Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare bicicleta MTB copil 1...

Denon AVR 1804

Texte și mesaje funny pe sit...

Recomandari carti non-fictiune
 Cat costa un pui la rotisor?

cum leg firele de la o pompa subm...

PC Voltage +3.3V Red!

Cum conectez la net o centrala Fe...
 w11 nu mentine profil power proce...

DIGI se lanseaza in Belgia cu ser...

Setari XMP ram pentru 5900x - BSO...

Iphone 13, 14 sau 15?
 Dune: Prophecy (2024 _ ...)

DMSS problema

Montare parchet in balcon

Exista doar ... si restul
 

Kanal D le aduce telespectatorilor, din toamna, cea mai electrizanta competitie a dansului!

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,916
  • Înscris: 06.11.2018
Attached File  Kanal D.png   6.64K   0 downloads le aduce telespectatorilor, din toamna, cea mai electrizanta competitie a dansului!

[ https://cdn.knd.ro/media/521/2862/558/20028947/1/casting--crop-1561966689.jpg?width=770 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Castigatorul va intra in posesia premiului de 100.000 de lei.

Inscrierile la castingul pentru acest show se pot face pe pagina: casting.kanald.ro.

Kanal D le pregateste telespectatorilor, pentru aceasta toamna, un show international de anvergura, „The Dance Floor” (titlul formatului original), o competitie de intensitate maxima, ce combina bucuria dansului cu frumusetea reusitei de a fi cel mai bun.

Formatul international poarta semnatura creatorului „Bravo, ai stil!” (original: „My Style Rocks”), cea mai frumoasa competitie de stil, care in Romania a devenit un adevarat fenomen, obtinand cifre uriase de audienta si cucerind publicul prin unicitate.

Concurentii care vor intra in competitia dansului isi vor demonstra calitatile de artisti, intr-o gama variata de stiluri de dans, iar evolutiile lor spectaculoase vor fi insotite de cele mai tari hituri ale momentului.

Jurati exigenti vor evalua performanta candidatilor pe parcursul emisiunii, insotindu-i pe concurenti in aceasta experienta extraordinara. Castigatorul competitiei va intra in posesia premiului de 100.000 de lei.

Start Casting pentru cea mai tare competitie de dans!

Toti cei carora le place dansul si isi doresc sa intre in competitia televizata pentru a-si demonstra talentul, se pot inscrie pe pagina oficiala de casting a emisiunii:casting.kanald.ro.

Ii asteapta foarte multe provocari, lumina reflectoarelor, adrenalina si frumusetea unui show de televiziune total.

Asadar, toamna se anunta una trepidanta, plina de pasiune si bucuria de a exprima prin dans o gama uriasa de emotii, sentimente. In curand, vom reveni cu mai multe detalii despre show-ul plin de ritm si energie pe care Kanal D il va oferi milioanelor de telespectatori, in aceasta toamna.

Sursa: https://www.kanald.r...nsului-20028947

#2
george_alexandru

george_alexandru

    Mwe Austria

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,697
  • Înscris: 30.08.2017
Sta linistit, toate formatele de succes sunt adaptate la specificul autohton, adica balacareala, prost gust si promovarea inculturii. E suficient sa te uiti la cealalta emisiune preluata, Bravo ai stil ca sa intelegi directia pe care o va lua emisiunea.

#3
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,554
  • Înscris: 08.10.2015
Kanal D este al doilea la audienta dupa PRO TV.
Deci, certurile, scandaluri si rromiile aduc foarte multi telespectatori romani.

#4
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,916
  • Înscris: 06.11.2018
De la „Dansez pentru tine” la „Îmi place dansul”, pe Kanal D. Beatrice Rancea revine din nou ca jurat: https://www.paginade...dansul-kanal-d/

#5
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,916
  • Înscris: 06.11.2018
Fostă concurentă „Asia Express”, în juriul show-ului „Îmi place dansul”, de la Kanal D https://www.paginade...i-place-dansul/

#6
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,916
  • Înscris: 06.11.2018
Emil Rengle - câștigător la „Românii au talent”, al treilea nume din juriul emisiunii „Îmi place dansul”, de pe Kanal D: https://www.paginade...-dansul-kanal-d

#7
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,916
  • Înscris: 06.11.2018
Fost câștigător Asia Express și jurat Next Star, ultimul nume din juriul „Îmi place dansul”, de la Kanal D

Attached File  crbl_imi-place-dansul_tb730.jpeg.jpg   84.14K   1 downloads

Juriul e complet. Cântărețul CRBL  (Eduard Mihail Andreianu) este al patrulea nume din juriul show-ului „Îmi place dansul”, informează reprezentanții Kanal D. 

Cei patru jurați din emisiune sunt Betrice Rancea, Cocuța (Andra Eugenia Gheorghe), Emil Rengleși CRBL (Eduard Mihail Andreianu). 

CRBL, ultimul nume anunțat, are experiență de jurat în talent show-uri. El a fost jurat în emisiunea Next Star, prezentată de Dan Negru, la Antena 1. CRBL a stat la masa juriului timp de trei sezoane (2016-2018). 

„Pentru mine, dansul e o arta care reprezinta tot. Inainte sa vezi sau sa auzi trebuie sa simti, asta inseamna arta. In acest show, Imi place dansul, imi doresc sa simt. Vreau sa vad lupta, dar vreau sa vad si fairplay. Ce e frumos ii place si lui Dumnezeu, dar si greseala se plateste!”, a spus CRBL.

De asemenea, CRBL este și câștigător Asia Express, alături de colegul său Oase. Cei doi au luat marele premiu, din sezonul doi Asia Express, chiar în această primăvară. 

În 2004 și-a deschis și propria sala de dans cu specific breackdance si streetdance

CRBL este și coregraf, iar în trecut a făcut parte din trupa Simplu, cu care a scos opt albume.

„Îmi place dansul” este noua emisiune pe care Kanal D o va difuza din toamnă. Show-ul este bazat pe formatul internațional - The Dance Floor și pune la bătaie un premiu de 100.000 de lei.

Sursa: https://www.paginade...l-de-la-kanal-d

#8
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,916
  • Înscris: 06.11.2018
Victor Slav se alătură show-ului „Îmi place dansul”, de la Kanal D. Va fi prezentator, alături de o finalistă „Bravo, ai stil”

Show-ul „Îmi place dansul”, de la Kanal D, și-a aflat prezentatorii. Este vorba de Victor Slav și Cristina Mihaela Dorobantu, finalistă în primul sezon „Bravo, ai stil!”.

Slav și Cristina Mihaela Dorobanțu vor fi gazdele emisiunii de dans, jurizată de nume ca Beatrice Rancea, Emil Rengle, Cocuța si CRBL. 

Victor Slav a fost unul dintre „vulturi”. Recent, a prezentat late night-ul „Vulturii de noapte”, alături de Giani Kiriță și Cătălin Cazacu. 

A prezetat si emisiunea „Wowbiz”, cu Andreea Mantea.

De asemenea a mai fost coprezentator într-o emisiune de dans, dar la Antena 1 (2014). Show-ul„Dansează printre stele” l-a avut prezentator pe Horia Brenciu, iar Slav și Lili Sandu au fost coprezentatori. 

În trecut, Victor Slav a prezentat rubrica meteo de la Pro TV. S-a despărțit de postul TV în anul 2014.  Slav a intrat în televiziune când avea 21 de ani, tot la Pro TV, la show-ul „Vara ispitelor”.  

Cristina Mihaela Dorobanțu a ajuns până în finala primului sezon „Bravo, ai stil”. Ea s-a clasat pe locul doi. Apoi a început rubrica „Secrete intre fete”, în emisiunea prezentată de Teo Trandafir, tot de la Kanal D. 

„Sunt nerabdatoare sa inceapa competitia Imi place dansul. E un vis implinit sa fac parte din acest show grandios. Voi fi in permanenta alaturi de concurenti, stiu ce inseamna emotiile uriase, sa fii concurent si sa ai atata presiune pe umeri.

Nu va fi o lupta usoara pentru ei, dar va fi probabil cea mai frumoasa experienta a vietii lor. Ii invit pe telespctatori sa sa fie alaturi de concurenti in calatoria lor spre a-si implini visul”, spune Cristina Mihaela Dorobantu.

 „Îmi place dansul” este noua emisiune pe care Kanal D o va difuza din toamnă. Show-ul este bazat pe formatul internațional - The Dance Floor și pune la bătaie un premiu de 100.000 de lei.

Sursa: https://www.paginade...s-de-la-kanal-d

#9
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,916
  • Înscris: 06.11.2018
Show-ul „Îmi place dansul” debutează la finalul acestei luni, pe Kanal D. În ce zile va fi difuzat

[ https://www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/2019/08/juratii-emisiunii-imi-place-dansul_tb730.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Emisiunea „Îmi place dansul” debutează la finalul acestei luni, pe Kanal D.

Show-ul de dans, prezentat de Victor Slav și Cristina Dorobanțu, începe sâmbătă, 31 august, de la ora 20:00.

Producția, cu Beatrice Rancea, Emil Rengle, Cocuta si CRBL în juriu, va fi difuzată în fiecare sâmbătă și duminică.

„Îmi place dansul” pune la bătaie un premiu de 100.000 de lei și este bazat pe formatul internațional - The Dance Floor.

Toți jurații emisiunii au mai trecut și prin alte talent show-uri difuzate la Pro TV sau Antena 1, fie în calitate de jurați, fie concurenți.

Sursa: https://www.paginade...ce-dansul-debut

#10
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,916
  • Înscris: 06.11.2018
Kanal D dă startul show-ului „Îmi place dansul”, care va ocupa prime-time-ul de weekend

[ https://www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/2019/08/victor-slav-si-cristina-mihaela_imi-place-dansul_tb730.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Emisiunea „Îmi place dansul” ia startul la Kanal D. Show-ul de dans, prezentat de Victor Slav și Cristina Mihaela Dorobanțu, va debuta sâmbătă, 31 august, de la ora 20.00. Emisiunea va fi și duminica de la 20.00.

Cei 11 concurenți care vor intra în show-ul de dans vor fi jurizați de juriul format din Beatrice Rancea, CRBL, Emil Rengle și Cocuța.

Premiul pus la bătaie de Kanal D este de 100.000 de lei.

Cum se va desfășura emisiunea:

Fiecare concurent dintre cei 11 isi va prezenta momentul artistic, urmand sa fie evaluat prin puncte, de la 1 la 5, atat de jurati, cat si de colegii de platou. Punctele din partea colegilor se vor constitui intr-o medie , iar punctajul Juriului se va aduna cu media respectiva, aceasta reprezentand punctajul final acordat fiecarui concurent.

La finalul serii, dupa ce toti concurentii au fost notati, se va face clasamentul fiecarei editii.

Concurentul aflat pe primul loc va primi doua puncte bonus, extrem de importante in Gala de duminica seara a show-ului.

Punctajul acordat concurentilor in seara de sambata va fi cumulat cu cel de duminica seara, iar ultimul clasat va parasi competitia, locul lui fiind luat de un concurent nou.

Telespectatorii vor avea un cuvant important de spus in votarea concurentului favorit. Acestia isi pot sustine concurentul favorit, printr-un SMS la numarul 1206 (valabil in retelele Vodafone, Telekom, Orange PostPay, Digi Mobil – tarif 0,65euro/SMS, TVA inclus si in Orange Prepay, tarif 0,63 euro/SMS, TVA inclus) cu prenumele celui preferat, asa cum este comunicat in emisiunea “Imi place dansul”.

Juriul Îmi place dansul

[ https://www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/2019/08/juratii-emisiunii-imi-place-dansul_367.jpg?rnd=760149 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Sursa: https://www.paginade...l-kanal-d-debut

#11
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,916
  • Înscris: 06.11.2018
Cum a debutat „Îmi place dansul”, de la Kanal D? Loc mai bun sâmbătă. Poziție mai slabă duminică, sub FCSB - Viitorul: https://www.paginade...l-de-la-kanal-d

#12
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,916
  • Înscris: 06.11.2018
SCHIMBARE. Audiențele își spun cuvântul. „Îmi place dansul”, de la Kanal D, doar o singură ediție pe săptămână. Sâmbăta nu mai e

[ https://www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/2019/09/juratii-emisiunii-imi-place-dansul_625_tb730.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Modificări în grila Kanal D. Îmi place dansul, noua emisiune de dans, va fi programată doar o singură dată pe săptămână, în loc de două. Se va vedea doar duminica, de la ora 20:00, anunță reprezentanții postului.

Sâmbăta (14 septembrie), în locul show-ului de dans, va intra emisiunea „Se strigă darul”, cu Andreea Mantea și Mihai Mitoșeru, de la ora 20:00.

Schimbarea vine pe fondul cifrelor slabe de audiență, înregistrate la primele ediții de show-ul jurizat de CRBL, Emil Rengle, Cocuta si Beatrice Rancea.

„Îmi place dansul” a debutat la începutul lunii septembrie, pe locurile trei și patru în topul audiențelor. La prima ediție, emisiunea a înregistrat o medie de 568.000 de privitori din toată țara, în fiecare minut (primul loc pe interval, Romănia TV, avea 840.000 de români pe post). Weekend-ul trecut, show-ul s-a dus și mai jos în clasament, până pe locul cinci.

Vezi cum a debutat „Îmi place dansul”, primele două ediții.

O altă modificare în grilă este legată de serialele turcești. Producția „Mireasa din Istanbul” ajunge la final, iar în locul acesteia intră serialul „Patria mea esti tu”.

Va fi programat în fiecare luni și marți, de la ora 23:00, după „Lacrimi la Marea Neagră”.

Sursa: https://www.paginade...nal-d-schimbare

#13
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,916
  • Înscris: 06.11.2018
SCHIMBARE. Nu-mi place dansul. După audiențele slabe, Attached File  Kanal D.png   6.64K   0 downloads mută show-ul Îmi place dansul în altă zi. Ce pune în loc

[ https://www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/2019/09/juratii-emisiunii-imi-place-dansul_411_tb730.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Audienței nu-i place dansul. Emisiunea „Îmi place dansul”, de la Kanal D, își schimbă ziua de difuzare și se mută mai târziu, anunță reprezentanții postului.

Show-ul de dans jurizat de CRBL, Cocuța, Emil Rengle și Beatrice Rancea va fi programat sâmbăta, de la ora 22:00.

Duminică, în locul emisiunii de dans, Kanal D a pus show-ul Roata Norocului, cu Bursucu si Ana-Maria Barnoschi.

Mutarea vine ca urmare a cifrelor slabe de audiență înregistrate de emisiunea prezentată de Victor Slav și Cristina Mihaela Dorobanțu. Aseară, de exemplu, Kanal D a fost cu emisiunea, la orașe, pe poziția a șasea.

Nu este pentru prima dată când postul Dogan mută emisiunea. La începutul lunii septembrie, chiar după primele ediții, show-ul a rămas doar cu o ediție pe săptămână, în loc de două.

„Îmi place dansul” a debutat la începutul lunii septembrie, pe locurile trei și patru în topul audiențelor. La prima ediție, emisiunea a înregistrat o medie de 568.000 de privitori din toată țara, în fiecare minut (primul loc pe interval, Romănia TV, avea 840.000 de români pe post).

În ultima vreme, show-ul s-a dus și mai jos în audiențe. Aseară, s-a clasat pe locul locul șase la orașe, patru la nivelul întregii țări și trei pe segmentul comercial.

Vezi audiențele posturilor de televiziune, aseară

A avut 431.000 de privitori în toată țara, 210.000 la orașe și 83.000 pe segmentul comercial. Pe publicul tânăr, a avut cifre de aproape cinci ori mai mici față de liderul Pro TV.

Sursa: https://www.paginade...orocului-in-loc

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate