Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sa desparțim cuvintele in cuvinte

Apartament complex rezidential no...

[UNDE] reciclare cd / dvd

Foliere geamuri
 Microsoft Defender

cartela Internet Europa

Sondaj EV

Testerul pe VAG arata devieri la ...
 Aparat ieftin pentru sigilat pung...

Hyundai elantra 2024 Highway, 6MT.

Interpretare XML

PPCEnergy - Emiterea facturii in ...
 Telefon Nou de la Digi

La multi ani @creativestar!

La multi ani @Nimcid25!

"Spionul" nostru cel de t...
 

Rds vs Telekom

* - - - - 1 votes
  • Please log in to reply
21 replies to this topic

#19
xeleron

xeleron

    Suflet de campion...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,709
  • Înscris: 01.01.2008
Aș îndrăzni să spun că majoritatea device-urilor folosesc (așa cum zicea cineva mai sus), o lățime de bandă mult mai mică. Toate ISP-urile din RO livrează routere/ONT-uri care sunt folosite preponderent pe wireless (sau dacă nu, routere wireless achiziționate de clienți). Ori pe wireless vitezele mari și foarte mari se ating greu și în condiții optime, dacă ești pe 2.4 la bloc merge rău din cauza congestiei iar pe 5 ghz îți merge foarte bine dacă ești în cameră cu routerul, plus că dispozitivele ce se leagă la net nu sunt neapărat vârf de gamă , majoritatea telefoanelor sunt AC 1x1 sau chiar Wifi N, la laptopuri la fel, foarte multe sunt încă vândute cu WIfi cu link maxim de 433.

#20
mihaiC1

mihaiC1

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,854
  • Înscris: 12.08.2008
Eu am facut asa si sunt f. multumit : modemul de la RDS e pus de ei (la cererea mea ) in bridge si cablat la routerul gigabit cu 2 antene , pe 5 GHz am semnal in tot apartamentul full si PC- ul cablat , la laptop am pus un adaptor Wi- Fi USB 3 cu 2,5- 5 GHz Posted Image, iar vreo 4 mobile, ce sunt folosite in casa, au 5 GHz  Pe aceiasi "teava" am si tv. digital .
PS la router am legat si o imprimanta si pot sa imprim de pe oricare device ( Wi- Fi si/ sau cablu )

Edited by mihaiC1, 23 February 2022 - 09:09.


#21
mihaiC1

mihaiC1

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,854
  • Înscris: 12.08.2008

 vdesigns, on 22 februarie 2022 - 16:51, said:

la mine la abonament 3000

Sigur ai toate conexiunile, router, cabluri , modem.. bune ?! Esti la RDS ?
La mine nu scade sub 180 Mbps la PC  si am abonament de 500.. asta prin modem la router si 6 deviceuri prin casa
Cand am urcat de la 100 la 300 Mbps, de la modem la router ajungea doar 100 si am chemat "baiatul de la cablu" RDS si cu analizorul a descoperit ca e de la cablu si la schimbat Posted Image

Edited by mihaiC1, 23 February 2022 - 10:27.


#22
eldatar

eldatar

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 495
  • Înscris: 19.03.2019

 vdesigns, on 22 februarie 2022 - 16:51, said:





la mine la abonament 3000
Vezi sa nu ramai fără ram la atâtea taburi deschise îți poate afecta viteza la test. Și eu am probleme cu viteza la digi la abonament de 1000 scade pe la vreo 300.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate