Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Sfaturi privind evitarea lucrurilor nocive din alimentatie
#37
Posted 23 March 2019 - 16:44
razor01, on 23 martie 2019 - 16:35, said:
. Este mai util sa discutam despre fiecare tip de substanta in parte. DI-LE-MAAAAAA!!! razor01, on 23 martie 2019 - 16:43, said:
De doua ori pe luna reprezinta o exceptie. Eu vorbeam despre cei care mananca zilnic sau aproape zilnic hamburgeri & stuff. avind o leaca de kilograme in plus, ma luai dupa gura nevestii si am tinut dukanul o perioada. prima saptamana, aia cica de soc, am mincat NUMAI carne. fiarta, fripta, nu prajita in ulei. dupa o saptamana de "numai carne", i-am zis nevesti sa si-o bage-n ... si sa-mi dea o salata, ceva verdeatza, ca-mi crapa ficatul .. deci faza cu maninca numai carne .. pica. hamburgeri & stuff? pai ai nimerit vreo data hamburger carbonizat? de 2 ori pe luna friptura, dar carne, in special cu sos, deci fiarta - preparata, maninc aproape zilnic. Edited by r_murphy, 23 March 2019 - 16:50. |
#38
Posted 23 March 2019 - 16:48
r_murphy, on 23 martie 2019 - 16:38, said: daca te duci la mec si cind desfaci pachetul simti ca pute, il maninci? Nu prea are ce sa puta pentru ca la ,,mec'' se vand alimente care au doar aroma de carne. r_murphy, on 23 martie 2019 - 16:44, said:
de dimineata se discuta la tv, despre brinza fara brinza si se spunea ca se foloseste la fabricarea ei, clorura de calciu, dupa care sa repeta ostentativ, FOLOSITA LA DESZAPEZIRE .. pai mai dragi tovarasi si nas floreo, in brinza - brinza, se foloseste sarea de bucatarie, zisa si clorura de natriu, si sa vezi pocinog, pina mai anii trecuti (dar chiar si acum) este folosita, ptiu drace, chiar la DESZAPEZIRE .. deci ce sa facem nu mai mincam nici brinza, pentru ca are sare, folosita la deszapezire? Stai ca le incurci. Ai vazut tu ceva dar nu-ti mai amintesti exact. Problema este ca branza de proasta calitate nu se face cu respectarea retetei ci prin adaugarea unor substante cum ar fi clorura de calciu (si nu numai). Practic mizeria respectiva nu este branza ci un deseu care aduce la gust cu branza suficent cat sa pacaleasca consumatorul amator de produse foarte ieftine. Dincolo de factorii de risc pentru sanatate, aici discutam despre o chestiune de natura morala. Producatorul vinde un gunoi pe post de aliment. Edited by razor01, 23 March 2019 - 16:52. |
#39
Posted 23 March 2019 - 16:50
#40
Posted 23 March 2019 - 16:55
BlueKing-69, on 23 martie 2019 - 16:50, said:
Epoca in care traim ne lasa sa traim cu iluzia ca avem... La nivel macro, da, sunt de acord. La nivel mic insa avem acces foarte faci la informatie, daca dorim sa o cautam. Acum 100 de ani pe pachetele de tigari din SUA scria ,,Bun pentru sanatatea ta''. Astazi cunoastem in profunzime efectele fumatului si, cu toate acestea, majoritatea populatiei alege in mod deliberat sa fumeze. |
#41
Posted 23 March 2019 - 16:59
Și e treaba ei, nu a ta.
Asta e păcatul cu sfaturile nesolicitate, fac mai mult rău decât bine, după ce că nu și ating scopul mai și irită. |
#42
Posted 23 March 2019 - 17:05
r_murphy, on 23 martie 2019 - 16:44, said: hamburgeri & stuff? pai ai nimerit vreo data hamburger carbonizat? Aproape de fiecare data cand am comandat partea ce intra in contact cu grillul era arsa. Intr-un singur loc am primit hamburger fara arsura, iar acolo aveau un cuptor special pe carbuni. Carnea se facea foarte bine, in cateva minute, fara sa se arda. Amaryl, on 23 martie 2019 - 16:59, said: Asta e păcatul cu sfaturile nesolicitate, fac mai mult rău decât bine, după ce că nu și ating scopul mai și irită. Asa cum i-am spus altui coleg mai sus, topicul nu se adreseaza celor neinteresati de subiect. Nu te obliga nimeni sa postezi aici si nici macar sa citesti ce se scrie. r_murphy, on 23 martie 2019 - 16:44, said: avind o leaca de kilograme in plus, ma luai dupa gura nevestii si am tinut dukanul o perioada Dietele extreme sunt contraproductive din multe puncte de vedere. Noi, ca specie, suntem omnivori, adica mancam o varietate mare de alimente: carne, lactate, legume, cereale, fructe, nuci. Toate ne sunt utile. Din pacate nu exista solutie rapida si sanatoasa pentru slabire. Trebuie efort si alimentatie echilibrata. Cunosc cateva cazuri de ,,tinut dukan''. Toti au slabit rapid dupa care s-au ingrasat la loc. Edited by razor01, 23 March 2019 - 17:09. |
#43
Posted 23 March 2019 - 17:11
razor01, on 23 martie 2019 - 17:05, said: Asa cum i-am spus altui coleg mai sus, topicul nu se adreseaza celor neinteresati de subiect. Nu te obliga nimeni sa postezi aici si nici macar sa citesti ce se scrie. Așa cum tu, din bunătatea sufletului tău te ai apucat sa ne dai sfaturi, așa m a pocnit și pe mine să i ajut pe cei care nu și ar da seama de aiurelile debitate in genul carnea arsă e extrem de toxică. Tot altruism... |
#44
Posted 23 March 2019 - 17:14
Imi pare rau dar esti complet pe langa. Tu ai fi in stare sa spui ca si gazele de esapament sunt sigure pentru sanatate.
Din pacate este plin forumul de troli ca tine. Amaryl, on 23 martie 2019 - 17:11, said: carnea arsă e extrem de toxică. Asta e problema, daca e arsa, nu mai e carne, e altceva. Contactul cu flacara descopune acele structuri proteice la nivelul la care deja sunt cu totul altceva. Edited by razor01, 23 March 2019 - 17:15. |
#45
Posted 23 March 2019 - 17:35
#46
Posted 23 March 2019 - 17:44
#47
Posted 23 March 2019 - 17:47
#48
Posted 23 March 2019 - 17:50
r_murphy, on 23 martie 2019 - 17:47, said:
n-ai citit ca lui la mec, de fiecare data (cred ca este o conspiratie) ii dau hamburgeri arsi? deci mec ie prosti? Asta ai inteles tu, ca mananc de la mcdonalds? Eu vorbeam despre restaurante care vand mancare , nu gunoaie. Asta nu inseamna, automat, ca bucatarul tine cont de lucruri ca cele despre care discutam mai sus. Problema este ca majoritatea restaurantelor, chiar daca cer 30-40 lei pe un burger, ti-l fac tot la grill eletric. Este inevitabila sa-ti arda partea de la suprafata pentru ca ai nevoie de o cu totul alta putere calorica sa coci acea carne rapid. Fie ti-l lasa la foc lent si se usuca, fie da focul tare si ti-l arde. Solutia ar fi utilizarea unui cuptor special, asa cum exista pentru pizza. Cati au asa ceva? Eu n-am vazut decat intr-un singur loc. Edited by razor01, 23 March 2019 - 18:06. |
#49
Posted 23 March 2019 - 18:00
#50
Posted 23 March 2019 - 19:09
razor01, on 23 martie 2019 - 17:50, said: Asta ai inteles tu, ca mananc de la mcdonalds? razor01, on 23 martie 2019 - 17:05, said:
Aproape de fiecare data cand am comandat partea ce intra in contact cu grillul era arsa. Intr-un singur loc am primit hamburger fara arsura, iar acolo aveau un cuptor special pe carbuni. Carnea se facea foarte bine, in cateva minute, fara sa se arda. domnu' johanis? ne faceti netarmurita cinste si onoare de a trata cu noi? |
#51
Posted 23 March 2019 - 19:29
r_murphy, on 23 martie 2019 - 19:09, said: am generalizat faptul ca unde se maninca hamburger putem considera un fel de mec .. Probabil nu te pasioneaza mancarurile de genul acesta dar pot sa-ti spun ca un burger de calitate costa destul de mult, chiar daca ti-l prepari acasa. Eu n-am reusit sa-l fac cum trebuie acasa, indiferent ce am incercat, iese ori uscat, ori se arde. E clar ca necesita cuptor cu carbune sau macar un gratar cu capac. Ca sa fie bun, chifteaua trebuie sa fie bine patrunsa dar sa ramana suculenta in acelasi timp si nici sa nu se arda. Cam imposibil cu un aragaz/cuptor obisnuit. Edited by razor01, 23 March 2019 - 19:32. |
|
#52
Posted 23 March 2019 - 19:37
#53
Posted 23 March 2019 - 19:38
r_murphy, on 23 martie 2019 - 19:09, said: domnu' johanis? Umorul tau ma depaseste mai ceva decat TGV-ul francez. andreic, on 23 martie 2019 - 19:37, said:
E chiar utila in problemele gastrice Baga lecturi bune. Da, cam la fel de utila cum era ,,luarea'' sangelui acum 500 de ani pentru orice problema medicala. Edited by razor01, 23 March 2019 - 19:39. |
#54
Posted 23 March 2019 - 19:40
r_murphy, on 22 martie 2019 - 17:02, said:
stiu ca e post, dar se pune? carnea este de curcan, restul vegetalelor presupun ca nu mai trebuie sa le mentionez. ciupercile s-au mai inmultit dupa ce parte din frigarui s-au retras si au fost umplute cu piciorusul tras la tigaie, tocat marunt, cu ceapa, mirodenii si un virf de lingurita de pasta de ardei iute de la lidl .. am citat postul, poza am atasat-o, ti se pare ca ma pasioneaza mincarea de tip mac? hamburgeri de calitate? am un furnizor de mici vita-oaie sau oaie vita, de da clasa la hamburgeri, si daca mi se pune piticul pe creier, pot sa-i fac "chiftea", sa se patrunda mai bine .. Attached Files |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users