Salt la conținut

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Reparat difuzor membrana hartie, ...

Restaurantele cu stele Michelin

Best cooler

Program vizibilitate intre puncte
 Sfat achizitie casti gaming 300-3...

Dimensiune optima teava scurgere ...

Sfat achizitie telefon cu camera/...

Nu se poate completa declaratia 2...
 Caut firma pentru lucrare bucatar...

Dimensionare țevi incalzire

Cum va merge sistemul dupa upgrad...

Cuvantul "ciunet"
 Alternativa la Oppo Find X5 in ac...

Perioada de proba fara contract

Idee articol stiintific Cisco/ret...

Setare/reglare AC pentru confort ...
 

Cafeaua turceasca "la nisip"

* * * * * 2 voturi
  • Vă rugăm să vă autentificați pentru a răspunde
40 răspunsuri în acest subiect

#37
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 50.129
  • Înscris: 20.10.2015

 adisz, on 03 septembrie 2020 - 14:31, said:

Secretui sta in tipul de cafea folosit.
Atat.

Nu numai, nu vezi ca mi-a tras-o Argonautu' ca nu stiu sa fac cafea?

Folosesc Lavazza cremo pentru esspressor si p-aia turceasca ati vazut-o

Acum, abia astept sa vina revelionul sa-mi fac d-aia culeasa de civete si escrementata, cum m-a invatat Argo

#38
xmanyacs77

xmanyacs77

    *Roman Patriot*

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 36.184
  • Înscris: 10.07.2013
[ https://life.ro/wp-content/uploads/2019/02/resize.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Pentru amatorii de cafea turceasca la nisip exista in Bucuresti restaurantul:Divan

Editat de xmanyacs77, 03 septembrie 2020 - 17:56.


#39
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 50.129
  • Înscris: 20.10.2015

 Tsunnnami, on 03 septembrie 2020 - 13:00, said:

Vina e doar a voastra ca eu nu stiu sa fac cafea!


Am un set din asta de cafea cumparat cu €50 de la un sirian la granita Turcia / Siria intr-o excursie cu motorul

Hai ca l-am gasit la poze:
Fișier atașat  IMG_8695.jpg   115K   18 download-uriFișier atașat  IMG_6646.jpg   149,32K   18 download-uri

#40
nino852

nino852

    CENZURAT,autosuspendat

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.713
  • Înscris: 10.05.2012

 adisz, on 03 septembrie 2020 - 14:31, said:

Secretui sta in tipul de cafea folosit.
Atat.
Nici vorba.
Si la filtru,nu e acelasi lucru,Braun scoate toata aroma din cafea,la alte filtre nu iese la fel.
La ibric e deja meserie.
Si da,zaharul se pune la inceput.

#41
Pkyl16

Pkyl16

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Mesaje: 33
  • Înscris: 12.10.2019
S.a dovedit ca a bea Ceai facut la cuptor sa vindece picatul parului si regenereaza tesutul transpinal.

Dar na, nimeni nu ii gangster cu Ceai la masa...

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

Utilizatori activi: 1

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate