Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Ati manca asa ceva?!

vesnica tencuiala decorativa

Erori la tastare pe telefon mobil
 Intrebare: de ce era mai bine pe ...

Vase adecvate pentru..plita cu in...

Echivalare P6KE200A cu P6KE200

Materiale de constructii si inter...
 Material de studiat:Canepa, mater...

Cum ați ajuns sa lucrați in domen...

Wifi-conectat dar fara internet

Recomandare service aer condițion...
 Trenuri MD in Spania

Care a fost cea mai lunga calator...

Statie de dedurizare

Cum deschid un folder de la un bu...
 

Interfon de bloc facut la IASI

- - - - -
  • Please log in to reply
55 replies to this topic

#37
cutremurul

cutremurul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 904
  • Înscris: 09.06.2007
interfonila ziceai de puncte slabe la ELECTRA....
1. ce se sparge mai repede ? plasticu sau tabla (care de fapt doar se indoaie) ?
2. dupa cat timp ? si cum nu are cod STIM ca foarte greu se sterge daca nu folosesti
3. vorbesti de sistemul digital .... concurenta are doar sisteme ANALOGICE (ai mai vaut tu nume aparute pe display-ul aparatului fara ca aparatul sa intre in comunicatie cu un calculator ? si daca da inseamna ca scrii ca in mesaje pe telefon numele celui care sta la un anumit ap. ... si comunicatia cu pc-ul este buna deoarece poti vedea codul fiecarei cartele programate ... aici vorbind de cartelele de proximitate deoarece la ELECTRA DIGITAL numai asa ceva gasesti)
4. cand vrei sa vorbesti apesi butonul ... mi se pare destul de logic si de bun simt sa nu vorbeasca 2 persoane in acelasi timp ca nu se inteleg
5. s-o crezi tu .... 4 fire la digital si 4 sau 5 la analogic (in functie de client daca vrea si iluminatul temporizat de un automat de scara conectat la interfon)
6. desi montez in continuare NU m-am uitat la ce yale au mai scos deci nu am ce comenta momentan (desi daca suportul e acelasi nu vad problema cu carcasa care de altfel are un rol doar de design si odata ce e inauntru nu ar putea fi distrusa decat de locatari sau de musafirii acestora deci iar nu inteleg problema)
7. hai sa-ti spun o poveste ... sursele noi sunt facute pentru "shina" DIN adica acea chestie pe care stau sigurantele automate si mi se pare logic (sau destul de logic) ca pe acea sina sa nu se puna o greutate considerabila adica un acumulator (chiar daca ea ar rezista) ;) si mai e ceva .... acele surse cu carcase mari care le stiai inca exista doar ca nu le-ai vazut tu .... sunt si pentru video si pentru audio si incape si acumulatorul deci nu ai ce comenta (azi am primit una pentru audio si una pentru video deci nu-mi spune ca nu exista)

Betamex nu am instalat dar daca e ca la tehnoton atunci cand 2 persoane din bloc vorbesc intre ele si tu nu poti suna de jos du-te cu tot cu betamexu'

#38
Ciubex

Ciubex

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,616
  • Înscris: 03.02.2005
La scara blocului la care locuiesc este instalat interfon de la Electra.
Are un an vechime si merge... mai putin cand afara sunt sub -17 grade, asta iarna in luna ianuarie nu mai mergea interfonul, trebuind sa anulam zavorarea ca sa nu ramanem pe afara.
Asadar mai punem un minus:
- nu sunt facute sa rezite la temperaturi scazute.

Edited by Ciubex, 29 May 2010 - 17:10.


#39
cutremurul

cutremurul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 904
  • Înscris: 09.06.2007
pui - la instalator ;) depinde pe unde a tras firele deoarece daca firele sunt presate de ceva si ating fierul DA se intampla ca yala sa nu functioneze DAR daca este instalat corespunzator NU exista probleme (din aproximativ vreo 150-200 de blocuri cu ELECTRA in Focsani NU a sunat nici macar unu' sa zica "am ramas pe afara ca nu mai merge" nici cand erau temperaturile alea .... si zilele alea friguroase am montat 2 interfoane si ghici ce: cu nici unu nu am avut vreo problema la punerea in functiune din cauza temepraturii

REPET: deipinde de instalator si de cat il duce capu ;)

#40
Ciubex

Ciubex

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,616
  • Înscris: 03.02.2005
Zavorul functiona, butonul din interiorul scarii declansa releul, dar panoul de afara, scotea un sunet ciudat, o caraiala mai exact, displayul nu mai arata nimic, cartelele de acces nu erau recunoscute si nu se putea apela nici unul dintre vecini.
Asadar yala functiona, dar creierul era inghetat.

Edited by Ciubex, 29 May 2010 - 23:31.


#41
cutremurul

cutremurul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 904
  • Înscris: 09.06.2007
interesant ... prin Focsani nu am auzit de asa ceva :| ce-i drept la instalare in aparat mai adaugam un fel de burete care mai izoleaza (la fel si sub talpa aparatului) .... daca ati fi chemat pe cineva specializat l-ar fi facut sa mearga OARECUM ... adica citea cartelele dar nu mergea sa faci apel (cand pui in scurt firele placuta din aparat si in special partea de sus care e langa display se incalzeste destul de tare ceea ce ar fi dus la un oarecare armistitiu de folosire)
Sunt multe chestii marunte care tre sa le stie instalatorii dar daca ei nu invata din propria experienta cum sa-si usureze munca nu sta altu sa le explice ;)

#42
blisteringdejeu

blisteringdejeu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 295
  • Înscris: 24.02.2009
Va salut! am si eu probleme cu un interfon tehnoton,unitatea de comanda nu mai raspunde la formarea unui nr! nu s-a vazut f bine ce scrie pe afisaj(era soare afara),dar nu lua cifre,am impresia ca scria eroare,se vedea foarte rau! probleme tot timpul cu aceste interfoane,acum aproximativ 6 luni au picat integratele din distribuitoare! am aici o memorie 25C160,oare sa aiba continutul alterat?tensiunile de 50,12 si 5 v sunt in regula! atasez poze! multumesc!

Attached Files



#43
blisteringdejeu

blisteringdejeu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 295
  • Înscris: 24.02.2009
L-am alimentat acasa la o sursa de pc,la 12 v,50 nu am sa ii pun! in conditiile date,nu imi ia decat 0,8,9 si # ! restul tastelor nu imi afiseaza! de asemenea digitii de deasupra nu se aprind,deci 0-ul se vede fara digitul de sus,se vede U,iar daca incerc sa formez 2 cifre imi apare pe ecran Er! vreo idee?

#44
blisteringdejeu

blisteringdejeu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 295
  • Înscris: 24.02.2009
Multumesc pentru raspunsuri,s-a rezolvat! ramaneau 2 butoane atacate foarte subtil,insesizabil,de aceea o lua razna! acum m-ar interesa codul de acces pe care nu il stie nimeni! cred ca o sa apelez la firma din iasi care le produce poate pot rezolva ceva!

#45
misahmb

misahmb

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 20.07.2004
Buna seara,

De curand am facut curatenie in apartament si meseriasii mi-au demontat interfonul (partea din interior) fara sa retina cum vin firele.Mentionez ca interfonul este de ICPE generatie mai veche cu cheie digitala la deschidere la unitatatea extern(care e de culoare rosie). Sunt trei fire de culoare alb, albastru si negru si pe placuta sunt trecute Ax, Cx si Gx. Va rog poate ma ajuta cineva cu o schema? Va multumesc

#46
atlantis3520

atlantis3520

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 06.06.2011
Salut. Care ma puteti ajuta si pe mine. Am un interfon la scara la care firma care l-a instalat spune ca nu se poate schimba codul de acces numai daca schimbam placa , cu totul. Cred ca este o prostie. Nici nu stiu de cine este facut. Pe spate scrie: UC-02i, seria 2009 cod 9584 ( taiat) si scris cu pixul 5860. Tastatura este in loc de * si #, C si S.
Cum se poate reseta, ca vrem sa schimbam codul de acces fiindca daca apesi C+1111 se deschide si intra cine vrea in scara.
Va rog mult, am nevoie de informatii:
De ce firma este facut ?
Cum se poate reseta sau schimba codul de acces ?

#47
martinelu

martinelu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 26.02.2012

 atlantis3520, on 6th June 2011, 09:55, said:

Salut. Care ma puteti ajuta si pe mine. Am un interfon la scara la care firma care l-a instalat spune ca nu se poate schimba codul de acces numai daca schimbam placa , cu totul. Cred ca este o prostie. Nici nu stiu de cine este facut. Pe spate scrie: UC-02i, seria 2009 cod 9584 ( taiat) si scris cu pixul 5860. Tastatura este in loc de * si #, C si S.
Cum se poate reseta, ca vrem sa schimbam codul de acces fiindca daca apesi C+1111 se deschide si intra cine vrea in scara.
Va rog mult, am nevoie de informatii:
De ce firma este facut ?
Cum se poate reseta sau schimba codul de acces ?
Am si eu un interfon identic cu al tau la bloc si de la unitatea centrala nu se aude la posturile interioare dar posturile interioare intre ele merg perfect .acelasi lucru mi-l-au spus si mie o firma pe care i-am sunat ca ei vin si-l schimba cu totul... daca cineva ma poate ajuta sa rezolv problema va rog! :rolleyes:

#48
svm03personal

svm03personal

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 07.03.2007
Buna seara,
Ma poate ajuta cineva cu privire la posibilitatea programarii cartelelor de acces pe un interfon RESEL iscp 01v, nu am master, nu am coduri si firma care se ocupa de mentenanta sunt niste terchea berchea pe care ii rog de 2 luni sa imi programeze cartelele, gata cumparate in blank.
Rog ajutor.

#49
Taraxacus

Taraxacus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 85
  • Înscris: 31.12.2008
La interfonul de scara s-a stricat acumulatorul tampon, era sulfatat la borna ”-”  si era in scurt. L-am schimbat si acum functioneaza, poate fi accesat. Problema este ca daca formez 05 pt apartamentul nr 5, suna la 6 si tot asa, toate sunt decalate cu o unitate.
Imi poate da cineva o sugestie, pana marti cand am sa chem depanatorul de la firma? Este de la firma BETAMEX - Iasi

#50
Taraxacus

Taraxacus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 85
  • Înscris: 31.12.2008
Asa arata interfonul - se aprinde si lumina pe scara la actionare  (trebuie setat si intervalul orar in care sa se aprinda) - blocul are 20 apartamente.

Attached Files



#51
0absolut

0absolut

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 280
  • Înscris: 19.02.2014
e aparat de ICPE ... Ca sa decaleze apartamentele cu un nr, ori primul distribuitor a fost modificat (un jumper pun pe 5 in loc de 4 spre ex), ori s-a dus procesoru (putin probabil), ori cineva (care stie un cod master care a fost pus de INSTALATOR) a intrat in programare si cu/fara buna lui stiinta a modificat chestia asta sa se dea meserias 10 min sa ia niste bani

#52
tibi52

tibi52

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 09.07.2011
de unde pot descarca schema de instalare la icpe astept raspuns la [email protected] .com

Edited by tibi52, 10 September 2016 - 18:19.


#53
thd_05

thd_05

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 30.04.2017
Cum arată memoria la interfonul tehnoton ?

#54
makaiattila

makaiattila

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 18.05.2017
Schema de legare si intructiuni de programare pentru Betamex poate sa trimite cineva? [email protected] merci

Edited by makaiattila, 18 May 2017 - 21:14.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate