Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Achizitie SUV, buget 17k euro

Gps traker pentru animale

Aplicatii terte pentru IPTV, OTT,...

Drept trecere cu “carulR...
 Sunt noile generatii care se nasc...

Butuc pedalier

Niste intrebari despre apartamente

Comentarii amuzante pe Youtube
 Nu iese laptopul din sleep mode.

Facerea de bine - ce aștepta...

Probleme drum servitute

Se pot monta placi de gresie de 1...
 Card de debit virtual emis de India

Diferenta ATS generator si PV

La multi ani @Lotusisrael!

Declarație primar
 

Multiculturalismul

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
4695 replies to this topic

#37
Tinkerbelle

Tinkerbelle

    Post Tenebras Lux

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,305
  • Înscris: 22.04.2013
Coloraţii din cartierele mărginaşe ale Parisului au distrus zeci de hidranţi cu scopul de a se răcori şi astfel au irosit câteva milioane de litri cubi de apă... Posted Image

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/mUrH0GbedmE?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

View Postzardato, on 04 iulie 2015 - 19:37, said:

Oricine poate fi schimbat, si nici acum nu este prea tarziu.  
Mătăluţă, colorăturile de mai sus sunt la a 3-a sau chiar a 4-a generaţie din părinţi imigranţi şi tot nu au fost capabili să asimileze regulile une societăţi civilizate.
Nu, nu oricine poate fi schimbat, universalismul e o iluzie infectă. Posted Image

Franţa, locul de naştere al Iluminismului, acum devenită ţară de lumea a 3-a. Posted Image

Şi idi*** utili se preocupă de "rasism". Orice om întreg la minte devine rasist după ce se plimbă într-un cartier din Seine-St.-Denis.

Edited by Tinkerbelle, 05 July 2015 - 12:39.


#38
djl

djl

    Smrt fačizmu, sloboda narodu! Îmi cresc amprenta de Carbon

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,646
  • Înscris: 13.06.2004
Nu se schimbă şi pentru că sunt pupaţi în dos. Dacă ar fi asasinaţi penal pentru prostiile pe care le fac, măcar ar mai ştii de frică. Dar după aia se începe urelete de genul rasism & co.

#39
Tinkerbelle

Tinkerbelle

    Post Tenebras Lux

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,305
  • Înscris: 22.04.2013

View Postdjl, on 05 iulie 2015 - 12:35, said:

Nu se schimbă şi pentru că sunt pupaţi în dos.
Exact! Cei ca zardato încurajează, în mod indirect, comportamentul sălbatic al coloraţilor.

#40
djl

djl

    Smrt fačizmu, sloboda narodu! Îmi cresc amprenta de Carbon

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,646
  • Înscris: 13.06.2004
http://forum.softped...ism-triumfator/

#41
Iochanan

Iochanan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,843
  • Înscris: 28.04.2011

View PostTinkerbelle, on 04 iulie 2015 - 14:34, said:

Nu se poate pune la îndoială faptul că în ultimii 30 de ani, cea mai hidoasă crimă comisă împotriva europenilor de baștină și a culturii europene este deschiderea largă a porților Europei hoardelor barbare și hămesite de foame din Orientul-Mijlociu și Africa, hoarde care vor transforma Europa seculară, civilizată și prosperă de astăzi în Eurabia islamică, primitivă și falimentară de mâine.
Deși strămoșii noștrii au luptat să îi țină pe musulmani afară din Europa, astăzi milioane de arabi, negri, indieni, pakistanezi, turci etc sunt primiți pe continentul nostru în numele toleranței.
Așa cum am mai spus și cu altă ocazie, eroarea (intenționată sau nu) în care cade inițiatoarea este aceea că tocmai acea Europă seculară, laicistă, "democratică" este baza și fundamentul politicii criminale de imigrație masivă alogenă în Europa, politică corelată cu alte politici criminale legiferate și puse în aplicare de acea Europă laicistă, secularistă, pseudo-democratică. Faptul că în Europa nu există o democrație reală (asta trecând deocamdată peste problemele fundamentale chiar ale conceptului de așa zisă "democrație") este vădit în mod foarte clar de faptul că această politică criminală cu tente genocidare (fiind vorba de un posibil genocid făcut în forme soft împotriva popoarelor albe europene și împotriva Creștinătății) este făcută nu doar fără nicio aprobare din partea popoarelor europene, ci este făcută efectiv împotriva lor și împotriva a ceea ce ei oricând ar considera că este normal; faptul că lucrurile așa stau este vădit de multe lucruri, printre care ofensiva mediatică de informare cu privire la problemă, dusă în special pe internet, pentru că mass media mainstream este parte beligerantă împotriva Europei și a popoarelor europene, albe și creștine; apoi de noile procente pe care le-au luat naționaliștii în anumite țări europene; apoi de constituirea acelui grup în parlamentul european "Europa Națiunilor și Libertății".

Cum spuneam mai sus, acea Europă pe care ne-o promovează inițiatoarea este parte fundamentală a problemei, pentru că acea Europă este de fapt Europa care nu are nimic de apărat, în numele secularismului, în numele așa zisei "democrații", în numele accentuării obsesive a așa zisului ideal al bunăstării, în numele unei interpretări perverse a drepturilor omului care calcă în mod criminal peste drepturile popoarelor și ale Bisericilor în favoarea unor alogeni aduși, printre altele, cu scopul clar al unui nou mare conflict sângeros la nivel european și poate chiar al nivel mondial, dacă ținem cont că lucruri similare au loc și în SUA și Canada. Atunci când "valorile" "europene" și pe care le și promovează agresiv sunt "bunăstarea", ghiftuiala, săturarea de bunurile și serviciile acestei vieți, ori idealurile hedonismului, ale satisfacerii plăcerilor, ori altele din aceeași tagmă, normal că nu mai contează necesitatea apărării popoarelor băștinașe de alogeni, că doar "Sistemul" contează, nu oamenii; normal că nu mai contează cu cine te împerechezi, doar sexul contează, indiferent cu cine îl faci, cu ce scopuri și cu ce consecințe, că doar Sistemul contează. Astfel, această Europă secularistă, laicistă care se dovedește din nou criminală, după crimele "democratice" ale revoluției franceze și ale comunismului, această Europă se dovedește deci pusă pe a sacrifica popoarele europene, culturile europene, creștinătatea europeană DOAR în numele menținerii unui Sistem care este posibil să devină de fapt neeuropean, necreștin și chiar nelaicist, însă cu păstrarea absolut cinică a titulaturilor de "Europa", "Uniunea Europeană". Această Europă falsă, falsificată de "elitele" anticreștine, antiumaniste și antidemocratice se dovedește din nou criminală, fiind în stare să sacrifice, să jertfească de fapt adevărata Europă pe care o urăște din toți rărunchii în numele urii împotriva europenilor, a urii împotriva Bisericilor și a Creștinătății, în numele materialismului și hedonismului laicist.

#42
galeo

galeo

    Guru Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 14,412
  • Înscris: 15.04.2006
Bravo Base:



Fostul presedinte Traian Basescu a criticat duminica proiectul de construire a celei mai mari moschei din Europa la Bucuresti, considerand ca aducerea studentilor musulmani in tara reprezinta "cel mai mare risc"

http://m.hotnews.ro/stire/20277931

#43
MrReason

MrReason

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,266
  • Înscris: 08.10.2010

View PostTinkerbelle, on 05 iulie 2015 - 12:32, said:

Şi idi*** utili se preocupă de "rasism". Orice om ĂŽntreg la minte devine rasist după ce se plimbă ĂŽntr-un cartier din Seine-St.-Denis.
Porblema aici ar fi xenofobia generalizata, caci asta imbratiseaza in general extremistii de dreapta, inclusiv cucoana care-i idolul tau. La o adica, si noua romanilor ne-ar da un sut in dos daca ar putea.

Lucurile trebuie vazute exact asa cum sunt ele si abordate pe fata. Avem o problema in general cu islamistii? OK, sa se spuna asta si sa se gaseasca o solutie la asta. Vin prea multi africani, OK, sa fie trimisi inapoi. Fara generalizari tampite si lipsa de logica. Cum de exemplu ne trateaza pe noi unii  in cazul schengen din falsa cauza a tiganilor: de ce falsa cauza? caci apartenenta noastra la schengen nu afecteaza cu absolut nimic libertatea de miscare a tiganilor, caci si ei sunt cetateni romani, respectiv europeni si au tot dreptul al libertate de miscare... schengenul priveste doar cetatenii non-ue... nu de generalizari tampite, solutii gresite si abuzive e nevoie... ca si contraexemplu, avem chinezii care in opinia unora ar fi si ei "alta rasa" ... si nici ei nu vin dintr-o tara dezvoltata... dar uite ca nu creeaza probleme aproape deloc...

Edited by MrReason, 05 July 2015 - 16:24.


#44
djl

djl

    Smrt fačizmu, sloboda narodu! Îmi cresc amprenta de Carbon

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,646
  • Înscris: 13.06.2004
Eu sunt creştin-ortodox cât de cât practicant, dar religia nu trebuie băgată cu forţa pe gât. Însă nu trebuie să cădem nici în extrema cealaltă, să băgăm lacitatea cu forţa pe gât. Nu-mi plac fanaticii religioşi sau laici/atei.
Dar sunt de acord că religia e/era o formă de apărare. Am distrus religia, acum distrugem restul identităţii, deci rămânem fără arme!

#45
Cleopatra-

Cleopatra-

    Fleur-Noire

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,592
  • Înscris: 12.04.2009

View Postzardato, on 05 iulie 2015 - 15:05, said:

A judeca oamenii dupa culoarea pielii denota o gandire/atitudine rasista in cel mai pur sens al cuvantului.

Rasism e si ce fac salbaticii din isis, pe cand o puneti de o divizie alba a Daesh? Posted Image
Sînt judecați după faptele abominabile pe care le fac individual sau în masă, iar asta e ceea ce îi caracterizează și care îi determină pe ceilalți să îi respingă și să devină rasiști, într-un final, deși, eu nu i-aș numi astfel. Culoarea pielii e nesemnificativă aici, e doar o caracteristică a lor, nicidecum motivul pentru care, chipurile, sînt discriminați. E ca și cum ai pretinde că ucigașii în serie sau molestatorii de copii, de exemplu, sînt condamnați și ostracizați de societate pe baza anumitor caracteristici psihice și comportamentale ce le au în comun, și nu pentru faptele lor reprobabile.
Nu e greu de înțeles, deși unii nu par a pricepe deloc.

#46
djl

djl

    Smrt fačizmu, sloboda narodu! Îmi cresc amprenta de Carbon

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,646
  • Înscris: 13.06.2004
Să fim sinceri: unii discriminează pt. culoarea pielii. Alţii din cauza faptelor.

#47
MrReason

MrReason

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,266
  • Înscris: 08.10.2010

View Postdjl, on 05 iulie 2015 - 16:23, said:

să cădem nici în extrema cealaltă, să băgăm lacitatea cu forţa pe gât. Nu-mi plac fanaticii religioşi sau laici/atei.
Nu e o extrema deloc, ci cea mai ponderata varianta. Laicitatea nu inseamna interzicerea religiei (abia aia ar fi extrema). Nu exista "atei extremisti".

Ateii sunt pur si simplu niste oameni care nu au motiv sa creada in vreo creatura superioara si nu vor sa li se bage pe gat reguli/restrictii abuzive bazate pe mitologie. La fel cum religiosii nu au motive sa creada in te miri ce extraterestrii si nu au chef sa li se impuna tot felul de reguli bazate pe povesti sci-fi.

View Postcleopatra00, on 05 iulie 2015 - 16:25, said:

Culoarea pielii e nesemnificativă aici, e doar o caracteristică a lor, nicidecum motivul pentru care, chipurile, sînt discriminați.
Depinde despre cine vorbim. Extremistii de dreapta in general sunt foarte prosti, iar ei chiar cred ca e vorba de o alta "rasa" care au un grup de trasaturi legate intre ele: negru si om rau, salbatic sunt aproape sinonime pt. cei mai multi dintre ei. Similar cu evreii, desi nu exista distinctie intre ei si albii caucazieni(cand li se pune prostilor pata pe o idee, tin cu dintii de ea)

View Postcleopatra00, on 05 iulie 2015 - 16:25, said:

E ca și cum ai pretinde că ucigașii în serie sau molestatorii de copii, de exemplu, sînt condamnați și ostracizați de societate pe baza anumitor caracteristici psihice și comportamentale ce le au în comun, și nu pentru faptele lor reprobabile.
Exista foarte multi retardati care judeca doar dupa diverse corelatii si dupa ce le spune lor instinctul (fiind prosti, doar la concluzii gresite pot ajunge).

Edited by MrReason, 05 July 2015 - 16:36.


#48
Cleopatra-

Cleopatra-

    Fleur-Noire

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,592
  • Înscris: 12.04.2009

View Postgaleo, on 05 iulie 2015 - 16:22, said:

Bravo Base:



Fostul presedinte Traian Basescu a criticat duminica proiectul de construire a celei mai mari moschei din Europa la Bucuresti, considerand ca aducerea studentilor musulmani in tara reprezinta "cel mai mare risc"

http://m.hotnews.ro/stire/20277931
Matale încă nu ai priceput că ești pe E-Opinions și nu pe o secțiune de știri? Tu ori deschizi un topic țintă în care trîntești o știre ca subiect, dar nu o comentezi deloc, printr-o opinie a ta personală, ori trîntești o știre în pagină, fără a spune nimic.
Ești spamer pe zona de politică sau un simplu user, așa cum e normal?

#49
Haunted

Haunted

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 532
  • Înscris: 21.05.2009

View Postdjl, on 05 iulie 2015 - 16:26, said:

Să fim sinceri: unii discriminează pt. culoarea pielii. Alţii din cauza faptelor.

Pe cine-ai întâlnit vreodată să discrimineze, nu din cauza faptelor, ci doar din cauza culorii pielii? Să te-auzim - spune-ne.
Stânga folosește tehnici retorice, numindu-i ”rasiști” pe cei care discriminează pe baza comportamentului și productivității standard a raselor/sub-grupurilor dintr-o rasă; culoarea pielii este doar un proxy pentru a identifica rasele caracterizate prin productivitate scăzută și violență - sau dimpotrivă.

Edited by Haunted, 05 July 2015 - 16:48.


#50
Iochanan

Iochanan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,843
  • Înscris: 28.04.2011

View Post_-AppleS-_, on 04 iulie 2015 - 18:04, said:

De asemenea nu inteleg alternativa , vreti sa se inchida granitele ?
Sa ne conservam cultura si traditiile ca pe pateu ? Vreti sa devenim rasisti si xenofobi ?
Uneori s-ar putea să se facă apel la astfel de lucruri pentru rațiuni de legitimă apărare.
Tu poate ai fi înclinat să crezi că nu există nimic de apărat, sau poate crezi că de apărat este numai Sistemul,
însă mai sunt și alții care reprezintă cu adevărat Europa, spre deosebire de tine, și care unii dintre ei
în mod sigur sunt conștienți că au ceva de apărat, ceva extrem de valoros, și că sunt în legitimă apărare.
Indiferent ce cred unii derbedei și golani, impostori planetari de la ONU și de la "Drepturile omului".

View Post_-AppleS-_, on 04 iulie 2015 - 18:04, said:

Nu vreau sa folosesc un cliseu , dar stiti ca exista chestia aia numita evolutie , care garanteaza faptul
ca lucrurile se schimba , asa ca oricat de conservatori ati fi , tot nu veti conserva la infinit valorile europene .
Tot conform evoluției te asigur că se poate ca europenii să le spargă botul alogenilor invadatori,
precum și, în primul rând, celor care, trădători sau complotiști, îi împing sau atrag pe invadatori.

#51
djl

djl

    Smrt fačizmu, sloboda narodu! Îmi cresc amprenta de Carbon

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,646
  • Înscris: 13.06.2004

View PostHaunted, on 05 iulie 2015 - 16:41, said:

Pe cine-ai întâlnit vreodată să discrimineze, nu din cauza faptelor, ci doar din cauza culorii pielii? Să te-auzim - spune-ne.
Stânga folosește tehnici retorice, numindu-i ”rasiști” pe cei care discriminează pe baza comportamentului și productivității standard a raselor; culoarea pielii este doar un proxy pentru a identifica rasele caracterizate prin productivitate scăzută și violență - sau dimpotrivă.

Personal nu am întâlnit, pe internet am dat peste din ăştia.

#52
MrReason

MrReason

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,266
  • Înscris: 08.10.2010

View PostIochanan, on 05 iulie 2015 - 16:11, said:

acea Europă seculară, laicistă, "democratică" este baza şi fundamentul politicii criminale de imigraţie masivă alogenă în Europa, politică corelată cu alte politici criminale legiferate şi puse în aplicare de acea Europă laicistă, secularistă, pseudo-democratică.
Ca de obicei, numai prostii spui. Primii aparatori ai islamistilor si ale idelor lor salbatice sunt tocmai crestinii. Iata ce spune un fratior de-al tau, crestin adevarat:

View Postturcoctonul, on 05 septembrie 2010 - 12:49, said:

Oricum islam is evil, nu pentru ca interzice muzica sau practica lapidarea in cazul unor crime (masuri morale si pioase pana la urma) ci pentru invataturile gresite pe care le are (ca Iisus nu e Fiul lui Dumnezeu si toate celelalte) si care duc la iad.

View Postturcoctonul, on 05 septembrie 2010 - 22:27, said:

De-asta trebuie sa le dam 20 de bice pe spinare celor care comit adulter, nu? De-asta trebuie sa-i umilim in public, nu-i asa? Pentru a arata ce religie toleranta e crestinismul.

Asta se poate schimba, pentru ca nu e normal asa cum e acum, statele europene au fost 2000 de ani crestine, nu laice. De cand s-au secularizat societatea a mers tot mai prost, tot mai multa mizerie sociala si degradare morala.
Democratia, secularismul, drepturile omului, sunt niste maaari tampenii. Oamenii nu sunt egali, nu trebuie sa faca fiecare ce vrea ci fiecare sa faca ce trebuie.
Ti-am explicat cum trebuie sa se imbrace o femeie crestina iar pentru barbati e la fel ca la musulmani, fara pantaloni scurti si sa poarte barba (initial nu erau pantaloni, era o piesa care acoperea si pieptul si picioarele, cum e inca in Orient sau cum au preotii, formele trupului nu ar trebui sa iasa in evidenta)

Posted Image

Trebuie sa scapam de toate ideile extremiste religioase, fie ele islamiste sau crestine, ca-s cam tot pe-acolo. Fiercare sa-si vada de borsul strict personal si sa nu incerce sa impuna societatii "valorile" lor de oameni salbatici.

Edited by MrReason, 05 July 2015 - 16:52.


#53
Haunted

Haunted

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 532
  • Înscris: 21.05.2009

View Postdjl, on 05 iulie 2015 - 16:48, said:

Personal nu am întâlnit, pe internet am dat peste din ăştia.

Toți ”rasiștii” pe care i-am întâlnit discriminează pe baza tendințelor violente/IQului mediu redus întâlnit în alte rase.
Culoarea pielii era doar pentru a discerne, la prima vedere, dacă sunt șanse mari/mici ca un grup sau o persoană să fie violentă/în jihad/etc.
Și mulți, atuci când aveau, cu privire la un individ specific dintr-o rasă, informații suplimentare (respectă legea/este inteligent), erau în esență dispuși să-și modifice părerea coresunzător cu privire la individ; altora li se părea prea riscant.

Edited by Haunted, 05 July 2015 - 16:55.


#54
MrReason

MrReason

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,266
  • Înscris: 08.10.2010

View PostHaunted, on 05 iulie 2015 - 16:41, said:

Stânga folosește tehnici retorice, numindu-i ”rasiști” pe cei care discriminează pe baza comportamentului și productivității standard a raselor/sub-grupurilor dintr-o rasă;
Exista o singura specie umana: homo sapiens, Notiunea de "rasa" e cretinatate nestiintifica.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate