Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
De ce i se zice Mariei "Stapa...

Colet valoare Londra București

BMW seria 3 rulat vs SsangYong Ko...

Share abonament Netflix
 Cum pot sa fac rost de un negativ...

Lant Bicicleta

Un designer artist: Raymond Loewy

ATS din contactor modular
 Parere apartament ~150k

Limitare la 100mb/s

Altercație

Cartonașe și stickere t...
 Ciobanesc german - zgarda electro...

Ce este instalatia asta? (Valea B...

BD-R Verbatim 25gb salvare Fisier

Lupte WW2
 

RCS trebuie sa imparta 1 milion de antene in 11 zile pentru a nu pierde Liga 1

- - - - -
  • Please log in to reply
63 replies to this topic

#37
MustGo

MustGo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 205
  • Înscris: 03.07.2008

View Postakki, on Sep 5 2008, 22:14, said:

Da "tremura de frica "  :lol:
Tu de marketing ai auzit ???? Mai ia o carte de specialitate sa vezi care sunt pasii ...mult PR in presa ..reclama gratis pozitiv -negativ ..manipulare prin articole  multe inventate, presiune  .. ce mai ..baieti destepti in consortiu Intact / RCS  !!!  la asa contract de sute de mii de euro..asa marketing
si nu e impact  ci e Intact ..

multumesc pt sfat ,o sa vad ce pot face...  dar nu vad care e legatura . eu comentam felul in care fac nesimtirea aia pe care tu , care ai citit mult , o numesti PR.  romanii s-au mai desteptat si nu mai cred ca tot ce zboara se mananca . am vreo 10000 de abonati care nu vad gsp . spre surprinderea mea extrem de putini au cerut liga lu mitica . si mai putini au plecat dupa fotbal.
lasa niste date de contact ... poate te ia astia la intact .... ca tot esti specialist PR

#38
akki

akki

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 315
  • Înscris: 13.07.2008

View PostMustGo, on Sep 5 2008, 22:42, said:

multumesc pt sfat ,o sa vad ce pot face...  dar nu vad care e legatura . eu comentam felul in care fac nesimtirea aia pe care tu , care ai citit mult , o numesti PR.  romanii s-au mai desteptat si nu mai cred ca tot ce zboara se mananca . am vreo 10000 de abonati care nu vad gsp . spre surprinderea mea extrem de putini au cerut liga lu mitica . si mai putini au plecat dupa fotbal.
lasa niste date de contact ... poate te ia astia la intact .... ca tot esti specialist PR


Atunci de ce depui atat de mult efort sa ne explici  pe topicul asta cum e treaba cu Gsp tv ..cand , chiar tu spui ca "nu e  interes" pt el ..de ce atata scandal culmea din partea alora care nu prind ..care mai si  spun ca  nu-i intereseaza  ca "meciurile sunt proaste" ..ca "avem un campionat de doi bani"..etc etc  DAR  tot ei urla in gura mare ca nu prind GSPtv ala cu "Liga lu peste"
   ..cine sa va mai inteleaga ???
Pentru ca   Gratis ..nu se va mai da niciodata de acum incolo.. Liga 1 a intrat intr-o noua epoca !!!!
Rcs nu obliga pe nimeni sa preia Gsp tv ..dovada si preturile pe care le propun..e semnul cel mai clar ca vor sa pastreze pt ei..
Restul e cum spuneam mai sus e ....reclama ..pt gsptv prin presa

#39
unchiujim

unchiujim

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,294
  • Înscris: 01.04.2007
liga lu mitica NU merita transmisa pe sticla !!!!! tocmai am lut-o cu 3-0 de la baltici !!!!anumite personaje din federatie si liga ar trebui duse la reciclat..!

