Ananas pe pizza, da sau nu?!
Last Updated: May 03 2019 08:38, Started by
Bursul
, Apr 27 2017 12:40
·
0
#19
Posted 27 April 2017 - 13:07
Am zis ca nu-mi voi lua vreodata asa ceva, dar ma faceti sa incerc si eu.
|
#20
Posted 27 April 2017 - 13:17
Bursul, on 27 aprilie 2017 - 12:47, said:
In Italia subiectul e foarte serios. E de recomandat sa mergi in Napoli si sa comanzi o pizza cu ananas. Sa ne zici cat de buna a fost Deci legatura dintre ananas si alte mancaruri exista. overseas, on 27 aprilie 2017 - 13:02, said:
Ananasul e binevenit pe o pizza incarcata cu carne, contine bromelaina, o puternica enzima digestiva. |
#21
Posted 27 April 2017 - 13:17
In primul rand ca in Napoli nu as putea sa savurez nici o mancare, pt. ca e un oras imputit, mizerabil, scarbos si puturos, in care unui om normal ii vine "sa dea la ratze", nu sa manance.
In al doilea rand, fructele se manaca crude, bine coapte natural, nu la cuptor. Daca pizza are ananas adaugat dupa ce temperatura ei a scazut sub 45 C, atunci poate sa mearga. Eu manac salata la masa, inclusiv cu pizza, cu dressing de lamaie si ulei de masline, nu cu otel. Sunt alte lucruri insa pe care nu le suport: - ardeiul verde indiferent ca e dulce sau picant. Un local bun nu ofera ardei verde pt ca sunt mai multi oameni alergici la el. Pe de alta parte imi place ardeiul rosu si dulce si iute, si imi pun peperoncino pe pizza (ciusca romaneasca e chiar mai tare ). - oregano nu-mi place. Imi place cimbru. - salam nu mananc, si nici alte mezeluri, nici pastrama, sunca, etc., chiar daca unele sunt bune la gust, fac urticarie de la ele de la nitriti. Eu vreau cu sos tomat, dar adevarat, rosii cu gust de rosii, putin busuioc, cimbru, piper, eventual si o linguritza de zahar la cel care se baga la cuptor pt ca se acreste si trebuie compensat. Branza de capra, mistret, manatarci, urs, nisetru, fazan, sos tomat atat in baza Margherita cat si adaugat peste la sfarsit. Si o salata de morcov cu gust de morcov, telina proaspata, varza alba si rosie, salata verde-galbena, si dressing de lamaie si putin ulei de masline. Poate sa fie servita si in Italia, dar nu la Napoli... Edited by loock, 27 April 2017 - 13:18. |
#22
Posted 27 April 2017 - 13:21
loock, on 27 aprilie 2017 - 13:17, said:
Si o salata de morcov cu gust de morcov, telina proaspata, varza alba si rosie, salata verde-galbena, si dressing de lamaie si putin ulei de masline. Poate sa fie servita si in Italia, dar nu la Napoli... |
#23
Posted 27 April 2017 - 13:32
Salata e buna zilic, probabil si din cauza asta italienii sunt considerati cel mai sanatos popor si la longevitatea in top.
Edited by ionutzitaly, 27 April 2017 - 13:32. |
#24
Posted 27 April 2017 - 13:35
Va sfătuiesc sa încercați pizza cu castravete murat si cu nuca. E mult mai buna decât cea cu ananas.
|
#25
Posted 27 April 2017 - 13:46
Non mi piace questo piatto. Posso prendere un`altro? Grazie!
|
#27
Posted 27 April 2017 - 13:51
Daca este vb de gust, da, mananc cateodata Pizza cu ananas. Numai ca inlocuiesc sunca de la Pizza Hawaii, care parca nu are nici un gust, cu salam pepperoni. Si iese ceva iute-duce-acrisor. Mie imi place.
Iar daca este vb de ananas ca un no-go pe Pizza, trebuie diferentiat intre pizze, exista mai multe feluri. Si aici nu ma refer neaparat la Pizza New York style sau Chicago style. Nu in toata Italia se face Pizza Napoletana. Aia este ceva deosebit. Cu siguranta pe o Pizza Neapoletana este ananasul un no-go! Ca de altfel multe altele. Pe de alta parte, nici Pizza Neapoletana nu este pe gustul oricui. Eu cunosc mai multi oameni care au fost relativ dejamagiti de ea. Printre altele, o Pizza Neapoletana veritabila, nu are voie sa fie crocanta. Ma refer la aluat. Aluatul este moale. |
#28
Posted 27 April 2017 - 13:54
Se spune ca nu te poti "c..a" in gustul omului, ca-i schimbi gustul.....
Combinatia de gust sarat+picant+ dulce nu e deloc neobisnuita.......uitati-va la mancarurile chinezesti.....pui cu ananas, de exemplu..... in Banat se mananca destul de des sosuri mai dulci (sos de gutui, sos de visine) la masa, influenta nemteasca, din cate am inteles..... In alta ordine de idei, personal nu ma deranjeaza ananasul pe pizza... "pizza is like sex: even when it's bad, it's good enought"......sper ca e corect gramatical........ Edited by ianos76, 27 April 2017 - 13:56. |
|
#29
Posted 27 April 2017 - 14:03
O pizza cu c...t si ceapa? Nu, azi fara ceapa ca am intalnire.
|
#30
Posted 27 April 2017 - 14:12
Bursul, on 27 aprilie 2017 - 12:47, said:
In Italia subiectul e foarte serios. E de recomandat sa mergi in Napoli si sa comanzi o pizza cu ananas. Sa ne zici cat de buna a fost N-am fost in Napoli dar daca se presupune ca in Napoli poti sa comanzi pizza cu ananas inseamna ca exista in meniu, iar daca exista in meniu inseamna ca e cerere si pentru asa ceva. on topic. nu-mi place. de fapt n-am fost curios niciodata sa gust. nu pot asocia gustul. Am facut odata gratar cu niste portughezi si printre carne si legume au pus pe gratar si felii de ananas. Eu le-am zis ca-s de parere ca isi bat joc de ananas ). S-au uitat cam urat la mine ce-i drept. Edited by bubalus, 27 April 2017 - 14:13. |
#31
Posted 27 April 2017 - 14:23
la mine pizza daca nu are ananas si ardei iute parca e goala
|
#32
Posted 27 April 2017 - 14:29
in Sicilia am mancat pizza cu cartofi prajiti, care era exact ce va inchipuiti, cu ceva branzeturi, si a fost extraordinara. Pe de alta parte pizza siciliana m-a scarbit de tot cu ceapa in exces si cateva bucati de ansoa. Asta la mama ei.
|
#33
Posted 27 April 2017 - 14:36
Asta e topic facut la misto nu ?
In titlu: Ananas pe pizza, da sau nu?! In sondaj ( mult mai mic ): Ar trebui interzisa pizza cu ananas? Practic sondajul e alterat de modul in care s-a creat acest sondaj. Cine se uita la titlu si nu vede intrebarea din sondaj poate zice da - la interzicerea pizzei cu ananas si invers. Si legat de Italia - au cea mai proasta Pizza. Nu stiu cum o pot manca. Am incercat in diferite restaurante, unele cu vechime in domeniu si nu mi-a placut. Am fost aporape in toata Europa. Cea mai buna pizza e la noi ( facuta cu ingredienet italiene ), cea mai proasta in ITALIA. |
|
#34
Posted 27 April 2017 - 14:41
NU...
Ca experienta personala, pizza in italia mi s-a parut de un gust spartan ... si gatita la fel. Cum sunt covrigii la noi asa e pizza la ei. Era o pizzerie prin Roma de unde luam ... pizza saracului (nu mai retin exact cum se numeste) - era blat de pizza uns cu ulei de masline si pus un pic de sare ... sau aia doar blat cu sos de rosii si branza ... Am mai fost dus de niste prieteni la un restaurant unde mi-au recomandat sa iau pizza cu manatarci ... Urat ... Mi se pare prea rudimentara. La mine in urechi, in cap si in simturi cand aud pizza se dezvolta imagini cu diversitate mare de ingrediente/imagini/gusturi ... Asta e, romanul a dus-o mai departe cu toate prostiile pe ea. Mi se pare mai buna la noi. |
#35
Posted 27 April 2017 - 14:45
Da ca in Romania se pune ketchup pe Pizza nu faci un sondaj, ca asta este cea mai mare crima.
Anus pe Pizza este scarbos, dar cine doreste sa manance sa savureze si gata. Edited by business11, 27 April 2017 - 14:46. |
#36
Posted 27 April 2017 - 14:53
Bursul, on 27 aprilie 2017 - 12:40, said:
Mai bine injuri un italian de tata (de mama nu cred ), decat sa-i zici ca mananci pizza cu ananas. Mie imi place si daca foarte multor persoane le place pizza cu ananas, nu cred ca e ceva gresit. Voi ce parere aveti? [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/XgNumKU3smU?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users