Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Reteta pilaf de orez
Last Updated: Oct 26 2016 15:09, Started by
MembruAnonim
, Apr 09 2016 09:44
·
0
#37
Posted 26 October 2016 - 12:56
richelieu, on 26 octombrie 2016 - 10:46, said:
Bine. Fa-ți tu acasă 1 litru de stock de fiecare data când ai nevoie. Eu prefer sa îl cumpăr de la ăștia. Ei îl fac in cantități mari și implicit are valoare mai buna. Atât nutritivă, cât și gustativa. Happy? Chiar fac, destul de des. Nu un litru, mai mulți, se păstrează foarte bine în congelator. Sau dacă fac ciorbă sau supă, opresc și un pic de zeamă pentru ce fac la felul doi. De exemplu o supă de pui merge foarte bine cu un pilaf. N-am nimic cu preferințele tale, dar nu mai spune că-i complicat să faci unul dintre cele mai ușoare preparate culinare. Edited by DaculScoril0, 26 October 2016 - 13:00. |
#38
Posted 26 October 2016 - 13:38
N-am zis ca-i complicat. Am zis ca nu e doar o carne fiarta cu legume, cum ai minimizat tu procesul.
|
#39
Posted 26 October 2016 - 13:44
#40
Posted 26 October 2016 - 15:09
Ție probabil. Mie la fel. Dar vezi cu cine stai de vorba pe aici.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users