Produse de proaste calitate
Last Updated: Oct 19 2018 12:14, Started by
hwplanet
, Oct 18 2018 00:03
·
0
#1
Posted 18 October 2018 - 00:03
Voi mergeti pe principiul - 2 lei dai 2 lei face? intre o branza Profi cauciucata si branza Hochland voi ce ati alege? Ma gandesc ca sunt o multime de oameni care mananca produse de 1-2 lei ca sunt ieftine si cumpara cat mai multe si apoi se mira de ce se imbolnavesc. Astfel de produse ar trebui scoase definitiv de pe piata, e inadmisibil asa ceva sa vinzi cauciucuri la 2 lei tipic Profi. Oferta trebuia sa fie ceva de genul: Daca vrei sa te imbolnavesti cumpara produsele noastre, cu doar 2 lei, super oferta. Am dat Profi ca si exemplu ca ei fabrica produse din astea dar banuiesc ca sunt mult mai multe produse in mai toate magazinele.
Edited by hwplanet, 18 October 2018 - 00:03. |
#2
Posted 18 October 2018 - 00:07
Adevarata super oferta e la Hochland, acelasi cauciuc, doar ca mai scump si putin mai parfumat, sa nu miroase chiar a branza de 2 lei...toti fac la fel, pana si la tarani in piata produsele lactate-s botezate.
|
#3
Posted 18 October 2018 - 00:19
Cine naiba mai intra in profi sa faca cumparaturi ? Credeam ca au disparut magazinele astea
|
#4
Posted 18 October 2018 - 00:20
Cele mai proaste branzeturi de pe piata le comercializeaza Lidl, brandul ala al lor cu nume ridicol. De evitat ! Taranii ticalosi din piete incheaga branza cu aracet !
Edited by doxan, 18 October 2018 - 00:20. |
#5
Posted 18 October 2018 - 00:21
#6
Posted 18 October 2018 - 00:36
eu iau cascaval din metro sau selgros la bucata mica de 2km. e undeca la 24-30 lei/kg dar e ce trebuie.
|
#7
Posted 18 October 2018 - 00:45
#9
Posted 18 October 2018 - 00:57
Bizonii de rand ales sa manance ieftin, mult si prost .
Adevarul e ca nici nu ne dam seama, dar oficial ne aflam intr-o foamete globala de cateva decenii datorita schimbarii climatice, o foamete oarecum ascunsa sub pres de GMO-uri si alimente cancerigene. Pe net se spune ca multe legume si fructe nu mai pot fi cultivate natural ca pe vremuri din cauza celor doua razboaie mondiale si a poluarii industriale indelungate ce au deteriorat solul si aerul. Uitati-va cum aratau fructele si legumele naturale inainte de epoca GMO. Fructele si legumele naturale au disparut in realitate, ce mancam acum sunt fabricatii sintetice. Asa arata un pepene natural inainte.....pepenele de azi e doar o compozitie sintetica din zahar, arome si chimicale cu ceva apa cu coloranti cultivat in sera. Si ne mai miram de ce multi se imbolnavesc de cancer , obezitate si diabet. [ https://i.ytimg.com/vi/M5Qly-VQfbo/maxresdefault.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by zakhischneur, 18 October 2018 - 01:10. |
#10
Posted 18 October 2018 - 01:29
mananc ce imi place.Ce se poate de la tarani si ce nu din magazin.Pretul, nu este intotdeauna un indicator de calitate.Exista produse ieftine si surprinzator de bune, la fel cum exista produse foarte scumpe, dar dezamagitoare ca si calitate.
|
|
#11
Posted 18 October 2018 - 01:48
zakhischneur, on 18 octombrie 2018 - 00:57, said: [ https://i.ytimg.com/vi/M5Qly-VQfbo/maxresdefault.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
#13
Posted 18 October 2018 - 05:27
#14
Posted 18 October 2018 - 05:45
alex14dlk, on 18 octombrie 2018 - 01:48, said:
Sa iti amintesc ca si oamenii pe vremea aia erau de 1,60-1,75 si noi acum avem si 2 metri ? Se numeste evolutie, si foarte putini intelegeti acest termen. |
#15
Posted 18 October 2018 - 06:17
Branzeturile nu sunt proaste doar la noi.In urma cu o luna am cumparat din CaReF... Franta,parmegiano razuit.
Mno bun ca orice ardelean care se respecta seara am facut o mamaliga in straturi scoasa cu vreo 3 feluri de branza si parmegiano razuit pe deasupra. Pus la cuptor pt cca 5 minute pentru a se topi staturile de branza cand am scos din cuptor surpriza,parmegiano s-a transformat intr-o palarie de plastic exact ca o farfurie de plastic,tare,casant care la flacara brichetei a luat foc. Referitor la cele discutate mai sus de colegi-tot mai buna e o branza facuta de taran chiar daca este cu putin aracet (desi nu cred) comparabil cu ceea ce este in comert la pret mic. |
|
#16
Posted 18 October 2018 - 06:35
Sunt destui "bizoni" care cumpara din Lidl din cauza ca nu-si permit produse scumpe.
Bunica mea povestea despre o vecina de-a ei ca: "toata vara a mancat paine cu ceapa si si-a luat o camera". Asta inainte de 1940. De unde expresia "a strange cureaua". Recunosc fara sa imi fie rusine ca si eu pandesc promotiile ( de alimente, nu cele de tigai, bancute de gradina,...) de la Lidl, Kaufland, Cora, Carrefour, Selgross, etc. Si nu mi-am luat aifon din banii economisiti! Omul se raporteaza la banii pe care-i are. Auzeam ieri un pensionar povestind ca "se descurca" cu pensia de +2600 pe care o are. Altii se descurca cu jumatate sau chiar mai putin. Deci ca sa revenim la subiect, fiecare mananca branza pe care si-o permite. |
#17
Posted 18 October 2018 - 06:59
#18
Posted 18 October 2018 - 07:00
danwd, on 18 octombrie 2018 - 06:17, said: Referitor la cele discutate mai sus de colegi-tot mai buna e o branza facuta de taran chiar daca este cu putin aracet (desi nu cred) comparabil cu ceea ce este in comert la pret mic. nu cred, asta numai daca e cinstit taranul. Mai cumparam si eu de la una de la tara branza pana a inceput sa o faca de zici ca bagi dinti in cauciuc scartie branza Probabil baga ceva in ea, a 2 zi in frigider o gaseam galbena. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users