#40
ploiesteanu

ploiesteanu

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 1,591
  • Înscris: 02.10.2006
Imi pare rau ca trebuie sa ma repet, a n-a oara. Noi nu stim lucru esential in fotbal sa driblam si sa protejam mingea. La noi a fost invatata lectia scapa repede de ea  ca asta e jocul modern. Numeste-mi un singur atacant care sa stie sa dribleze.Poate mutu. Poate. Mai bine se descurca la capitolul asta chivu si contra. Daca nu sti sa scapi de adversar in duel unu la unu ca sa disloci un om sau doi din apararea adversa , nu poti face fata astazi, unde, ai vazut si tu cum se joaca. Tocmai individualismul ne lipseste. Invata baietii magarusul "tacticizat" la mijlocul terenului.  Nu mai stiu sa puna umarul inainte si sa calce pe bocanc cand adversarul intra prin alunecare, sa salte mingea peste piciorul de sprijin al adversarului, sa dribleze scurt cand vad adversarul (adversarii) ca se arunca in fata mingiei la sacrificiu (vezi dan petrescu (chelsea) in meciul cu Galata), sa se demarce in permanenta (asta tine de conditia fizica din barurile de noapte) nu stiu lucrurile care se invata la inceput invatarii fotbalului pe orice maidan. Dar nu mai avem maidane. Astazi se duce tata sa aranjeze cu antrenorul sa-i fie primita odrasla pe bani buni, chit ca baiatul sta mai tot timpul pe calculator si confunda mingea de volei cu cea de fotbal.

Edited by ploiesteanu, 07 September 2008 - 09:13.


#41
amboomdth

amboomdth

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 655
  • Înscris: 14.05.2007
Consortiul RCS-RDS & Antena 1 va pierde bani cu «ligheanul»

Mai sunt zece zile si detinatorii drepturilor TV din Liga I trebuie sa demonstreze ca meciurile din Liga I pot fi urmarite de minimum 60 la suta din populatia tarii. In disperare de cauza, RCS-RDS si Antena 1 i-au prezentat lui Mitica Dragomir dovada ca au achizitionat un milion de antene digitale, pe care urmeaza sa le monteze incepând de astazi. Cum doritori nu prea sunt din cauza pretului, iar scadenta impusa de CNA se apropie, contractul ar putea fi desfacut automat. Decizia ar putea duce la pierderea primei transe de bani virate in contul Ligii, 34.000.000 de euro, ori macar a unei mari parti din aceasta. Pe de alta parte, microbistii ar accepta si varianta montarii antenelor Digi TV, dar in nici un caz la pretul facut public de Mitica Dragomir: 200 de lei per „lighean”.

Detinatorii drepturilor TV din Liga I la fotbal sunt stransi cu usa de clauzele contractuale cu Liga Profesionista. Ei ar putea pierde intelegerea parafata in schimbul a 102 milioane de euro (pentru trei sezoane din campionatul intern) in cazul in care nu vor demonstra ca au acoperire nationala de 60 la suta din teritoriul tarii. Varianta montarii a unui milion de antene Digi TV pe teritoriul intregii tari nu poate sta in picioare din cauza timpului foarte scurt pana la data, limita impusa de LPF si CNA (15 septembrie), dar mai ales din cauza pretului cerut microbistilor pentru un asemenea „lighean”: 200 de lei, in care este inclusa antena si instalarea, dar la care se mai adauga si plata abonamentului lunar. In cazul in care RCS si Antena 1 nu gasesc o solutie salvatoare in ceasul al 12-lea, contractul ar putea fi reziliat automat, ceea ce ar duce la organizarea unei noi licitatii. In ciuda clauzelor de confidentialitate, este de asteptat ca odata cu acest contract sa se duca pe apa Sambetei si cele 34.000.000 de euro acordate ca prima transa din contractul cu LPF. Suma a fost virata, la inceputul lunii mai, de catre consortiul format din Antena 1 si operatorul de cablu RCS-RDS. Ea reprezinta plata pentru primul an din contractul de transmisiune a Ligii I, urmând ca în urmatorii doi ani, 2009 si 2010, la aceeasi data, consortiul sa achite si pentru celelalte sezoane ramase. Reprezentantii RCS nu au dorit sa comenteze nimic despre acest subiect, in ciuda numeroaselor apeluri telefonice, directorii Alexandru Oprea si Ioan Bendei nedorind sa dea nici o declaratie ziarului nostru.

Microbistii ar vrea antene, dar numai gratis
Potentialii beneficiari ai milionului de antene Digi nu par sa dea navala sa se aboneze. Pincipala tinta o reprezinta, evident, iubitorii fotbalului, ceilalti e clar ca nu se omoara din cauza absentei din grila lor de programe a GSP-urilor , posturi dedicat exclusiv sportului. In coltul microbistilor din Cismigiu, discutiile despre vizionarea partidelor din prima liga erau ieri dimineata in toi. Cei care sunt cablati la RCS asista cu detasare la zbaterile celorlalti, punand insa din cand in cand gaz pe foc. Majoritatea celor implicati aflasera de incercarea celor care detin drepturile de televizare a partidelor din Liga 1, aceea de a arunca pe piata un milion de antene. “Ei da, parca vad ca incepe o noua colectivizare. ~stia ne dau, nu ne iau”, ne-a declarat Ion S., pensionar. Acesta si-a schimbat brusc parerea cand a aflat ca pentru echipament (antena + decodor) trebuie sa plateasca aproximativ 200 de lei. “Pai de unde sa dau. Nici in rate nu-mi convine. Eu credeam ca e asa o pleasca pe capul nostru”. Trecuti prin multe, fanii fotbalului, ceva mai in varsta, afirma ca se adapteaza la situatie, mai ales ca nici inainte de ’89 nu prea vedeau fotbal la televizor. „E scump domn’e, scump. Pai eu am un abonament la unii, deci trebuie sa pierd timpul sa rup si contractul cu aia si sa mai dau si doua milioane pentru antena lor, sa-mi mai gaureasca si peretele la balcon ca sa o monteze. Oricum eu ma duc la un prieten unde pot sa vad meciurile, asa ca pe mine sa nu se bazeze”, Andrei Pricop, un vechi stelist.

http://www.gardianul...o;-s119940.html

#42
stefan94

stefan94

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 920
  • Înscris: 09.11.2006

View Postunchiujim, on Sep 6 2008, 21:11, said:

liga lu mitica NU merita transmisa pe sticla !!!!! tocmai am lut-o cu 3-0 de la baltici !!!!anumite personaje din federatie si liga ar trebui duse la reciclat..!


Abia, abia, ne-au tras-o! :lol: Numai goluri de generic.
PS: Adevar graieste ploiesteanu.

#43
danutz1

danutz1

    In zona

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,113
  • Înscris: 20.01.2007

View Postamboomdth, on Sep 7 2008, 12:56, said:

Consortiul RCS-RDS & Antena 1 va pierde bani cu ?ligheanul?

http://www.gardianul...o;-s119940.html
Detalii despre GARDIANUL
Tip media Print
Acoperire/difuzare Nationala
Periodicitate Cotidian
Judet Bucuresti
Localitate Bucuresti
Cod postal
Tiraj/audienta date nedisponibile
Sursa tiraj/audienta
Anul ultimei auditari
Prima aparitie 2002
Nume anterior
Adresa Business Center Vitan, Str. Aniversarii Nr.41, Sector 3, Bucuresti CP 142 - OP 33
Telefon/fax 021/317.89.59
Website http://www.gardianul.ro
Societate editoare BEST MEDIA PRESS SRL
Observatii - fosti actionari MANAGEMENT CAPITAL INVEST SA;MEDIA PROTECTION SRL - fost administrator MEDIA PROTECTION SRL
Proprietari

    * PETROMSERVICE SA [ - GLOBAL VIDEO MEDIA SA - EUROEST PRESS SRL - ANA-MARIA PRESS SRL - DIXITPRESS SRL - REALITATEA MEDIA SA - EDITURA ZIUA SRL ] (firme)
http://209.85.135.10...K...;cd=6&gl=ro

Quote

Consortiul format din Antena 1 si RCS&RDS a castigat, luni, licitatia pentru drepturile TV pentru urmatoarele trei sezoane ale Ligii I de fotbal, platind 85 milioane de euro fara TVA.

Antena 1 a castigat licitatia cu 102 de milioane, inclusiv TVA, Realitatea TV a oprit licitatia la 84,5 de milioane, iar Kanal D s-a oprit la 73 de milioane.

Drepturile de televizare ale meciurilor de fotbal din Liga I sunt pentru sezoanele 2008/2009, 2009/2010 si 2010/2011.

Realitatea Media a participat la licitatie impreuna cu societatea GMG Media Box si Telesport, Antena 1 impreuna cu operatorul de telviziune prin cablu RCS&RDS, iar postul Kanal D a participat singur la aceasta licitatie
http://209.85.135.10...K...;cd=7&gl=ro

Alte titluri din Gardianul (Realitatea Media)

Fotbal pentru popor: Antena 1 si RCS & RDS pot pierde drepturile tv
http://www.gardianul...tv-s119609.html

Un milion de romani, obligati sa cumpere antene Digi TV
http://www.gardianul...TV-s119900.html

Dezastru: GSP TV a str?ns 11.000 de telespectatori la un meci
http://www.gardianul...la-un-meci.html

Se pare ca razboiul drepturilor de televizare se duce si in presa, fiecare isi sustine punctul lui de vedere cu informatii mai mult sau mai putin partinitoare.
Un lucru pare a fi clar, cei care pierd se simt nevoiti sa se razbune intr-un fel sau altul, si asta se vede.

Edited by danutz1, 07 September 2008 - 18:08.


#44
danutz1

danutz1

    In zona

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,113
  • Înscris: 20.01.2007
GSP Tv cedeaza doua optiuni: Telesport va transmite doua meciuri din Liga 1, dar el a fost scos din grila de programe RCS-RDS!

Deoarece nu detin nici 60% din acoperirea nationala, GspTv va ceda doua optiuni din cadrul pachetului de meciuri din Liga 1 grupului Realitatea. Cele doua meciuri vor fi transmise pe Telesport. Pana pe 15 septembrie, Gsp Tv trebuia sa emita in cel putin 60% din gospodariile din Romania. Presati de acest termen, conducerea postului a luat decizia de a ceda doua optiuni celor de Realitatea.

Meciurile vor fi transmise pe Telesport, insa postul a fost scos din grila de programe a operatorului RCS-RDS. Realitatea s-a ales cu optiunile doi si patru din fiecare etapa.

http://sport.hotnews...ame-rcs-rds.htm

#45
Blackhawk

Blackhawk

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,785
  • Înscris: 04.11.2005
Bine ca totul este dintr-o singura sursa: Vantu  :roflmaofast:

#46
ploiesteanu

ploiesteanu

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 1,591
  • Înscris: 02.10.2006
Cand  a scos Telesportul ? Eu pe DIGI il mai am.

#47
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,527
  • Înscris: 16.12.2006
pe Digi Tv si Digi.Cablu e in continuare telesport , a fost scos dupa cablu tv analogic

#48
luka766

luka766

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 87
  • Înscris: 23.09.2007
sa asteptam sa auzim ceva oficial
sunt prea multe argumente impotriva :
1.razboiul antena - realitatea
2.ce societate de cablu va mai cumpara GSP....de fapt cred ca stirea tocmai asta urmareste , impiedicarea introduceri Gsp-ului in grila de cablu

#49
Blackhawk

Blackhawk

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,785
  • Înscris: 04.11.2005

View Postluka766, on Sep 9 2008, 15:17, said:

2.ce societate de cablu va mai cumpara GSP....de fapt cred ca stirea tocmai asta urmareste , impiedicarea introduceri Gsp-ului in grila de cablu
Cu f. putin succes probabil. E o mare magarie ce a ajuns presa!  -_-

#50
krist27O

krist27O

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 235
  • Înscris: 07.03.2007
aia nu e "presa" ..'  !!!!!  De ce nu Tvr ..daca tot vor acoperire
  Mai mult le fac un serviciu celor de la RCS ..care vor intarzia negocierile
La o adica mai dau un meci pe Antena sau una din celalte Antene

#51
doktorofsat

doktorofsat

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,901
  • Înscris: 04.04.2008
Acum care e situatzia???

#52
spaniolul

spaniolul

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 876
  • Înscris: 19.01.2007
COMUNICAT ANTENA 1 - RCS / RDS

Stimati iubitori ai fotbalului,
Ca urmare a faptului ca unii dintre dumneavoastra nu pot urmari meciurile de fotbal din Divizia A, consortiul Antena1/RCS/RDS face urmatoarele precizari:

Motivul pentru care nu puteti urmari meciurile din fotbal din divizia A sunt:
1. Operatorul dvs de cablu sau de satelit nu este dispus sa preia dreptul de difuzare pentru care Consortiul Antena1/RCS/RDS a platit la randul sau drepturile de difuzare:
2. Nu sunteți abonat la Antena1/RCS/RDS sau nu detineti antena DigiTV. Pentru abonamente sau pentru a obtine antena puteti suna la numerele de telefon: 0314004000

Consideram ca incercarea de a transforma difuzarea meciurilor de fotbal din LIGA 1 intr-o problema politica si invinovatirea consortiului Antena1/RCS/RDS pentru situatia din acest moment ajuta doar la campania electorala a unor oameni politici, nu la rezolvarea problemei. Dorim ca acest subiect sa ramana in afara intereselor politice sau electorale.

Situatia din acest moment poate fi rezolvata, iar consortiului Antena1/RCS/RDS va face toate eforturile pentru ca toti iubitorii fotbalului sa poata urmari aceste meciuri in cel mai scurt timp.
In acest sens RCS/RDS au disponibile stocuri suficiente de antene DigiTV, acoperirea potentiala fiind de 100%.

Regretam situatia creata dar subliniem ca aceasta situatie poate fi rezolvata:
1. Prin solicitarea catre operatorul dumneavoastra de cablu sa transmita meciurile in cadrul abonamentului pe care-l aveti;
2. Prin abonarea la operatorul de cablu RCS/RDS sau prin achizitionarea unei antene de tip DigiTv

Precizam de asemenea faptul ca Antena/RCS/RDS si-a adjudecat drepturile de difuzare ale diviziei A de fotbal ca urmare a prezentarii celei mai bune oferte fata de celelalte televiziuni si operatori de cablu care au dorit sa achizitioneze difuzarea meciurilor din divizia A:

1.Antena 1/RCS/RDS - 102 de milioane de euro (cu TVA)
2.Realitatea TV si Telesport – 84, 5 de milioane de euro;
3.Dogan TV – 72,5 milioane de euro;


Consortiul Antena1-RCS/RDS
http://www.antena1.r...scope=comunicat

#53
AcidMan

AcidMan

    Acid Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,650
  • Înscris: 08.09.2003

View Postspaniolul, on Sep 9 2008, 23:13, said:

COMUNICAT ANTENA 1 - RCS / RDS
Motivul pentru care nu puteti urmari meciurile din fotbal din divizia A sunt:
1. Operatorul dvs de cablu sau de satelit nu este dispus sa preia dreptul de difuzare pentru care Consortiul Antena1/RCS/RDS a platit la randul sau drepturile de difuzare:
2. Nu sunteți abonat la Antena1/RCS/RDS sau nu detineti antena DigiTV. Pentru abonamente sau pentru a obtine antena puteti suna la numerele de telefon: 0314004000
1: Vindem nesimtit de scump o marfa proasta ( dreptul nostru) si prostii aia de la celellalte cabluri nu vor sa puna botu'


Vin alegerile si am ramas fara banii din conturile tovarasului mult iubit iar rds ului nu-i mai da nici o banca credit ca deja e mai dator decat face firma...

2: Nu pun botu aia de la cabluri, las' ca prostim neste oameni sa se aboneze. chiar daca merge jalnic, chiar daca semneaza azi si in 6-12 luni au si echipamentul, noi sa fim sanatosi.



hai sictir. sa va stea in gat Liga, cu tot cu Mitica.

#54
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,481
  • Înscris: 04.05.2006
subscriu :)

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate