Salt la conținut

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sfat achizitionare laptop gaming

Telefonul Oppo a74 mi-a blocat ca...

A inviat Mudava

Import china alibaba
 Facultate

Vouchere de vacanta

Cand One United nu mai vand isi v...

Mandolina feliat legume
 Atestat consilier de siguranta

alarma auto Autowatch 346 RLI

Ce se intampla cu actualii tineri...

Descifrare reteta
 Zapp fix

Rulment pt diferential 4motion

Lipire filtru la baterie ikea

Meserias nu mai vine sa termine l...
 

Tratamente alergii (desensibilizare)

- - - - -
  • Vă rugăm să vă autentificați pentru a răspunde
63 răspunsuri în acest subiect

#55
remedii-plante

remedii-plante

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 25
  • Înscris: 01.06.2013
Tratament alergii

Alergia este o stare patologica manifestata prin cresterea sensibilitatii si reactivitatii la anumite substante straine,introduse in organism pe diverse cai (digestive,respiratorii,injectabila etc).La indivizii normali,aceste substante sunt distruse de anticorpi.La persoanele alergice,aceste substante stimuleaza producerea de histamina ,vasodilatator puternic cu rol determinat in aparitia fenomenelor alergice(inflamatii,astm etc),diferite in functie de natura alergenilor.Alergiile pot fi alimentare,,bacteriene,de contact,la frig,la radiatii solare,profesionale etc).

Conform ayurveda,alergiile au doua cauze principale:
-digestia proasta,care duce la insuficienta metabolizare a alimentelor si la aparitia de compusi toxici
-prezenta acestor compusi toxici in sange
Ce determina aparitia alergiilor?
Raspunsul este destul de simplu dar greu de admis si constientizat:toate produsele modificate de om (fructe,legume,cereale,leguminoase,carne,lactate,oua;detergenti,produse de ingrijire corporala,parfumuri;imbracaminte din fibra sintetica;covoare,mobilier dat cu vopseluri sintetice).E normal sa produca reactii din partea sistemului imunitar din moment ce acesta nu le recunoaste.Sigur,aici mai intervine un factor important:starea psiho-mentala (emotiile,gandurile,trairile).Mai este un aspect de luat in seama-neexpunerea la factorii de mediu cu regularitate (soare,apa,aer,mersul descult prin iarba sau nisip).
Recomandari:
-expunerea la factorii de mediu naturali:aer,apa,plimbari in natura,respirarea de aer curat).
-consumul de alimente naturale (aproape imposibil pentru ca majoritatea au fost modificate):fructe,legume,cereale.
-consumul de plante cu efect adaptogen.
Tratament natural:
-trei frati patati:curele succesive cu Trei-frati-patati (cu o pauza de doua-patru saptamani intre ele) au un efect cert de reglaj la nivelul sistemului imunitar, efect inca greu de explicat prin prisma cunostintelor actuale. Aceasta planta este un puternic detoxifiant, anihileaza radicalii liberi din sange, ajuta la intensificarea tranzitului intestinal si a diurezei, actiuni terapeutice complexe, ce au ca rezultanta actiunea sa antialergica.
-coacazul negru: sindroame alergice acute, astm bronsic de tip alergic si bronsite alergice, oculorinite alergice; urticarie, dermatite si dermatoze, eczema atopica; sindroame inflamatorii la nivel local si general, in special la nivelul mucoaselor (aparatului respirator, digestiv si urinar) si in toate cazurile de VSH crescut; asocieri in reumatism, artrite, artroze; fibrom uterin, chist ovarian; prostatite si adenom de prostata; cefalee vasomotorie, astenie psiho-fizica in perioada de convalescenta.
-lemnul dulce: acest preparat stimuleaza secretia de cortizon natural, substanta antialergica si antiinflamatoare puternica, care fara a vindeca aceasta afectiune, amelioreaza foarte mult simptomele.
Vitamina C naturala:scade concentratia de histamina,paralel cu imbunatatirea plamanilor si cresterea volumului de aer inspirat si expirat.
-flavonoidele:blocheaza formarea histaminei
-magneziul:are efect antihistaminic putand usura simtomele pacientilor astmatici si celor cu eczeme atopice.
-metilsulfonilmetan (MSM):ameliloreaza simtomele de alergii de toate tipurile.
-urzica:mai multe studii pe subiecti umani atesta faptul ca administrarea frunzelor de urzica reduce frecventa si intensitatea reactiilor alergice pe piele, a catarului respirator si a tulburarilor digestive de origine alergica.
-tinctura de nigelia: se utilizează ca adjuvant în: afecţiuni respiratorii (bronşite acute, gripă, astm bronşic, bronşite astmatiforme), alergii, indigestie, meteorism (balonare), anorexie, colici gastro-intestinale.
Alergie Solara:Extract din muguri de Coacaz Negru si Extract din Muguri de Smochin
Alergie Alimentara-hepato digestive:Extract din muguri de Coacaz Negru si Extract din Mladiti de Rozmarin.
Alergie Respiratorie:Extract din muguri de Coacaz Negru si Extract din Mladite de Maces
-captalanul: Intr-un studiu elvetian, captalanul (Petasites hybridus) a fost la fel de eficient ca antihistamina Allegra pentru reducerea simptomelor alergiilor.
-aloe vera: contine trei acizi grasi antiinflamatori, gelul de aloe vera fiind eficient în tratamentul reactiilor alergice, al taieturilor, arsurilor, artritei reumatoide, ulcerului si indigestiilor.

Fișiere atașate



#56
raulflyguy

raulflyguy

    New Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1
  • Înscris: 07.05.2011
Salutare all
Daca mai aveti probleme cu alergiile dati un semn.
Va pot ajuta.
0746 259 276
Raul

#57
Ana_si_Davvid

Ana_si_Davvid

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Mesaje: 1
  • Înscris: 05.08.2015
Buna seara,
Fetita mea in varsta de 10 ani a fost diagnosticata cu alergie la acarieni. Cam cat costa tratamentul cu vaccinul ALUSTAL Dermatophagoides pter+farinae, pentru 1 an?
Exista vreo saltea care sa fie 100% ferita de acarieni? Sau o husa pentru saltea? Ni s-a recomandat sa contactam un tepiter, care sa ne imbrace complet salteaua in vinilin sau piele, pentru a ne feri de acesti inamici. Nu pot sa cred ca in situatia in care 44% di alergii sunt cauzate de acarieni, nu s-a gasit o metoda sigura de a ne proteja salteaua.

#58
uskt2005

uskt2005

    New Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 5
  • Înscris: 25.10.2007
Salutare!
In primul rand, scuze daca nu am postat unde trebuie
Numele meu este marius, si in urma unor analize de alergii facute la recomandarea medicului de 2 zile am descoperit ca baiatul meu de 4 ani este alergic la urmatorele produse:
Galbenus de ou val maxima 23 - rezultat 49
Lapte de Vaca val maxima 23 - rezultat 128
Lapte de Capra val maxima 23 - rezultat 57
Cazeina val maxima 23 - rezultat 94
Grau val maxima 23 - rezultat 70
Gliadina val maxima 23 - rezultat 46
Drojdia de bere val maxima 23 - rezultat undeva la 50
Stefan(fiul meu) este un copil vesel, vioi, care merge la gradinita(de stat), dar care din pacate din cauza acestor intolerante se baloneaza foarte tare, de fapt de asta am si ajuns sa facem aste teste de intoleranta, toate celelalte analize au iesit perfect.
Problema este ca el de fel nu este foarte mancacios si nici nu mananca prea multe lucruri, voi enumera ce manca el pana acum sa va dati seama cam in ce situatie suntem pusi (eu si sotia)si el:
Dimineata (gris cu lapte, biscuiti cu lapte, cereale cu lapte),
la pranz - supa de pui/vita cu paste sau galuste, din cand in cand piept de pui la gratar, snitele din piept de pui, cartofi prajiti odata maxim de 2 ori pe saptamana, foarte rar pulpe de pui de tara la cuptor, si cam atat,
dupa-amiaza/seara iaurt cu fructe sau fara, cereale cu lapte, orez cu lapte.
Fructe/legume macate ca atare :Banane, mere/morcovi.
Asta e tot ce mananca, restul refuza cu desavarsire sa incerce.
Acum vine intrebare?
CE O SA II DAU SA MANANCE DE ACUM INCOLO? tinand cont ca nu are voie nimic lactate, nimic ce contine galbenus de ou, ALBUS are voie, nimic ce contine faina de grau sau gluten si fara drojdie.
Sunt multi cei care au ontoleranta la gluten sa zicem, sau la lactate, si se gasesc multe variante, dar in cazul lui majoritatea produselor fara grau/gluten contin ou, sau lactate, s.a.m.d.
Acum suntem in stadiul sa ne documentam de variante de alimentatie pt el, asa ca fiecare sfat va fi binevenit.
Imi cer scuze pentru postul destul de lung!

#59
dr_paul

dr_paul

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 413
  • Înscris: 28.08.2006

 uskt2005, on 29 octombrie 2015 - 11:35, said:

Salutare!
In primul rand, scuze daca nu am postat unde trebuie
Numele meu este marius, si in urma unor analize de alergii facute la recomandarea medicului de 2 zile am descoperit ca baiatul meu de 4 ani este alergic la urmatorele produse:
Galbenus de ou val maxima 23 - rezultat 49
Lapte de Vaca val maxima 23 - rezultat 128
Lapte de Capra val maxima 23 - rezultat 57
Cazeina val maxima 23 - rezultat 94
Grau val maxima 23 - rezultat 70
Gliadina val maxima 23 - rezultat 46
Drojdia de bere val maxima 23 - rezultat undeva la 50


 uskt2005, on 29 octombrie 2015 - 11:35, said:


din pacate din cauza acestor intolerante se baloneaza foarte tare, de fapt de asta am si ajuns sa facem aste teste de intoleranta, toate celelalte analize au iesit perfect.
.........................

Asta e tot ce mananca, restul refuza cu desavarsire sa incerce.

tinand cont ca nu are voie nimic lactate, nimic ce contine galbenus de ou, ALBUS are voie, nimic ce contine faina de grau sau gluten si fara drojdie.


1. Faptul ca are anticorpi de tip IgE in sange (presupun ca asta reprezinta analizele) nu inseamna neaparat ca este un 'alergic'. Mai este necesar sa aiba si manifestari clinice (de obicei pe piele, digestive sau respiratorii) produse de alimentul respectiv (specific). Deci doar din analize nu se poate spune ca tot ce e listat acolo e relevant ca alergen.
2. Alergie nu inseamna intoleranta. Intoleranta inseamna lipsa posibilitatii de asimilare a alimentului (din cauza lipsei unor enzime digestive de obicei). Dupa aceea alimentul neasimilat ajunge hrana pentru bacteriile din intestin care se 'bucura' prea mult si apar manifestari digestive. Alergia inseamna reactie imuna la 'bucatele' (de obicei proteine) dintr-un aliment. Alergia este mai periculoasa decat intoleranta.
3. Recomandari medicale nu se dau pe Internet. In mod clar ideea de a elimina toate alimentele din lista respectiva are sanse sa fie gresita (multe din ele sunt alimente de baza - lapte, ou, grau). Consulta un medic la cabinet / la spital pentru mai departe.

 Ana_si_Davvid, on 05 august 2015 - 20:18, said:

Buna seara,
Fetita mea in varsta de 10 ani a fost diagnosticata cu alergie la acarieni. Cam cat costa tratamentul cu vaccinul ALUSTAL Dermatophagoides pter+farinae, pentru 1 an?
Exista vreo saltea care sa fie 100% ferita de acarieni? Sau o husa pentru saltea? Ni s-a recomandat sa contactam un tepiter, care sa ne imbrace complet salteaua in vinilin sau piele, pentru a ne feri de acesti inamici. Nu pot sa cred ca in situatia in care 44% di alergii sunt cauzate de acarieni, nu s-a gasit o metoda sigura de a ne proteja salteaua.

Costul vaccinului cel mai la zi il obtineti de la o farmacie. Lanturile mari aduc si aceste vaccinuri. Cu mentiunea ca dupa doar un an de tratament nu sunt mari sanse sa apara modificari spectaculoase (depinde si de cat timp e alergica, si cum raspunde la vaccin). Exista niste produse special realizate dintr-un material foarte compact (un fel de tesatura deasa de sintetic) prin care nu trece (sau trece foarte greu) alergenul. Le pot transmite in mesaj daca sunteti inca interesata.

#60
benis

benis

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 29.152
  • Înscris: 04.02.2011
Acarienii se pot elimina destul de uşor cu pulbere de diatomită,  de altfel singurul tratament netoxic.  Şi eu sufăr de alergie la acarieni şi înainte era groaznic,  cum mă băgam la pat aveam nasul înfundat.  Acuma e mult mai bine,  nu se mai înfundă niciodată.  
Acarienii mai mor și la temperaturi scăzute şi umiditate scăzută,  dacă se reduce constant umiditatea sub 50%. Ei sunt cam..  pa!

#61
Dr_Integra

Dr_Integra

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Mesaje: 1
  • Înscris: 22.01.2017
Intrebari despre alergii si intolerante alimentare pot fi adresaate D-lui Dr. Haldor Holesch, care are o experienta de peste 25 de ani în medicina complementara din Germania si aplica cu succes în Cluj Napoca tehnici de diagnosticare si terapii personalizate pentru tratarea alergiilor si a intolerantelor alimentare.
Miercuri, 1 februarie, ora 19.00, live pe Facebook.

http://transilvaniah...75&preview=true

#62
mucormucedo

mucormucedo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 236
  • Înscris: 19.11.2006
1. Nu gasesc ORALAIR pentru initiere in Brasov cel cu doza de 100 IR pentru primele 2 zile, doar cu 300 IR. Are ceva daca incep direct cu 300 IR? Am alergie la polen de graminee. Alternativa ar fi STALORAL cu polen pt 5 graminee. Dar ORALAIR mi-a zis alergologul ca ar fi cel mai bun pentru mine.
2. Dr. Haldor Holesch - bioenergie
3. Am intrebat aici si nu doctorul.

#63
catal1n2000

catal1n2000

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 282
  • Înscris: 22.06.2009
Am alergie la acarieni si am dezvoltat ulterior si astm alergic. Aveti idee daca tratamentul cu vaccin are efect si la adulti sau doar la copii? Care este costul aproximativ al vaccinului si cat de des se administreaza? Ca si tratament iau Dymista(la nevoie) care actioneaza foare bine impotriva simptomelor alergiei, simbicourt am luat pentru o perioada scurta de timp.

Editat de catal1n2000, 16 iunie 2017 - 14:06.


#64
milovme

milovme

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 814
  • Înscris: 01.11.2012
Eu fac alergue la vopseaua de par. Cu cat vopseaua e mai inchisa la culoare cu atata e mai grava alergia. La decolorant nu fac dar nu imi place parul blond.
Nu cred ca o sa reusesc vreodata sa ma vopsesc cu vopsea permanenta, asa-i?
M-am vopsit de cateva ori si am ajuns la urgente cu capul umflat, nu mi se mai vedeau ochii si iesea un lichid din scalp ca un lipici. :(
Acuma ma vopsesc cu nuantator care se spala si nici varietate mare de culori nu sunt.
Mai face cineva alergue la vopseaua de par?

In timp am ajuns sa fac alergie daca vopseaua e aproape de mine. Nici nu mai trebuie sa o ating. Cineva ma poate sa-mi faca rau cu vopseaua de par. Si asa repede mi se umfla capul si gatul. De ce? Ca am apucat sa ma vopsesc cativa ani inainte sa fac alergie

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

Utilizatori activi: 3

0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate