Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Lista cu locuri unde se mananca bine, in Romania!
Last Updated: Aug 20 2023 23:15, Started by
neostar
, Feb 02 2005 00:18
·
21
#1819
Posted 31 March 2018 - 14:08
richelieu, on 31 martie 2018 - 14:05, said:
Noodles-uri sunt tăieței? Da, astia sunt din orez si luungi. Nu fidea, ca aia la plic. PS: [ https://www.asiadirect.nl/wp-content/uploads/2017/10/fi-Vietnam-Vietnamese-noodle-soep-Hanoi-street-food-tour.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by don_dannielo, 31 March 2018 - 14:11. |
#1821
Posted 31 March 2018 - 17:03
De care fac? Simpla, limpede sau cu alune? Mie imi place aia cu sos de alune
Bo inseamna vaca. Normal supa lor se cheama futai. Pho tai. Aia bo e doar cu vaca. Preferata mea e cu vaca, tendon si burta. O chestie importanta e sa aiba busuioc vietnamez si nu coriandru si sa ai langa ardei iuti thailandezi. Stiu, mai complicat sa le aduni pe toate. |
#1822
Posted 31 March 2018 - 17:12
Celebra shaormerie Dristor de la Budapesta (Bucuresti, nu capitala Ungariei) a deschis un steakhouse level 10, chiar in aceeasi locatie.
Preturi aproape studentesti, carnea de mare exceptie. IMG_20180329_184322.jpg 238.9K 260 downloads |
#1823
Posted 31 March 2018 - 17:25
argentum, on 31 martie 2018 - 17:03, said:
De care fac? Simpla, limpede sau cu alune? Mie imi place aia cu sos de alune Edited by don_dannielo, 31 March 2018 - 17:40. |
#1824
Posted 31 March 2018 - 18:02
Laberta, on 31 martie 2018 - 14:07, said:
Hai, ma, richelieu, nu m-asteptam sa nu stii tocmai tu ca sunt un fel de fidea de orez. Îți dai seama ca știu ce sunt, ce nu înțeleg e...de ce trebuie sa inventam niște cuvinte pentru care avem deja sinonime. Mai ales ca forma naturalizata deja din engleză e nudalsi, nu nudalsuri /) |
#1825
Posted 31 March 2018 - 18:26
danX, nu sunt un mare fan al shaormei de la Dristor dar merită sa dau o fugă pentru ceea ce ai expus in poza.
|
#1826
Posted 31 March 2018 - 20:03
don_dannielo, on 31 martie 2018 - 17:25, said: Nu ma pricep, dar cred ca limpede. Ca aia din poza, dar cu mai multa zeama (clara), si vine cu un sos picant langa. Si ardeii sunt iuti, mie imi cau dau lacrimile. Sosul picant sunt ardei macerati in ulei. Satay. Sate. Se amesteca in ciorba Varianta clara e din nord si aia cu alune din sud. Sau invers . Nu mai stiu. Puristii considera varianta clara ca fiind superioara, desi in arome e destul de cuminte. Dar aia pun nu's ce accent pe arome subtile de zici ca fac degustari de vin si nu ciorba. Aia cu alune se bazeaza pe alune pisata. De fapt arahide si varianta cea mai la indemana e sa adaugi unt de arahide in supa. Dar nu doar arahidele fac diferenta, mai sunt vreo doua condimente ce le'am uitat. Vezi ca au si o varianta mai scazuta a supei, cu mai putin licgid, mai groasa cu mai multe legume, de regula morcovi. Bo kho. Daca o au pe meniu, incearca. Mai putina lorcaiala, ca supa aia umfla stomacul. Edited by argentum, 31 March 2018 - 20:03. |
#1827
Posted 01 April 2018 - 16:59
Am fost astăzi cu niște prieteni la restaurantul Perla Dunării din Giurgiu, aveam chef de pește si am dat o fugă pana acolo, pentru mine fiind prima data, desi auzisem de la maim multe persoane tot felul de pareri.
Am comandat niste icre cu pâine prăjită si ceapa, care au mers cu un vin alb demisec, o ciorba de peste si la felul doi crap prajit cu mujdei de usturoi si mamaliga. Am plecat de acolo dându-ne de-a dura, mai aveam putin si explodam. Mancarea fff buna, la fel si servirea, desi restaurantul era plin ochi. La început eram putin cam sictiriti pentru ca ne-au întâmpinat cu "toate mesele sint rezervate", motiv pentru care i-am explicat managerului de sala ca am sunat trei zile pe toate numerele de telefon si nimeni nu ne-a raspuns. Norocul nostru ca in timpul asta se eliberare o masa exact de 6 persoane. |
#1828
Posted 05 April 2018 - 20:56
La Jar in Baneasa. Micii buni rau. Am avut emotii, fiindca n-am mai fost de multa vreme (mai mult de un an) si ma gandeam ca ma duc ca la pomul laudat. SIngura schimbare e ca in loc de painea coapta de ei, din aluat congelat, evident, au aceleasi japoneze in tipla; reci, ca doar nu ies din cuptor. Cartofii sunt insa prajiti pe loc, nu din cei congelati. Iar micii, cum ziceam, sunt grozavi.
|
|
#1829
Posted 14 May 2018 - 14:19
danX, on 31 martie 2018 - 17:12, said:
Celebra shaormerie Dristor de la Budapesta (Bucuresti, nu capitala Ungariei) a deschis un steakhouse level 10, chiar in aceeasi locatie. Preturi aproape studentesti, carnea de mare exceptie. IMG_20180329_184322.jpg Recomand! Dar nu sunt tocmai preţuri studenţeşti. |
#1830
Posted 16 May 2018 - 13:30
Bun, ieftin (1/2 preturi Valea Prahovei (sau Bucuresti)) si ospitalitate (+ palinca gratis la sfarsitul mesei)!
Hunyadi Csarda Sfantu Gheorghe (Covasna): https://ro-ro.facebo.../HunyadiCsarda/ |
#1831
Posted 25 May 2018 - 14:41
La „La Copac”, în Bucureşti, se mănâncă bine, bine de tot. Şi sunt preţuri mai mult decât ok.
|
#1832
Posted 02 June 2018 - 14:44
Tancabesti - Two Lakes two Brothers (specific pescăresc).
Am fost in ultimele trei săptămâni de doua ori si de fiecare data am fost super mulțumit. Mâncarea si servirea foarte ok! Restaurantul este de tip ponton acoperit pe malul lacului. |
#1833
Posted 07 June 2018 - 19:13
Pekiasan, on 20 iunie 2012 - 15:16, said:
Pentru cei care aveti drum prin Botosani. Hai sa recomand si eu un restaurant unde se mananca foarte bine, mancare foarte buna, preturi mici raportat la meniu - POPAS CUCORANI. La iesirea din Botosani spre Dorohoi, la vre-o 7km de Botosani , pe partea dreapta. Mancare excelenta, produse traditionale, o tochitura la ceaun cu mamaliguta excelenta ca sa nu mai spun de ciorba radauteana ... Plus ca meniul e aproape complet gatit cu produse din serele / grajdurile/ cotetele proprii. Probabil si de aceea preturile mai mici decat la bombele din oras. Servire de 5* , igiena maxima si promptitudine din partea personalului. Am fost impresionat de fiecare data cand le-am trecut pragul! Nota 10. Prin februarie am oprit si am luat o ciorba de perisoare. Perisoarele aveau un gust dubios de ceapa semistricata ! Apoi , dupa cateva saptamani m-am oprit iar pe la ei. Ciorba radauteana popas...preferata mea... am ramas uimit sa constat ca era o reteta complet schimbata fata de cea pe care o mancasem cu placere de zeci de ori. Ceva, un lichid care parea sa fie cu gelatina si care semana doar la aspect cu vestita lor ciorba. Am crezut ca a fost poate doar un accident. In urma cu 2 saptamani le-am trecut iar pragul impreuna cu sotia. Sotia a comandat paste care au venit cu cateva fire de par printre ele iar eu am comandat iarasi favorita mea ...ciorba radauteana care a fost la fel de prost facuta. Mujdeiul de usturoi apos l-a varsat ospatarita pe farfuria cu care l-a adus la masa. Ce am remarcat iar ca preturile au crescut cu vreo 50 % iar chelnerii nu mai sunt decat 2-3 din cei care erau in anii din urma. Au fost inlocuiti cu niste specimene plictisite si care servesc in siktir ... Deci, din partea mea, POPAS CUCORANI nu mai reprezinta un loc unde sa ma duc cand mi-e foame si vreau ceva bun de mancare. |
|
#1834
Posted 09 July 2018 - 18:52
Un TOP 3 al celor mai bune gogoserii din Bucuresti?
Mulțumesc, seara faina |
#1835
Posted 09 July 2018 - 18:55
1. Poiana lui Iocan ( iti vand colegii de forum niste gogosi de nici lor nu le vine sa creada ce spun)
2. Nu prea mai gasesti asa ceva in Bucuresti 3. punctul 2 |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users