Cuscus cu pui
Last Updated: Nov 01 2013 21:44, Started by
-Diana-
, Oct 12 2013 15:32
·
0
#20
Posted 12 October 2013 - 20:00
#21
Posted 12 October 2013 - 21:24
#22
Posted 12 October 2013 - 22:30
gerbil, on 12 octombrie 2013 - 18:25, said:
Stiu eu multe maritate care nu stiu sa faca nici oua ochiuri. Gura sa nu faca, ca de ochiuri nu ne e teama ! Cus-cus-ul ezicsta pe mai multe granulatii. Majoritatea de pe la noi sunt ca niste bucatele marunte de spaghete, insa am gasit la Cora si unul fin precum malaiul. Ultima oara am folosit o punguta de 200 grame de cus-cus (tip spaghete maruntite) + 50 grame de mei pe care le-am maronizat nitel intr-un wok cu putin ulei, apoi am turnat 1 litru de apa fiarta in prealabil (ca sa mearga treaba mai repede) si am incorporat-o in cateva minute in amestecul de mai sus. Sare si piper dupa gust. Daca e prea dulce merge si putin otet, ori un sos de rosii ca pentru pizza. Gustos este si cu unt si parmezan daca nu va afecteaza la circumferinta. Edited by jumborom, 12 October 2013 - 22:36. |
#23
Posted 01 November 2013 - 21:33
Couscous se face de fapt cu Merguez. E un carnat din zona maghrebina insa si foarte raspandit in Franta. In rest e mai greu de gasit. Poate aveti noroc la Carrefour sau Auchan.
|
#24
Posted 01 November 2013 - 21:44
Cuș-cușul ăsta mare e de pe la turci, La maghrebini e d'ăla mărunt-mărunt. Cumpăr și eu uneori și îl fac ca după aceeași rețetă ca și pilaful. Cușcușul marca Filiz e bun dar cel mai bun e acela făcut în casă. Sunt în Constanța niște bătrâne care îl prepară la comandă pentru diverse ocazii . Am mâncat de vreo două ori, pur si simplu e delicios.
Edited by Freddy12, 01 November 2013 - 21:44. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users