Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Lista cu locuri unde se mananca bine, in Romania!
Last Updated: Aug 20 2023 23:15, Started by
neostar
, Feb 02 2005 00:18
·
21
#1801
Posted 14 September 2017 - 10:04
Pe centura Sf Gheorghe vis a vis de Kaufland:
Hyunady csarda , mancare foarte buna, decor traditional si preturi de cantina. Excelent. Pui cu smantana si marar, ciorba de perisoare de porc cu zeama de varza si hrean, ciorba de fasole cu tarhon, ciorba taraneasca cu tarhon. Attached Files |
#1802
Posted 19 September 2017 - 00:36
nu ti-au dat mici la kaufland ca nu stiai ungureste???
|
#1804
Posted 16 December 2017 - 06:04
Se mananca bine si la "Dristor", shaormeria aia mare de pe bulevardul Dimitrie Cantermir la 1-2 minute de metrou Tineretului, au Shaorma buna acolo, bauturi racoritoare, cartofi prajiti.
|
#1807
Posted 16 December 2017 - 17:01
#1808
Posted 16 December 2017 - 19:22
Nu'ti mai raspunde. A facut un adevarat tur de forta sa'si adune numarul de postari pt poiana
|
#1810
Posted 06 February 2018 - 08:51
Brasov, centrul vechi:
La Ceaun Sergiana Mancare cu specific romanesc in ambele, imposibil de gasit locuri in wk cand ma duc eu pe acolo, dar s-au aliniat planetele de cateva ori. La Sergiana cred ca merge si cu rezervare ca e foarte mare (intr-o pivnita). Edited by don_dannielo, 06 February 2018 - 08:52. |
|
#1811
Posted 10 February 2018 - 10:17
In Bucuresti, noul val de bucatarie romaneasca:
Maize, senzational, scump dar absolut justificat. Mahala, unul din restaurantele din Palatul Bragadiru, am mancat o ciorba crema de burta daca ii pot spune asa, pentru care merita sa mergi pana acolo. Au si coliva la desert dar oricat de mult am incercat, nu am reusit sa ajung pana la desert. Edited by nestorr, 10 February 2018 - 10:18. |
#1812
Posted 13 February 2018 - 12:03
nestorr, on 10 februarie 2018 - 10:17, said:
In Bucuresti, noul val de bucatarie romaneasca: Maize, senzational, scump dar absolut justificat. Mahala, unul din restaurantele din Palatul Bragadiru, am mancat o ciorba crema de burta daca ii pot spune asa, pentru care merita sa mergi pana acolo. Au si coliva la desert dar oricat de mult am incercat, nu am reusit sa ajung pana la desert. Edited by Balamache, 13 February 2018 - 12:03. |
#1813
Posted 31 March 2018 - 12:55
In ultima vreme ma duc destul de des pe la Toan’s (restaurant vietnamez), special pentru supa lor traditionala (Pho Bo). Bol de 1 litru, se mananca cu betele in dreapta si cu lingura in stanga, a trebuit sa citesc articole despre cum se mananca aceasta ciorba, dar am vazut si la niste asiatici get-beget inauntru.
Am incercat si alte chestii, dar nu tot meniul lor merita. Edited by don_dannielo, 31 March 2018 - 12:58. |
#1814
Posted 31 March 2018 - 13:22
Si daca nu citeai articole si mancai cum iti venea la indemana radea cineva de tine?
|
#1815
Posted 31 March 2018 - 13:37
Nu stiu, dar cam ciudat sa mananci ditamai noodles-urile cu lingura. Cred ca radeau oricum, din cauza petelor de pe tricou.
|
|
#1817
Posted 31 March 2018 - 14:07
Hai, ma, richelieu, nu m-asteptam sa nu stii tocmai tu ca sunt un fel de fidea de orez.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users