Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Unde e recomandat sa ma cazez in ...

Descarcator de supratensiune tip 2

ping digi?

Reparare "șanțuri&#...
 De ce i se zice Mariei "Stapa...

Colet valoare Londra București

BMW seria 3 rulat vs SsangYong Ko...

Share abonament Netflix
 Cum pot sa fac rost de un negativ...

Lant Bicicleta

Un designer artist: Raymond Loewy

ATS din contactor modular
 Parere apartament ~150k

Limitare la 100mb/s

Altercație

Cartonașe și stickere t...
 

De ce nu mergem la film?

- - - - -
  • Please log in to reply
63 replies to this topic

#19
makemefamous

makemefamous

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 10.08.2007
Mai, dar e scump biletul prin Bucuresti ... asa si eu m-as mai gandi de cateva ori inainte sa invit pe cineva la film
Dar ... in Oradea, la singurul Multiplex pe care il avem (sper sa nu ramana singurul mult timp) ... mergem miercurea in grup, nr par pe cat posibil, un bilet e noua lei, iar multumita Orange platesc 4.5. Ma costa mai mult taxiul pana acasa si ce mai iau pe acolo (pun astia cola si ceaiul la 5 lei x( ). Daca as sta mai aproape as merge saptamanal acolo, dar si asa mai merg miercurea cateodata. Si sunt spectatori destui, cateodata e chiar plin miercurea, e adevarat doar la blockbustere. Nu stiu de ce, dar de fiecare data este unu' cu cap mare si fix in fata mea se nimereste. Parca ma cauta astia :D. Dar e fain pe acolo, curat, ecrane mari, sunet ok ... merita. Eu abia astept insa ecranele cu 3D din Tiago.

#20
2Fst4U

2Fst4U

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,732
  • Înscris: 03.11.2003
Frecventez Hmultiplexul, nu prea des pentru ca:
- miercurea si de obicei seara este foarte aglomerat la case
- dupa 30 de minute de stat la casa mai stai 15 ca sa cumperi o cola si popcorn
- daca ajungi chiar cu doua ore mai devreme tot locuri de 2 lei prinzi, nu poti vedea care mai sunt disponibile
- daca vrei sa faci rezervare online nu prea poti

Nu inteleg de ce naiba nu implementeaza un sistem bun de rezervare si plata online, avantajele sunt multiple.

Edited by 2Fst4U, 07 November 2008 - 20:21.


#21
ammon06

ammon06

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,139
  • Înscris: 28.04.2006

View Postduculeana, on Oct 25 2008, 19:15, said:

Dar pe bucuresteni chiar nu-i inteleg, avand la tot pasul cate un mall +salile de cinema care au mai ramas, ei de ce nu merg?  :confuzzled: Se mai construiesc inca vreo cateva mall-uri cu alte movieplex-uri, dar pentru cine, daca si-asa nu merge lumea?
De ce vorbesti aiurea?
Stai linistit, in Bucuresti lumea chiar merge la film.. Depinde de zi si de ora, dar cel putin in cinematografe precum Multiplex, Movieplex, CinemaPro poti sa nu mai prinzi bilete sau sa vezi filmul cu sala plina.. La altele intr-adevar, vine mai putina lume, dar niciodata nu ai surprize ca in Constanta unde filmul nu ruleaza pentru ca nu sunt destui clienti  :rolleyes:

#22
rvic77

rvic77

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,129
  • Înscris: 03.12.2004
la film mergi ca sa impresionezi gagica sau sa te dai 3d la Multiplex, altfel acasa pe TV 26" sau > si sunet pe 5 cai ai cinema private.

#23
duculeana

duculeana

    Erou de sacrificiu

  • Grup: Banned
  • Posts: 7,889
  • Înscris: 08.10.2006

View Postrvic77, on Nov 13 2008, 16:34, said:

la film mergi ca sa impresionezi gagica sau sa te dai 3d la Multiplex, altfel acasa pe TV 26" sau > si sunet pe 5 cai ai cinema private.
Pai da, dar pe TV doar daca ai DVD-player,ca altfel n-ai cum. Si de-ala nu are toata lumea. La fel si cu boxele 5:1. Majoritatea au boxe normale, putini sunt cei care au sistem.

#24
kappa_man84

kappa_man84

    Fiord

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,226
  • Înscris: 15.02.2007
Cum draci sa n-ai un DVD player in casa? Sau sa conectezi PC-ul la TV... Ce dracu ducule, chiar asa primitiv gandim?

#25
d4m4g3

d4m4g3

    The best or nothing.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,758
  • Înscris: 23.05.2013
Vreau sa merg la film, insa nu mai ma duc. Nu se poate. In timpul verii ma duceam, la filme super tari erau putini oameni - erau plecati in vacante.
Acum, este full intotdeauna. Sambata trecuta am vrut sa merg, am ajuns acolo, vroiam sa vad James Bond, era multa lume la coada inaintea mea, si am zis "clar. nu mai prind loc, sau cel putin macar un loc bun". Asa ca am plecat. Ca sa nu mai zic ca am venit cu 45 minute inainte, si am stat pana a inceput filmul degeaba la coada, doar ca sa am de unde pleca.

Deci, nu merg la film deoarece:
- este foarte aglomerat (cel putin pe vremea asta, cand nu sunt vacante ca sa mai plece oamenii) => nu gasesti bilete/locuri(bune)
- este scump, mai ales seara sau weekend, adica atunci cand pot eu sa merg
- desi este scump, locatia face sa fie si mai scump, nu pot merge la film fara sa trec si pe la un fastfood ceva, ca doar nu intru in mall pentru film si imediat ies
- ma enerveaza toate pitipoancele venite cu pluta si pe lumea asta, dar si la film, toti cocalarii care fac zgomot si incep sa-si povesteasca lucruri din viata inainte de inceperea filmului
- ar mai fi si altele, dar nu atat de importante precum cele de mai sus.

#26
duculeana

duculeana

    Erou de sacrificiu

  • Grup: Banned
  • Posts: 7,889
  • Înscris: 08.10.2006

View Postkappa_man84, on Nov 13 2008, 18:18, said:

Cum draci sa n-ai un DVD player in casa? Sau sa conectezi PC-ul la TV... Ce dracu ducule, chiar asa primitiv gandim?
Ma refeream la DVD player ca aparatul acela subtire cu picioruse, nu la DVD writer-ul din calculator!  :P La ce mi-ar folosi sa mai am un asemenea aparat cand am totul intr-un calculator? Sa mai imi ocupe si ala loc prin casa? E la fel ca video-ul, nu mai ne e de folos de cand a aparut tehnologia integrata in calculator.

#27
rvic77

rvic77

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,129
  • Înscris: 03.12.2004

View Postduculeana, on Nov 13 2008, 17:00, said:

Pai da, dar pe TV doar daca ai DVD-player,ca altfel n-ai cum. Si de-ala nu are toata lumea. La fel si cu boxele 5:1. Majoritatea au boxe normale, putini sunt cei care au sistem.
vai de mine, un dvdplayer e 100 lei si un 5.1 mai de doamne ajuta vro 250 lei, ti s-a golit bugetul, sau vrei sa le iei din alocatia de elev ? :D
Daca e vorba de investitie plasma sau lcd-ul e de valoare mai mare,  dar exista si varianta cu CRT baban

#28
nightfever

nightfever

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,884
  • Înscris: 09.01.2007

View Posttonks, on Oct 15 2008, 15:07, said:

nu merg la cinematograf fin'ca:
1- n-am bani
2- ie filme proaste
3- tre sa suport o groaza de pitipoance si pitiponci care vin la film ca la parada, sa-si etaleze unghiile, cizmele, tunsorile, cheile, telefoanele, etc.

mai bine ma duc sa ma plimb. sau sa citesc. sau... uatever.
+1
am observat ca multi se duc doar pentru ca e activitate sociala, pentru ca e misto sa o scoti pe bunaciunea aia pe care ai cunoscut-o acu cateva zile si sa te lauzi prietenilor dup-aia, pentru ca asta e si scopu... trebuie sa "o scoti la un suc" ca sa ajungi sa faci sex cu ea :)

deci prefer sa ma uit cu prietena acasa la un film decat la cinema...

#29
softpedic

softpedic

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,243
  • Înscris: 10.07.2007
Nu mergem la film pentru ca e mult mai comod sa stai trintit in fotoliul/canapeaua/patul de acasa, eventual cu un Campari in mina, si sa privesti un film de pe zecile de canale existente.

#30
eddie91tm

eddie91tm

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,048
  • Înscris: 04.02.2007
Nu aveam de gând să comentez pe această temă, mai ales pentru că nu ajung la cinematograf decât de vreo 2-3 ori pe lună. Da' ultima oară, adică luni, când am fost la „Citește și arde”, am avut mai multe surprize neplăcute chiar la cel mai sofisticat și modern cinematograf din vestul țării. Iar faptul că au mai apărut în sală și nelipsitele grupuri de nesimțiți, care, la fel ca la fiecare film la care au fost, au vorbit mai mult decât actorii, este o nimica toată pe lângă următoarele:

- ceva din ultramodernul sistem audio a început să producă un bârâit destul de deranjant pentru filmul care avea o coloană sonoră chiar reușită;
- am numărat mai mult de 5 „arsuri de țigară” în 15 minute, ceea ce mi se pare exagerat și mă face să mă gândesc că cineva s-a cam jucat cu pelicula;
- la casa, unde era un singur ghișeu deschis, nu a avut să-mi dea rest de la o amărâtă de bancnotă de 50 de lei și astfel am fost nevoit să alerg ca nebunu și, într-un final, să-mi cumpăr ceva ca să pot schimba bancnota și să mai prind și filmul.

E adevărat, nu mi s-au întâmplat toate acestea de fiecare dată când mergeam la film, dar după toate aceste tărășenii îmi cam scade apetitul de a merge la cinematograf, unde, din păcate, nici nu prea mai ai ce să vezi. În definitiv, cu toate neplăcerile de care, inevitabil, dai cam de ficare dată, ajungi să te gândești dacă mai merită să ajungi la ceea ce trebuia să fie un loc ... cunoscătorii știu despre ce vorbesc.
Ah, era să uit de cinematografele din mall, care sunt, după umila mea părere, cel mai nasol și mai dăunător(cinematografiei) produs al capitalismului! Probabil sună exagerat, dar astfel cei care colindă magazinele în căutare de țoale șmechere, ajung, din greleală, la „There Will Be Blood” doar pentru că are titlu interesant și, după jumătate de oră, complet depășiți și plictisiți de spectacolul extraordinar, încep să arunce cu popcorn sau să facă comentarii stupide, astfel stricând atmosfera de mult uitată a unui cinematograf autentic, unui cinematograf care-l avea odata rege pe răposatul Clark Gable. Eu probabil sunt subiectiv, dar până la urmă cinematografia nu poate fi strict o sursă de entertainment cum este, din păcate, în cazul multor filme comerciale, ci este în primul rând o artă!

#31
duculeana

duculeana

    Erou de sacrificiu

  • Grup: Banned
  • Posts: 7,889
  • Înscris: 08.10.2006
Va rog eu mult, mergeti la film, cumparati bilet, si nu mai stati acasa sa vedeti filme piratate! Lumea si-a uitat obiceiul de a merge la cinema si de a "trai" filmul, de a se lasa atrasa de actiunea lui. Pai inainte era o placere sa merg la cinema fratilor, dar de cand s-au desfiintat nu mai am unde! In schimb, voi cei din capitala aveti atatea sali la dispozitie! Macar 2 filme pe luna sa urmariti si tot e bine! Omul trebuie sa aiba si o cultura cinematografica, un simt estetic! Iar acestea nu se pot dobandi stand acasa in fata calculatorului! Poate acasa esti mai plictisit, obosit de la serviciu si vezi un film doar ca sa treaca timpul, si adormi fara a mai prinde finalul si fara a intelege nimic din el.
Haideti sa reinviem traditia si sa fie din nou salile pline, ca pe vremuri! Regia Autonoma de Film se chinuie sa supravietuiasca, pana si pe asta au distrus-o nemernicii! Cinematografe de traditie ale Bucurestiului si ale tarii zac acum in paragina! Unde sunt vremurile de altadata?  :(

#32
ruthless

ruthless

    Consulting Voyager

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,449
  • Înscris: 17.05.2006

View Post2Fst4U, on Nov 7 2008, 20:20, said:

Frecventez Hmultiplexul, nu prea des pentru ca:
- miercurea si de obicei seara este foarte aglomerat la case
Doar miercurea e deschis ? :rolleyes:  Sau mergi pentru ca e  Orange film ?

- dupa 30 de minute de stat la casa mai stai 15 ca sa cumperi o cola si popcorn
- daca ajungi chiar cu doua ore mai devreme tot locuri de 2 lei prinzi, nu poti vedea care mai sunt disponibile
incearca sa iti faci rezervare online cu 2-3 zile inainte , si astfel vei sta  mai putin la coada si vei prinde si locurile pe care ti le doresti
- daca vrei sa faci rezervare online nu prea poti
De ce nu prea poti ?  :huh:

Nu inteleg de ce naiba nu implementeaza un sistem bun de rezervare si plata online, avantajele sunt multiple.

Edited by ruthless, 07 December 2008 - 13:20.


#33
Pazvante

Pazvante

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 1,938
  • Înscris: 31.10.2008

View Postduculeana, on Dec 6 2008, 19:56, said:

Omul trebuie sa aiba si o cultura cinematografica, un simt estetic!
io am vazut luna trecuta "Noaptea mortilor vii" si "Razbunarea zombie". se pune la "cultura cinematografica" si "simt estetic"???

#34
rvic77

rvic77

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,129
  • Înscris: 03.12.2004

View Postduculeana, on Dec 6 2008, 19:56, said:

Va rog eu mult, mergeti la film, cumparati bilet, si nu mai stati acasa sa vedeti filme piratate! Lumea si-a uitat obiceiul de a merge la cinema si de a "trai" filmul, de a se lasa atrasa de actiunea lui. Pai inainte era o placere sa merg la cinema fratilor, dar de cand s-au desfiintat nu mai am unde! In schimb, voi cei din capitala aveti atatea sali la dispozitie! Macar 2 filme pe luna sa urmariti si tot e bine! Omul trebuie sa aiba si o cultura cinematografica, un simt estetic! Iar acestea nu se pot dobandi stand acasa in fata calculatorului! Poate acasa esti mai plictisit, obosit de la serviciu si vezi un film doar ca sa treaca timpul, si adormi fara a mai prinde finalul si fara a intelege nimic din el.
Haideti sa reinviem traditia si sa fie din nou salile pline, ca pe vremuri! Regia Autonoma de Film se chinuie sa supravietuiasca, pana si pe asta au distrus-o nemernicii! Cinematografe de traditie ale Bucurestiului si ale tarii zac acum in paragina! Unde sunt vremurile de altadata?  :(
de ce crezi ca vedem filme piraterite. In supermarket iai cu 4-5 lei un DVD si se uita toata familia, e criza baiete, filmul la cinema o sa fie lux, asa cum ziceai mai sus  :D
eu mai merg la filme 3D sa ma sparg in efecte si defecte pe care nu le am acasa. Da, e corect ca dupa ce iti faci o prietena stabila o duci acasa la film  si din nou se face economie si e bucuria mai mare  :rolleyes:

#35
Laberta

Laberta

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,491
  • Înscris: 04.09.2006
@duculeana, te angajezi cumva la vreun cinematograf de esti atat de disperat? Ce traditie sa reinviem? Mersul la cinematograf nu cred sa fie vreo traditie. O moda, da, dar pana la traditie mai este. Si cum moda trece, moda vine, cred ca sa dai si biletele gratis si tot n-o sa mai mearga lumea la cinema.

#36
Pantaleon

Pantaleon

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 67
  • Înscris: 21.03.2008
Pentru ca avem net,  de unde ne descarcam ce filme vrem, si le vedem stand confortabil la noi acasa.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate