Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Lista cu locuri unde NU se mananca bine, in Romania
Last Updated: Feb 02 2024 10:50, Started by
golanski
, May 21 2007 08:09
·
1
#55
Posted 01 October 2007 - 16:37
adinaiordache, on Sep 25 2007, 19:34, said: Acum doua zile am comandata pentru acasa. de la PIZZA CLUB No 16. Atat eu cat si sotul ne-am simtit f rau dupa ce am mancat....a doua zi am mers la spital... mie mi-au pus perfuzii. Sincera sa fiu, am dat de mai multe ori telefon la OPC, o singura data am prins sa nu sune ocupat. Dupa ce am ascultat cateva minute robotul, am auzit mesajul "ne pare rau, nu mai este loc pentru inregistrari"... Am intrat pe site, am cautat o adresa de mail, am gasit una pentru Bucuresti, am trimis mail. Surpriza: s-a intors inapoi, cica "host not found".. Am cautat alta adresa, am gasit, am trimis din nou mail...Pana una alta nu stiu cine , cand si DACA va citi acel mail, timp in care PIZZA CLUB No 16 continuand sa imbolnaveasca si alte persoane..Ce e mai grav este ca pot fi si copii... |
#56
Posted 02 October 2007 - 05:51
sa nu luati shaorma de la ines obor.maioneza este,mai mereu,veche de cateva zile
|
#57
Posted 03 October 2007 - 12:52
ursulica27, on Jul 29 2007, 15:37, said: Ok guys.Vreau sa mai adaug un restaurant unde pe vremuri se manca bine iar acum m-am intoxicat de la mancarea lor si nu odata ci de doua ori pentru ca am refuzat sa cred ca un restaurant ata de bun pe vremuri e atat de prost acum.NU IL RECOMAND! LA COPACI pe Basarabie in cartierul muncii.Oameni buni,servirea e varza iar cand intr-un final ai comanda e bine daca poti sa o servesti,iar daca faci greseala asta asteapta-te sa-ti fie rau o saptamana. <_< Subscriu. Numai ca eu nu am avut sansa sa mananc acolo si cand spui ca se manca bine. Vara asta, intarziind mai mult in zona, am facut imprudenta sa iau o pizza acolo. Si ne fusese recomandata de ospatarita "daca vreti mancare buna si repede". A fost cea mai proasta pizza pe care mi-a fost dat s-o incerc. Si eram infometata. La Gregory's, la inceputuri erau ok sanwich-urile, cand era doar cel din Romana. Parca era o varianta mai buna decat un pateu sau sticks la pranz. Acum, toate ingredientele au o anumita culoare. N-as mai risca sa mananc ceva de acolo. |
#58
Posted 04 October 2007 - 14:27
golanski, on Oct 1 2007, 17:37, said: Cei de la OPC sunt functionari guvernamentali ! La ce te asteptai ? Cetateanul este "varza"salariul nostru sa mearga,si sa dam bine pe sticla ! Aleluia ! |
#59
Posted 14 October 2007 - 16:24
@adinaiordache
este Ok daca organul statului s-a pus in miscare in legatura cu sesizarea ta ! Chestia este ca acest gen de comercianti nu prea platesc... si nu stim ce efect are aceasta amenda asupra lor ! Mai bine ii inchideau !!! :thumbdown: Sa se publice nu amenda,ci faptul ca au fost INCHISI ! |
#60
Posted 16 October 2007 - 13:20
3500 ron mi se pare o amenda foarte mica. Ganditi-va ca-i vor recupera imediat, fara probleme.
|
#61
Posted 19 October 2007 - 09:37
Prostia aia de Restaurant romanesc Ancuta, gasibil prin Vitan Mall. De fiecare data cand am mancat acolo am gasit ceva care sa nu-mi placa: ciorba de perisoare are niste perisoare cat capul lui bula din bancul cu sapca si cartofii, ciorba de burta e ...dizgratioasa, varza de la sarmalele e prea acra etc. Singurele lucruri care mi-au placut au fost Izvorul Alb si servetelele.
La "La mama" am reusit performanta de a da 15 RON pe o ciorba de burta. Doar pe ciorba, fara bautaura si fara bacsis. Cred ca bucatarul avea nevoie urgenta la baie deoarece nu a mai avut rabdare sa taie burta din ciorba. Astfel ca am fost nevoiti sa ne chinuim cu lingurile sa "despicam" halcile de burta. Ca sa nu mai vorbesc de cat de dizgratios arata. Painea era totusi buna. Springtime. O prostie, pur si simplu. Ocupa locul intai la mancare proasta pentru cel putin doua produse din oferta lor: shaorma si pizza. |
#62
Posted 20 October 2007 - 19:53
#63
Posted 25 October 2007 - 13:52
Spring Time Floreasca. La etaj. Mancare gatita buna si diversa. Preturi ok la ciorbe si cam mari pt. felul 2, dar compenseaza prin portiile uriase.
|
#64
Posted 25 October 2007 - 15:13
Carul cu Bere, zona magazin Victoria
posibil sa fiu eu ghinionist, dar de 2 ori am incercat si am luat teapa de fiecare data prima data in aceasta vara, prin august; am comandat meniul zilei: ciorba de burta ..o chestie slinoasa, ca niste muci, se prelingea scarbos din lingura, acra si ciudat mirositoare..imposibil de mancat pulpe de pui cu cartofi taranesti..in fapt 2 bucatele de pulpa dezosata terminate in exact 3 inghitituri, si 5 bucati rotunde de cartofi; total 8 inghitituri felul 2 :( desert: placinta cu branza..a venit o chestie iritant de mica, o feliuta pe care o dateai gata in 2 muscaturi; si asta era acra si o salata de varza acra a mai fost, dar cu siguranta ca un ziar tocat si pus acolo era mai bun decat acea salata aceea berea a fost buna a doua oara, la o petrecere, aprox 40 persoane ne-a costat ~24 milioane o mancare proasta, putina si in unele cazuri dubioasa, si un vin rosu cu gust de butoi nespalat daca cerau 3-4 persoane cate o bere, aduceau cate 10 halbe si le lasau pe masa pe toate ca sa nu-i mai cautam dupa aceea pentru altele..ce am mai baut bere deja incalzita ce mancare gatita are spring time? |
|
#65
Posted 31 October 2007 - 11:29
#66
Posted 02 November 2007 - 00:38
eu nu recomand nimanui sa serveasca ceva de la Sherrif's....am mancat de 2 ori pizza la ei si mi s-a facut rau, atat mie cat si persoanelor care au fost cu mine, iar ceea ce a pus capac a fost o shaorma tot de acolo :puke: nici nu va imaginati cum era... brrrr....plus ca localul arata ca o cantina sordida.
|
#67
Posted 06 November 2007 - 10:34
#68
Posted 09 November 2007 - 16:14
Am fost foarte dezamagita de mancarea de la pensiunea "La mama cozonacilor" din Simon, lana Bran. Am citit despre pensiunea asta ca a luat nu stiu ce premiu pt manacarurile traditionale romanesti si mai ales pt cel mai bun cozonac care se mananaca fierbinte, abia scos din cuptor....asa ca am salivat intens si cu prima ocazie am ajuns acolo. Mirosea frumos a cozonac, optimisti fiind, am data comanda....dar ni s-a spus ca nu exista lista de meniu ci se mananca ce s-a gatit, asa mananca toata lumea acolo, meniu fix, zilnic...in fine, am zis ca e ok, manacam mancare buna, romaneasca, gust de carne de porc crescut in curte si nu carnea fada de la supermarket...
Sa nu ma intind prea mult cu explicatiile....deci, am ajuns infometati dupa o mica plimbare prin zona....nu mai mirosea a cozonac. Am primit ciorba de perisoare, acceptabila, friptura de porc cu pireu, nu prea buna, nu a fost bine gatita iar cozonacul...mare dezamagire, rece, cu un firicel de nuca, fara zahar....doar foarte pufos, o felie la o persoana. Pret fix 25 ron/persoana, inclus o palinca si o salata de castraveti murati. Pret mare pt ce am mancat si mancarea....departe de reclama ce si-o fac. Am zis ca e bine sa stiti sau poate am avut noi ghinion in acea zi. Daca sunt persoane care au mancat acolo bine, sa ne spuna si noua cand a fost asta si in ce a constat meniul ala bun. Noi am fost pe la jumatatea lui octombrie. |
#69
Posted 11 November 2007 - 10:43
DaMa, on Nov 9 2007, 16:14, said: Am fost foarte dezamagita de mancarea de la pensiunea "La mama cozonacilor" din Simon, lana Bran. Am citit despre pensiunea asta ca a luat nu stiu ce premiu pt manacarurile traditionale romanesti si mai ales pt cel mai bun cozonac care se mananaca fierbinte, abia scos din cuptor....asa ca am salivat intens si cu prima ocazie am ajuns acolo. Mirosea frumos a cozonac, optimisti fiind, am data comanda....dar ni s-a spus ca nu exista lista de meniu ci se mananca ce s-a gatit, asa mananca toata lumea acolo, meniu fix, zilnic...in fine, am zis ca e ok, manacam mancare buna, romaneasca, gust de carne de porc crescut in curte si nu carnea fada de la supermarket... Sa nu ma intind prea mult cu explicatiile....deci, am ajuns infometati dupa o mica plimbare prin zona....nu mai mirosea a cozonac. Am primit ciorba de perisoare, acceptabila, friptura de porc cu pireu, nu prea buna, nu a fost bine gatita iar cozonacul...mare dezamagire, rece, cu un firicel de nuca, fara zahar....doar foarte pufos, o felie la o persoana. Pret fix 25 ron/persoana, inclus o palinca si o salata de castraveti murati. Pret mare pt ce am mancat si mancarea....departe de reclama ce si-o fac. Am zis ca e bine sa stiti sau poate am avut noi ghinion in acea zi. Daca sunt persoane care au mancat acolo bine, sa ne spuna si noua cand a fost asta si in ce a constat meniul ala bun. Noi am fost pe la jumatatea lui octombrie. Se pare ca bRanul devine vestit pentru servicii de "buna calitate " ! |
|
#70
Posted 12 November 2007 - 14:28
In zona Bran (adica inclusiv Moieciu, Simon, Predelut etc.) nu mi s-a parut niciodata ca ai avea prea multe crisme cu mincare calumea. De exemplu, la Popasul Reginei tot nasol se minca si acu 8 ani. Poa sa dea cineva exemple de restaurante care au decazut, unde cindva se minca bine si acu nu? Iar crisme calumea sunt citeva in toata zona.
|
#71
Posted 15 November 2007 - 17:15
Nu mâncați la Casa de Piatră în Constanța! Prețuri măricele, porții foarte mici și nasoale. Am fost acum vreo 2 săpt... mai mulți. Eu mi-am luat pizza cu pui. Și întreb: domne cum este puiul, e tăiat cubulețe și rumenit înainte (cum am mâncat odată la Marty în CJ)? Zice nu, este tăiat felii subțiri. Ok. Numai că feliile alea extrem de subțiri... erau felii de ceva șuncă din piept de pui... Alți doi au luat pene carbonara cică... super grețoase nu au putut mânca. Altul a luat nu știu ce pizza cu peperoncini. Foarte iute adică. Da dar.. foarte iute asta... era încât te durea gâtul efectiv.... Eu sunt rezistent la d-astea dar nu am putut mânca nici eu (m-a pus dracul să văd cât de iute e). Și servirea proastă. A tot uitat să aducă una alta. Ce să faci... ne-am luat după cine nu trebuia... deși mai fusesem acolo odată și a fost slăbuț, dar acum cam nasol deja.
|
#72
Posted 23 November 2007 - 19:34
robertmihaileanu, on Oct 19 2007, 10:37, said: Prostia aia de Restaurant romanesc Ancuta, gasibil prin Vitan Mall. De fiecare data cand am mancat acolo am gasit ceva care sa nu-mi placa: ciorba de perisoare are niste perisoare cat capul lui bula din bancul cu sapca si cartofii, ciorba de burta e ...dizgratioasa, varza de la sarmalele e prea acra etc. Singurele lucruri care mi-au placut au fost Izvorul Alb si servetelele. Mie mi-a placut la Ancuta in Mall Vitan. Am luat turnulete cu piept de pui si tigaie picanta. Ciorba nu mananc. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users