Sfaturi privind evitarea lucrurilor nocive din alimentatie
Last Updated: Mar 23 2019 23:08, Started by
razor01
, Mar 23 2019 13:47
·
0
#1
Posted 23 March 2019 - 13:47
O sa incep prin oferirea unui sfat pe cat de banal pe atat de putin luat in seama.
Nu mancati arsura, indiferent daca vorbim de partile carbonizate formate pe carne, legume, fructe sau cereale in urma procesului de gatire. Este extrem de toxica. Organismul nostru nu poate procesa nimic din acea parte arsa. Mai mult decat atat, odata ajunse in organism, acele particule se elimina foarte greu, fiind responsabile si pentru aparitia unor boli extrem de grave daca acest obicei culinar se repeta pe timp indelungat. Este foarte simplu sa prevenim acel lucru. Luam un cutit, taiem partea vizibil arsa si o aruncam la gunoi. Edited by razor01, 23 March 2019 - 13:49. |
#3
Posted 23 March 2019 - 13:54
#4
Posted 23 March 2019 - 14:07
Mai in detaliu, aici:
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/koo5OjUWHxY?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
#5
Posted 23 March 2019 - 14:17
@razor01
daca citesti ce scrie pe ambalaje o sa mori de foame. |
#6
Posted 23 March 2019 - 14:23
Epoca in care traim ne confera posibilitatea sa facem alegeri, atat in privinta modului in care cumparam alimentele cat si in privinta prepararii lor. Avem la dispozitie suficenta informatie sa facem alegerile corecte.
Nu am spus si nici macar nu am sugerat ca trebuie sa ne apucam sa mancam 100% sanatos. Asa ceva este o utopie. Cu toate acestea exista anumite lucruri extrem de simple, ce pot fi facute de oricine si care, pe termen lung, au o influenta majora asupra sanatatii noastre. Unul dintre aceste lucruri este sa nu consumam partea carbonizata din mancare. |
#7
Posted 23 March 2019 - 14:23
Pfff, si mie mi se par cele mai gustoase partile alea arse
|
#8
Posted 23 March 2019 - 14:25
#9
Posted 23 March 2019 - 14:26
dany67, on 23 martie 2019 - 14:23, said:
si mie mi se par cele mai gustoase partile alea arse Din pacate sunt si cele mai cancerigene acele parti. Este o reala provocare sa gasesti un aliment mai toxic de atat @Ythrixium eu am deschis acest topic pentru cei carora le pasa. Nu inteleg de ce iti irosesti timpul aici. Edited by razor01, 23 March 2019 - 14:28. |
#10
Posted 23 March 2019 - 15:11
una e usor rumenit si alta e carbonizat, cum am vazut ca prefera unle persoane sa manance pana si carnea de vita
|
|
#11
Posted 23 March 2019 - 15:14
Eu am vazut de nenumarate ori mancare servita la restaurant/fast food care arata cam asa si clientii nu aveau nicio problema sa consume intregul aliment, dupa principiul ,,da-i cu sos ca merge''.
Acele parti arse sunt extrem de toxice. Attached FilesEdited by razor01, 23 March 2019 - 15:15. |
#12
Posted 23 March 2019 - 15:22
Ce înseamnă extrem de toxice ? Pot sa l otrăvesc pe unul cu o friptură de asta, cu două, cu cinci ?
|
#13
Posted 23 March 2019 - 15:25
#14
Posted 23 March 2019 - 15:32
Amaryl, on 23 martie 2019 - 15:22, said: Pot sa l otrăvesc pe unul cu o friptură de asta, cu două, cu cinci ? Pentru un organism sanatos, este posibil sa fie suficente cateva mii de asemenea fripturi. Depinde foarte mult de rezistenta genetica a celui in cauza. Unii se imbolnavesc mai repde, altii mai greu, nu suntem egali ca material genetic. O emisiunea ce merita urmarita. [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/z_GnP5NtmUQ?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
#15
Posted 23 March 2019 - 15:36
razor01, on 23 martie 2019 - 13:47, said:
Organismul nostru nu poate procesa nimic din acea parte arsa. razor01, on 23 martie 2019 - 15:32, said:
Depinde foarte mult de rezistenta genetica a celui in cauza. Unii se imbolnavesc mai repde, altii mai greu, nu suntem egali ca material genetic. razor01, on 23 martie 2019 - 15:32, said:
O emisiunea ce merita urmarita. Nu-ti dai seama in ce te bagi sustinand asemenea abureli in numele "detox-ului"". Edited by andreic, 23 March 2019 - 15:37. |
|
#16
Posted 23 March 2019 - 15:36
Păi atunci ar trebui reformulat.
Extrem de toxice sunt alte substanțe, nu niște fripturi mai arse. Poate formularea că induc un oarecare risc ar fi mai adecvată. Nu trebuie sa luăm monopolul titlurilor senzaționale ziariștilor de la Click, Libertatea și altor bălării care cică sunt ziare. |
#17
Posted 23 March 2019 - 15:37
#18
Posted 23 March 2019 - 15:38
In cateva generatii deja e oki, cand puneau carnea direct pe foc era si mai si... gratarul deja e mai oki
Edited by andreic, 23 March 2019 - 15:38. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users