Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Unde e recomandat sa ma cazez in ...

Descarcator de supratensiune tip 2

ping digi?

Reparare "șanțuri&#...
 De ce i se zice Mariei "Stapa...

Colet valoare Londra București

BMW seria 3 rulat vs SsangYong Ko...

Share abonament Netflix
 Cum pot sa fac rost de un negativ...

Lant Bicicleta

Un designer artist: Raymond Loewy

ATS din contactor modular
 Parere apartament ~150k

Limitare la 100mb/s

Altercație

Cartonașe și stickere t...
 

De ce nu mergem la film?

- - - - -
  • Please log in to reply
63 replies to this topic

#55
daemon

daemon

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,541
  • Înscris: 08.12.2001
Pentru ca :
- in Tg. Mures cinematograful e de rahat (cel mai aproape ar fi Cluj-ul, ar fi interesant sa fac drumuri pana acolo doar pentru film)
- filmele apar la saptamani bune dupa ce e plin de R5-uri pe net
- mi se pare scump sa platesc 8 lei pe bilet si apoi sa ma inghesui cu copii de 12 ani care fac scandal, cu "comentatori" prin sala, plus ca pur si simplu nu incap in scaunele de acolo - nu sunt gras, dar nu am loc de picioare
- de multe ori nu merita sa astept filmul sa il vad la cinema, imi pare rau ca am pierdut vremea chiar si uitandu-ma acasa la el

Am fost la Iulius Mall sa vad Final Destination 3D, a fost o experienta tare interesanta, dar m-am dus doar sa vad si eu un film 3D. In rest, daca n-ar fi efectele speciale, filmul e slab de tot.

Daca ar fi o sala ca acolo si la noi in oras, as plati 15 lei sa vad un film bun in conditii de sunet de calitate si scaun in care sa incap si sa nu ma doara spatele cand ma ridic din el.

In rest, din partea mea poate sa dea faliment cinema-ul din Mures, sa cumpere cineva spatiul si sa faca un cinematograf modern. La ala m-as duce.

Edited by daemon, 05 December 2009 - 19:49.


#56
Dracusoru

Dracusoru

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 02.08.2006
Daca in Mures e cinematograful de rahat ce sa va zic despre cel din Alba Iulia ... caldura nema(e mai frig ca afara) ,filme care au fost difuzate in 2007-2008 la noi ajung doar acum dau un exemplu acum 2 luni a fost SAW 4 , sa intamplat o data sa nu fie nici apa la baie din cauza ca nu au platit ... eu zic sa te multumesti cu ce ai pana cand o sa faca cineva ceva si oricum cinematografia e un risc daca e varianta piratata multi stau acasa si vad filmul mult mai comod ...

#57
duculeana

duculeana

    Erou de sacrificiu

  • Grup: Banned
  • Posts: 7,889
  • Înscris: 08.10.2006

Quote

Românii merg din nou la cinema  

În an de criză, numărul spectatorilor care au cumpărat bilete la filme a crescut spectaculos față de 2008. Proprietarii de săli și distribuitorii spun că activitatea devine profitabilă.

Rețeta care ține în viață cinema-ul american de peste 20 de ani, cea a multiplexurilor, începe să funcționeze și în România. Sălile confortabile, extinderea rețele lor în mai multe orașe din țară, curiozitatea pe care a stârnit-o 3D-ul și oferta de filme comparabilă cu cea din Occident au pus cinema-ul pe lista de opțiuni a românilor.

Ale celor din marile orașe, pentru că în majoritatea localităților mici nu mai funcționează niciun cinematograf. Box-office-ul a înregistrat creșteri în întreaga lume, în an de criză - Hollywoodul estimează un record de 10 miliarde de dolari - iar ritmul acesteia în România este spectaculos.

„Mallurile sunt magnet pentru tineri”

    * Potrivit unor statistici provizorii, realizate de Agenția Champions, care monitorizează box-officeul românesc, în 2009 s-au vândut cu aproape 40% mai multe bilete decât în 2008, la cele 182 de filme care au rulat în premieră.

    * Sălile de cinema au vândut 4,6 milioane de tichete, față de 3,5 milioane acum doi ani.

    * Mai mult, încasările au crescut cu circa 60% și ajung la 78,2 milioane de lei, față de 46 de milioane. Cifrele sunt valabile numai pentru filmele care au avut premiera în 2009, nu și pentru cele lansate în 2008, dar care au continuat să ruleze și anul trecut.

În următorii zece ani, proprietarii de săli speră să ajungă măcar la jumătate din cifra pe care o consemna Anuarul pe 1990, și anume peste 130 de milioane de bilete.
Sursa
Asadar lucrurile par sa reintre pe fagasul normal in privinta mersului la cinematograf, doar ca din pacate orasele mai mici au ramas fara salile de cinema, iar ca sa vedem un film in municipiu, trebuie sa platim pe drum pretul inca unui bilet, si practic nu se merita.  :(

#58
the_northpole

the_northpole

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,799
  • Înscris: 10.01.2010
Petru ca in Tirgu Mures cinema-ul e de jale,si intirzie cu filmele,de ex.. in capitala filmul "AVATAR" sa difuzat de la 18 decembrie,in tg mures se da numai de la 29 ianuarie.

#59
GycuBrun

GycuBrun

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 229
  • Înscris: 04.07.2007

View Postduculeana, on 21st January 2010, 11:29, said:

Sursa
Asadar lucrurile par sa reintre pe fagasul normal in privinta mersului la cinematograf, doar ca din pacate orasele mai mici au ramas fara salile de cinema, iar ca sa vedem un film in municipiu, trebuie sa platim pe drum pretul inca unui bilet, si practic nu se merita.  :(
Total de acord, de exemplu in orasul meu - Zalau, nu mai avem cinema de vreo 3-4 ani, sincer nu am mers prea des cand era deschis, dar daca s-ar baga filme noi si cat de cat bune cred ca as plati 7-10 lei macar o data pe luna.
Si din cate stiu eu avem doar un magazin de inchirieri filme, cam putin pentru un oras cu ~65 000 locuitori. Cica o sa se faca ceva sali de cinema in noul mall :| Bine, am incredere considerand calitatea singurului mall din oras - piata mare versiunea 2.
Pana atunci, forza internetz!

#60
buntzi

buntzi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,328
  • Înscris: 09.09.2006
Eu am redescoperit placerea de a merge la cinema. Mda, aici. Te duci la pranz la masa (adica pe la 4 sau 5 asa) apoi ce sa faci? Ca doar nu te duci inapoi acasa...Hai la un film. Ok, ce film? Ce se gaseste. Si din 22 de sali, poate gasesti ceva care sa fie destul de bun incat sa nu-ti para rau de banii dati pe bilet.
Intr-o sala normala, biletul costa cam 10$. Tovarasul de duce pana langa scaunul tau. Care este in perfecta stare, sala este curata, aerisita si aspirata. Ai senzatia ca este saptamana deschiderii, nu 3 ani dupa. In manerul scaunului este un soclu ca la masina in care sa-ti pui paharul de pepsi sau ala de floricele.
Am fost la un film la "grand class". Nu stiam ce e aia, asa ca am fost curios. Nu mai stiu ce am vazut, cred ca "Book of Eli". Cand mi-a zis fatuca aia la casa cat costa, mi-a cam stat rasuflarea, da' daca eram acolo, hai s-o fac si pe asta. Cam 30$ biletul. OK, hai sa vedem pe ce. Sala cam la aceleasi dimensiuni cu una normala, poate chiar un pic mai mica. Cam 40 de locuri in toata sala. Fotolii de piele in care poti sta si ghemuit daca vrei, cu reglaj electric pe toate dimensiunile, inclusiv lombar si al pernei pentru picioare. Sonerie si vine un tovaras sa te intrebe ce sa-ti aduca de la "bar". Nu, nu alcool. Sa nu uitam totusi ca e islam.
Nu stiu daca si in mallurile din tara cinematografele arata la fel, poate ca da. La Braila nu stiu daca mai functioneaza cinema "Central", cel mai "nou" dintre ele. Adica de prin 85 sau 86, cred. Odinioara erau 6 sali in oras. Acum poate mai e una.
Ma duc la cinema in continuare. Acum doua zile am fost la "Clash of the Titans, 3D". Panarama. Saptamana trecuta am fost insa la "How to train your Dragon" si pentru aproape doua ore m-am simtit iar copil. A fost superb. Asa ca ma mai duc. Imi pare rau ca am ratat "Law abidding citizen" si ca n-am fost sa vad "Avatar" la I-MAX. Dar cine stie, poate revin.

#61
duculeana

duculeana

    Erou de sacrificiu

  • Grup: Banned
  • Posts: 7,889
  • Înscris: 08.10.2006
Totusi, de ce credeti ca stam foarte prost la capitolul mers la cinema >>incasari de box office, comparativ cu celelalte tari ale UE?
Spre ex. Inception - la noi a avut incasari de 1 milion$, pe cand in Franta 43 milioane, in Germania 36 milioane, iar in Coreea de Sud 38 milioane, si in UK 56 milioane$. Ca doar si acolo se pirateaza filmele la greu , pe torente sau hub-uri, si cu toate astea, oamenii merg si la cinema!
Oare de ce? Care sa fie cauza la noi? Lenea sau scuze penibile gen "fac cocalarii din fata zgomot si scuipa seminte"? OK, da' ce treaba ai tu cu ei, nu-i baga in seama si gata, ca ai venit pentru film, nu pentru peisaj!
In Franta, Shutter Island, unul din cele mai discutate filme aici ep forum, a avut incasari peste 26 milioane $, la noi putin peste 400000$. E normal asa ceva? Pan si in Emiratele Arabe Unite a avut incasari mai mari decat la noi!
Chiar n-a mai ramas nimic din bucuria si fascinatia de altadata de a merge la cinema? Cand ne inghesuiam la inceputul anilor '90 sa prindem un loc cat mai bun, in salile alea prafuite, asa cum erau ele? Iar acum cand avem la dispozitie multiplexuri in prostie, refuzam sa le umplem? :crying:
Sigur ca in capitalism totul costa, nu mai e ca inainte cand era aproape moka, dar stiti cum e, vrei confort si calitate platesti nenica!

#62
Cortex187

Cortex187

    Imaginatia te va duce oriunde!

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,433
  • Înscris: 17.08.2008

View Postduculeana, on 9th December 2010, 20:28, said:

Totusi, de ce credeti ca stam foarte prost la capitolul mers la cinema >>incasari de box office, comparativ cu celelalte tari ale UE?

[ http://farm3.static.flickr.com/2514/3988563214_e997f28e69.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by Cortex187, 10 December 2010 - 10:52.


#63
the_northpole

the_northpole

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,799
  • Înscris: 10.01.2010
tg muresul o sa aiba cinema 3d. >>>3d<<< .deci tre sa termine lucrarea pana la sfirsitul anului 2011,si la cum lucreaza la noi o sa fie gata  in 2012 (macar la sfirsitul lui decembrie...  :w00t:  ).
si aici

Edited by the_northpole, 31 December 2010 - 16:45.


#64
Dau

Dau

    veteran

  • Grup: Moderators
  • Posts: 5,548
  • Înscris: 24.01.2007
In Galati nu mai este niciun cinematograf. Sau poate ca mai este ala de la VIP dar eu prefer sa zic pas. Ultima oara am fost acum vreo 2 ani intr-o toamna si am facut țurțuri la gura. Jenant!

Tot ne ameninta unii cu Euromallul de la gara de un an de zile dar vad ca nici in ziua de astazi nu l-au deschis. Spuneau ca va avea nu stiu cate sali de cinema. Sa vedem.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate