![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
comentarii si sugestii despre neshte jocuri in flash
Last Updated: Mar 09 2004 19:42, Started by
craiuVerde
, Feb 20 2004 12:27
·
0

Posted 20 February 2004 - 12:27

subsemnatul si Dj Delir au facut niste jocuri in flash ...
Asteptam parerile voastre... Mercic! P.S. multumim omului din spatele site-ului pentru suport!!! |
Posted 20 February 2004 - 16:47

sint ok jocurile... cred ca puteatzi lucra un pic mai mult la grafica...
Cit atzi luat pe ele? |
Posted 20 February 2004 - 17:58

ok. o sa mai lucram...
asteptam pareri si despre ergonomie, management etc. p.s. deci... "omul din spatele site-ului", ai auzit??? trimite si tu un euro, ceva... |
Posted 20 February 2004 - 18:25

ovidiu : daca ai observat numele sitului... era ceva cu free... ;)
tu spui "pe de-a moaca"... noi preferam sa spunem "freeware" craiule, :drac: |
Posted 20 February 2004 - 21:15

hai nu mai saritzi in sus asa.. Eram doar curios daca asa ceva se vinde si eventual cu cit...
Aaaaaa, acu' mi-a picat fisa.. e site-ul tau Xtreme? |
Posted 20 February 2004 - 21:52

ovidiu : sper ca nu ai inteles gresit ce am vrut sa spun. pana la urma, ideea era ca freeware = pe de-a moaca :)
da, eu sunt "omul din spatele sitului" |
Posted 21 February 2004 - 09:23

hai nu fi zgircit la vorba... pe la voi cu cit se vind minunatziile alea?
|
Posted 21 February 2004 - 11:11

ovidiu : nu am nici cea mai mica idee..
hai sa nu mai fim offtopic, ceva sugestii / recomandari? |
Posted 21 February 2004 - 12:43

Ar fii misto ca la fiecare joc sa ai un top al scorurilor + ca la "the bad worm" ar merge si un labirint fara pereti cam cum e pe nokia.
|
|
Posted 21 February 2004 - 13:00

jely : la StarShip exista deja o versiune involuata a acestui top, care va fi dezvoltata in viitorul apropiat. Topul va fi extins si la restul jocurilor, acolo unde este posibil acest lucru.
Ideea cu "the bad worm" este buna si cred ca DjDelir si craiuVerde or sa o puna in aplicare. Pana luni ei nu pot intra pe net, asa ca le tin eu locul :) Multumim de sugestii si daca mai ai, nu te sfii. |
Posted 22 February 2004 - 02:20

sunt prea high ca sa scriu ceva logic la ora asta.
asa ca revin luni.... |
Posted 22 February 2004 - 02:23

p.s. sa stearga moderatorii posturile astea offtopic...
|
Posted 22 February 2004 - 07:59

jocul 2 e .. cel de memorie vizuala e haios .... e o idee misto ..... si grafica e suficient de buna ca sa nu arate nasolo dar nici prea complicata ca sa atraga atentia de la joc ......
1 si 3 nu aduc nimic nou am vazut gramezi de "jucari" dinastea pe net ... sfatul meu este sa gasiti idei noi de jocuri interesate .... dupa parerea mea la genul asta de joc ideea conteaza mult .... oricum oameni se plictisesc dupa un timp .... dar e bine ca timpul ala sa fie cat mai lung ( mai lung de 10 min ) |
Posted 23 February 2004 - 16:04

10x Gizmo... dar chiar nu ar mai fi nimic de imbunatatit la jocul ala? ("jocul 2")
(l-am pus in graba acolo... credeam ca o sa am o groaza de reprosuri la adresa lui) |
|
Posted 24 February 2004 - 17:10

Mie mi-a placut jocul .... e un joc inteligent ... daca ai face o grafica mia complicat nu cred ca i-ar sta bine .... ca imbunatatire ar fi frumos sa ai un top al scorurilor ( salvat in site ) ... sata au mai zis si altii ...
singura chiestie care ma deranjaza putin este fundalul ala de pacuta de joc inclinata .... care nu se distinge foarte bine .... eu unul as fi pus un fundal monocolor sau o textura simpla ...... |
Posted 26 February 2004 - 15:54

vin si eu cu o idee de joc
un joc facut asa pe genunchi la minut si tinand cont ca e primul pe care il fac.... astept MULTA CRITICA http://www.1teo.dap.ro/joc/caine.htm __Apasa aici!__ |
Posted 26 February 2004 - 23:38

murpfy : ideea nu e rea, grafica insa... dar ai scuza ca l-ai facut "pe genunchi".
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users