Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Filtru sedimente inainte de pompa?

Paște fericit!

electrician constructor video curs

Cum pot bloca transferul de date ...
 Ce reprezinta in chimie abrevieri...

Google pay ma taxeaza in timp ce ...

Kia Picanto 2022 - Problema motor?

Durere umar AC Joint
 Care este cea mai sanatoasa paine?

Zgomot ritmic ce urmeaza rotirea ...

Merita Lumix FZ82 in 2024?

Nu pot activa Memory Integrity
 Supratensiuni accidentale

Cuțit/ briceag drumetie

Cum am acces la o parte dintr-un ...

Mother's Day
 

HEROINA - adevarul despre ea

- - - - -
  • Please log in to reply
219 replies to this topic

#73
tavktm

tavktm

    Old school member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,824
  • Înscris: 25.07.2006

View PostAl1, on 21st July 2009, 22:34, said:

Așa, și ce vrei să facem noi? Sunt atâția oameni cu probleme, atâția cu un psihic slab care au avut o viață nasoală și tot nu ajung la heroină. Am mai mare înțelegere pentru ăla de-și trage un glonț în gură că nu-i place viața decât ăla care se apucă de astfel de droguri.
Au luat-o pe drumul ăsta? Atunci să fie sănătoși. Nu suntem noi obligați să mai purtăm și din povara lor, mai ales că probabil le avem și noi pe ale noastre.


Da ti-a cerut tie cineva sa faci ceva ????
Chiar nu inteleg de ce unii se lamenteaza aiurea ??? De bine de rau si eu platesc de ani de zile cotizatii la bugetul de stat si am fost niciodata internat doua zile macar, si altii saracii numai prin spitale stau.

Bineinteles ca nu esti in stare sa porti poveri pe umeri, defapt multi viteji de p-aici nu sunt in stare sa poarte probabil nimic pe umeri. Stii ce meritati voi ??? Daca treceti vreodata strada pe rosu, cum face majoritatea pietonilor, si da masina peste voi, sa fiti lasati in agonie pe asfalt sangerand, iar cei care trec pe langa voi eventual sa va ia si la rost ca ati trecut pe rosu !!! Cam asta e gandirea voastra simpla si de egoisti patetici si individualisti.

Imi doresc din tot sufletul ca voi sa fiti mai destepti decat dependentii, cei care in opinia voastra nu au dreptul la viata, si sa nu suferiti niciodata din cauza drogurilor, la fel si pentru rudele si pritenii vostri, Dumnezeu sa va ajute si sa va lumineze.

Iar pe cei neiluminati lasati-i in pace, daca le puteti intinde o mana este bine, daca nu macar lasati-i in pace...

View Postmaltese, on 21st July 2009, 15:01, said:

daca drogurile nu-s nocive, daca drogatii pot fi cei mai buni vecini, atunci de ce se fereste lumea sa locuiasca intr-o zona cu drogati? De ce ti-e frica noaptea sa mergi intr-o zona cu seringi, de ce domnul doctor de pe ambulanta era suprasolicitat dupa interventiile in randul drogatilor, de ce iese cu bataie?

Care sunt zonele cu drogati ? Care-i zona cu seringi ? Care bataie ?  :huh:
Majoritatea isi dau duhul in colturi de camera sau bai...

Edited by tavktm, 22 July 2009 - 10:28.


#74
sebulbus

sebulbus

    cereal killer

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 25,976
  • Înscris: 03.12.2005
John cand treci pe rosu treaba asta te avariaza doar pe tine, cel mult si pe-ala care te loveste, daca nu cazi peste vreo baba. Dar un drogat liber pe strasse poate azi s-o taie pe fie-ta sa-i ia poseta, maine da de mine si poate-i dau un pietroi in cap si fac 5 ani de bulau ca n-am vrut sa-i dau bani de bila, si tot asa.

Daca judecam strict dpdv costuri sociale sa reabilitezi un narcoman e o investitie cat se poate de proasta. Rata de succes relativ mica, unii se reapuca si in general tratamentul mai si costa in draci. Probabil cu banii pe un drogat asiguri cantina sociala la 10 insi care mai si trec imediat la munca necalificata fara greturi.
Si da, am tot respectul pentru ala care se spanzura sau se arunca in fata acceleratului de Lehliu ca a ales sa nu cheltuie pe termen lung banii societatii.

Si stii ce? MACAR de ar fi cazuri sociale drogatii. Dar majoritatea sunt copilasi de bani gata/prea multa cocoloseasa cu subdiviziunile tarfa de club moarta pe extasy/ketamina/rahatu ala de spalat in pasa si băeț de băeț iarba in bot si ocazional gramu de coca sau de hasis. De-acolo se face debutul, nu de la 3 zile consecutiv fara nimic pe masa.

#75
Al1

Al1

    tata balamuc

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,134
  • Înscris: 01.09.2005

View Posttavktm, on 22nd July 2009, 11:26, said:

Da ti-a cerut tie cineva sa faci ceva ????

Probabil ești senil și nu mai știi ce spui. Nu-i nimic, te lămuresc.

View Posttavktm, on 21st July 2009, 00:52, said:

Bun, si pana la urma cu cei care chiar au probleme ce facem ??

Ce facem daca totusi, din cauze inexplicabile si regretabile un tanar a ajuns dependet de heroina ?

În concluzie, ai pus o întrebare la modul general, ți s-a răspuns.

View Posttavktm, on 22nd July 2009, 11:26, said:

Chiar nu inteleg de ce unii se lamenteaza aiurea ???

Cunoști termenul „lamenta”? Te-ntreb asta pentru că l-ai folosit într-un context care nu are nici o legătură cu ceea ce spuneam eu și alții pe aici.
A spune ce gândești, a condamna un mod de viață, de judecată, nu înseamnă a lamenta.

View Posttavktm, on 22nd July 2009, 11:26, said:

De bine de rau si eu platesc de ani de zile cotizatii la bugetul de stat si am fost niciodata internat doua zile macar, si altii saracii numai prin spitale stau.

Perfect adevărat. Dar prefer să se ducă la ăia care stau prin spitale cu boli serioase, chinuiți de soartă, care s-au ales cu ele fără voia lor.

View Posttavktm, on 22nd July 2009, 11:26, said:

Bineinteles ca nu esti in stare sa porti poveri pe umeri, defapt multi viteji de p-aici nu sunt in stare sa poarte probabil nimic pe umeri.

Cunoști termenul „o dai în bărci”?
De ce trebuie eu să suport prostia altora? Eu îmi duc mie poverile în viață, la fel ca toți, nu este necesar și nici uman să duci și altora poverile, poveri făcute cu mâna lor.
A, dacă pot să ajut pe cineva în reală nevoie, atunci da, desigur. Pe cât posibil.
Știi ce mă frapează pe mine la judecata ta absolut dezaxată? Eu, în viața asta, nici dacă vroiam să apuc de droguri nu aveam probabil bani să mi le cumpăr. Stau și eu și mă gândesc așa. Ca să ai sumele astea de bani ca să-ți procuri droguri, înseamnă că ai bani. Când intri în rahat din proprie-ți vină, tot la mine vii (prin mine, înțeleg noi, la modul general) să-ți plătesc reabilitarea? Mă fir-ar mama mă-sii a naibii, cum vine asta?

View Posttavktm, on 22nd July 2009, 11:26, said:

Stii ce meritati voi ??? Daca treceti vreodata strada pe rosu, cum face majoritatea pietonilor, si da masina peste voi, sa fiti lasati in agonie pe asfalt sangerand, iar cei care trec pe langa voi eventual sa va ia si la rost ca ati trecut pe rosu !!!

Ești sinistru și incapabil să vezi o realitate evidentă. Blestemi ca țiganii pe tarla, un lucru care probabil îți amplică gândirea asta de maidan pe care o ai. Ești incapabil de a purta o conversație și iată încă o replică gratuită, frustrată din partea ta:

View Posttavktm, on 22nd July 2009, 11:26, said:

Cam asta e gandirea voastra simpla si de egoisti patetici si individualisti.

View Posttavktm, on 22nd July 2009, 11:26, said:

Imi doresc din tot sufletul ca voi sa fiti mai destepti decat dependentii, cei care in opinia voastra nu au dreptul la viata, si sa nu suferiti niciodata din cauza drogurilor, la fel si pentru rudele si pritenii vostri, Dumnezeu sa va ajute si sa va lumineze.

Eu cred că ai probleme în a înțelege limba română. Dreptul la viață îl au toți, până și animalele. Eu nu vin să contest dreptul la viață al cuiva, că nu-s eu în măsură să fac așa ceva. Să trăiască, Doamne ferește de altceva. Dar nu pe banii noștri. Sunt oameni care au nevoie de transplanturi, sunt oameni care au leucemie și alte boli urâte. Aceștia merită tratamente, aceștia merită atenție.
Să nu mai zic că se poate întâmpla și așa ceva:

View Postsebulbus, on 22nd July 2009, 11:36, said:

Dar un drogat liber pe strasse poate azi s-o taie pe fie-ta sa-i ia poseta, maine da de mine si poate-i dau un pietroi in cap si fac 5 ani de bulau ca n-am vrut sa-i dau bani de bila, si tot asa.

Edited by Al1, 22 July 2009 - 13:18.


#76
tavktm

tavktm

    Old school member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,824
  • Înscris: 25.07.2006
Draga Al1, draga sebulbus, nu v-a rugat nimeni sa faceti ceva special.
Acest topic este despre heroina si consecintele ei, si eventual cai de a scapa de ea. Nu mi se pare normal sa vina colegi cu noi de forum, multi dintre ei si cu mii de posturi, si sa spuna ca solutia heroinei este glontul, sau sabia, sau acceleratul.

Nu am cerut nimanui nici bani, nici gratierea anilor de puscarie, nici pomeni sociale, nici medicamente...
Nu am cerut decat ceva sfaturi celor care stiu, au vazut, au simtit cum este, si care vor sa ajute... atat...


Imi pare rau ca vad atata rautate gratuita, heroina este considerata drogul saracilor, deci aici nu vorbim de oameni bogati, vorbim de tineri care din motive de neinteles au ajuns slugi ale heroinei. Cel care este fara de pacat sa ridice primul piatra. Imi doresc in continuare sa nu aveti vreodata tangente cu drogurile sub nici o forma, eu din pacte cunosc persoane care au murit, au facut puscarie, sau sufera enorm de pe urma heroinei, si toti sunt tineri...

Nevrand sa mai amplific o polemica fara sens si cred eu deplasata cred ca ma voi retrage, impuscati voi pe cine vreti !
Si stiti care este marea ironie ? Ca majoritatea dependentilor de heroina aproape ca s-ar bucura sa-i impuste cineva, pentru ei asta ar fi calea cea simpla, insa de multe ori se chinuie sa traisca pentru a nu-i rani pe cei din jur, familie si prieteni.

Toate cele bune, si scuze de deranj

_____________________________________________



DOUA INTREBARI DE ETICA

1. Prima intrebare:
Sa presupunem ca stii o femeie insarcinata care deja are 8 copii. Trei dintre ei sunt surzi, doi sunt orbi si unul este dezechilibret mintal.
Femeia are sifilis. Ai sfatui-o sa faca un avort?

2. A doua intrebare :
Este momentul alegerii presedintelui lumii si votul tau va determina cine este alesul. Iata-i pe cei trei candidati:

Candidatul A are legaturi cu politicieni corupti si crede in astrologie. A avut doua amante. Fumeaza ca o locomotiva si bea 8 pana la 10 pahare pe zi.

Candidatul B a fost concediat de doua ori, doarme pana dupa pranz, in facultate se droga si bea un sfert de litru de whisky in fiecare noapte.

Candidatul C este un medaliat si un erou de razboi. Este un vegetarian convins, consuma doar bere si asta ocazional si nu a avut nici o data legaturi extraconjugale.

Dintre acesti trei candidati, pe care l-ai alege (sincer)? Alege, nu trisa si citeste raspunsul de mai jos.

Candidatul A este Franklin D. Roosevelt ...

Candidatul B este Winston Churchill.

Candidatul C este Adolf Hitler. .

Trebuie sa fii intotdeauna atent cu cei care traiesc prea ..sanatos !!!

Apropo, daca la intrebarea despre avort ai raspuns afirmativ, tocmai l-ai omorat pe Beethoven!


__________________________________

#77
maltese

maltese

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,847
  • Înscris: 16.04.2006

View Posttavktm, on 22nd July 2009, 16:05, said:

Nu mi se pare normal sa vina colegi cu noi de forum, multi dintre ei si cu mii de posturi, si sa spuna ca solutia heroinei este glontul, sau sabia, sau acceleratul.
Daca bine observi noi aici ne dam cu parerea, aia afara se dorgheaza de-adevaraletela. Care face mai rau?

#78
sebulbus

sebulbus

    cereal killer

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 25,976
  • Înscris: 03.12.2005
Bai ne lasi cu prostiile alea lacrimogene? Cat e doza de heroina? Cata mancare ia de banii aia? Chiar si alcool, cat nu cumpara daca vor sa uite. Nu, ei vor direct droguri de mare risc, la moda. Aurolacul nu mai e bun, daca vor sa fie drogati. Sau ce se mai gaseste ieftin pe la farmacie.

A, n-am zis sa fie omorati drogatii, sa-i intretina cine vrea, inclusiv sa le finanteze reabilitarea. Eu as vrea acolo la formulare o bifa, din banii mei sa nu le finanteze decat inchisoarea.

Despre compasiune nu poate fi vorba, majoritatea au ca singura dilema in ce club s-o arda restul noptii, nu probleme existentiale. Cat timp avem bolnavi de cancer care refuza cu demnitate morfina, sau n-o cersesc, eu personal, daca as vedea un drogat ca-si pregateste funia n-am de zis decat "n-ai tupeu, ba".

La diabetici se screm sa le subventioneze un singur ac la pixu' ala pe toata luna si astora le dau galeti de ace pe dejaba. Priorities first.

#79
car-man

car-man

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,434
  • Înscris: 01.07.2009
hei, ce s-a intamplat cu organele???  :huh:

#80
maltese

maltese

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,847
  • Înscris: 16.04.2006

View Postcar-man, on 22nd July 2009, 18:49, said:

hei, ce s-a intamplat cu organele???  :huh:
Ia ghici  <_<

pies: oricum nu erau bune de nimic ca se dusesera si ele...tot acolo

#81
mwlambo

mwlambo

    Always watching you

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,481
  • Înscris: 10.12.2006
Eu chiar nu va inteleg pe voi, astia care ii compatimiti pe drogati. :huh: Majoritatea sunt copii din familii cu venituri mari sau foarte mari, pentru ca sunt destul de scumpe drogurile. Pe ei ii doare undeva daca noi, oamenii de rand, avem probleme? Bineinteles ca nu. Sa le plateasca tratamentul ma-sa si tat-su ca nu au fost in stare sa-si educe ca lumea progeniturile.

#82
934

934

    Rain Man.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,360
  • Înscris: 14.04.2007

View Posttavktm, on 22nd July 2009, 16:05, said:

DOUA INTREBARI DE ETICA
1. Prima intrebare:
Sa presupunem ca stii o femeie insarcinata care deja are 8 copii. Trei dintre ei sunt surzi, doi sunt orbi si unul este dezechilibret mintal.
Femeia are sifilis. Ai sfatui-o sa faca un avort?
2. A doua intrebare :
Este momentul alegerii presedintelui lumii si votul tau va determina cine este alesul. Iata-i pe cei trei candidati:
Candidatul A are legaturi cu politicieni corupti si crede in astrologie. A avut doua amante. Fumeaza ca o locomotiva si bea 8 pana la 10 pahare pe zi.
Candidatul B a fost concediat de doua ori, doarme pana dupa pranz, in facultate se droga si bea un sfert de litru de whisky in fiecare noapte.
Candidatul C este un medaliat si un erou de razboi. Este un vegetarian convins, consuma doar bere si asta ocazional si nu a avut nici o data legaturi extraconjugale.
1. As obliga-o sa faca avort! Scuzati-mi vulgaritatea si "insensibilitate" dar nu aveam nici un c.i in minus nici unul in plus daca nu se nastea Beethoven. Iar sansele ca dintr-o astfel de familie sa se nasca un Manson sau un Koresh sint mult mai mari.
2. Varianta C. Omul a fost un geniu in afara de micile probleme pe care le are orice dictator.

Edited by 934, 22 July 2009 - 19:10.


#83
mwlambo

mwlambo

    Always watching you

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,481
  • Înscris: 10.12.2006
Bre, intrebarile alea sunt idioate! Problemele de genul asta nu se pot pune asa de general! Las' ca Churchill avea noroc de oamenii din jurul lui in timpul WW2, ca se ducea naibii toata ofensiva aliata daca era sa se petreaca lucrurile dupa ideile lui. Mai cititi si voi ceva carti despre subiect inainte sa spuneti bancul ala tampit. Iar americanul era doar un dobitoc care nu avea nici o idee, dar avea noroc ca era inconjurat de niste strategi cat de cat competenti. Si cam aceasi chestie  era si cu Hitler: Goering si Himler erau cu idei care mai de care mai criminale.

Edited by mwlambo, 23 July 2009 - 08:46.


#84
Principessa85

Principessa85

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 114
  • Înscris: 17.07.2009
Doamne, m-am ingrozit!
Habar nu aveti despre ce vorbiti, nu v-a cerut nici dreaq ajutorul voua, e plina lumea de indoctrinati care gandesc ca voi. "Din banii mei ar trebui sa le plateasca doar inchisoarea"... "sa plateasca parintii pentru tratamentele lor daca nu au fost in stare sa ii educe ca oricum au o gramada de bani ca doar cei de bani gata se drogheaza"... In ce lume traiti fratilor? Ma bucur ca nu ati avut niciodata vreo legatura cu lumea aceea urata din care fac parte dependentii de droguri si nu va doresc sa intrati in contact cu ea sub nici o forma, nici direct nici indirect, dar daca habar nu aveti despre ce e vorba de ce faceti pe interesantii pe aici? Hai sa facem pe eroii si sa scapam lumea de cei care au cazut in capcana asta, sa scapam lumea de cei care beneficiaza de cateva seringi gratuite pe luna din banii vostrii (oare?) ca in rest, miile de euro pe luna de care vorbiti sunt doar pe hartii credeti-ma. Ce satisfactie aveti atunci cand jigniti pe cineva care poate nu a avut norocul vostru sa nu dea de cineva care sa ii "condamne la moarte"? Stiti oare voi cum stau cei care ar trebui judecati, adica traficantii de moarte, pe langa scoli si licee, doar doar o mai cadea vreunul in plasa? Ati vazut vreodata cu cata parsivitate ademenesc un copil sa se drogheze? Ce stit voi despre heroina? Daca ati citit ceva din primul post, ati inteles (poate) cum o fata a reusit sa scape de blestemul acesta, poate a vrut sa ajute si pe altcineva aflat in aceeasi situatie, dar cu ce curaj sa mai scrie cineva aici dupa tot ce ati declarat voi? Din pacate cineva foarte apropiat mie a intrat pe drumul asta din cauza unei zdrente si singura cale de iesire pe care a gasit-o a fost sa se arunce de la etajul 10. Nu era copil de bani gata. Nu era prost, avea un job foarte bun si era foarte destept. Cine ar fi zis ca dupa o tigara facuta la caterinca de cineva care a vrut sa faca bani de pe urma celor ca el si un moment de suparare, de ratacire, o sa ajunga dupa un timp bucati in fata blocului in care locuia? Cine iti garanteaza tie ca cineva apropiat tie, poate unul din fratii/surorile tale, poate unul din copiii tai nu o sa gaseasca pe cineva care sa il "impacheteze"? Stiti cum se ajunge la heroina? Aveti idee de ce cineva incearca pentru prima data? Chiar credeti ca de plictiseala sau ca nu are ce face cu banii? De ce nu sunteti porniti cu atata ura impotriva celor care fac bani cu heroina si nu numai, de ce nu ii condamnati si judecati pe cei care fac posibil consumul, de ce va legati de cei mai slabi, de cei care nu pot nici macar sa se apere? Heroina NU inseamna in nici un caz distractie, cluburi sau ce ati mai zis, se vede ca nu cuoasteti diferenta dintre un drog sau altul, dar de, hai sa dam si noi cu presupusul. Se fac campanii in scoli si licee si singurul lucru care se spune este ca drogurile ucid, ca nu sunt bune, ca sunt ilegale, se vorbeste despre toleranta si supradoza dar se vorbeste despre droguri in general. Si asa, un pusti de 14 ani intelege ca drogurile (marijuana, extasy, heroina, cocaina) nu sunt bune, sunt periculoase, dar il vede pe prietenu lu fracsu ca fumeaza iarba si uite ca nu are nimic si atunci tot ce au spus aia la scoala e doar vrajeala, iar atunci cand cineva il ademeneste cu heroina nu spune nu, dar cand isi da seama ca diferenta dintre heroina si iarba este imensa este deja mult prea tarziu.
Nu pot sa inteleg de ce ganditi asa, v-as da multe argumente dar cateva cuvinte nu o sa schimbe niciodata mentalitatea voastra.
Macar inchideti topicul asta ca oricum nu e de nici un  folos, ba din contra, prea multa dezinformare.
Sariti la atac acum, la asta sunteti buni, am vazut.

Edited by Principessa85, 24 July 2009 - 15:15.


#85
CICI&Co

CICI&Co

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,944
  • Înscris: 22.08.2007

View PostPrincipessa85, on 24th July 2009, 16:11, said:

dar daca habar nu aveti despre ce e vorba de ce faceti pe interesantii pe aici?
Și eu, dacă am habar și sunt de aceeași părere cu ei...?
Dependența nu se instalează de la prima doză. Înțeleg curiozitatea unora, dar de ce perseverează?! Că se cred intangibili?
Ok, dar odată ajunși la dezintoxicare, de ce își bat joc de eforturile altora de a îi ajuta? De ce se mai duc, de fapt?!
Recăderea se produce în marea majoritate a cazurilor, asta pentru că fie nu-și doresc să se lase, fie nu sunt suficient de motivați... câțiva ani de pușcărie ori achitarea spitalizării poate i-ar face să privească altfel problema.
Dar nu, noi îi ajutăm, că așa se face în statele civilizate, deși avem de a face cu indivizi din lumea a treia.  :death:

Îmi pare rău pentru pierderea pe care ai suferit-o, dar asta nu îmi va schimba părerea despre narcomani.
Toți au câte o poveste lacrimogenă.
Ei și târfele de pe centură.

Edited by CICI&Co, 24 July 2009 - 15:32.


#86
Principessa85

Principessa85

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 114
  • Înscris: 17.07.2009
Nu ii ajuta nimeni sa se lase, sau cum ai spus tu, nu ii ajutam in nici un fel. De la traficanti la agentii anti-drog sau clinici de dezintoxicare toti scot bani de pe urma lor. Fara exceptie. Stiu asta foarte bine, as putea sa iti aduc dovezi concrete, si au fost ani de zile in care am sperat si am cautat o urma de schimbare, dar din pacate pentru cine conta pentru mine totul s-a terminat. Si oricum nu face nimeni nici in ziua de azi nimic altceva decat sa profite de pe urma lor. E ceva de genu ii bagam in rahat, profitam de timpul acela in care sunt obligati sa cotizeze zilnic, ne prefacem ca ii scoatem de acolo si ca bagam bani multi in c.... lor, bani care intra de fapt in buzunarul celor de sus, ii marginalizam prin toate mijloacele si mai departe nu ne intereseaza daca mor sau daca reusesc singuri sa se lase. In centrele de dezintoxicare (cel putin pana acum 2 ani) erau mai multe droguri ca afara. Daca intrau la puscarie schimbau pachetele de tigari pe doze cu heroina, nu era lipsa, poate doar de tigari... Pe strazi aproape ca trag traficantii de ei sa le vanda o bila. Intr-adevar nu se instaleaza dependenta fizica de la prima doza, dar din cate am inteles senzatia pe care ti-o da acest drog iti provoaca dependenta psihica inca de la primul contact. Poate ca ai dreptate si nu sunt destul de motivati, eu nu le iau apararea pentru ca la fel ca toti cei care nu au trecut prin asa ceva cred ca daca vrei cu adevarat reusesti. Dar eu vreau sa va indrept atentia catre cei care sunt vinovati de toate astea, cei care vand, care isi baga bani grei in buzunar de pe urma lor. Pe ei de ce nu ii judecati? Sau cum spunea cineva tot aici pe forum, sunt mai destepti pentru ca vand si fac bani de pe urma unor cadavre mergatoare pe care tot ei i-au adus in halul asta?
Toti avem cate o poveste trista, nu doar narcomanii si curvele de pe centura.
LE: Nu ai cum sa ai habar si sa fii de acord cu ei, imi pare rau. Asta in cazul in care ne referim la heroina.

Edited by Principessa85, 24 July 2009 - 15:59.


#87
adadoi

adadoi

    scorpie bătrână

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,603
  • Înscris: 25.10.2006
oh, grow up. Plansul asta de mila e cel care duce la recaderi. Si stiu despre ce vorbesc, asa cum stie si Cici.

Edited by adadoi, 24 July 2009 - 16:03.


#88
CICI&Co

CICI&Co

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,944
  • Înscris: 22.08.2007

View PostPrincipessa85, on 24th July 2009, 16:52, said:

Intr-adevar nu se instaleaza dependenta fizica de la prima doza, dar din cate am inteles senzatia pe care ti-o da acest drog iti provoaca dependenta psihica inca de la primul contact.
Ai înțeles greșit.
Dependența toxicomană, atât psihică, dar și fizică, se instalează după administrarea repetată a drogului.
Ce-i drept, dependența psihică este mult mai puternică, deoarece duce la instalarea unui automatism, aparent decuplat de voință, afectivitate și conștiință, ori altfel spus un pattern comportamental în genul instinctelor.
E greu să lupți cu așa ceva, dar nu imposibil.

Legat de clinicile de dezintoxicare... zău, în țara asta se mai face ceva, dacă ai pentru și cu cine.
În afară de prietenul tău, câte cazuri ai mai întâlnit?
Eu m-am învârtit vreo 2 ani în mediul ăsta, documentându-mă pentru o lucrare.

View PostPrincipessa85, on 24th July 2009, 16:52, said:

Dar eu vreau sa va indrept atentia catre cei care sunt vinovati de toate astea, de cei care vand, care isi baga bani grei in buzunar de pe urma lor. Pe ei de ce nu ii judecati? Sau cum spunea cineva tot aici pe forum, sunt mai destepti pentru ca vand si fac bani de pe urma unor cadavre mergatoare pe care tot ei i-au adus in halul asta?
Da, poate că uneori lipsa ofertei ar elimina cererea, dar în cazul în care am întâlnit indivizi ce mergeau în Amsterdam periodic doar ca să se drogheze într-un mediu propice și cool... mira-m-aș.

Edited by CICI&Co, 24 July 2009 - 16:10.


#89
Principessa85

Principessa85

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 114
  • Înscris: 17.07.2009
Le plang de mila celor chinuiti de diverse boli prin spitale fara nici o sansa de scapare si fara nici o vina pentru starea in care sunt.
Dar in ceea ce priveste drogurile nu suport si nu inteleg de ce preferati sa ii condamnati pe cei care devin victime si nu pe cei care sunt vinovati. Daca nu ar vinde cineva nu ar mai cumpara nimeni = nu ar mai exista drogati. Simplu. Dar poate e mai usor sa condamnam pe cineva care nu e in stare sa se apere? Mai demult, prin alte tari, am citit undeva, heroina era drogul stapanilor. Nu pentru ca o consumau ei, dar pentru ca reuseau sa isi controleze sclavii cu ajutorul ei. Asta nu va spune nimic?

LE: daca tu te-ai documentat pentru o lucrare, eu pentru cativa ani am stat printre ei, cu ei, am alergat pentru ei, si nu e foarte placut. Mai lipsea sa imi bag si eu o seringa in brat, poate doar in felul asta as fi putut sa inteleg mai bine cum stau lucrurile. Acum inteleg si nu te condamn pentru ca gandesti asa. Cat despre cei care merg in Amsterdam... ce sa spun, credeam ca vorbim doar despre heroina acum.

Edited by Principessa85, 24 July 2009 - 16:16.


#90
CICI&Co

CICI&Co

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,944
  • Înscris: 22.08.2007

View PostPrincipessa85, on 24th July 2009, 17:12, said:

Daca nu ar vinde cineva nu ar mai cumpara nimeni = nu ar mai exista drogati. Simplu.
So young, so young...  :console:

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate