Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Dozatoare de apa, cu alimentare d...

Intarziere aterizare avioane

Accident masina reparata pe CASCO

Probleme Ginseng Microcarpa
 Un sunet pronuntat la BMW e90 318i

Caut sugestii pentru achizitionar...

Acest LNB......

Salarii compensatorii?
 Recomandare service in Slatina pe...

De unde cumparati piese de schimb...

Iesirea din coproprietate

Mouse wireless ergonomic cu bater...
 Cum se calculeaza dobanda lunara ...

La mulți ani @driftking91!

Unde e recomandat sa ma cazez in ...

Descarcator de supratensiune tip 2
 

Beneficiile europenilor dupa primirea de migranti

* * * - - 12 votes
  • This topic is locked This topic is locked
14595 replies to this topic

#12853
Sakara

Sakara

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,597
  • Înscris: 24.08.2010

View Postmihaela5, on 14 noiembrie 2018 - 17:41, said:

Ce rusinos! Au ajuns niste pussies condusi de islamisti!
Iata unde duce multiculturalismul si "deschiderea" pe care o doresc unii.
S-a ajuns in timp iar CP-ul a ajutat enorm dar nu este singurul vinovat. Ei sunt incapabili sa mai controleze situatia din tara datorita islamizarii si sunt nevoiti sa faca astfel de compromisuri in spernanta ca ii vor multumi.

Din pacate asa se va ajunge peste tot unde comunitatea musulmana are un anumit procent si a inceput sa fie radicalizata. Radicalizarea a fost si este inevitabila (nimeni in vest nu a reusit sa o opresca) caci islamistii folosesc o foarfeca cu ajutorul carei taie orice opozitie (atat a persoanelor cat si a institutiilor statului). O parte a foarfecii este cartea victimizarii, ei sunt victime chiar si in cazul unui atentat islamist (ai vazut cum ies si spun ca se simt vizati, condamnati pe nedrept, statul sa ii protejeze, etc) iar cealanta parte o este cartea radicalizarii spun ca: Institutiile statului si oricine incerca sa li se opuna fac jocul islamistilor care astfel incearca sa determine musulmanii sa ii sprijine caci sunt persecutati.

O foarte mare importanta o au organizatiile internationale. In acest fel chiar daca local autoritatiile incearca sa faca ceva contra islamistilor sunt atacati de aceste entitati.
Sunt organizaii internationale ale islamistilor (islmismul este interntionalist) care ajuta islamistii locali sa puna presiune pe autoritati folosind cartea victimijarii si dezinformarii. Actioneaza atat local dar si folosind alte institutii si guverne.

Cand nu reusesc sa aibe castig de cauza la instutiile nationale folosesc pe cele internationale iar colo de obicei castiga. Oricum le folosesc pt. a creste presiunea pe autoritati.

Trilioanele de dolari disponibile pt. islam isi spun si ele cuvatul (donatii, finantari studii, etc unde trebuie).  

Mai adaugi negocierea voturilor, caci ei voteaza in bloc asa cum le spune imamul sau liderii locali. In schimbul acestor voturi au obtinut astazi ceva maine altceva putin cate putin.

Oricat de mult vor ceda la un moment dat (curand) tot va izbucnii razboiul civil (islamistii nu pot accepta sa nu conduca, chiar si in tari musulmane. Asa le cere interpretarea Coranului).


View Postandreic, on 15 noiembrie 2018 - 01:38, said:

Nu, nu mai manipula, indiferent de religie nu sunt interesati, oricum ei sunt protestanti si n-au treaba cu catolicii si papa... riscurile de securitate reale nu cele imaginare. Iti dai seama ca aia o sa fie urmarita in toata lumea degasti de jihadisti... englezii nu vor sa vina aia la ei, simplu. Intr-o tara teocrata unde religia conduce asemenea fapte inca se incrimineaza, in Europa cine mai are asemenea prevederi (blasfemia) se-au scos din constitutii sau urmeaza.


Unde, pe facebook ? Ha Posted Image Referendum nu se face decat daca doresc reprezentantii poporului (democratie reprezentativa)... totusi nu avem nevoie de inca un esec gen coalitia pentru familie / prostie.


Sursele citate nu sunt de incredere.
Cine manipuleaza ce?. Cand tu refuzi de frica unor miscari sociale in tara despre ce discutam?
““Britain has not offered asylum to a Pakistani Christian woman freed after eight years on death row for blasphemy because of fear it would prompt “unrest” in the UK ”
Nu trebuie sa vina nimeni in UK jihadistii sunt deja acolo.

Vrei sa spui ca legea blafemiei incepe sa fie implementata in legislatia occidentala:
Sharia law has now been inserted into the laws of member states – Leading expert on Islam
https://voiceofeurop...xpert-on-islam/
Sa fie sigur ca legea va incepe sa fie implementata cel putin in tarile unde exista suficienti radicali. Vor utiliza orice mijloace si oportunitate ca sa determine autoritatile sa le implementeze folosind cartea victimizarii si frica autoritatilor de jihadisti. Pana acum a functionat perfect reusind radicalizarea unei parti din musulmani fara ca autoritatile sa poata face nimic.

Timpurile barbare incep sa apuna, acum vor veni timpuri religioase:
All of the 10 lowest-ranked countries either have Islam as their official religion or have legal systems based on Islamic sharia law. Those countries are: Iran; Afghanistan; the Maldives; Pakistan; the United Arab Emirates; Mauritania; Malaysia; Sudan; and Brunei.”
Pt. atei ca sa stie ce ii asteapta, islamul nu prea permite ateismul. Jurisprudenta islamica este clara, nu se poate acorda nici un fel de protectie (vieti sau bunurilor sale) unui ateu (crestinui teroretic pot prini protectie prin plata unei taxei Jizya).

“Saudi Arabia comes into particular criticism for a 2014 law defining the "promotion of atheist thought in any form" as terrorism, and for the prosecution of liberal activists and campaigners generally. ”
Cum era si normal UN a considerat ca aceasta tara trebuie sa fie in comitetul privind drepturile omului.


Cum ar putea fi sursele de incredere, cand doar prezinta realitatea, ceea ce nu este ok astazi.



SE NAȘTE O ARMATĂ JIHADISTĂ în Franța? „Nu suntem pregătiți să facem față unei alianțe între TERORIȘTI și BANDELE din suburbii”
"Fostul ministru francez de interne declara după atentatele din 2015 că poliția confiscă și câte 6000 de arme anual, din care cam 1200 sunt arme militare. Estimările actuale arată că în întreaga țară există între trei și șapte milioane de arme deținute ilegal."
https://evz.ro/armat...e-suburbii.html
In cativa ani nici nu ai nevoie de o astfel de alianta, conform unor studii peste 30% din elevii musulmani din Franta au caracteristicile fundamentalismului religios. Cand vor ajunge adulti nr. islamistilor va fi mult peste 100 000 ceea ce ii face de necontrolat cu mijloacele existente (mai pot veni si din alte tari pe model ISIS, oricum francezii sunt sustinatii ai granitlor deschise).  

Arme se pot gasi si ele. Daca confisti 6000 de arme anul poti fi sigur ca sunt mult mai multe care nu au fost descoperite. Asa ca estimarile de milioane aduse in ani pot fi corecte.


Cine poate ghici cum se incearca “justificarea” atentatul din Australia: probleme psihice. Cine si-ar fi inchipuit….
PM-ul respinge scuza si spune ceea ce este: un atentat terorist:
Australian PM dismisses mental illness as an “excuse” for “dangerous ideology of extremist Islam” after jihad attack
“I am not going to make an excuse for that. Of course issues of mental health and all these other things are important.
“He was a terrorist. He was a radical extremist terrorist who took a knife to another Australian because he had been radicalised in this country.”
https://www.jihadwat...er-jihad-attack
Mi se pare ca am mai auzit aceasta scuza cu probleme psihice dar nu stiu unde…


Franta: Un barbat de 60 ani a fost atacat cand se intoarecea acasa avand cadouri de Craciun vizibile, de un barbat care ar fi spus: Asta le facem necredinciosilor.
https://voiceofeurop...o-disbelievers/
Multiculturalim si alte alea.
Sa ai cadouri de Craciun asupra ta intr-o tara multiculturala ca Franta….


Oficial: Cehia nu va semna Pactul UN privind imigratia (Pactul care stimuleaza imigratia, cum isi poate imagina cineva ca oferind ajutoare sociale imigratilor legali sau ilegali, nu se mai face distinctie, va duce la scadera imigratiei....).
Este bine ca se discuta si la noi.

Edited by Sakara, 16 November 2018 - 21:30.


#12854
vio69a

vio69a

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 69,266
  • Înscris: 28.05.2013

View PostSakara, on 16 noiembrie 2018 - 21:14, said:


Franta: Un barbat de 60 ani a fost atacat cand se intoarecea acasa avand cadouri de Craciun vizibile, de un barbat care ar fi spus: Asta le facem necredinciosilor.


putea foarte bine sa fie si un somer francez suparat ca el nu are bani de cadouri....
atata timp cat nu se stie, nu mergem ca Breitbart pe presupuneri si sugerari


A 60-year-old man has been beaten in Paris in what seems to be a religious hate crime, newspaper Le Parisien reports.
The man had gone shopping for Christmas and was carrying a present wrapped in Christmas gift paper.
As he left the metro Alesia (XIVth arrondissement) with arms loaded and was walking to the Avenue du Maine (XIVth arrondissement) he was ambushed.
A stranger approached him, jostled and slapped him, dropping his glasses on the floor. The attacker then fled and was heard saying: “This is what we do to the disbelievers”.
The elderly man, shocked, went up the Avenue du Maine towards the police station of the fourteenth arrondissement to file a complaint.
Police immediately started an investigation into the case which has been described as ‘violence because of religion’.


Apropo....
A stranger....putea fi un rrom care sa-i smulga pachetele?

#12855
Sakara

Sakara

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,597
  • Înscris: 24.08.2010
@vio69a
Breitbart, Breitbart peste tot (iarasi il vezi unde nu este).
Atacatorul avea o problema ca acel om era "necredincios" (caci avea cadouri de Craciun, care nu este sarbatorit de ..... dar este sarbatorit-celebrat de....): "The attacker then fled and was heard saying: “This is what we do to the disbelievers” (citat din cei ai postat tu).

Edited by Sakara, 16 November 2018 - 21:44.


#12856
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,714
  • Înscris: 07.02.2003

View Postpinguinul666, on 16 noiembrie 2018 - 18:39, said:

Si chiar nu ne place ce se intampla prin Franta, UK, Suedia etc!
Nicio problema, esti in grupul celor care nu le place. Noroc ca e un grup minoritar...

View Postpinguinul666, on 16 noiembrie 2018 - 18:39, said:

Daca pentru cele de mai sus, din punctul tau suntem rasisti, nazisti etc.....atunci  SIEG HEIL / WHITE PRIDE WORLD WIDE!
NA! Te-am facut fericit ?
E preferinta ta insa in cazul asta esti tinta campaniei Posted Image Cele de mai sus sunt in parte ghiveciuri din retorica extremista iar restul reiterari ale actiunilor unor infractori care nu pot fi asociati cu multimea de oameni care nu sunt infractori.

View PostSakara, on 16 noiembrie 2018 - 21:14, said:

Cine manipuleaza ce?. Cand tu refuzi de frica unor miscari sociale in tara despre ce discutam?
Cei ca tine evident, care sunt trompetele presei extremiste care de atatea ori a dat fake-uri si acu trebuie sa avem incredere in ele nu ? Posted Image

Edited by andreic, 16 November 2018 - 22:42.


#12857
dan210

dan210

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,301
  • Înscris: 24.06.2006

View Postandreic, on 16 noiembrie 2018 - 22:39, said:

Cei ca tine evident, care sunt trompetele presei extremiste care de atatea ori a dat fake-uri si acu trebuie sa avem incredere in ele nu ? Posted Image
mai usor cu trompetele, nu cred ca te bate nimeni la capitolul asta

problema pe care o ocolesti ramane: englezii refuza s-o primeasca pe amarata aia, de ce? pentru ea nu exista drepturile omului atat trambitate?

#12858
vio69a

vio69a

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 69,266
  • Înscris: 28.05.2013

View PostSakara, on 16 noiembrie 2018 - 21:37, said:


Atacatorul avea o problema ca acel om era "necredincios"
Asa ai tradus tu din engleza.....

View PostSakara, on 16 noiembrie 2018 - 21:37, said:

@vio69a
Breitbart, Breitbart peste tot

iti faceam un compliment....banuiesc ca ai toata colectia...

#12859
dan210

dan210

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,301
  • Înscris: 24.06.2006

View Postvio69a, on 16 noiembrie 2018 - 23:36, said:

Asa ai tradus tu din engleza.....
tradu-ne mata, sa vedem si varianta pro diversitate

#12860
vio69a

vio69a

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 69,266
  • Înscris: 28.05.2013
pai ai textul citat de colegul mai sus...

#12861
dan210

dan210

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,301
  • Înscris: 24.06.2006

View Postvio69a, on 16 noiembrie 2018 - 23:57, said:

pai ai textul citat de colegul mai sus...
eu intrebam de traducerea matale

#12862
Kean

Kean

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,883
  • Înscris: 14.09.2016

View Postdan210, on 17 noiembrie 2018 - 00:00, said:

eu intrebam de traducerea matale

Ea nu are niciodata argumente,numai betze de bagat prin gard si cand e prinsa cu ocaua mica o da la intors ca la Ploiesti.

#12863
I2O

I2O

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,782
  • Înscris: 01.02.2014
Din cate am inteles sunt vreo 2 de pe forum care au beneficiat de islam si sau convertit
Au fost si circumcisi...nu?

#12864
Kean

Kean

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,883
  • Înscris: 14.09.2016

View PostI2O, on 17 noiembrie 2018 - 00:16, said:

Din cate am inteles sunt vreo 2 de pe forum care au beneficiat de islam si sau convertit
Au fost si circumcisi...nu?

Pai si evreii si musu sunt scurtati la fel de pielita.

#12865
vio69a

vio69a

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 69,266
  • Înscris: 28.05.2013
"in what seems to be"....asta una la mana

apoi, fara sa stim cine e individul, ‘violence because of religion’. se poate foarte bine sa vina de la un ateu

----------------------------------

Acum combate-ma cu numele, originea, religia si statutul legal al agresorului


View Postdan210, on 17 noiembrie 2018 - 00:00, said:

eu intrebam de traducerea matale


#12866
dan210

dan210

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,301
  • Înscris: 24.06.2006

View Postvio69a, on 17 noiembrie 2018 - 00:26, said:

"in what seems to be"....asta una la mana

apoi, fara sa stim cine e individul, ‘violence because of religion’. se poate foarte bine sa vina de la un ateu

----------------------------------
Acum combate-ma cu numele, originea, religia si statutul legal al agresorului

da mai la vale se clarifica un pic:

The attacker then fled and was heard saying: “This is what we do to the disbelievers”.

nu-mi prea pare a ateu

Edited by dan210, 17 November 2018 - 00:35.


#12867
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,714
  • Înscris: 07.02.2003

View Postdan210, on 16 noiembrie 2018 - 22:56, said:

mai usor cu trompetele, nu cred ca te bate nimeni la capitolul asta
Eu nu trompetez presa extremista ca un tonomat... deci fii atent ce citesti sa nu ma acuzi aiurea Posted Image

View Postdan210, on 16 noiembrie 2018 - 22:56, said:

problema pe care o ocolesti ramane: englezii refuza s-o primeasca pe amarata aia, de ce? pentru ea nu exista drepturile omului atat trambitate?
Am raspuns demult la problema asta, pentru ca nu vor sa vina in tara lor razbunatorii dupa aia... simplu. Drepturile omului sunt universal valabile cel putin in tarile libere si democratice (ca nu toate sutn deschise la respectarea acestor drepturi) dar cazul asta nu e despre aceste drepturi e problema caci tara acorda drept dar poate refuza legal... treaba e de siguranta nationala nu de drepturi. Poate sa ceara in Canada daca vrea, sigur ii accepta.

Edited by andreic, 17 November 2018 - 00:41.


#12868
dan210

dan210

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,301
  • Înscris: 24.06.2006

View Postandreic, on 17 noiembrie 2018 - 00:35, said:

Eu nu trompetez presa extremista ca un tonomat... deci fii atent ce citesti sa nu ma acuzi aiurea Posted Image
binenteles, tu trompetezi mainstreamul, asta-i toata diferenta

#12869
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,714
  • Înscris: 07.02.2003
Nu are nevoie bunul simt si ratiunea in jurnalism. Vocalii si trompetistii sunt intotdeauna lateralii, extremistii...

Edited by andreic, 17 November 2018 - 00:43.


#12870
AlbastruIndigo

AlbastruIndigo

    Anima Sola

  • Grup: Moderators
  • Posts: 12,000
  • Înscris: 16.09.2014

View Postandreic, on 17 noiembrie 2018 - 00:37, said:

treaba e de siguranta nationala nu de drepturi.

Dude, WTF, tu esti pe bune? Siguranta nationala?

E o prapadita de crestina ce a stat inchisa ani de zile, cu ce atenteaza ea la siguranta nationala? Presupun ca te referi la faptul ca animalele muslimaneze din Anglia vor lua foc si vor face prapad pe strazi asa cum au facut acolo in tara lor, cand a fost eliberata, asa-i? Posted Image

Cata ipocrizie si jigodism. Posted Image

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate