Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Reteta pilaf de orez
Last Updated: Oct 26 2016 15:09, Started by
MembruAnonim
, Apr 09 2016 09:44
·
0
#37
Posted 26 October 2016 - 12:56
richelieu, on 26 octombrie 2016 - 10:46, said:
Bine. Fa-ți tu acasă 1 litru de stock de fiecare data când ai nevoie. Eu prefer sa îl cumpăr de la ăștia. Ei îl fac in cantități mari și implicit are valoare mai buna. Atât nutritivă, cât și gustativa. Happy? Chiar fac, destul de des. Nu un litru, mai mulți, se păstrează foarte bine în congelator. Sau dacă fac ciorbă sau supă, opresc și un pic de zeamă pentru ce fac la felul doi. De exemplu o supă de pui merge foarte bine cu un pilaf. N-am nimic cu preferințele tale, dar nu mai spune că-i complicat să faci unul dintre cele mai ușoare preparate culinare. Edited by DaculScoril0, 26 October 2016 - 13:00. |
#38
Posted 26 October 2016 - 13:38
N-am zis ca-i complicat. Am zis ca nu e doar o carne fiarta cu legume, cum ai minimizat tu procesul.
|
#39
Posted 26 October 2016 - 13:44
#40
Posted 26 October 2016 - 15:09
Ție probabil. Mie la fel. Dar vezi cu cine stai de vorba pe aici.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users