedia pentr...

Este TeamViewer o aplicatie cu cr...
 RCS-RDS devine Digi Romania

Problema monitor

Ce software secure folositi pentr...

Tub flexibil retur combustibil tr...
 

iubitul gelos ma scoate din sarite

- - - - -
  • Vă rugăm să vă autentificați pentru a răspunde
47 răspunsuri în acest subiect

#19
wolfydRg

wolfydRg

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 7.066
  • Înscris: 20.06.2005

 pearljam90, on Feb 8 2009, 10:21, said:

impune tot felul de reguli stupide si aproape ca ma tine legata sa nu ies nicaieri ,el in schimb poate sa se duca unde vrea.
pai nu prea e perfect

#20
risuka

risuka

    Gheparduta pufoasa

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 5.171
  • Înscris: 22.06.2007

 pearljam90, on Feb 8 2009, 10:21, said:

salut! am 19 ani si sunt cu un baiat de aproape 4 ani si a devenit exagerat de posesiv. mi-a facut o criza de gelozie pentru ca m-am dus la majoratul unei prietene ce se tinea intr-un club si unde erau invitate numai fete  :huh:  
desi mie imi impune tot felul de reguli stupide si aproape ca ma tine legata sa nu ies nicaieri ,el in schimb poate sa se duca unde vrea.
Barbatii au tendinta sa ne controleze obsesiv viata. Asta....daca sunt lasati. Incearca sa-l faci sa inteleaga ca e normal sa mai iesi din cand in cand doar cu prietenele tale, altfel la un momentdat fie ai sa regreti ca ti-ai pierdut prietenele din cauza lui, fie ai sa te simti sufocata ;)

Quote

el e un tip foarte fidel si pot sa bag mana'n foc legat de asta. dar si eu sunt la fel si nu inteleg de ce nu are incredere in mine si crede mereu ca eu il voi insela cu orice ocazie.
nu baga mana in foc pentru nimeni ca ai sa te arzi rrrrau :)

Quote

ma scoate din sarite ptr ca mereu are scuze pentru orice si ma sufoca cu posesivitatea lui.
da, scuze se gasesc pentru orice, inclusiv pentru inselat :D
ideea e: iti si par credibile scuzele?

Quote

stiu ca toti o sa-mi ziceti sa-l parasesc dar inafara de gelozia asta....e un tip perfect (romantic, grijuliu, inteligent)....dar totusi cateodata nu stiu cum sa ma port cu el. HELP
Aparent nu e chiar asa perfect :P
Dar de ce te gandesti ca tu nu stii cum sa te porti cu el? El stie cum sa se poarte cu tine? Intr-o relatie problemele sunt undeva la mijloc. Nu incerca sa iei totul asupra ta, ca nu o sa fie bine.

#21
spdude

spdude

    Banned at request

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 14.027
  • Înscris: 04.02.2007

 pearljam90, on Feb 11 2009, 22:19, said:

 nightfever, on Feb 8 2009, 10:58, said:

ca bine ti-a zis  :roflmaofast:
nu stiu ce sa faci, dar ideea e ca i-ai facut tu ceva de e asa :)

nu pot sa zic ca i-am facut ceva .  dar de obicei ma integrez destul de bine intr-un grup si din cauza asta toti prietenii lui ma simpatizeaza. crede ca toata lumea vrea sa ma fure de langa el... iar eu nu stiu in ce limba sa-i mai spun ca il vreau doar pe el.
1 la mana, te agati prea tare de o idee fragila, ai 19 ani si crede`ma pe cuvant ca vei mai schimba multe idei la tine pana sa te coci de tot.
2 Nu contest ca`l iubesti,si nici ca el te iubeste, dar sunt lucruri care nu se schimba la un om. Gelozia din pacate e printre ele. Si faptul ca aveti 4 ani strica lucrurile, de ce, pentru ca deja are impresia ca`i apartii in totalitate.
Sfatul meu, luati o pauza sau macar propune`i sa vezi cum reactioneaza. Explica`i clar si frumos ca pe tine te raneste gelozia lui si ca ai fi dispusa de orice sa`i arati ca doar pe el il vrei.
Daca nici asta nu`l trezeste, atunci e prost si mai are de crescut.

#22
copjob2000

copjob2000

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 6.813
  • Înscris: 26.11.2006

 catalin0009, on Feb 11 2009, 03:10, said:

Nu stiu dak e bine sa postez aici, dar am si eu o intrebare: vi se pare in regula ca unul din parteneri sa fie gelos pe celalalt de la niste dansuri r&b si hip hop in compania altui barbat / altei femei ?

Nu!
De ce? I-a facut ceva? Nici măcar...?
Și atunci... de ce sa fii gelos?
Nu văd rostu'!!!
Sursă de nervi, tensiune și ceartă aiurea!


#23
yazmyne

yazmyne

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 30
  • Înscris: 22.02.2009
[quote name='pearljam90' date='Feb 8 2009, 10:21' post='5969100']


el e un tip foarte fidel si pot sa bag mana'n foc legat de asta. dar si eu sunt la fel si nu inteleg de ce nu are incredere in mine si crede mereu ca eu il voi insela cu orice ocazie.

Chiar poti sa bagi mana in foc?O intrebare am si eu pt tine ...cam cu cati ani e mai mare ca tine ca tare imi miroase a un tip mai mare.Si inca ceva am trecut prin asa ceva si iti spun 3 cuvinte:RELATIE FARA VIITOR
sa-ti spun p scurt eu mai mica(19 ani) el cu 6 ani mai mare si la inceput totul frumos (lapte si miere) mai apoi sa primesc telefoane noaptea sa vada unde sunt si daca am plecat de acasa,nu ii convenea sa ma imbrac in fusta ca se uita altii la picioarele mele,nu aveam voie sa ies in oras sau ce sa mai zic club fara el...mi-a impus sa-mi schmb nr de tel ca ma sunau amici sau chiar prietene pe care el nu le placea,ma pati-to si eu cu o petrecere de ziua unei prietene unde m-am dus fara el ca nu era in tara si cand a aflat mi-am dat foc la valiza desi nici prin cap nu-mi trecea sa-l insel..pana n-am mai suportat si l-am dat dracu si asa a fost cel mai bine.Si tot asa el iesea in cluburi cu prietenii si daca ii ceream socoteala imi spunea ca el e barbat si are voie.Asa ca dedu singurica deznodamantul...

#24
Dari@

Dari@

    Hoașcă pur si simplu

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.733
  • Înscris: 18.06.2007

 pearljam90, on Feb 8 2009, 10:21, said:

desi mie imi impune tot felul de reguli stupide si aproape ca ma tine legata sa nu ies nicaieri ,el in schimb poate sa se duca unde vrea.  
...

i-am zis cu binisorul sa incerce sa se schimbe ptr ca e ptr binele relatiei si el mi-a zis: ce vrei? asa sunt eu! stii ca sunt mai ciudat. ia-ti alt prieten daca nu-ti convine.

exact asta spune-i si tu cand iti impune sa faci cum vrea el: "ce vrei? asa sunt eu! daca nu-ti convine i-ati alta prietena!"

#25
charme

charme

    the same

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.432
  • Înscris: 14.09.2008

 pearljam90, on Feb 11 2009, 22:59, said:

stiu ca suna ciudat...dar eu detest sa merg in cluburi. si cel mai tare urasc sa fiu agatata de tipi care se rup in figuri de dans penibile, cu gel in cap si cocalari (pentru ca asa sunt majoritatea de 95%) singurul motiv pentru care m-am dus acolo e ca era majoratul prietenei mele. am stat singura la masa sperand sa se termine seara cat mai repde in timp ce toate celelalte dansau....

dac-as fi barbat (noroc ca nu-s :) ) zau ca m-as intreba care-i logica sa faci toate aceste lucruri care nu ti-au placut pentru o prietena, si sa nu faci ceva care nu-ti place pentru iubit - desi in cazul de fata nici macar asta nu mai rezulta, ca dai impresia ca te-ai fi simtit mult mai bine acasa decat in club  :P

Editat de charme, 06 martie 2009 - 21:11.


#26
spdude

spdude

    Banned at request

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 14.027
  • Înscris: 04.02.2007
Ce nu facem de vazul lumii... :)

#27
MostWanted84

MostWanted84

    New Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 7
  • Înscris: 19.03.2009
Dupa parerea mea u i-ai dat voie sa-si manifeste gelozia pentru ca ti-a placut , dar acum nu-l mai poti controla ... cam asta cred eu ca s-a intamplat. Tuturor fetelor le place ca iubitii lor sa fie gelosi pt ca in felul asta ele se afla in centrul atentiei , mai rau este atunci cand se ajunge in cealalta extrema si deja posesivitatea lor ajunge la extrem. Cred ca tine f mult la tine sau e doar complexat si stie ca oricand ai putea gasi ceva mai bun :))) E posibil sa mai ai antecedente sa si nu aiba deloc incredere in tine ... Cine stie :P Intr-o relatie pot fi ori "caine" ori "sef" , in cazul tau el este un "cane" ce ravneste la titlul de "sef" O seara placuta

#28
934

934

    Rain Man.

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 4.360
  • Înscris: 14.04.2007

 pearljam90, on Feb 8 2009, 10:21, said:

nu inteleg de ce nu are incredere in mine si crede mereu ca eu il voi insela cu orice ocazie.
Daca esti o tipa frumoasa, atragatoare, dupa care barbatii intorc capul, este normal ca iubitul tau sa se simta nesigur. Si nu, nu ai absolut nimic de facut in situatia asta. Gelozia este o boala masculina generata de perversitatea feminina.

#29
Al1

Al1

    tata balamuc

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 5.134
  • Înscris: 01.09.2005

 risuka, on Feb 20 2009, 15:52, said:

Barbatii au tendinta sa ne controleze obsesiv viata.

Aici nu prea-s de acord. Eu chiar am o problemă în ultima vreme, și anume că mai toți prietenii buni ai mei sunt deja în relații stabile, căsătoriți unii, alții, mai proști   :) , au băgat și-un copil la interval. Iar problema constă în faptul că abia ne mai vedem, vorbim. În majoritatea cazurilor am observat că-s ținuți cam sub papuc de către femeile pe care le au. Și pentru ele au cam ajuns să se și comporte așa. Ideea este așa: eu am senzația că, deși teoria spune ce zici tu, practica ne cam arată altfel. Și când zic altfel, în acest caz, mă refer la contrariul.
Sigur, eu m-am referit strict la partea cu "bărbații au tendința să ne controleze viața". Despre partea cu obsesia, nu zic nimic, prefer să nu mă bag.

Editat de Al1, 19 martie 2009 - 22:30.


#30
mellbo

mellbo

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 885
  • Înscris: 07.06.2010
Lasa-ti povestile. Exista o singura problema pe care te invit s-o rezolvi. Spune-i sa fuga departe. Tu nu esti stabila. Sa-si caute o tipa care va aprecia gelozia. Un barbat nu este gelos fara motiv. Mai gelos ca mine nu exista, dar am femeia care stie sa ma tina calm. si in 3 ani nu am facut decat o scena si aia in prima luna si a durat 15 minute. Deci, lasa omul ca nu-l meriti. Ia-ti unu de la kilogram ce-ti permite sa faci ce vrei si PA. Fara suparare. Ai vrut schimb de pareri, asta e a mea. A! Si inca ceva. Tu nu esti geloasa pentru ca nu iubesti, si nu ma lua mai departe ca nu am de unde sa stiu eu cum iubesti tu. Eu stiu ce putere are iubirea, nu te lasa sa ai morala. Dar tu ai. Deci, nu iubesti.

Editat de gilbertsparios, 19 martie 2009 - 22:45.


#31
MostWanted84

MostWanted84

    New Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 7
  • Înscris: 19.03.2009
"Lasa-ti povestile. Exista o singura problema pe care te invit s-o rezolvi. Spune-i sa fuga departe. Tu nu esti stabila. Sa-si caute o tipa care va aprecia gelozia. Un barbat nu este gelos fara motiv. Mai gelos ca mine nu exista, dar am femeia care stie sa ma tina calm. si in 3 ani nu am facut decat o scena si aia in prima luna si a durat 15 minute. Deci, lasa omul ca nu-l meriti. Ia-ti unu de la kilogram ce-ti permite sa faci ce vrei si PA. Fara suparare. Ai vrut schimb de pareri, asta e a mea. A! Si inca ceva. Tu nu esti geloasa pentru ca nu iubesti, si nu ma lua mai departe ca nu am de unde sa stiu eu cum iubesti tu. Eu stiu ce putere are iubirea, nu te lasa sa ai morala. Dar tu ai. Deci, nu iubesti."
Stii bine ca lucrurile nu stau chiar asa :) Gelozia nu are tot timpul un motiv bine ancorat in realitate ... de multe ori gelozia apare atunci cand nu ai incredere in tine .... Gelozia moderata e chiar un lucru bun , dar exagerata chiar nu duce la lucruri bune ....  Nu poti sa judeci o persoana sau o situatie dupa 5 post-uri pe un forum si mai ales ca nu cunosti toti factorii care au dus la situatia asta dintre ei ... Asta e doar parerea ei dar poate pentru el stau cu totul altfel lucrurile ..... Ciao

#32
mecaboy

mecaboy

    New Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 17
  • Înscris: 25.03.2009
Nu am citit raspunsurile celorlalti dar gelozia asta intensa si posesiunea nu este OK deloc.Nu poti avea o viata linistita cu o astfel de persoana,sa nu uitam de faptul ca, datorita geloziei se pot intampla multe nenorociri.Parerea mea....pune punct relatiei cat nu este prea tarziu.

Cat de mult mi-as iubi prietena,daca ar devenii prea posesiva as pune punct cat mai repede  -_-

O anumita cantitate de gelozie exista in fiecare,este normal ca in momentul in care iubesti pe cineva sa fi si unpic gelos,dar asta nu insemna ca trebuie sa devenim posesivi.

Acum sa fim seriosi.Daca vreau imi pot insela prietena (si vice versa) si daca ma suna din 10 in 10 minute.Viata trebuie privita asa cum este si sa acceptam anumite "reguli" nescrise.

O relatie este mult mai frumoasa cand totul decurge cu calmitate,cand persoana delanga tine nu te suna si urla la tine ca "unde este,ce faci,cu cine est etc".

Viata este scurta,copilaria trece,dam de alte probleme care din pacate nu tin de noi,asa ca...haideti sa schimbam lucrurile pe care le putem schimba si sa incercam sa ne facem viata cat  mai frumoasa.

Bafta

Editat de mecaboy, 25 martie 2009 - 14:42.


#33
Evelinaa

Evelinaa

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 54
  • Înscris: 18.03.2009
Nu suport oamenii gelosi cu toate ca si eu am tendinte de gelozie, dar nu as suporta sa fiu tinuta din scurt, as fugi cat colo.

#34
miha_pinkcat

miha_pinkcat

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 343
  • Înscris: 27.11.2008
UNEORI GELOZIA POATE FI confundata cu posesivitatea...genul"ce-i al meu,e al meu,ce este al tau,e si al meu!"
Multi aplica acest motto si in cazul persoanelor dragi de langa ei.
Oricum,mai bine singura decat cu cineva caruia trebuie sa-i dai raportul din 10 in 10 minute..

#35
spdude

spdude

    Banned at request

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 14.027
  • Înscris: 04.02.2007
"Mai bine singura" my ass. Va si vad cum va umflati in pene ca ala va idolatrizeaza si e disperat ca nu`l bagati in seama :death:

#36
yasmi

yasmi

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 16.504
  • Înscris: 20.02.2009
Fata astia nu-s barbati sunt "crizati". Si vor fi asa toata viata lor si fara nici un motiv cu orice tipa ar avea. Sunt nesiguri pe ei, vor sa controleze totul de frica sa nu fie trasi in piept si implicit sa-l recunosti de "stapin ". Nu te identifica ca pe o alta persoana ,esti "a lui ". Asta nu e iubire, nu te maguli cu asemenea sentimente, ca vei avea de suferit. Nu mai vorbesc ca astia fac parte de obicei din categoria "hotului de hot e frica". Ai 19 ani -NEXT. Nu accepta relatii unde nu te simti bine, n-ai de ce.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

Utilizatori activi: 1

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate