Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Pilonul II - date de piata, tendi...

Geam la baie: va place sau nu va ...

izolație balcon exterior
 Izolatie balcon inchis

Device atasat instalatie PV

Greseala mp - 1/2 - in actul de v...

[CUM] SPV ANAF - Gestionare cont ...
 Presiune gaz scazuta

motocultor progarden 853/854

Am SRL in Romania dar vreau sa ma...

Upgrade Rami Laptop LENOVO IdeaPa...
 Ma dispera Lightroom

Salariu prea mare - ordin de mini...

Servodirectie Massey Ferguson 35x...

Izolare pod casa
 

Adaugare subtitrare pe un DVD cu programe gratuite

- - - - -
  • Please log in to reply
290 replies to this topic

#55
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Foloseste "minunatul" font Tahoma si i nu va mai semana cu l.

enjoy,
Mtz

#56
stewie

stewie

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 12.11.2006
ce fac gresit dc imi ies asa , am folosit Tahoma ca font si uite ce aiurea imi iese, DVD-ul e PAL


Attached File  primul_defect_litere_cu_scurgeri.jpg   103.94K   116 downloads
Attached File  greseala_doi_overiding.jpg   104.02K   85 downloads

multumesc

#57
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Pune screenshot din Subtitle Creator ca sa vad in partea dreapta ce setari ai folosit. Sa pui aceleasi setari ca la acest exemplu, nu altele.

enjoy,
Mtz

#58
stewie

stewie

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 12.11.2006
Attached File  demo.jpg   205.4K   154 downloads

daca se poate, poate imi poti spune ce configuratii folosesti la PAL pentru ca in ghid e doar NTSC . multumesc.

#59
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Uite setarile mele pentru 16-9 PAL:

Attached File  SC.jpg   71.28K   253 downloads

eu nu folosesc rahatul ala de Tahoma; dar fiecare cu gusturile lui.

enjoy,
Mtz

Edited by Mtz, 10 February 2007 - 12:18.


#60
stewie

stewie

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 12.11.2006
asa, stii cumva de ce mi-a iesit asa ? si ce outline folosesti ?

#61
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Din cauza de X si Y si Line Height.
Folosesc outline de 5.
Ca sa vezi subtitrarea reala care iti va iesi, alege: Settings > Show subtitles without anti-aliasing.

enjoy,
Mtz

#62
vidi

vidi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 375
  • Înscris: 26.02.2006

View PostiStoica, on Oct 18 2006, 08:02, said:

a) in caz ca discul este murdar
Curata discul. Curata si drive-ul. Si eu am mai avut bube cu unele CDuri/DVDuri dar am noroc ca am doua drive-uri. Nu stiu ce se intampla dar unul din ele nu vrea nici de frica sa imi citeasca DVDuri de la reviste (de la Chip mai exact), cu toate ca discurile sunt noi, drive-ul curatat si la celelalte discuri nu sughita deloc.

B) incearca alt program (PowerISO, Nero, ISO Recorder). ISO Recorder mi s-a parut excelent. Nu copiaza daca discul este Copyrighted. Nu ca nu ar fi normal... :)

c) mai mult o intrebare... despre ce disc este vorba? are cumva illegal TOC? Nu de alta... dar eu mai fac discuri cu TOC fals si cateodata il duc pana la 10 GB/Disc cu fisier >4GB astfel incat WinXP si Mac OS X v10.4.8 se fāstācesc la copiere. Poate nu sunt singurul nebun care mai lucreaza cu illegal TOC :)


Multumesc pentru raspuns m-am lamurit , am doua drivere si exact cum zici unul (cel extern asus) le citeste si cel de laptop nu . In al doilea rand habar n-am ce inseamna " illegal TOC? Nu de alta... dar eu mai fac discuri cu TOC fals si cateodata il duc pana la 10 GB/Disc cu fisier >4GB astfel incat WinXP si Mac OS X v10.4.8 se fāstācesc la copiere. Poate nu sunt singurul nebun care mai lucreaza cu illegal TOC :) "  :D . Iar in al treilea rand eu le trag pe hard pentru a le pune mai apoi o subtitrare in romana .

#63
demonyx

demonyx

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 374
  • Înscris: 01.02.2007
Asta cum se face?

Quote

4. Reparare si sincronizare subtitrare cu Subtitles Workshop
  N-am gasit nicaieri.

Edited by demonyx, 06 March 2007 - 16:47.


#64
potosr

potosr

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 179
  • Înscris: 27.03.2004
Nu reusesc ca intr-un subtitlu pe doua randuri sa am doar primul rand cu italice. Sau, altfel spus, cum fac ca intr-un subtitlu doar o portiune (un cuvant) sa fie cu italice, restul normal. Am reusit cu al doilea rand, dar cu primul nu. Cum se face?
Thanks

#65
Ageamiu

Ageamiu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,916
  • Înscris: 05.10.2003
Am facut exact ca in ghid, dar am un fenomen ciudat: in folderul rezultatului lui Muxman, se produc 2 DVDs. La mine filmul e in VTS_02_1.VOB pana la VTS_02_7.VOB. Mi se reproduce aceeasi serie, dar si o alta serie identica dar numita VTS_01_1.VOB la VTS_01.7.VOB.
Subliniez ca, la analiza facuta de DoItFast4You, am 2 PGC unul cu durata de 2:16:32 si altul cu 2:32:46. Primul e numit PGC1 al doilea PGC2. L-am ales pe ultimul dupa indicatia din ghid (cel cu durata mai mare). De unde sa fi aparut?
DVD-ul original are 9 VTS-uri, dar celelalte au putin. VTS_01_1.VOB e singur si are 438 KB. Nu apare nicaieri un grup comparabil cu cel mare al filmului. Ati mai intalnit asemenea fantome?

#66
Ageamiu

Ageamiu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,916
  • Înscris: 05.10.2003
Am pus si poza structurii DVD-ului care e perfect normala, nu are angles sau mai stiu eu ce.

Attached Files



#67
Ageamiu

Ageamiu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,916
  • Înscris: 05.10.2003
Am fost obligat sa folosesc DoItFast4You pentru ca aveam delay la sunet de 608 milisec.
Vreau sa va semnalez si aici diferentele dintre cei doi autori la setarea VOBBlanker. Mi se par esentiale, tocmai la formarea VOB-urilor, dar cum sunt tamaie, numai voi ma puteti lamuri.

Attached Files



#68
symy139

symy139

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 24.03.2007
vreau sa stiu si eu un program care pune subtitrarea direct pe avi, am incercat cu Subtitle Workshop da nu prea am inteles ce face respectivu program...vreau ca dupa ce pun subtitrarea pe avi sa il transform in format 3gp dimensiune 320*240 pentru telefon... :P

#69
zapacitu

zapacitu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 211
  • Înscris: 23.09.2005
Vezi ca esti offtopic:)


http://forum.softped...showtopic=23162

http://forum.softped...showtopic=23180

Edited by zapacitu, 24 March 2007 - 21:17.


#70
PIGULIGU

PIGULIGU

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 149
  • Înscris: 17.11.2003
@ drn

Quote

"Salut Mtz. Am si eu o nedumerire in legatura cu meniul modificat la dvd cu VobBlanker..totul merge bine...indexeaza si titrarea in romana..dar problema este la meniu. Am modificat bitmapul..am modificat la subtitles am lasat daor engleza si romana...dar acele butoane au : "on mouse over.." daca intelegi ..adica isi schimba culoarea cand tii cursorul mouse-ului pe buton. Eu am modificat bitmapul scrie doar English si Romana..dar cand misti cursorul..apr "over-urile" de la vechile titrari..Czech..etc..
Care ar fi solutia sa adaug "on mouse over " doar la Ejnglish si Romana..si sa dispara de la titrarile vechi? "
  
   Scuze ca am raspuns asa tarziu, dar cred ca in cazul tau daca ai pus romana pe butonul original de "dansk"  meniul este mai ciudat adica este format din  mai multe frame-uri . Oricum aproape sigur reusesti daca stergi butoanele originale si apoi pui altele cu scula asta : MenuEdit  - care din pacate nu este free .
Eu o folosesc sa modific vecinatatile butoanelor (adica la care buton sare cand apesi o sageata) la meniuri facute din template-uri cu TMPGEnc DVDAuthor.
  Daca vrei poti sa-mi trimiti vob-ul (si ifo coresp.) meniului sa incerc eu.

#71
demonyx

demonyx

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 374
  • Înscris: 01.02.2007
Vi s-a intamplat sa nu gasiti meniul subtitrarii in VobBlanker? De juma' de ora il caut si nu il gasesc, am verificat fiecare celula! Cand incarc dvd-ul in WinDVD apare frumos, si in VobBlanker nu il gasesc!

#72
demonyx

demonyx

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 374
  • Înscris: 01.02.2007
Nu am mai putut sa fac edit :( . L-am gasit pana la urma

@PIGULIGU: Foarte bun programul ala MenuEdit. Il am in varianta "registered" si sunt un 1milion de diferente fata de "un-registered". Daca il vrei dami PM.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate