Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Cum prepar fructele de mare?
Last Updated: Jan 06 2011 15:45, Started by
MasterOfDark
, Jul 02 2007 22:16
·
0
#19
Posted 07 August 2009 - 11:04
iordake_nl, on 7th August 2009, 11:59, said: Fructele de mare le scurg binebine, le trantesc intr-o tigaie cu unt incins, mai pun niste usturoi taiat feliute, mai pun oleaca de zeama de lamaie, mestec oleaca (in functie de ce fructe de mare is in amestecul ala) si apoi le scot si le pun po farfurie si le mananc. |
#20
Posted 07 August 2009 - 12:34
#21
Posted 21 August 2009 - 10:13
am urmatoarea idee: sa cumpar o punga de fructe de mare (salata de fructe de mare) sau cum se cheama din supermarket si sa le gatesc la un steamer. Stiti cumva vreo reteta potrivita?Multumesc
|
#23
Posted 21 August 2009 - 18:07
#24
Posted 21 August 2009 - 18:19
la steamer e usor de pregatit orice si pe principiul mancarii sanantoase....
|
#25
Posted 22 August 2009 - 09:40
#26
Posted 22 August 2009 - 09:56
#27
Posted 02 September 2009 - 21:52
ervin8571, on 21st August 2009, 03:13, said: am urmatoarea idee: sa cumpar o punga de fructe de mare (salata de fructe de mare) sau cum se cheama din supermarket si sa le gatesc la un steamer. Stiti cumva vreo reteta potrivita?Multumesc Ies foarte bune la steamer le stropesti cu putina zeama de lamaie, sare - cam 15 minute. Cu spaghete: faci sosul separat (o rosie, o lingura de ulei de masline, oregano , putin usturoi-mestecate la blender. Sau cu orez. |
#29
Posted 06 January 2011 - 15:45
Dezghetate si foarte bine scurse.Se pune pe ele sare,piper si lamaie si se pun in tigaie cu ulei de masline la foc mic.Dupa ce se calesc putin se pune smantana si se amesteca continuu ca sa nu se arda,pana devin moi.
Ceva de genul asta am facut si mi-a iesit cat de cat. :naughty: |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users