Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Produse de proaste calitate
Last Updated: Oct 19 2018 12:14, Started by
hwplanet
, Oct 18 2018 00:03
·
0
#37
Posted 18 October 2018 - 10:22
Aia cu pepenele e exagerata. GMO exista de cativa zeci de ani doar.
Pepenii aratau al fel ca acum si acu 100 de ani. Si daca e sa o luam asa tot ce mancam acum tot manipulate genetic sunt oarecum - s-au selectionat in timp ceea ce convenea omului. Doar ca eventualele mutatii s-au facut pe cale naturala, nu introduse de om. |
#38
Posted 18 October 2018 - 10:33
https://upload.wikim...ation_curve.svg
Cam ce s-a intamplat dupa ce pepenele nu a mai aratat ca la 1600 |
#39
Posted 18 October 2018 - 10:33
Modificare genetica face natura de cand exista natura. SI incrucisarea de soiuri/selectia de soiuri inseamna tot modificare genetica.
|
#40
Posted 18 October 2018 - 10:35
Si da si nu. Diferenta e ca in primul caz mutatiile sunt spontane iar in al doilea caz induse.
|
#41
Posted 18 October 2018 - 10:37
Nu toate mutatiile induse sunt rele/daunatoare. Prin incrucisari s-au obtinut, de exemplu, soiuri de struguri cu mai putine seminte.
|
#42
Posted 18 October 2018 - 10:38
#43
Posted 18 October 2018 - 10:44
Evident. Cine 'baga' bani in incrucisari/selectii trebuie sa ii si scoata.
|
#44
Posted 18 October 2018 - 10:52
AlexEn, on 18 octombrie 2018 - 09:34, said:
Vara asta numai pepeni de Dabuleni am vazut peste tot in piata. Am vazut in vara o rromca in piata la Obor, vindea pepeni din astia. Avea o eticheta pe care scrisese pepeni "De-buleni". In alta ordine de idei, fiecare cumpara dupa gust si buzunar. Nu toata lumea isi permite parmezan si mozarella. |
#45
Posted 18 October 2018 - 11:53
TruculMagic, on 18 octombrie 2018 - 09:32, said: Bogatule... Pilos ? Cred ca glumesti. E unul din cele mai bune. La iaurturi bate tot de pe piata, doar muller are calitate ceva mai buna si pret dublu, in rest danone, si altele pe care le-am mai testat le bate rau. O sa ti-o iei de la "dabulenari" Vrei sa zici ca alea nu sunt sanatoase ? Crescute fara chimicale... Daca esti ardelean, iti recomand sa faci o gaura in mamaliga, sa pui branza de la noi (luata de la ciobani), apoi acoperi dopul ala de la mamaliga cu ce ai scos anterior, o lasi asa vreo 10 minute pe masa si se topeste ca un cascaval PS: Nici de la oi nu toata branza e buna, trebuie sa verifici cu atentie ce cumperi, unele miros ca naiba, altele sunt acre... altele sunt ca un cascaval foarte bun cu miros placut de "mori mancand" Acasa in tara evident ca fac mamaliga cu cas,branza burduf etc autohtone de la cioban cunoscut.Deasupra insa razuiesc parmegiano sau pecorino pentru iuteala. Incearca macar o data sa faci mamaliga in mai multe straturi cu 2-3 feluri diferite de branza asa ca la Cluj...daca o tai arata ca o felie de tort cu multe straturi si daca-i dai in farfurie si putina smantana... |
#46
Posted 18 October 2018 - 12:27
Una este selectarea soiurilor si cu totul altceva modificarea genetica.
La selectare alegi soiul cu rodul cel mai bun/frumos La modificare genetica adaugi gene care nu ar avea ce cauta in planta/animalul respectiv gen gena de meduza pt a avea o rezistenta sporita la ierbicide cautati documentare despre fabrica de cancer Monsanto si procesele intentate de Monsanto fermierilor locali. La Dabuleni se adauga cate o mana de azot sa pastreze umezeala sa se faca pepenele mare si dulce si nu doar pe acolo |
|
#47
Posted 18 October 2018 - 12:38
Una este să cumperi de la ţărani şi alta este să cumperi din piaţă. Singura şansă de a mai găsi ceva natural, necontaminat - o şansă foarte mică - este să cumperi direct din curtea ţăranului. Pieţele sunt pline de precupeţi, iar în zonele unde se produce mult pentru profit - Dăbuleni, Voineşti - avem mari şanse să cumpărăm legume şi fructe vorbitoare. Adică modificate genetic.
Un tip se duce la un aprozar şi vede nişte morcovi superbi, ca de expoziţie. Îl întreabă pe vânzător: - Morcovii ăştia sunt modificaţi genetic? Vânzătorul: - De ce vă interesează? Un morcov: - Chiar aşa, de ce vă interesează? |
#48
Posted 18 October 2018 - 12:40
Daca ai impresia ca taranii nu folosesc ierbicide si tot felul de alte nebunii, te inseli.
Daca vrei sursa curata trebuie sa iei de unde ai vazut cu ochii tai cine si ce cultiva. |
#49
Posted 18 October 2018 - 13:08
Asta am spus şi eu: luat direct din curtea omului, nu din piaţă. Sunt destui care vând aşa.
|
#51
Posted 18 October 2018 - 14:40
|
#52
Posted 18 October 2018 - 16:09
Când vine vorba de brânza cea mai buna e aia din piața de la țărani.
Dacă chiar vreți sa etalați un brand, President e buna (iau Camembert de la ei) |
#53
Posted 18 October 2018 - 16:48
zakhischneur, on 18 octombrie 2018 - 00:57, said:
Bizonii de rand ales sa manance ieftin, mult si prost . Adevarul e ca nici nu ne dam seama, dar oficial ne aflam intr-o foamete globala de cateva decenii datorita schimbarii climatice, o foamete oarecum ascunsa sub pres de GMO-uri si alimente cancerigene. .................. Edited by tytysor, 18 October 2018 - 17:04. |
#54
Posted 18 October 2018 - 17:38
Si noi, cei care avem curti, cumparam de la turci sa vindem in curte.
Edited by juGGaKNot, 18 October 2018 - 17:38. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users