Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Logo Firma

Poze cu copiii pe facebook, whats...

Zergii - pot insectele sa devina ...

Bloc nou in Dristor (momentan la ...
 Care a fost cea mai frumoasa peri...

Zgarieturi monitor

Dezradacinare livada de meri

Alegere statie CB
 Navigon 7071 premium car

taxa auto?

Localizare telefon furat

Sfat achiziție modulator!
 Acte auto Germania. Luat masina p...

Chevrolet Trailblazer 2006 neporn...

Cum sa circulam pe drumul intre B...

Ajuto Dell latitude 3540
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

pc nou ansamblat

  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1
dracusot

dracusot

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 17.02.2017
  • ID membru: 979,941
componente

Placa de baza MSI Z170A GAMING M3, Socket 1151 (component nou)
Sursa Game Daemon RPO500A, 500W, ATX 2.31, PFC Activ
Procesor Intel Core™ i5-7500, 3.40Ghz, Kaby Lake, 6MB, Socket 1151, BOX (component nou)
Memorie Kingston ValueRAM 8GB DIMM, DDR4, 2133MHz, CL15 (componente noi 2 bucati)
DIAMOND AMD Radeon HD 7750 PCIE 1G GDDR5 Video Graphics Card    Bus Type: PCI Express 3.0 x16
HGST Deskstar 7K1000.C 0F10383 1TB 7200 RPM 32MB Cache SATA 3.0Gb/s 3.5" Internal Hard Drive Bare Drive




problema e ca nu stiu sigur daca e buna configuratia si daca duce sursa, nu am semnal la monitor(am incercat si cu placa video depe placa de baza, un monitor si un tv ful hd).

un sfat va rog sa stiu ce sa duc la reparat sau ce trebuie inlocuit

#2
arbuneaionut

arbuneaionut

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 876
  • Înscris: 17.11.2016
  • ID membru: 971,518
  • Locație: Braila
Ai alimentat procesorul? Ai introdus cum trebuie memoriile RAM. In majoritatea cazurilor de acolo apare problema ta.Posted Image Sursa ca putere pare OK

Edited by arbuneaionut, 17 February 2017 - 13:10.


#3
Hider141

Hider141

    Goodbye 'Milky Way', hello 'Andromeda'!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,928
  • Înscris: 06.01.2008
  • ID membru: 269,644
  • Locație: On my way to the Andromeda Galaxy
BIOS-ul placii de baza sigur suporta procesorul tau? Pe pcgarage paare ca suporta pana la generatia a 6-a (Skylake), iar procesorul e din generatia a 7-a (KabyLake).
Caut pe site-ul MSI sa vad daca iti suporta procesorul, si  cu ce versiune de BIOS.

L.E.: pentru Core i5-7500 iti trebuie versiunea de BIOS  7978vA9.
Trebuie sa mergi cu PC-ul la pcgarage pentru update de BIOS daca esti din Bucuresti, iar daca esti din tara atunci sa cauti un service care iti poate face update de BIOS folosind un procesor compatibil (cel mai probabil unul din generatia Skylake).

Edited by Hider141, 17 February 2017 - 13:16.


#4
myezu

myezu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 120
  • Înscris: 20.08.2007
  • ID membru: 216,702
  • Locație: P-aci pan papusoi
cred ca iti trebuie un update la bios sa suporte procesorul

https://www.msi.com/...tml#support-cpu

Edited by myezu, 17 February 2017 - 13:15.


#5
super8

super8

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,182
  • Înscris: 14.04.2016
  • ID membru: 952,695

View Postdracusot, on 17 februarie 2017 - 13:01, said:

componente

Placa de baza MSI Z170A GAMING M3, Socket 1151 (component nou)
Procesor Intel Core™ i5-7500, 3.40Ghz, Kaby Lake, 6MB, Socket 1151, BOX (component nou)

nu am semnal la monitor(am incercat si cu placa video depe placa de baza, un monitor si un tv ful hd).

un sfat va rog sa stiu ce sa duc la reparat sau ce trebuie inlocuit
Pentru ca nu te-ai documentat inainte sa cumperi, acum ai aflat ca ai achizitionat o placa de baza cu BIOS incompatibil procesorul [Kaby Lake].
Daca faci upgrade la ultimul BIOS placii de baza ti se va aprinde computerul.

Acum trebuie sa iei legatura magazinul de unde ai cumparat componentele sa le spui sa iti faca ei update la BIOS contracost.
Spun asta pt. ca eu sunt sigur ca nu ai procesor Skylake sa poti aprinde placa de baza sa faci update la BIOS.


p.s.:
daca ai un prieten cu procesor Skylake, roaga-l sa ti-l imprumute pana faci update-ul la BIOS si termini baciu'  :)

#6
xilo

xilo

    Active Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 4,052
  • Înscris: 25.10.2014
  • ID membru: 884,134
Altele - skylake este ultimul procesor care suporta win 7 .

#7
Hider141

Hider141

    Goodbye 'Milky Way', hello 'Andromeda'!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,928
  • Înscris: 06.01.2008
  • ID membru: 269,644
  • Locație: On my way to the Andromeda Galaxy
@xilo: nu inteleg care-i problema daca suporta doar Windows 10.

#8
dracusot

dracusot

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 17.02.2017
  • ID membru: 979,941

View Postsuper8, on 17 februarie 2017 - 13:39, said:

Pentru ca nu te-ai documentat inainte sa cumperi, acum ai aflat ca ai achizitionat o placa de baza cu BIOS incompatibil procesorul [Kaby Lake].
Daca faci upgrade la ultimul BIOS placii de baza ti se va aprinde computerul.

Acum trebuie sa iei legatura magazinul de unde ai cumparat componentele sa le spui sa iti faca ei update la BIOS contracost.
Spun asta pt. ca eu sunt sigur ca nu ai procesor Skylake sa poti aprinde placa de baza sa faci update la BIOS.


p.s.:
daca ai un prieten cu procesor Skylake, roaga-l sa ti-l imprumute pana faci update-ul la BIOS si termini baciu'  Posted Image


din pacate am intrebat la magazinul de unde am loat placa daca e compatibila cu procesorul si ei au zis da
eu acuma ce vina am ca mau mintit Posted Image

#9
super8

super8

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,182
  • Înscris: 14.04.2016
  • ID membru: 952,695
Atunci sa iti faca ei upgrade de BIOS la placa de baza gratuit !
Daca nu, reclamatie la OPC, ANPC etc.

#10
xilo

xilo

    Active Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 4,052
  • Înscris: 25.10.2014
  • ID membru: 884,134

View PostHider141, on 17 februarie 2017 - 15:31, said:

@xilo: nu inteleg care-i problema daca suporta doar Windows 10.
Sa nu o dea din lac in put , adica dupa up la bios sa puna w7 si sa constate ca nu merge, l-am scutit de niste nervi .
Despre bios s-a mentionat anterior , este un procesor de ultima generatie despre care poate nu toata lumea stie ca este conceput DOAR pentru w10 .

Edited by xilo, 17 February 2017 - 21:05.


#11
dracusot

dracusot

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 17.02.2017
  • ID membru: 979,941

View Postxilo, on 17 februarie 2017 - 21:03, said:

Sa nu o dea din lac in put , adica dupa up la bios sa puna w7 si sa constate ca nu merge, l-am scutit de niste nervi .
Despre bios s-a mentionat anterior , este un procesor de ultima generatie despre care poate nu toata lumea stie ca este conceput DOAR pentru w10 .

sa inteleg ca daca am w7 pe hardisc nu osa am nici o imagine pe monitor? nu osami dea voie sa instalez w10 peurma?

#12
xilo

xilo

    Active Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 4,052
  • Înscris: 25.10.2014
  • ID membru: 884,134
Win 7 nu are instructiuni pentru acel procesor si nici nu se doreste actualizarea . Imagine vei avea pe monitor , in sensul ca vei vedea ca functioneaza si pana trece de imaginea de bios totul va fi ok dar nu va "intra" in win - trebuie direct pus w10 pe el.
"nu inteleg care-i problema" - ceva tot am presimtit ...Posted Image

Edited by xilo, 18 February 2017 - 09:34.


#13
modoran

modoran

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,608
  • Înscris: 08.02.2011
  • ID membru: 663,282
Pune linistit windows 7, va merge foarte bine. Nu uita sa integrezi driverele USB in kitul de instalare.

#14
StickyFingaz

StickyFingaz

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,068
  • Înscris: 17.02.2016
  • ID membru: 945,644

View Postxilo, on 18 februarie 2017 - 09:33, said:

Win 7 nu are instructiuni pentru acel procesor si nici nu se doreste actualizarea . Imagine vei avea pe monitor , in sensul ca vei vedea ca functioneaza si pana trece de imaginea de bios totul va fi ok dar nu va "intra" in win - trebuie direct pus w10 pe el.
"nu inteleg care-i problema" - ceva tot am presimtit ...Posted Image

Nu mai spune porcarii. W7 merge foarte bine pe sistemul lui, dupa ce-si rezolva update-ul de BIOS.

#15
xilo

xilo

    Active Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 4,052
  • Înscris: 25.10.2014
  • ID membru: 884,134
"Nu mai spune porcarii. W7 merge foarte bine pe sistemul lui"
Inginer proiectant doctor docent la Intel doresc sa-ti transmit ce au spus cei din echipa ta "Kaby Lake is the first Intel platform to lack official driver support for versions of Windows older than Windows 10"
sursa https://en.wikipedia...e_note-techr...
Deci mint ! inseamna ca au un roman la relatii cu publicul , am sa le trimit un mail

#16
StickyFingaz

StickyFingaz

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,068
  • Înscris: 17.02.2016
  • ID membru: 945,644
Nu mint, tu nu intelegi ce scrie acolo. Intel nu mai face drivere pentru chipseturile noi de Kaby Lake decat pentru Windows 10 si ce vor urma mai incolo. Insa cum placa de baza a lui @dracusot e de fapt cu chipset H110 pentru Skylake, nu va avea probleme deloc. Deci despre ce discutam?

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users