Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Ananas pe pizza, da sau nu?!
#56
Posted 28 April 2017 - 07:00
Pizza de pe timpul lui ceașcă era tot americana. Mai puneau și un ou ochi deasupra!
|
#57
Posted 28 April 2017 - 08:19
Alucard, on 27 aprilie 2017 - 15:39, said:
3. iti doresc sa ajungi la new york sa ne spui si noua cum e, numai sa nu fie marketing american [ https://s3.postimg.org/y2p48utsv/DSC06025.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
#58
Posted 28 April 2017 - 09:03
si io....cat mai "italiana" posibil.
putine toppinguri, blat subtire si facuta pe vatra....si fara sosuri si peste pizza aia lui Richelieu cu mozzarella di bufala eu as mai arunca si o mana de rucolla si as fi cel mai fericit mai imi place mult si aia cu ansoa si capere (de regula ii zice Napoli) si QF. Edited by bubalus, 28 April 2017 - 09:05. |
#61
Posted 28 April 2017 - 09:30
eiffel, on 27 aprilie 2017 - 14:36, said:
Si legat de Italia - au cea mai proasta Pizza. Nu stiu cum o pot manca. Am incercat in diferite restaurante, unele cu vechime in domeniu si nu mi-a placut. Am fost aporape in toata Europa. Cea mai buna pizza e la noi ( facuta cu ingredienet italiene ), cea mai proasta in ITALIA. M-ai facut sa rid. Si pastele, foarte proste. De la cine le-or fi copiat mama lor Eu n-am mincat in Romania pizza desi in ziua de azi stiu ca exista probabil prin Bucuresti... dar e cam inexistenta prin provincie. Ce se face in Romania e o placinta naspa cu resturi de calitate oribila pe ea. Nici nu cred ca gasesti cuptoare ca lumea decit poate in foarte putine locuri. Recunosc insa ca nici in Italia nu am mincat pizza buna. E drept ca nu am insistat. Cea mai buna pizza am mincat-o in NY, la Lombardi's unde a fost inventata . Nu inteleg problema cu pizza cu ananas. O mincare banala intr-unul din orasele cele mai culinare din Europa (Barcelona) e sunca (jamon) cu pepene galben (si am vazut chiar cu anans). N-am intilnit omul caruia sa nu-i placa, nici macar copii. De asemenea brinza se maninbca cu struguri. Dulce cu sarat merge foarte bine, de fapt nu se poate una peste alta, de aia la prajituri se pune sare si la multe chestii cu carne se folosesc sosuri dulci. yesyesyesyo, on 28 aprilie 2017 - 08:19, said:
Va spun eu cum e: un fel de saorma cu de toate, adica pe gustul vostru. Eu o prefer pe aia italieneasca, "spartana" [ https://s3.postimg.org/y2p48utsv/DSC06025.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Pizza de NY e aia facuta de italieni imigrati, nu ce crezi tu ca e pizza de la megastore... Asa cum pizza dde chicago e aia adinca. Numele astea semnifica ceva, nu e pizza de la Pizza Hutul din NY. Edited by vrajitoruldinoz, 28 April 2017 - 09:32. |
#62
Posted 28 April 2017 - 09:34
Sunca(prosciutto crudo/jamon) cu pepene galben, brie cu struguri sau pere sunt combinatii interesante care eu chiar le mananc des(vara). da' pizza cu ananans doar citind numele imi da o senzatie ciudata prin stomac:)
Edited by ionutzitaly, 28 April 2017 - 09:34. |
#63
Posted 28 April 2017 - 09:44
richelieu, on 27 aprilie 2017 - 15:51, said:
Dacă ne referim la pizza tradiționala, atunci nu! Bine, e cazul de NU! la multe altele ) Dacă ne referim la pizza originala (ca dacă ii intrebi pe mulți newyorkezi ei cred ca la ei s-a inventat pizza...probabil și Europa tot in new york e inventata, da' ce spun Europa, de acolo a plecat Big Bang-ul ), atunci orice combinație e posibila. Pizza de baza in NY este margheritta... asa ca ce spui tu e la fel ca amicul de mai sus care crede ca pizza de NY e pizza generica de la vreun supermaket din NY. Cind are mai mult de atit, ramine in spectrul italian si e relativ simpla. Pizza ESTE o mincare americana, pentru ca are specific local. La fel poti sa spui ca "pizza" din Romania este romaneasca, unde mai gasesti asa ceva? De exemplu pizza californiana, haiwaiian, nu mai zic de aia de chicago care nici nu e pizza de fapt, se departeaza oarecum din pdv al ingredienteleor. ionutzitaly, on 28 aprilie 2017 - 09:34, said:
Sunca(prosciutto crudo/jamon) cu pepene galben, brie cu struguri sau pere sunt combinatii interesante care eu chiar le mananc des(vara). da' pizza cu ananans doar citind numele imi da o senzatie ciudata prin stomac:) Pai care e diferenta? Brinza, carne, fructe. Ca-ntr-o pictura clasica. Da, nici eu nu maninc decit rar dar nu ca e combinatia proasta, ci ca hawaienii nu prea stiu sa faca pizza in general. Sau nici o alta mincare cu una su doua exceptii. E singurul loc pe care il stiu eu unde se maninca conserve de carne comuniste (chinezesti) asa... de placere... |
#64
Posted 28 April 2017 - 09:45
Care e pizza de la megastore / supermarket, ca nu inteleg? Aia din poza mea?
vrajitoruldinoz, on 28 aprilie 2017 - 09:30, said:
Eu n-am mincat in Romania pizza desi in ziua de azi stiu ca exista probabil prin Bucuresti... [..] Ce se face in Romania e o placinta naspa cu resturi de calitate oribila pe ea. Edited by yesyesyesyo, 28 April 2017 - 09:50. |
|
#65
Posted 28 April 2017 - 09:56
Pai asa pare. Pizza generica pe care o gasesti peste tot, in orice stat, indiferent ce spun in reclama.
Locul unde e obligatoriu sa te duci pentru pizza in NY e vestitul Lombardi's. E facuta in cuptor de lemn, cum trebuie. Rosiile sint acide, consistenta e fix cum trebuie. Pentru aia e vestita pizza in NY, nu pentru feliile pe care le maninca oamenii pe strada cu mina la 2$. |
#66
Posted 28 April 2017 - 10:05
Asa cum in Roma e obligatoriu sa te duci la Baffetto? De ce, ca e facuta "cum trebuie"? De ce trebuie asa si nu altfel? Care e consistenta aia care "trebuie", cea care iti place tie?
Spui ca nu ai mancat pizza in Romania, dar in acelasi timp zici ca e naspa si cu ingrediente oribile. Stii cum se numeste asta? Eu cea mai buna pizza am mancat-o pe strada in Trastevere cand eram mort de foame, si avea doar 2-3 ingrediente, fix cat trebuia, cu consistenta care trebuia. Si in continuare nu vad ce legatura are Joe's pizza cu cea de supermarket. Edited by yesyesyesyo, 28 April 2017 - 10:07. |
#67
Posted 28 April 2017 - 10:18
Eu in NY m-am concentrat pe steakuri, de pizza nici nu am vrut sa aud:) Lombardi's ala, loc cunoscut e probabil un fel de Da Michele a Napoli, un loc simbolic pentru puristi care nu dezamageste.
|
#68
Posted 28 April 2017 - 10:24
#69
Posted 28 April 2017 - 11:22
vrajitoruldinoz, on 28 aprilie 2017 - 09:44, said: Pizza ESTE o mincare americana, pentru ca are specific local. Cat despre faptul ca poti manca Pizza excelenta in NY, nu contest, insa chiar faptul ca localul recomandat de tine se numeste Lombardi's....spune multe. Tocmai pizza aia "de strada" da specificul local, nu pizza excelent facuta de un italian, in NY. Pizza aia care comparata cu acelasi gen de pizza din Italia, iti arata care sunt diferentele de obiceiuri culinare locale. Ca si in Romania, pizza aia "romaneasca" este de regula la fel de proasta, nimic mai adevarat. E tot atat de adevarat ca are fanii ei, la fel ca aia de strada din NY. Pentru mine, cand vorbim de pizza, nu exista altceva decat Italia. Acolo am mancat cele mai bune pizze din lume, oriunde le-am gustat. Simple, oneste, cu gust din plin. Acelasi gen de pizza il gasim in multe locuri in lume, inclusiv in Romania. Alt gen de pizza, mananc doar de foame, nu de placere. |
|
#70
Posted 28 April 2017 - 13:45
vrajitoruldinoz, on 28 aprilie 2017 - 09:30, said:
Recunosc insa ca nici in Italia nu am mincat pizza buna. E drept ca nu am insistat. Cea mai buna pizza am mincat-o in NY, la Lombardi's unde a fost inventata . Chiar nu simti o contradictie aici? Poate ne povestesti si noua cum a "inventat" Lombardi pizza, eventual si in ce an. |
#71
Posted 28 April 2017 - 13:55
richelieu, on 28 aprilie 2017 - 11:22, said:
De acord, dar ideea nu era asta, ci ca multi de acolo chiar cred ca pizza s-a inventat la ei. Cat despre faptul ca poti manca Pizza excelenta in NY, nu contest, insa chiar faptul ca localul recomandat de tine se numeste Lombardi's....spune multe. Tocmai pizza aia "de strada" da specificul local, nu pizza excelent facuta de un italian, in NY. Pizza aia care comparata cu acelasi gen de pizza din Italia, iti arata care sunt diferentele de obiceiuri culinare locale. Ca si in Romania, pizza aia "romaneasca" este de regula la fel de proasta, nimic mai adevarat. E tot atat de adevarat ca are fanii ei, la fel ca aia de strada din NY. Pentru mine, cand vorbim de pizza, nu exista altceva decat Italia. Acolo am mancat cele mai bune pizze din lume, oriunde le-am gustat. Simple, oneste, cu gust din plin. Acelasi gen de pizza il gasim in multe locuri in lume, inclusiv in Romania. Alt gen de pizza, mananc doar de foame, nu de placere. |
#72
Posted 28 April 2017 - 14:01
Pai de-aia traim, sa invatam zilnic lucruri noi....nu-i asa?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users