Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum pot bloca transferul de date ...

Ce reprezinta in chimie abrevieri...

Google pay ma taxeaza in timp ce ...

Kia Picanto 2022 - Problema motor?
 Durere umar AC Joint

Care este cea mai sanatoasa paine?

Zgomot ritmic ce urmeaza rotirea ...

Merita Lumix FZ82 in 2024?
 Nu pot activa Memory Integrity

Supratensiuni accidentale

Cuțit/ briceag drumetie

Cum am acces la o parte dintr-un ...
 Mother's Day

Recomandare aparat de vidat alime...

Izolatie exterioara casa parter P...

Cuvinte si expresii neclare
 

Ciprian Ciucu, presedintele Consiliului National de Integritate, candidatul surpriza sustinut de partidul Monicai Macovei la Primaria Capitalei

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
33 replies to this topic

#19
ipopovici11

ipopovici11

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,547
  • Înscris: 06.06.2015

View PostEgalul, on 14 februarie 2016 - 15:01, said:

Daca in Bucuresti e imposibil de ales un om corect, unde e un nivel destul de ridicat, ce fel de cerinte putem avea in orase precum Vaslui sau Galati ?

E un nivel destul de ridicat in...ce anume? Ai impresia ca daca Bucurestiul are mai multi locuitori decat alte orase , sunt neaparat si mai destepti? Mie mi se pare ca de ales, au ales destul de prost, de fiecare data.
In orase precum Vaslui sau Galati nu poti sa ai cerinte, intucat acea zona este tinuta "pe loc" tocmai de la centru, adica de la Bucuresti.

Edited by ipopovici11, 14 February 2016 - 18:08.


#20
Bursul

Bursul

    alias Petrov, zilier in DE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,580
  • Înscris: 30.10.2003
Bucurestenii ar fi cei mai fraieri sa nu-l voteze macar pe asta! Adica sa nu mai voteze candidatii partidelor deja consacrate. Le-ar trebui data o palma peste bot. Eu il sustin Posted Image  , ca de votat ...

#21
ramiz

ramiz

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,897
  • Înscris: 25.12.2010
il bate  gabi firea la curu gol.

#22
alin8999

alin8999

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,933
  • Înscris: 23.10.2015

View PostBursul, on 20 februarie 2016 - 16:36, said:

Bucurestenii ar fi cei mai fraieri sa nu-l voteze macar pe asta! Adica sa nu mai voteze candidatii partidelor deja consacrate. Le-ar trebui data o palma peste bot. Eu il sustin Posted Image  , ca de votat ...

Ar fi ideal sa nu mai fie votati candidati de la partide deja consecrate, dar eu o includ aici si pe Macovei ( veche in politica si cu functie in Guvern ) sau partidul ei.
Sau asta de mai sus, uite ce fericit e ca iese firea-psd. Atat il duce capul, n-ai ce face cu poporul asta de druga...

Edited by alin8999, 20 February 2016 - 16:45.


#23
Bursul

Bursul

    alias Petrov, zilier in DE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,580
  • Înscris: 30.10.2003

View Postramiz, on 20 februarie 2016 - 16:39, said:

il bate  gabi firea la curu gol.

As prefera sa nu se filmeze momentul Posted Image Posted Image

#24
ramiz

ramiz

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,897
  • Înscris: 25.12.2010
in primul rand e un anonim. cine-l stie din bucuresti pe ciucu?

#25
zardato

zardato

    Coruptii la puscarie!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,634
  • Înscris: 01.12.2013

View Postradumiki, on 14 februarie 2016 - 18:03, said:

[ http://tb.ziareromania.ro/Se-cauta-sef-la-ANI-dupa-arestarea-lui-Horia-Georgescu----portretul-robot--si-pasii-de-urmat/7eb8a1dfed8801fb4f/240/0/1/70/Se-cauta-sef-la-ANI-dupa-arestarea-lui-Horia-Georgescu----portretul-robot--si-pasii-de-urmat.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Seamana la fata cu Russell Crowe. Posted Image
Radem, glumim insa fac pariu ca baiatul asta ar fi un primar mai bun decat Firea sau Busoi. Ca sa fie bagat inseama ar avea nevoie de multi bani ptr. o campanie agresiva si nu cred ca-i are. Si eu la Timisoara ma gandeam ca e o solutie ptr. mine sa votez oamenii lui Macovei. E o garantie ca sunt oameni cinstiti. Pana la urma nu conteaza ca votez un potential ,,pierzator'', conteaza sa ma simt bine dupa vot in sensul ca am votat candidatul cel mai bun in viziunea mea.
Oricum, eu zic ca e momentul potrivit sau nu e prea tarziu daca vreti sa lasam partidele mari PSD & PNL si sa ne uitam si la ceilalti. Partidele astea mari in afara de furtisaguri nu au adus nimic.

Cu o astfel de gandire Romania ara avea sanse sa iasa din cloaca politica actuala, regret ca sunt prea putini cei care gandesc astfel.

#26
sylvius

sylvius

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,400
  • Înscris: 01.01.2007

View PostEgalul, on 14 februarie 2016 - 14:02, said:


Tot un baietas de cartier vor vota si de data asta?

Nope.
Vor vota o fatuca de cartier.
Eu cred ca va iesi Gabitza din prima...

La romani intotdeauna e loc de mai rau.

#27
Bursul

Bursul

    alias Petrov, zilier in DE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,580
  • Înscris: 30.10.2003
[ https://i.imgflip.com/zj2ec.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Cred ca fiecare bucurestean cu capul pe umeri ar trebui sa-l urmeze pe Batman cand aude in jurul lui ceva legat de PSD, PNL, PDL, PMP

Edited by Bursul, 20 February 2016 - 17:20.


#28
hobbysat

hobbysat

    #ilegalist

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,540
  • Înscris: 19.12.2006
Partidul Monicai Macovei se vrea un soi de "vrabiile" din Game of Thrones.

#29
zardato

zardato

    Coruptii la puscarie!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,634
  • Înscris: 01.12.2013
Deutsche Welle il prefera pe  Ciprian Ciucu, candidatul sustinut de M10 si Monica Macovei.

Quote

Lucrurile decad tot mai mult sau e o iluzie reieșită din deznădejde?

Cu câteva luni înainte de alegerile locale, marile partide au propus sau sugerat candidați care nici măcar nu merită multe comentarii.

În sânul ”societății civile” există relații la fel de complicate ca în partidele politice. Gelozii și rivalități, sumisiuni sau suveranități. În clipa în care M10, formațiunea inițiată de Monica Macovei, a anunțat că susține candidatura independentă a lui Ciprian Ciucu, Nicușor Dan s-a simțit destituit din rolul său de favorit al ”societății civile”. De cunoscut, îl cunoștea bine pe alesul M10 și tocmai de aceea a declarat: ”Este o persoană rezonabilă. De altfel, a fost unul dintre susținătorii mei în 2012, susținător public. (…) Nu înțeleg candidatura sa independentă, adică l-aș fi așteptat în USB. N-am văzut nimic din ce a relatat presa, din programul pe care l-a propus, care să nu se regăsească la noi”.
E o declarație care spune, printre rânduri, că, din moment ce Ciucu l-a susținut în 2012, l-ar fi putut susține și în 2016 și că s-ar fi putut mulțumi cu rolul său subaltern. Aceste vanități irepresibile fac ca micile formațiuni să pară ridicole.

Adevărul este că Ciprian Ciucu pare mult mai bine articulat decât Nicușor Dan, care își crease o mică faimă cu procesele sale împotriva primarilor de sector privind spațiile verizi, dar care ne propusese în 2012 un program eclectic, cu exagerări populiste și fără priorități clare. Atuul său era unul singur: promitea să nu facă niciun compromis cu dezvoltatorii imobiliari și să nu mai taie copaci. Nu era rău, dar nu era deloc destul. Ciprian Ciucu în schimb ne propune ceva mai bine gândit și care este, cel puțin la prima vedere, demn de a fi luat în considerare. De fapt, am putea spune că, până la acest moment, necunoscutul Ciprian Ciucu, un ONG-ist ales recent președinte al Consiliului Național de Integritate (funcție din care a demisionat între timp) este singurul candidat promițător.

Din nefericire marile partide (spunem nefericire pentru că ele au pe mai departe un mare avantaj electoral foarte greu de surmontat de independenți și grupuri mici, divizate) au propus candidați care nici măcar nu merită multe comentarii. PNL, deși ezită, îl susține pe Cristian Bușoi, o persoană ștearsă, fără idei și fără priză la public. De ce Bușoi, un politician fără chip, cu o teză de doctorat suspectă de plagiat și nu altcineva? Sunt deja câteva luni de când publicul se întreabă de ce PNL se sinucide cu Bușoi? Unii spun că ar fi candidatul președintelui Iohannis cu care a făcut câteva plimbări demonstrative, dar încă nu e nimic sigur.

Și totuși, așa cum am mai sugerat într-un articol anterior, liberalii au figuri mult mai bine constituite și cu mai multă experiență în domeniul administrației, ca să nu mai spunem că ar putea chiar propune candidați excepționali care ar dezminți regula aceasta a mediocrității insurmontabile. Cu puțini ani în urmă, candidase la președinția PDL un tânăr intelectual strălucit, Theodor Paleologu, cu o moțiune care era de fapt un veritabil program de administrare a Capitalei. Dar partidul dominat excesiv de personalitatea Elenei Udrea nu-l apreciase prea mult ca dovadă că la următoarele alegeri locale,organizația PDL București avea să susțină candidatura lui Silviu Prigoană. Nu are rost să insistăm, e suficient să arătăm că noul PNL are acum excelenta ocazie de a repara greșelile vechiului PDL, aducând în prim plan oameni cu adevărat valoroși.

Dincolo, în tabăra PSD care conduce în sondajele de opinie realizate în Capitală, candidata cea mai probabilă este Gabriela Vrânceanu Firea. De la presa de radio și de televiziune, ea a sărit direct în Parlament grație unor împrejurări favorabile, dar nu are de fapt nicio realizare politică semnificativă, și nici acele calități care să o recomande pentru o misiune atât de dificilă cum este aceea de primar al Capitalei. PSD mizează facil pe succesul mediatic și pe votul empatic nereflectat al spectatorilor de televiziune. Evident, nu am aflat ce program ar putea avea candidata social-democrată și nici nu am putea ghici din activitatea ei anterioară.

Impresia noastră este că lucrurile decad irepresibil, că este din ce în ce mai rău, că în ciuda unei retorici sforăitoare despre schimbarea în bine a clasei politice, se ivesc în prim plan oameni tot mai puțin competenți, tot mai precari ca pregătire sau caracter.

În acest context descurajant trebuie să spunem că Ciprian Ciucu ni se pare candidatul cel mai bine constituit, deși nu are nici el talentul indispensabil omului politic, acela de a seduce. În schimb ideile sale sunt bune. El a propus trei mari priorități în această ordine:
1.”În primul rând, vreau să le redau bucureștenilor plăcerea de a trăi în orașul lor, pentru că mulți dintre noi se simt agresați de oraș - aglomerație, dezordine, mizerie (…). Ne dorim un oraș în care să petrecem timp de calitate: să avem evenimente culturale majore, să avem unde petrece timpul împreună cu familia, să avem parcuri bune, să avem bulevarde care să fie în special pentru oameni, acces la servicii sociale, acces la servicii de educație și sănătate.”
2. Refacerea infrastructurii: ”Fundația pe care stă orașul este șubredă. Infrastructura (tehno-edilitară, de transport public, socială) este veche, și-a depășit durata de viață, este practic în pragul dezintegrării. Calitatea construcțiilor este precară și riscul seismic este imens.”
3. ”Trebuie să scoatem corupția din Primăria Capitalei. Bucureștiul are un buget comparabil cu al Vienei, însă diferența de calitate a vieții este de la cer la pământ. Grupurile de interese nelegitime au pus mâna pe capitala României și o sufocă, secându-i bugetul cu proiecte inutile, cheltuieli disproporționate, absurde și priorități care nu au legătură cu cetățenii”.

S-ar putea spune că obiectivele sale sunt prea generale. E adevărat, dar e o succesiune bine gândită și clară. Viitorul nu este cu totul lipsit de speranță. Dar trebuie să privim în jurul nostru cu o privire nouă și proaspătă.

http://m.dw.com/ro/l...ejde/a-19060984

#30
Cris007

Cris007

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 52,735
  • Înscris: 06.08.2004
Personal in acest moment inclin mai mult catre altcineva, respectiv Nicusor Dan fiindca stiu cum gandeste si se pliaza mai bine pe ce imi doresc eu. Are dreptate autorul articolului in final, Ciucu are un program extrem de generalist pana in acest moment, la fel ca al celorlalti "sa fie bine sa nu fie rau".

Dar, imi pare bine ca apar acesti candidati, inseamna ca pot fi luati la tinta. De-abia astept sa vorbim despre nevasta lui, despre faptul ca nu se barbereste si pare neingrijit, de faptul ca e ong-ist, etc. dupa cum ne-am obisnuit de pe alte threaduri.

Edited by Cris007, 21 February 2016 - 11:06.


#31
G.I.C.U.

G.I.C.U.

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,882
  • Înscris: 04.09.2006
Ce a facut remarcabil omuletul asta? In afara ca e omul monicai macovei. Din ce-am gasit pe google la CNI a fost mai degraba obiect de inventar decat presedinte.

#32
fansat

fansat

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,414
  • Înscris: 31.08.2006

View PostG.I.C.U., on 21 februarie 2016 - 15:03, said:

Ce a facut remarcabil omuletul asta?

   Nu-ti face probleme. Cine il baga in seama ? Si oricum, presupunand prin absurd ca va fi ales, va fi mancat de consilierii din partide.

#33
debusy

debusy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,219
  • Înscris: 25.04.2012
avand putere, cine sa-l mai manance...

#34
Bursul

Bursul

    alias Petrov, zilier in DE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,580
  • Înscris: 30.10.2003

View PostG.I.C.U., on 21 februarie 2016 - 15:03, said:

Ce a facut remarcabil omuletul asta? In afara ca e omul monicai macovei. Din ce-am gasit pe google la CNI a fost mai degraba obiect de inventar decat presedinte.

Cum putem schimba actuala clasa politica daca tot oamenii lor ii punem? Astfel reconfirmam ca ei sunt doriti la putere. Cum sa te duci sa protestezi impotriva PSD, PNL, PDL cand tot pe ei ii votezi? La alegerile de anul asta e musai sa fie votati altii.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate